Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
amióta a Konstantin átvette a cikk írást, elképesztő sokat romlott a minőség, ez pedig már régóta tartó tendencia. pedig anno elég jó kis hely volt az oldal, még HáAndrás is hozott cikkeket. nem is tudom, talán 3 éve nem jártam az oldalon.
kicsit kesze-kuszának tűnik nekem amit az apple csinál az iPad szériával, már a 3-as minit sem tudtam hova tenni, kapott touchid-t meg új színt, amúgy egy az egyben a kettes mini volt, majd jött a négy ami határozottan frissült, most meg igen csak beérett a frissítés és sehol semmi. szerintem simán jönnie kellene egy pro verziónak ahogy a nagyobb típusnál is van ilyen opció, tehát 4 hangszóró meg az új technológiás kijelző, A9 proci, kamera. ezzel megugrana az ár, de akkor csinálják azt mint a másik vonalon, hogy az előzőt (mini4) hagyják piacon.
értem én valamennyire a mostani új iPad-et, hogy elérhetőbb az ár, viszont gyengébb, mert a pro még ott marad lehetőségként, csak fura ez, hogy jön egy új dolog, és gyengébb.
ott tört meg a dolog amikor kijött a 3-as iPad, és vastagabb lett, mint a kettes. a hw sem bírta a kijelzőt, ahogy ez történt a 13-as első retina mbp-nál. tök jó lenne olyan sorozatot látni, ahol tényleg mindenben jobb, vagy legalább nem rosszabb az újabb modell, így a vásárlónak nem kell infót szereznie; kijött az új? oké, az jobb, mint ami volt. buy it!van piaca a mininek. vagy nincs? ha megcsinálják pro-ra, megint lesz.
írok egyet Timnek ✌🏻 -
D@niel
addikt
köszi 👍🏻új iPad mini érkezésről tud valaki valamit?
-
D@niel
addikt
üdv, rá kérdezek itt is
nem sokára el viszik a retina minim, mert váltok majd az újra.
a piano tiles2 mentéseket hogy tudom megőrizni? magyarán ott szeretném folytatni, ahol abba hagytam. -
D@niel
addikt
üdv,
adott ez az AdBlocker for Apps and Games nevű program ami a rendszerben lévő összes alkalmazásból blokkolja a reklámokat.
anno próbáltam, jól is működött, de letelt a három nap próba verzió.
most viszont meg vettem az egészet, és nem igazán akar működni. mutatom:mi lehet a gond? lehet, hogy az, hogy a 10-es rendszerrel nem kompatibilis? mert tavaly frissült utoljára.
-
D@niel
addikt
mini2-n klassz teljesítményt nyújt a 10-es rendszer. ez a béta verziók alapján nem meglepő.
ajánlom.
-
D@niel
addikt
az a helyzet, hogy ha meg nézed jobban, ez nem bug ...
van ott egy kis fekete jel, ami mutatja neked, hogy melyik ébresztőt szerkeszted.
itt van az enyém:a fel ugró kis ablak nyila egyébként pont a szerkesztés alatt álló ébresztő panel közepén van.
szóval ez nem bug. feketében megtévesztő, fehérben már talán valamennyire jobban látszana.
nem mondom, hogy jól néz ki, de úgy is csak addig látod amíg be nem állítasz mondjuk 4-5 ébresztőt aztán csak azokat kell ki-be kapcsolgatni a kapcsolóval. -
D@niel
addikt
válasz
danilla
üzenetére
+1, szerintem se kell leírni. mondjuk nekem a 6-os béta mini2-n vagy 30, vagy 70 megás update volt, legyen 70, hát ez nem túl nagy, sok vizet nem kavart a rendszerben ...
nálam simán van olyan sebesség, mint az előző béták, vagy a 9-es rendszer, ahhoz viszonyítva egyébként jobb is lett! nem rég írtam is.meg ugye majd az appok is fel frissülnek a 10-es rendszerhez, szóval a mostani álláshoz viszonyítva csak jobb lesz. én várom a véglegest, nekem már megérte frissítenem.
