Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Blu-ray lejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm, megtaláltam.
Univerzita: neked is köszönöm!
Én mobilon illetve neten próbáltam és ott nem találtam.
MÉg egyszer:
-
zolikaDB
veterán
De jo, h a facebook appbol kivettek a Megnyitas Safariban opciot, amikor egy linket megnyitok...

-
Ragnar95
félisten
válasz
daylightka
üzenetére
Downgrade-elni nem fogod tudni és csak iOS 9.3.1-re tudnál frissíteni, amire nincs jelenleg JB.
Azért nem megy a TaiG, mert az csak a 8.4-et támogatja, a 8.4.1-et nem. Jelenleg sehogy sem fogod tudni JB-elni az iPaded. -
csab2
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pontosan hol, mert sehol sem találom.
-
DigitXT
félisten
válasz
daylightka
üzenetére
Ha frissíted iOS9-re, és megy rajta a JB, akkor szólj, engem is érdekelne.

-
daylightka
csendes tag
Üdv!
Vásároltam egy Ipad Mini 3-at. IOS 8.4.1 van rajta. Szerettem volna Jailbreakolni, le is töltöttem a megfelelő TaIG szoftvert, de az azt írj hogy előbb restoroljam 8 .1. 2 bétára,mert így nem működik. A készülék új. Kérdés: mit tegyek ? Frissítsek valami újabb 9-es IOSre és azt JailBreakoljam? Vagy rakjam vissza amit a TAIG kíván és ha igen hogyan? Válaszokat előre is köszönöm! -
csab2
veterán
Sziasztok!
Az App Store számlákat meg lehet valahol tekinteni? Hogy mikor, mit, mennyiért vásároltam. -
zolikaDB
veterán
Valaki feltette mar a 9.2.4-et?
-
A guru
addikt
Nagyon szépen köszönöm a felvilagosítást! Igyekszem majd kipróbálni egy Mini 4et

-
blakey
titán
válasz
A guru
üzenetére
Minden működik úgy ahogy androidon is, legalábbis 90%-ban tuti, én még soha nem csatlakozattam kábelen az iOS eszközeimet, FileExplorert használok, bármit oda-vissza tudok másolni, streamelni. Bár telefonból androidost használok, de véleményem szerint nélkülözhető az android, szinte minden megoldható iOS-szen.
-
A guru
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Tehat ha kepet akarok ratenni akkor az ifotók(ha ez a neve
) mappába kell behúzni?
Ha gépre letöltöm az icloudot akkor arra ráteszem a gépen lévő képeket és azokat már látom is az ipaden? -
Ragnar95
félisten
válasz
A guru
üzenetére
Nem. A sandboxing miatt minden app csak a saját fájljaihoz fér hozzá és a felhasználó nem fér hozzá a fájlrendszerhez, illetve a rendszerfájlokhoz.
Legegyszerűbb, ha gépre felrakod az iCloudot és az megoldja helyetted automatikusan a szinkronizációt az iPad és a gép között a fotók esetében. Zenékre ott az iTunes, filmekhez meg letöltesz valami lejátszó appot (pl nPlayer) és utána akár wifin is tudod másolni a filmeket az appba. -
univerzita
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Azért nem mint droidon. Rátehetsz dolgokat ( képekért, zenéket, filmeket, dokumentumokat stb.) de azokat azokba a aplikáciokba kell tenni amik képesek ezeket kezelni ( megnyitni). Példa, egy mkv formában filmet nemlehet felrakni a gyári lejátszóba mert eszt a formátumot nemkezeli. De ha felteszel egy média playert akkor annak a Document részébe bemásolod és tudod nézni.
-
A guru
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Ooh szuper akkor csak rádugom a PCre és már rá is teszek amit akarok mint droidon?
-
A guru
addikt
És USB-n keresztül? Vagy az IOS-en nem játszik?
-
Süvi
őstag
válasz
A guru
üzenetére
A Document5 (ingyenes ) alkalmazás több felhőt tud kezelni, mappa szinten kiválasztott szinkronizációval (Ilyen gyári Drive, Onedrive, semmi nem tud, androidon sem találkoztam ilyennel). Szinte mindent így teszek rá. (vagyis ami ezekben a felhőkben van, a többit a Synologyval)
-
-
A guru
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Edge+-omon minden rajta van most ami kell nekem és majdnem 10gb-ot foglalok de a TouchWiz közel 7GB-ot foglal úgyhogy lehet elég lenne a 16-os ha valóban 12-13 szabadon felhasznalható. Ez az Icloud ez hogy működik? Olyan mint a dropbox meg hasonlók hogy feltöltöm a fényképeim és akkor az nem az ipad memóriáját zabálja? Mert akkor simán beleférek a 16GB-ba.
-
Ragnar95
félisten
válasz
A guru
üzenetére
Ez 100%-ban a felhasználási szokásaidtól függ. Nagyjából 12-13giga szabad hely van a 16-os készülékeken. Az appokon kívül minden ugyanannyi helyet foglal, mint droidon, tehát azokkal tudsz 1:1-ben számolni, az appok általában 100mega körüliek, de az 500-at nagyon kevés lépi túl, a játékok tudnak 1giga fölött is lenni, de azok közül is csak a 3D-sek, az arcade játékok 100-300mega körül vannak általában.
-
Süvi
őstag
válasz
A guru
üzenetére
A tárhely az örökös kérdés, elég sok dologtól függ.
Az elmúlt 3 oldalon elég sok hozzászólás van:
- mennyi lesz belőle szabadon az oprendszer után
- mennyi minden fér rá
- milyen bővítési lehetőségek vannak.Szerintem érdemes visszaolvasni.
(Szerintem a 64-es a legoptimálisabb
) -
A guru
addikt
Értem szóval nem von le az hasznalati értékéből csak mégjobb ha van mellé egyéb alma termék is. Ki szeretném próbalni az IOS-t és egy tablet sem jönne rosszul így gondolkodom most egy ilyenen. Köszönöm a válaszokat!

