Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
üzenetére
Én most vettem Ipad mini 3-mat Istyle-os akcióban, (épp azt akartam volna javasolni, de ahogy látom elfogytak már), aminek a hardvere ugye ugyanaz mint a mini 2-é. Viszont az iphone 6 mellett azért látszik, hogy már kicsit lassú, bár szerintem teljesen jól használható, ha nincsen gyorsaság mániád
Ennyiért szerintem megveheted, ha minit akarsz. -
törölt tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Apple iPad mini 2 Wi-Fi 16GB (me276hc/a) tabletről? Megéri ár/érték arányban? Ha nem mit javasolnátok helyette?
-
Amalgam
aktív tag
Ha van itt valaki Erdélyből, meg kérném, hogy töltsön le pár alkalmazást, hogy lássam, román Apple ID-vel, és román régióval is le lehet e?
Megmondom, hogy miket, ha jelentkezik valaki. -
Süvi
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Köszönöm szépen, meg fogom nézni, jónak tűnik.
-
Amalgam
aktív tag
A régiót át lehet állítani utólag is, vagy csak első bekapcsolásnál? Használhatom az Apple regisztrációmat más régióban is?
-
Ragnar95
félisten
-
Amalgam
aktív tag
Véleményeket kérnék.
iPad Pro 9.7 32GB
vagy
iPad Air 2 128GB -
Ragnar95
félisten
válasz
pana0017
üzenetére
Air alá én már nem mennék, tanuláshoz mindenképp előnyösebb a nagyobb méret, főleg ha esetleg később jegyzetelésre is használnád. Az Airnél régebbi modellek teljesítményre már nem az igaziak és a keretbe még pont belefér az Air.
Mini vonalon Mini 2-nél régebbit nem szabad már venni, ez ki is jön 70k-ból, esetleg még a Mini 3 férne bele, de az csak a touch ID-val tud többet, ami nem feltétlen éri meg a felárat. -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Tervezem egy iPad vásárlását, mindenképp használtan a szűkebb keret miatt. Méretben még nem döntöttem, ezért ajánljatok már kérlek Minit és "simát" is. Felhasználás főleg tanulás lenne (ppt, pdf) illetve valamennyi böngészés, ha tudok néha játszani is rajta az csak plusz öröm, de nem feltétel. A keretem olyan 70 ezer környéke lenne, de feljebb megyek ha megéri.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Nekem pl. ezek nagyon beváltak: UrbanArmorGear.
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy van tapasztalatotok strapa tokkal? (ütés, porálló stb?)
Eddig sose használtam fotózásra, videóra az Ipad-ot, de ha megjön a Pro, akkor annak lesz a legjobb kamerája a mobil eszközeink közül és bármilyen gáz is, de sztem azt fogjuk használni nyaraláson, utazáson a dslr mellett második készülékként (feleségem). (Kompakt gépünk nincs, most voltunk barátokkal nyaralni, és ahogy elnézem az esetek 80%-ban - ahol nem volt szükség oktipkai zoomra az Iphone is simán ver egy 50 e Ft-os kompaktot, szóval szerintem fogjuk használni ezt a funkciót is.
A készülékekre nagyon szoktunk vigyázni (első-hátsó fólia + tok + amikor elmegyünk itthonról hard Case Logic tok), de a kirándulásra valami extrábbra gondoltam. (Nem fogjuk fürdetni, esőben nem használjuk, de mégis jobb a biztonság)
Vajon ezek a kínai csodák jók? Nyújtanak védelmet a portól, karcoktól legalább?
1
2
3Szép finom jószágok.

Valamivel esetleg tapasztalat?
Olyat szeretnék, ami a kijelzőre is tesz valamit.
Köszönöm -
pescara
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
thunderchild
üzenetére
Ha 5 percen belül 2 hsz-re válaszolsz, legközelebb szerkeszd lehetőleg az első hsz-edet ahelyett, hogy még egyet írnál.
-
válasz
thunderchild
üzenetére
Nem kell elnézést kérni, csak ha már a többiek veszi a fáradtságot és segítenek neked, legalább figyelj oda rájuk és olvasd el, amit írnak