-
D@niel
addikt
iOS10 retina mini alatt:
a fejlesztői verziótól próbálom a 10-es rendszert, mondanom se kell, azt gyorsan le is töröltem, állandóan kifagyott. aztán az első bétától kezdve egyre stabilabb az os.
most az 5-ös béta az aktuális, ami már teljesen rendben van. az előzőeknél is érezhető volt, hogy gyorsabban nyílnak meg az appok (ezt legjobban fb alatt vettem észre, de a tubex youtube kliensem is hamarabb el kezdte le játszani a videókat, csak hogy konkrétan meg mondjam miben lett gyorsabb a működés. nem nagy mértékkel, de egyből észre vettem a differenciát).
nem emlékszem pontosan, hogy 9-es alatt milyen volt a multitask, most azért egész sok minden ott van a háttérben, mondom is konrkétan:
settings, fb, fotók, chrome üres lappal, instagram kliens, viber, tubex, safari üresen, majd messenger a leg végén amit a háttérből simán vissza hoz.ugye új a control center, szerintem szebb, hasonló sebességgel ugrik fel, nekem ez az egyik ami miatt maradok a 10-es alatt, másik az alkalmazások-multitask, végül az új zár-, és billentyű hang is klassz

fagyás még nem volt, semmi megreccsenés. minden sima.
üzemidő:ha jól emlékszem 70%-al kezdtem el használni, ebben volt a béta4-ről 5-re update is, ez idő alatt töltőn volt.
nekem kb. ugyan annak tűnik, 2 naponta rá töltök valamennyit.iTunes-al ezt a rendszert nem lehet szinkrózni.
widgeteknek nem látom értelmét iPad-en, legtöbbünknek mágneses a tok, pont azért, hogy egyből bent legyünk a rendszerben ha fel nyitjuk. vannak widgetek a home screenen ha balra lapozunk, én egyenlőre nem látom értelmét, egyedül az időjárásnak.
-
D@niel
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
igen, ott csináltam. a megvásároltak alatt tök üres az egész, keresésnél enter után mintha keresne de nem jön be semmi.
más appot a featured alatt pl le tudok tölteni, ahogy az update-ek is fel mennek.
anno el adtam a 4s-t, ami tovább is ment pár helyre, így néz ki a facetime alatt:képfeltöltés (android chrome alatt nem megy most a ph-ra feltöltés).
szóval volt már párszor fel ugró ablak, hogy hozzá akarja-e adni a számot a facetime-hoz, mindig nem-et nyomtam, ahogy most is látszik a képen, hogy nincs bepipálva a számomra ismeretlen szám.
esetleg ez okozhatja a gondot?
ha már itt tartunk, hogyan tudom ki törölni onnan a számot? -
D@niel
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
sajna nem segít...
-
D@niel
addikt
üdv,
nem megy az app store... egy része: appra nem tudok rá keresni (többet is próbáltam), valamint az eddig letöltötteket sem listázza ki (purchased menüpont).
ki-be kapcsolás nem segített, most 3. napja tapasztalom a a jelenséget.
szerk. böngésző keresőbe rá keresve akármelyik appra sem nyitja meg a boltot, sőt meg nyit egy oldalt ami tele van krix-krax-al.
-
D@niel
addikt
hali, 9.3 valamelyik publikus béta van fent, ha ki jön a végleges shift+update-el fel fog rá menni?
-
D@niel
addikt
válasz
blakey
üzenetére
nekem eddig ikonok voltak (legutolsó verzió) mint safariban, most van egy baromi hosszú lista és görgethetek végig, innentől a kényelem ugrott ami talán a leg fontosabb...
sokkal egyszerűbb volt meg találni amit keresek, mint így. egyébként a youtube is felejtős, ugye, egyedül a fordítót használom szívesen. ezeknek valahogy nem számít az iOS...
-
D@niel
addikt
jött egy update chrome-hoz, írták, hogy egyszerűbb meg találni a könyvjelzőket.
az eredmény : te jó ég... eddig egy koppintás volt, most scrollozni kell és keresni...
