Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a Wacomnak, sok előnye van és sok tekintetben nagyon jó. Sőt, mielőtt nekem is lett volna Apple Pencil, azt kívántam, hogy bárcsak legalább "fele" olyan jó lenne, mint a Note.
Azonban nagyon pozitív csalódás számomra a Pencil.
Notability, PDF Expert, OneNote és MS Word esetében nekem még egyszer sem fordult elő az említett esemény, bár igaz, hogy én még csak két hónapja használom a Pencilt és jegyzetelésre használom, rajzolni csak ábrákat szoktam."Apple Pencil gyakorlatilag ujj-szimulátorként viselkedik" A Notabilityben én is rátenyerelek, de ha nálam van a toll, a kezemmel, ujjammal akármit csinálok nem tudok írni, radírozni, kivágni, semmit, csak lapozni.
(Előtte a passzív Adonit pro-val az Air2-t és kb. 2-3%-nyi hibát tapasztaltam, kb. 4-5 mondatonként 100-120 karakterenként találkoztam 1-1 hibával, ami azért nagyon jó arány sztem.)A hozzászólásod elfogadom és javítom az enyémet
, a technológia miatt valóban nem lehet pontosabb a Wacomtól (nagyon fafejű ember lenne az, aki a tényekkel szemben vitatkozik
)Nem biztos, hogy jól fejeztem ki magam, a helyes úgy, hogy nekem pl. jobban bejött, mint a 2014-es Samsung Note stylustja, jobb, kényelmesebb vele írni stb. (persze annak gombjai irigylése méltóak még mindig).
Ettől függetlenül ha legközelebb laptop szerű valami vásárlása előtt leszek, biztosan olyat fogok venni, amire írni lehet (Surface Pro, Book, Lenovo stb.)
Sajnálom, hogy a Note telónak annyi, mert nagyon jó készülék volt (mondom úgy, hogy Iphone-om van), ha lenne jegyzetelős Iphone biztos azt vennék

A PDF Expertet nem tudom, hogy szoktad-e használni, de nálam benne van a TOP5 must have IOS, IPAD alkalmazásban (Document 5 by Readdle alkalmazás extrája)
-
Imy
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
E-bayes tollak közül mit lenne érdemes megvenni? Van egy ilyen tollam aminek gumi a vége, de nem igazán jó vele rajzolni. Eddig ki sem próbáltam, csak ma az itteni beszélgetések után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a technológia miatt valóban nem lehet pontosabb a Wacomtól (nagyon fafejű ember lenne az, aki a tényekkel szemben vitatkozik