Ja és még annyi hogy melyiket érdmesebb megvenni a 16gb-osat vagy a 64-est? Mire elég nagyjából a kisebbik tárhely? -
Süvi
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Szia!
Néhány dolog, amire én használom, de másnak lehet, hogy nem hiányzik:
- telefon távirányító, amikor a táblagépről vetítek
- telefonnal készült fényképek megjelennek ipadon, ha van wifi és cloud
- telefonnal készült képek átküldése ipadra ha nincs hálózat.
- telefonnal olvasott ibooks szinkronizálódik az ipaddal
- egyik eszközön megvásárolt alkalmazások (fizetősek is ) szabadon használhatóak a másikon a családi megosztás miatt.Ezek jutottak eszembe

Ezeket én használom, de más lehet, hogy nem, egy részükre lehet megoldás, másra nem. -
A guru
addikt
Sziasztok!
nagyon megtetszett az ipad mini 4 és ez lenne az első apple termékem (jelenleg is egy Galaxy S6 edge+-szom van) és azt szeretném kérdezni hogy nem fogom annak a hiányát érezni hogy csak ez az egy almás gép van itthon tehát mennyivel jobb mondjuk egy ipad&iphone kombó? Teljesen kihasználhatók így a mini 4/IOS előnyei így? Üdv! -
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Valaki segítsen, legyen oly szíves!
Olyan problémám van, hogy a tegnap vásárolt ipad mini 2-n nem jönnek meg az értesítések hanggal. Csak felvillan a kijelző de se hang, se rezgés nincs. Hogy lehetne ezt megoldani? A hangszórója jó, máskor van hang. Ios 9.3.1 van a gépen. -
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi! De ezzel nem biztos hogy ki vagyok segítve, mert ettől még el tudja érni gondolom, ha belelép véletlen. Vagy rosszul gondolom? Androidon simán be tudom állítani, hogy vendég, és csak azt tudja használni ami a vendégnek engedélyezett.
-
lacy86
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezt neztem En is de ott annyira nem volt "egyertelmu" nekem

( mondjuk lehet mast kerestem ) -
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Azt hogy tudom megoldani, hogyha odaadom a gyerekeknek az ipadet, akkor csak a megadott programokat (játékok) tudják megnyitni, de ne tudjanak máshol garázdálkodni?
Előre is köszi!
-
Chereiose
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Hát nekem végül is mind1, úgyis frissítem

Remélem nem csinálok rossz vételt ezzel, mini 2 is elég lenne nekem (meg hát hardverileg ugyanaz), csak ez most ilyen árban ráadásul cellularos és hivatalos helyről, ezek a tényezők meghozták hozzá a kedvem, inkább mint a gariban cserélt mini 2-ők hardverapron
(Mások bontatlanul meg 80K-ért árulnak mini 2-őt, így az a +10K megéri szerintem ) -
chatran
őstag
Sziasztok,
Olyantól kérdezném, aki vett iPad Mini 3-at ájsztájl akcióban pár hónapja. Melyik iOS volt a tableten?
-
Themes
aktív tag
Felraktam a 9.3 ugyanolyan szar ez mint a 8.4 iPad Mini 1 en
-
lacy86
addikt
válasz
daylightka
üzenetére
HA-n latod az "ertekeleseket" ( minel tobb pont annal "jobb" )
illetve arukeresobe ha beirod akkor ott is latod az osztalyzatot -
daylightka
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy új bontatlan garanciális Ipad Air 2-őt. Tudnátok privátba ajánlani megbízható eladókat ?! Köszönöm!
-
csab2
veterán
Mini 4-te és iPhone SE-te is felraktam a Battery Life nevű alkalmazást. A telefon 1 héttel régebb óta van meg. A Mini eseteben 97%-ot ír kapacitásnak, az SE esetében 100%-ot. Ez miért lehet?
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Sima iPad Minim van 8.4.1 van most rajta, érdemes felrakni rá a 9.3.1 szerintetek? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
zolikaDB
veterán
Koszonom!
-
zolikaDB
veterán
Urak egy kis segitseg kellene!
Air 2, 9.3.1, Safari.
Ket ujjal szethuzom gyorsan a PH bmelyik topikjat, azonnal vissza is ugrik (nagyitani akarnek). Ha lassan huzom, nagyit, es nem ugrik vissza.
Milyen beallitas szabalyozza ezt? -
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
9.3.1-van rajta, meg március 30.an frissítettem rá.
Ezenkívül otthoni védett hálózaton vagyok jelenleg, vidéken.
-
gzbotii
nagyúr
Ma 10 óra körül leraktam a tabletet 98%-on, itthon, WiFi-t kikapcsoltam. Most erek haza, előveszem a tokbol...langyos az egész. Home gomb - semmi. Power - semmi. Power hosszan - semmi. Rarakom toltore, pár másodperc múlva piros aku, nullán van.
Ilyen csak főzött ROM-al fordult elo androidon is

Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

9.3.2 pontosabban!!