-
D@niel
addikt
hali SOS kérnék szépen egy navigációs appot iPadre ami működik offline mert nem mobilnetes az iPad.
a Nokia here-en letöltöttem Magyarországot de nem akarja elindítani a navigációt.köszönöm
-
D@niel
addikt
hali, feldobtam retina minire a 9.3-at, de nem túl jó a dolog, safari rosszabb a helyzet ill. képernyő fel nyitás után mindig van egy kis villanás.
értem hogy béta, nincs ezzel gond, vissza mennék az előzőre.
hogyan tudom megcsinálni, hogy 9.1.2 legyen rajta? gépen nincs biztonsági mentés. -
D@niel
addikt
válasz
üzenetére
retina mini, 9.2-nél nekem nagyon jó a mt, nem csak az alkalmazás váltó hanem az is, hogy még több dolgot ott tud hagyni a háttérben. egyértelmű volt a javulás az előző rendszerhez képest.
9.2n egyébként nekem az animációk kicsit, hajszállal lassabbak, viszont így folyamatosabb a működés.fel dobtam a 9.3-at, a fentebb leírtak változatlanok szerencsére.
yahoo weathert kellene megcsinálni normálisan, a városok közötti lapozás full gáz.
-
D@niel
addikt
retina minin próbált valaki 9.3-at? van valami változás teljesítményt illetően?
-
D@niel
addikt
9.2-re van törés? legutoljára 3gs-t törtem, úgyhogy nem igazán követtem a fejleményeket.
aki képben van, légyszi jelezzen mert inkább privátban kérdeznék. köszi. -
D@niel
addikt
mini2n jobb a 9.2 mint 9.1, a multitask folyamatos nem akadozik, mint eddig.
kicsit másak az effektek, app megnyitás-bezárás, de folyamatosabbnak tűnik. ajánlom. -
D@niel
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
én 1 hó elteltével vettem rá fóliát gsm üzletből 1400-ért, szval ez ebayen kb a fele lehet, legszimplább fólia. örülök, hogy rajta van, alig lehet észre venni, meg mégiscsak védi, amelett, hogy smart cover típusú tokom van (labato). én 4-5 évig meg szeretném őrizni a retina mini-t, mivel tudom, hogy annyi időt ki fog bírni, de valszeg venni fogok rá egy masszívabb tokot is.
-
D@niel
addikt
Firefox megérkezett ios-re!
-
D@niel
addikt
válasz
rodman73
üzenetére
#8652. nekem mindenben a kicsi a jobb, egyszer így fogom egyszer úgy, két kézzel gyorsan gépelek SwiftKey billel, sok videót nézek de nekem jobb a kisebb méretben.
bár én érdekes vagyok mert macből is 11, max 13-as méretet fogom választani, ugyan akkor a 15-ős laptopom alig alig használom a mini mellett. viszont telefonba most fogom leváltani a 4s-t mert nagyon kicsi a mérete, itt kellene valami 5" feletti de a 6+ nem elérhető számomra, meizu m2 note lesz a be futó ami 5.5-ös.egyéni prefenrecia erősen, én sokat viszem magammal irat tartóban a minit és ha sokat netezek is inkább a mini mint a 15-ös laptop vagy 17-es pc, bár itt meghatározó az is, hogy a win10et is egyre inkább kerülöm, az iOS nagyon vonzó világ.
zárásképp retina mini 9.1-el: safari a kis ablakot kiXelve szebben zárja be, multitask még mindig laggish - ez már ilyen lesz szerintem mindig - fb 10-ből 3x indulásnál minimálisan megreccen, többi változatlan, szép folyamatos a megnyitás - bezárás, 1-2 helyen finomodott pl képet háttérképnek akarod alulról a "menü" szebben jön fel, hogy ne csak annyit írjak hogy "gyorsabb", "lassabb" mert ezek pontosítás nélkül félre vezethetőek szvsz
restoreal nyugodtan mehet fel rá.