-
blakey
titán
válasz
thunderchild
üzenetére
Ha a gyári visszaállítás nem oldja meg akkor szervíz.
-
válasz
thunderchild
üzenetére
ugyenezt kérdezted meg múltkor
segítettek már neked, mondták hogy vidd vissza garanciális cserére
hivatalos Apple szervizbe kell vinned, ahol INGYEN foglalkoznak a problémáddal
ha nincs ilyen a városodban, akkor a budapesti szervizek postázás útján is vállalják az ügyintézést (pl iStyle)
De még egyszer akkor elmondom:
- próbáltad már a gyári visszaállítást? (számítógépen dugjátok rá iTunes-ra és nyomjatok rá a Visszaálítás gombra!)
-
thunderchild
csendes tag
További segítséget szeretnék tőletek kérni.
A feleségem azt mondja hogy amióta megvettük a mini 4-et (2015. nov.) azóta nem egyszer fordult elő, hogy néhány alkalmazás (youtube, facebook, messenger, skype) úgy megfagyasztja a gépet, hogy csak a home+bekapcs gomb segít rajta egy újraindítással. Fagyott állapotban ha megnyomja a home gombot elkezd vibrálni a kép. Youtube esetében legtöbbször akkor jön elő a probléma, ha elfordítja a kijelzőt.
További probléma, ami elő szokott fordulni, hogy a skype és a messenger alkalmazások el sem indulnak. Ezt általában a gép ki-, majd bekapcsolása meg szokta oldani.
Tudtok valami meglodást a problémákra?
Szegeden van van esetleg szervíz? -
gzbotii
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
1. Mar bocsanat, de ti mondtatok ra, hogy hulye
2. Szerintem meg minden Apple keszulek 7.8Mhz processzorral es 128KB RAMal kellene szerelni, mind az eredeti Macintosht. Annal tobb mar hulyeseg es faszmeregetes.
3. 2010ben mekkora volt a FB app? Asphalt 5? Hat egy 5 perces videofelvetel az iPhone 4-el neadj' Isten 3GSel? -
válasz
gzbotii
üzenetére
1) emiatt miért lenne hülye bárki is? szerintem meg te vagy hülye, hogy emiatt hülyézel le másokat

2) hány milliószor kell leírni, hogy végre megjegyezzétek, hogy tárhelyre rámondani, hogy "sok vagy kevés" NEM LEHET mivel felhasználófüggő! Nekem tabletem életemben nem volt 16GBnál nagyobb mivel, még a felét SEM töltöm meg! Telefonból viszont szigorúan 64GBot veszek mindig.... na bumm. Ennyit erről hogy mi sok és mi kevés.
-
Ragnar95
félisten
válasz
deathtania
üzenetére
Értelemszerűen pont az általad vázolt probléma miatt a tokgyártók a kijelzőméretet adják meg az univerzális tokoknál, nem pedig a készülék átmérőjét

Tehát 8"-os készülékhez való billentyűzetet kell keresned. -
deathtania
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi az nekem is megvolt, de mivel nem volt soha az életben tabletem, nem tudom mi számít. A 7,9 az csak a képernyő, vagy a fekete keret is számít? Melyikbe fog belemenni? Kisebbe vagy a nagyobba? Pont amiatt kérdezem, mert a káva nem tudom mennyit számít a méretben (mi van, ha a kijelző méret mellé vékonyabb fekete káva társul? Akkor a készülék átmérője ugye kisebb lesz. Aztán lehet hogy csak én dimenzionálom túl a dolgot...

-
válasz
deathtania
üzenetére
Szerintem nem olyan nagy kunszt rákeresni, hogy hány inch-es kijelzője van az iPad Mininek. Amúgy 7,9"
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
a hétvégén én is beléptem az alma tulajok klubjába, és kaptam egy iPad mini-t (első gen). Arra gondoltam, hogy kb csak munkára használnám: szövegszerkesztés, némi táblázatkezelés, és internet esetenként.
szeretnék hozzá egy kis használható billentyűzetet is, amivel könnyebb lenne gépelgetni. Találtam az edigitalnál ezt a tokot (tok1, tok2) szerintetek jó lehet? Mekkora méret kell géphez? 8-9-10 collos?Köszi a válaszokat előre is!

-
Ragnar95
félisten
válasz
thunderchild
üzenetére
Az nem DFU mód, egyszerűen nem bootol be a készülék.
Home+poweres újraindítást kéne kipróbálni, de ha restore, majd újként beállítás után is produkálja a jelenséget a gép, akkor biztosan hardveres a probléma. -
thunderchild
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát ez nem jó hír.

