Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Miért, szerinted egy 6 éves droid tabletre mi a legfrissebb os
? mert szerintem, főleg ha tabletről beszélünk, akkor a kiadáskori verzió lehet... a mini pedig egy kiadása utáni 4 évvel megjelent verziót is támogat... S nem lennék meglepve, ha azon a droidos tableten se futna a youtube app, hiába google
(anno 2-3 éve volt valami nagy youtube app változtatás, akkor mindenhova újra kellett írni, sok okostévén pl hirtelen meg is szűnt a youtube mint app... -
silmatauki
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
"Ez teljesen gyári... ujonnan vette a nagyi...."
iPad-del ilyen tapasztalatom még nem volt, iPhone-nal viszont annál inkább. Két olyan (fejlesztői) 3GS-em is volt, aminek rettenetesen felpuffadt az akkuja (gyári töltővel volt csak töltve). A két cuccot egy lépésben vette a cég, és a szeriálszámuk nagyon hasonló volt, azaz az adott batch összes akkujáról feltételezhető, hogy szintúgy hibásak voltak. Előbb vettem (rögtön a bejelentéskor – még sorban is álltam érte hajnalban!) egy saját 32GB-os 3GS-t, teljesen más batch-ből; annak az akkujánk később se lett semmi puffadása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

? mert szerintem, főleg ha tabletről beszélünk, akkor a kiadáskori verzió lehet... a mini pedig egy kiadása utáni 4 évvel megjelent verziót is támogat... S nem lennék meglepve, ha azon a droidos tableten se futna a youtube app, hiába google
en meg örültem ha 14 evesen volt egy Nokia 3310 em.