nem feltétlen mozgatott meg a 2 gigás mini - bár biztos jobb, hogy nem tölti vissza de mondjuk instagram kliensnél (neve padgram ajánlom) ha újra kell tölteni legalább mutatja a leg újabb dolgokat ha nem tölti újra fel kell ugranom a tetejére majd le húzom hogy frissüljön, 9 és iOS óta safari szépen eltárolja az oldalt szóval ezzel sincs gond, meg minden gyorsan elindul. -
D@niel
addikt
retina mini, teljesen ilyen az enyém is, talán mikor a felső keresőt hozom elő kisebbet reccsen, mert ki vettem onnan mindent, nem használom. de nekem meg azért is laggol ha felülről húzom elő a keresőt mert még elő kell vennie a swiftkey billt, ami lassabban jön elő mindenhol mint a gyári, de nekem megéri várni fél/1mp-el többet.
az alkalmazás váltó az ilyen, mióta megújult a felülete iPad-en nem annyira folyamatos, főleg ha sok minden fut, a leg utolsónál meg nyomod a home gombot, döcögve ugrik vissza. érdekes, mert 4s-en meg baromi folyamatos, de tényleg.
ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy főképernyőn lévő bal oldali keresőt hogyan lehet teljesen el tüntetni? mert a pipát a spotlight keresőben mindenhonnan kivettem, és azt szeretném, ha lehetőség se lenne balra lapozni.
egyébként mikor ki jött az iOS9, és vissza tért a bal oldali kereső, haha egyből iOS1 ugrott be, ott se szerettem
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget. -
D@niel
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
retina mini itt sem, és safariban mikor kis négyzetben van a weblap majd ki X-eled, szebben dobja el és hozza elő a könyvjelzőket. chrome is gyorsabb.
@legiaap nálam 9.1 és nem látom ..
-
D@niel
addikt
az akkumulátor élet tartalmával kapcsolatban érdeklődnék azoktól, akiknek már legalább 1 éves tapasztalata van, hogy mennyire romlik a kapacitás?
adott egy májusban vásárolt retina mini, nos, elég sokat használom mivel mellette nincs annyira szükségem laptopra, sokat youtube-ozok hd-ban, ill. Internet, zenét hallgatok WiFin zárt képernyő mellett, némi játék, napközbeni fényerő ~80%-osan használom de van amikor teljesen feltekerem, félhomályban vagy teljes sötétben nullára, vagy 20-30%-rá.
még 3 évig nem nem akarok se hozzá nyúlni, se eladni.
1-2 év, esetleg hosszabb idő elteltével kinek hogy változott az akkumulátor üzemidő?más, volt anno első generációs iPadem, az tényleg minimálisan melegedett, a mostani azért sok HD után már olyan, hogy nem a tok hátulját fogom hanem a covert is inkább hátra hajtom, mert az alsó rész érezhetően meleg. nem nagy probléma, inkább legyen gyors és tudjon melegedni, minthogy...
egyébként ennyi idő után is úgy látom a legjobb választás volt kisebb méretű modellt választanom, ágyban vagy kanapén könnyebb mint a nagy, és azt nekem kényelmetlen tartani (nem szeretem ki támasztani, jobb kézben hogy érzem milyen vékony, könnyű). mikor van lehetőségem meg nézem a nagyobb iPadeket, amik nekem túl nagyok, talán 1 alkalommal lenne jobb, mikor szemináriumon ülök és másfél óráig fektetve nagyban látom a doksit. ki megyek az udvarra kézben viszem ki, alig van súlya, kicsi, nem kell még támasztani, kézben tok jól elérhető az összes billentyű. remélem ezzel tudtam annak segíteni aki a két méret között hezitál.
-
D@niel
addikt
a multitask egyértelműen jobb, minta 1 helyett már másfél giga lenne a retina minimben, szinte semmit nem zár be, különös tekintettel a safari tabokra. kicsit recsegve jönnek elő egyébként az alkalmazások, remélhetőleg csak a béta miatt.
gyorsabban zárja be az appokat. volt már cresh, az új intelligens kereső nekem nem ajánl appokat kontaktokat (lehet ehhez még használni kell a rendszert), az új notesban jó a rajzolgatós dolgok, az új betű típus elég jó, nem is gondoltam, hogy ennyire kihat a megjelenésre, valahogy precízebbnek tűnik az egész rendszer.
a több ablakos mód sem rossz, még jobb lesz ha a fejlesztői appok is támogatni fogják.4s-re is fel dobom.