Lehet, hogy rosszul írtam le a jelenséget, mert utána olvastam kicsit ennek a dfu-s dolognak.
Szóval a tablet azt produkálja, hogy random újraindul, de az almás logo-nál tovább nem jut és kikapcsol. Ha újra bekapcsoljuk ismét csak a logo-t mutatja szép fehér háttérrel és egyszer csak kikapcs. A feleségem e szerint szokta működésre bírni: [link]
Bocsánat, ha amatőr dolgokat kérdezek, vagy ha valamit rosszul értelmezek, de ez az első iOS-es készülékünk. -
vadászcsiga
félisten
válasz
thunderchild
üzenetére
Dfu szerintem hardveres. Szerviz.
-
thunderchild
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. A feleségemnek van egy iPad mini 4-ese, ami rengetegszer az ugynevezett dfu módba kerül és csak gépre kötve visszaállítással lehet újra megfelelő működésre bírni. Továbbá a facebook messenger sem működik zökkenőmentesen, lefagy, kilép, el sem indul, stb. Másnál is vannak hasonló gondok? A messenger gondolom szoftveres probléma, van rá valami megoldás?
A dfu-s dolog az lehet hardveres, vagy az is inkább szoftver? Jelenleg a legújabb oprendszer van a gépen.
Milyen megoldásokat tudtok javasolni a problémákra? Esetleg vigyük szervízbe?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
haromegesz14
üzenetére
teamviewer
-
haromegesz14
senior tag
Melyik app a legalkalmasabb arra, hogy az otthoni Windows-os rendszeremhez remote csatlakozhassak? Illetve egyáltalán mennyire működnek így jól a PC-s szoftverek iPad-ről vezérleve?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pontosan, más a célközönség is.
-
danilla
őstag
válasz
Amalgam
üzenetére
Én nem háborodtam fel és nem is neveztelek trollnak, csak arra a hülyeségre reflektáltam, hogy a 16gb semmire nem elég, mert igen is elég tud lenni, csak nem mindenkinek. Mindazonáltal nem szomorkodnék ha legkisebb háttértár 32gb lenne, főleg, mert mások nagyon örülnének neki

-
ZS3NI
őstag
válasz
Amalgam
üzenetére
Nem spórol rajta elhiheted, hanem inkább szép nagy hasznot hoz a nagyobb tárhely... Értsd már meg.
Nyilván az az érdekük, hogy minimális befektetéssel nagyobb hozam legyen. Nézd meg az árkülönbséged a 16 és a 64-es ipad között. Elhiheted, hogy nem a memória chip ára miatt van.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Amalgam
üzenetére
Nem érné meg az Apple-nek emelni az alap memóriát, amíg a felhasználók nagy többségének elég a 16GB is. Persze sokaknak kevés és ezen csoportból sokan nem hajlandóak annyival többet fizetni a nagyobb tárhelyért, de az említett vásárlók nagy része végül inkább kompromisszumot köt és beéri 16GB-al, nem pártol át csak emiatt másik platformra.
Persze, pár $ hasznot ha elengedne az Apple, emelhetné az alap tárhelyet, de úgy tűnik, még mindig jobban megéri nekik pénzügyileg a 16-64GB felosztás, ami érthető is, mivel 32GB már nagyon sok embernek elég, ha annyira megemelnék az alap tárhelyet, gyakorlatilag senki se venne 64gigás modelleket.
Mondom ezt úgy, hogy az iPhone-om 64gigás és az iPadem 32-es, mert számomra is kínszenvedés 16gigán elférni. -
Amalgam
aktív tag
válasz
danilla
üzenetére
Lehetséges, de a véleményem továbbra is az, hogy már el kéne felejtse az Apple, a 16 GB-os változatot. Ez nem trollkodás, csak ez a véleményem, és tartom magam hozzá. Sajnálom, hogy van akinek ez nem tetszik, és ennyire felháborodik. Egy ilyen komoly cég, mint az Apple ne akarjon már ezen spórolni.
-
Noxy
veterán
válasz
Amalgam
üzenetére
Te kezted a "
A 16 gigás Air, csak egy rossz vicc, meg a 16GB semmire sem elég"
Normálisan is le írhattad volna.
Pld: Sajnos nekem ennyi tárhely nem elég.
Amúgy meg ketten is reagáltak rajtam kívül 16 GB-s beszólásodra.
Itt meg a kutya sem kiváncsi rá, hogy mekkora SD kártya volt a droidos tabodban. -
Amalgam
aktív tag
Miért kell így beszélni? Nekem az a véleményem, hogy egy ilyen prémium terméknél ne fukarkodjanak már a tárhellyel. 2016-ban 32 kéne legyen a minimum. OK, az idei iPad-nak már annyi, de az iPhone-nál még nem, na de meglátjuk ősszel. Ez az én véleményem, nem kell érte felháborodni , ha nem értesz egyet vele.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Ez a fajta vágott tok létezik Air2-re?
Keresem egy ideje alin meg ebay-en, de egyelőre nem sok sikerrel.
-
Amalgam
aktív tag
Köszönöm a segítséget, valószínűleg egy ezüst Pro-t fogok venni, a 32 GB-os változatot. A már több mint 3 éves Galaxy Note 10.1-t szeretném leváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennyiért szerintem megveheted, ha minit akarsz.

(ezzel a kör bezárul)