-
D@niel
addikt
válasz
vtechun
üzenetére
én retina minire sima üveg fóliát tettem fel; tervben volt a matt, de azt írták itt, hogy az nagyon lerontja a kijelzőt (retinából simát csinál). nekem nem annyira gyűjti az új lenyomatokat, mint a családban lévő z1c-n lévő, szintén "alap" fólia, talán más típusú.
más: se telóra, se iPad-re nem ment még fel az update, úgy látszik az új apple radio megmozgatja a tömeget.
-
D@niel
addikt
akkor még egyszer utoljára, retina iPadre a matt fóliát nem ajánljátok? legyen a sima üveg?
telón matt van és tetszik jó rajta söpörni és a nap fényben is jobban látható. nem tudom mennyire butítja le a kijelzőt, mert 4s-re egyből feldobtam miután megvettem és eszem ágában sincs levenni.
emlékszem valaki írta közületek, hogy a matt elveszi a retinát iPaden.
döntenem kell, holnap fel teszek rá valamit, az üveggel kapcsolatban az a gondom, hogy a családban levő Sony telón nagyon gyűjti az ujj lenyomatot, a matt fólián szinte semmi nem látszódik. -
D@niel
addikt
húha iPaden nem túl jó az új zene lejátszó, recseg-ropog a döntésnél az animáció retina minin, olyan átgondolatlan az egész, bonyolult használni, nem egyértelmű a felület ...
-
D@niel
addikt
akkor mar én is megkérdezném, hogy a pc/laptopra kötött iPad töltődik-é, ugyan is ha rákapcsolom, azt írja nem tölti, de az legelső generációs iPadem még anno úgy rémlik töltődött.
retina mini tud melegedni, legelő iPad ennyire nem tudott.
-
D@niel
addikt
valaki ajánlana egy jó minőségű fóliát iPad-re? sokat segítene egy ebay-es link, és már rendelem is.
múltkor már kérdeztem, hogy melyik típust szponzoráljátok, és a tapasztalatok alapján azt láttam érdemes elkerülni a standard üveg fóliát.
valami olyasmit szeretnék, ami nem árt a retina kijelzőnek, és az ujjlenyomatok sem látszanak. -
D@niel
addikt
hú, nekem egész más, mutatom is:
be tudnád másolni az iTunes linkjét annak amit te használsz?
nekem teljes képernyő alatt sosem ugrik fel, de az alsó reklám "fejléc" mindig megjelenik a felületen, és időnként miután végig néztem egy videót, teljes képernyős reklám jön be.
amit előttem mutatnak felületen lévő reklám is új nekem, úgy értem, hogy nem megy ki széltéig a széle.
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
és ezt minden alkalommal

iCloud bekup, restore, majd restore from bekup és nem lesznek lassabbak az appok. -
D@niel
addikt
válasz
dondusfi
üzenetére
én kivenném a multitaskból a safarit, reboot, és megnézném újból.
legújabb iOS van rajta? a frissítések megoldják ezeket a dolgokat. ha nem segít a legfelül említett, csinálj egy gyári vissza állítást.@SoldierL: nem lehet eltüntetni, direkt marad ott, hogy idegesítsen, az apple-nek érdeke, hogy az új os-t használjuk. a kis piros indikatorra gondolsz egyébként? miért nem frissítesz?
-
D@niel
addikt
hoppá és egyben elnézést, megyek kvzni ..
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
itt is megkérdezem: bétára sima update ajánlott, vagy törléssel menjen fel, hogy érdemes? mielőtt feltettem a legutolsó bétát, fr volt.
-
D@niel
addikt
az mitől van, hogy amit iPhoneal készített fél percet videót az iPad-en megnyitás után mindig tölti-tölti, majd fél perc után indítja el?
közben kipróbáltam egy másik videóval is ami 11mp, azt egyből elindítja minden alkalommal, a másiknál mindig várni kell.
a fotó megosztás ugy van beállítva mindkettőn, hogy a tárhely végett optimalizáljon. ezek szerint a fel perces anyagot nem tárolja iPaden? -
D@niel
addikt
mennyire ajánljátok a fóliát iPadre? szerintem az ujj lenyomatok nem vészesek, viszont az üveg fólián erősen meglátszódik.
-
D@niel
addikt
válasz
üzenetére
én labato tokot használok mini2-n, és nagyon szeretem, 4500 volt eBayen. szerintem ízléses, nyitja-zárja a kijelzőt, több féle képp tudom használni a gépet. bár ha leejtem, nem tudom mi történne ... nem túl vastag.
a másodlagos mikrofonnak ki van vágva a hely retina minihez, gondolom air-en is így van megoldva.itt van a atandard, aminél a hatlap külön van az elő laptól, és egész baráti ára van.
-
D@niel
addikt
retina minire feldobta valaki a 8.3 betát? tapasztalatok?
-
D@niel
addikt
egy ideje megy az iPad garancia téma, ezért most én is szeretnék tisztába kerülni a sajátommal kapcsolatban.
én az Origo féle clickshop-nál vettem a gépet. szeretném tudni, hogy 1, vagy két év garancia van rá? ha valami gond van vele, akkor egy iStyle-ba is vihetem? ha cserélik, ujra indul? és az utolsó kérdés, az apple care-el kapcsolatban, hogy ha megkötöm, akkor a normál gari lejárta után pl egy wi-fi hibánál, vagy betört LCD-nél a javítás egy adott %-át nekem kell fizetni? -
D@niel
addikt
rákérdezek itt is, mert az iPhone topikban nem érkezetett lényegi segítség:
se az iPhone-om, se az iPad-em nem kapcsolja ki estére a wifit, vagy is folyamatosan kapcsolódik hozzá.
így viszont az iPhone-om, ami egy este 2 levelet tölt le push-ban, 10%-ot merül, nem fut semmi a háttérben, és ez így rengeteg. amint bekapcsolom a kijelzőt, egyből ott a wifi, tehát folyamatosan kapcsolódott hozzá. ha kikapcsolom a wifit, 2-3%-ot merül.
anno a 3gs-el tapasztaltam, hogy ha bekapcsolva is hagytam a wifit, estére, mikor nem volt szükség adatkapcsolatra, nem kapcsolta be, csak annyi időre, amíg letöltötte a tartalmat.
az iPhone topikban valaki azt mondta, hogy magától nem kapcsol le - ami egyértelműen butaság, más valaki azt mondta, hogy router-től függ. nos, elég jó a routerem, és szerintem lennie kell valamilyen beállítási lehetőségnek, ha így van, hogy ezen múlik. mi lenne az?a másik dolog pedig, teló és tablet között hogyan tudom megosztani a képeket legegyszerűbben? komplett mappákat szeretnék kijelölni. továbbá, az hogyan kivitelezhető, hogy ha csináltam egy képet a mobillal, az automatikusan letöltődjön iPad-en, és ez így is maradjon mindvégig?
-
D@niel
addikt
szerintem ne bonyolítsd túl. mindkettő megfelelő neked, ha a nagyot veszed, eszedbe juthat idővel, hogy a kicsit könnyebb lehet magaddal vinni, de ha a kicsit eszed, nem fogsz arra gondolni, hogy kellene a nagyobb kijelző.
többet nem tudok hozzá fűzni, add le a rendelést, bármelyiket is választod, elégedett leszel!
-
D@niel
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
volt egy kis szünet, most már be tudsz menni.
szerk. a letöltések nem mennek .. -
D@niel
addikt
labato for iPad mini, én egyébként ezt használom, 5.500huf volt összesen eBay-en.
-
D@niel
addikt
válasz
nbence94
üzenetére
nekem is e héten érkezett, én beállítottam mindent, majd update, megint végig mentem rajta, így két perc helyett három volt, nehezen hevertem ki

@czanga: én is ezt a két modellt néztem ki, a kisebb mellett döntöttem, szerintem ez sokkal jobban használható méret, kézben megfogom és simán megírom ezt a kommentet, busz-vonatozásnál is inkább a Mini a célszerű. annyira egyébként nem kicsi a kijelző méret, hamar megszokja az ember. a videózás nálam is szempont volt, belátom persze, hogy a nagyobb kijelzőn jobb filmezni, de számomra elég ez a méret is, gyönyörű a kijelző, azóta pixelesnek latom a 4s-em

nálam meg a jegyzetek használata a szempont az egyetemen, ez majd szeptemberben derül ki, hogy mennyire jó. az biztos, hogy az irat tartómban simán el fog férni, tokban van, de alig van súlya.
szerintem játszani is jobb kisebb méretben, ezt nehezebben tudom megindokolni, arra gondolok, hogy a kijelzőn megjelenő gombokat (pl bb racing-ezt feltétlen próbáld ki, egyik kedvencem! ingyenes) könnyebben elérem, temple run-kézben van, jobban tudom forgatni.
anno a legelső generációs iPadem volt, ahhoz képest jobb ez a kijelző méret, használat közben úgy is bele merűlsz a tartalomba.
a hordozhatóság, használat közbeni kényelem nagyon nagy előny a Mini javára. -
D@niel
addikt
válasz
@matthew@
üzenetére
beállítások-általános-backround app reflesh ez nem tudom hogy van fordítva, itt nézz szét ha a háttérben való frissítést keresed.
egyébként Fb messenger, ezt is érdemes kikapcsolni mert a bejövő üzenetek megérkezéséhez nincs szükség frissíteni, Skype ugyan így, elég az értesítést bekapcsolni. -
D@niel
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
buzz player free, elindítja az avit, hang semmi ...
ha a vlc-hez tudsz valami megoldást, hogy pl át konvertálni a filmeket, szívesen meghallgatom. vlc-t szeretnék használni, elvégre honfitársak fejlesztették : )
-
D@niel
addikt
maradok az üveg fóliánál, meggyőztek az érvek (4s-en matt van, tetszik).
se vlc, se más media player nem játssza le a filmeket, próbáltam mkv-t, avit. elindultak, de hang nélkül, ráadásul a feliratot se jelenítették meg. mi lehet a gond?
-
D@niel
addikt
használ valaki matt fóliát iPad-en? tapasztalatok?
-
D@niel
addikt
miután megadtam a vásárláshoz szükséges adatokat, mennyi idő elteltével tudok vásárolni?
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
Most érkezett meg a kis retina mini, pörög a gép rendesen
4s-el hogyan kell megoldani, hogy bejövő hívásnál a mini is csörögjön? vagy hogy az sms-eket is lássam az iPaden?
hivatalos instagram app jól látom, hogy nincs, csak kliensek?
köszi! -
D@niel
addikt
az megoldhato, hogy egy jatekot iPaden ugyan ott folytassak ahol eppen vagyok iPhone-on?
ill, a BB racing-el tudunk ket iPhone-on egymas ellen jatszani? koszi -
D@niel
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
youtube "flux"-ra találtam egy ilyet

egyébként nekem nem tetszik a f.lux, videó alapján túl sárga lesz a kijelző, amit előzőleg emlitettek fehér pont csökkentése számomra telón tökéletes, fényerőt leveszem. -
D@niel
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
ertem, akkor most kiderult, hogy valamit rosszul tudtam. de hogy megoldodjak, kerdezek: mit jelent pontosan a hivas es sms tovabbitas? mert nem ez lenne a handoff?
vagyis, ha megjon a retina minim majd beallitom emitt, majd a 4s-en (a nem tudom mit), ezutan bejovo hivasnal a mini is csorog? es hivast is indithatok rola? tovabba, a sima smseket is megirhatom rajta? -
D@niel
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
4s viszi a 8-as rendszert. ebbol kifolyolag mukodik?
en maskepp tudtam (nem erkezett meg meg a retina minim, ezert nem tudok erositeni). -
D@niel
addikt
egy ujabb kerdes, retina mini es 4s kozott megoldhato a handoff? gyarilag mukodik, vagy valami mas megoldas esetleg?
-
D@niel
addikt
sziasztok,
ket kerdesem lenne, 4S toltojevel jo otlet-e tolteni a minit, ill. van-e olyan media player ami megjeleniti a filmekhez tartozo feliratot is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Far Cry: New Dawn
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi