Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Tud esetleg valaki ipad mini 2 smart case-re ebay linket adni, amit már próbált és bevált.
Illetve ugyan innen esetleg külső usb flash drive-ot? -
vadászcsiga
félisten
Pedig lehet hogy nem ártana. Nekem volt hasonló problémám a upc-vel. Telefonon pl nem tudtam betölteni a Playt, nem ment a ph, iPaddel is hasonló rejtélyes dolgok voltak, miközben meg más oldal működött, aztán a UPC topikban valaki ajánlotta hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot, és kérjem vissza az ipv4-et mert ipv6-on vagyok. Foggalmam sincs hogy mi ez, de ott tudták. Azóta nincs ilywn fajta gondom.
-
lufl
csendes tag
válasz
vadászcsiga #15596 üzenetére
Bocs, nem hívtam, mert laptop, telefon jól működik a wifivel és a régi Ipadem is.
Megállt a technikai életem... -
csabiks
senior tag
-
-
lufl
csendes tag
Mindent megpróbáltam. Kikapcsoltam a többi gépet, a hálózattal sincs gond. Sőt más helyszínen rácsatlakozik simán a wifire, csak otthon nem. Van még ötletetek?
Ja, ehhez:Segítség! Van 1 IPad minim és nem tudok a saját, otthoni wifimre rácsatlakozni vele, azt írja ki, nincs internetkapcsolat! A wifi jó, rajta van 1 Iphone 6S és egy Lenovo Yoga. Mazsola vagyok informatikában , de lehet h a routerem nem ad több csatlakozási lehetőséget? ( Ja korábban használtam pluszban 1 IpadAirt is, tehát elvileg annak" helyén " mehetne...)
-
csabiks
senior tag
ipad pro 9.7 (wifi) : a legelso feltoltes utan 8 ora hasznalatot, majd most a masodik hasznalatnal már 12 óra használatot ment
nagyon meg vagyok elegedve, es szerintem ez meg feljebb is tornazhato..
viszont par nap hasznalat utan ami bosszanto: gyarilag nincs szamologep? ez akkora extra? vagy peldaul a zseblampa funkció, en azt sokat hasznalom este, nem ertem miert vettek ki belole. safariban a split view eleg bugos, ahogy a rendszeranimaciok is, remelem majd egy frissites megoldja.. egyebkent roppant jo kis tab, nem bantam meg h megvettem, a hangszoroi is nagyon szepen-hangosan szolnak.
-
amulet
senior tag
a FaceTime hívások miért nem csörögnek lezárt kijelző mellett az iPad? csak felgyullad a kijelző és jelzi, hogy hívás van, de nem csörög (olyan mintha le lenne némítva), azonban, ha fel van oldva akkor csörög gond nélkül. Másoknál is van ilyen, ez normális?
ugyan azzal az apple id-val vagyok belépve az iPad-ba és az iPhone-ba, csak az egyiken a facetime a mobil számomom érhető el a másikon az email cimen.
Ti külön apple id-t kreáltatok?
Ugyan ez a helyzet a macbook-on is, ott is csak jelzi a kijelzőn, de hangot nem ad -
vaakuum
addikt
Help pls!
Ipad mini 4-en a youtube videók lejátszásánál vannak gondjaim. Akadnak olyan videók, amiknek csak a kezdő képkockáját tölti be, és utána nem történik semmi. Nem folytatja a letöltést, és így le sem játszik semmit, csak mutatja a kezdő képkockát. Mit lehet vele kezdeni? A videó biztosan jó, mert asztali gépen megy.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
silmatauki #15536 üzenetére
Valóban nem dobálja az ablakot. Átolvastam de nem értem hogyan akadályozza meg.
-
joey04
titán
válasz
SoldierL #15573 üzenetére
1.: Te már butításról beszélsz, nem lassításról.
2.: senki nem mondta, hogy nem lesz lassabb, itt azon ment a vita, hogy direkt lassítja-e az Apple a régi gépeket.
3.: külön topik nincs, de tapasztalatok mindig vannak, igaz ennek én sok értelmét nem látom, mert teljesen eltérő vélemények jönnek az említett eltérő ingerküszöb és a "bebeszélés" miatt ("úgy érzem jobb lett az akksi" - mindezt 5 perccel az update után...)
4.: Van yt videó ahol nem kell szubjektív módon megfogalmazott válaszok alapján megállapítani, hogy ez nekünk még belefér-e.
5.: ahogy írták, viszonylag sok ideig aláírja az Apple a régebbi szoftververziót, tessék hamar feltenni és tesztelni.
-
SoldierL
senior tag
válasz
galaxys80 #15564 üzenetére
De amúgy lehetne ilyen topic, segítsünk egymáson, adjunk konkrét tanácsokat egymásnak arról, hogy érdemes-e feissíteni, melyik verziónál álljunk meg adott készüléken. Igenis ez fontos dolog, mert az apple tényleg lebutítja a gépeket. Az ém ipad mini 2-őm is még most éppen használható ios 10.1-el, miközben 9-el sokkal gyorsabb volt. Anno kaptam a "frissítsek" kérdésemre választ? Dehogy kaptam. Nem mindenki milliomos, és igenis van aki 5-6 évig szeretne használni egy készüléket nem pedig 1-2 évig. Mert igenis bírna annyit! Ha valaki fellázad ez ellen, egyből leszóljátok. Ne legyünk már ennyire agymosottak emberek!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
silentkiller #15569 üzenetére
Szart se érnek ezek a progik iOS 10 óta, mivel az apple lekorlátozta a hozzáférést az akku infóhoz. Random értékeket fog dobálni.
-
csabiks
senior tag
válasz
silentkiller #15569 üzenetére
es ugy is erzed h hamarabb lemerul? en nem foglalkoznek vele kulonosebben. (rMBP-m 95-98% wear kozott ugral, de nem izgat.
viszont ami nekem telefonon egyszer bevalt: kapcsold ki egy ejszakara teljesen, toltsd fel majd nezz ra ujra.
-
silentkiller
senior tag
Sziasztok, mit tegyek? iPad Mini 4 128 GB 4G, 8 ciklus van benne 1,5 hónapos. Az AS szerint minden rendben van, sajnos a 10.2.1 hibája ez és később javítva lesz. Nekem ilyen battery wear eredményeim 1 év iPad Mini 3 használat után sem voltak. Köszönöm!
-
lufl
csendes tag
Segítség! Van 1 IPad minim és nem tudok a saját, otthoni wifimre rácsatlakozni vele, azt írja ki, nincs internetkapcsolat! A wifi jó, rajta van 1 Iphone 6S és egy Lenovo Yoga. Mazsola vagyok informatikában , de lehet h a routerem nem ad több csatlakozási lehetőséget? ( Ja korábban használtam pluszban 1 IpadAirt is, tehát elvileg annak" helyén " mehetne...)
-
galaxys80
veterán
Nem lehetne létrehozni egy "miért lassít az Apple" topikot és ezt békén hagyni?
-
silmatauki
őstag
válasz
joey04 #15558 üzenetére
"Egy elismert és igazolt szakmai oldal hozza le, hogy olyan kódot találtak a rendszerben, aminek az a feladata, hogy lassabban fusson a rendszer régi eszközökön. Minden más csak duma."
1, Na és ha nem tudják debugolni a firmware-t? Lehet, hogy sokkal nehezebb, mint – mondjuk – a Windows kódjának nyomonkövetése.
2, Akár akarattal lassítja az Apple az utsó főverziókat, akár nem (szóval csak nemtörődömségből / hanyagságból / belesz@rásból lesz használhatatlanul lassú miatta a gép), a végeredmény a lényeg: a lassúság.És még egyszer megkérek mindenkit, aki itt olyannyira védelmezi az Apple-t: mondjátok már el nekem, hogy például az iOS9 új feature-jei közül (számos volt, szemben mondjuk a 9→10 váltással!) hány érhető el / használható a 4s-en? Gyakorlatilag semmi. Akkor miért lassult le mégis a teló uszkve a felére? Ki tudja ezt nekem megmagyarázni?
-
silmatauki
őstag
válasz
runner 125 #15560 üzenetére
“Nem vonom kétségbe az igazad, csak az okát nem értem, h miért kell ennyit rugózni ezen és mit érsz el vele, ha itt vered a tamtamot. Mi a célod?”
Erről is írok. Ahogy sok másról is – például nagyon sok szakmai kérdésre válaszolok itt a topicban. Vagy éppenséggel szuperhosszú tutorialokat postolok – mint a minap a yalu102-es jailbreakről (6325 karakter). Tehát igazán nem vagyok azzal vádolható, hogy topicbeli ténykedésem kimerül az Apple elleni “uszításban”...
“Igen, van h elavul a gyári rádió és muszáj cserélni.”
Bocs, de azért lényeges különbség van aközött, hogy egy rádió feature-jei, hangminősége stb. gyengébbé kezdenek válni a kiadása utáni 5. év környékén az akkori rádiókhoz képest (de a rádió működőképes marad!), és aközött, hogy az autó gyártója úgy dönt, hogy márpedig mostantól kezdve a gyári rádió nem működhet egyetlen, a gyártó által gyártott autóban, és ezt csak úgy orvosolhatja a tulaj, hogy szervizbe viszi az autót, ahol akár tetszik annak, akár nem,
- teljesen kicserélik az autó kinézetét, ami sokaknak nem tetszhet (bár ez teljesen szubjektív, nekem semmi bajom az iOS7 kinézetével; sok embernek volt) és, ami fontosabb,
- bizonyos modelleket (itt konkrétan az iPhone 4-re gondolok, mint hasonlat) olyan szinten lebutítanak, hogy például a kormányozhatósága vagy a maximális sebessége jelentősen leromlik.“A gyári navigációs szoftverekről kb. meg ne is beszéljük, mert újonnan is mind szar, használhatatlan.”
írhattam volna mondjuk légkondit vagy ablaktörlőt is. Hasonlat volt.
“IT, kereskedelem területen dolgozom nagyon régóta (nem, nem Apple területen és nem is vagyok elvakult fan), de ahol lehet, mi is megfogunk minden FT-ot és figyeljük a kiskapukat.”
A költségoptimalizálás, automatizálás stb. nem egyenlő egy olyan feature elvételétől, ami sok esetben az autó megvételéhez vezetett. Ahogy alább is utaltam rá, az Apple agyba-főbe nyomatta a Facetime-reklámokat az iOS6-os időkben. Valszeg sokak csak ezért (ennek hatására) ruháztak be a rendszerbe.
“Továbbra is arra hívnám fel a figyelmedet, h ez egy teljesen általános trend évek óta, csak neked most sikerült elkapnod egy foszlányt és lassan troll módba átkúszva próbálod megváltatni a világot.”
Mondd csak, melyik másik prominens gyártó csinált hasonlót? Pár példát ha említenél...
-
runner 125
nagyúr
válasz
silmatauki #15545 üzenetére
Nem vonom kétségbe az igazad, csak az okát nem értem, h miért kell ennyit rugózni ezen és mit érsz el vele, ha itt vered a tamtamot. Mi a célod?
Bizonyos idő után a gyártót nem érdekli a felhasználó. Legyen akár az Apple, vagy ha már idehoztad az autóipart, akár egy autógyártó. Mennyi garancia jár az új autókra, ha rendszeresen márkaszervizbe szervizelteted? Rendszerint 5 év. Utána leszarnak. Add el, és vegyél újat. Igen, van h elavul a gyári rádió és muszáj cserélni. A gyári navigációs szoftverekről kb. meg ne is beszéljük, mert újonnan is mind szar, használhatatlan.
IT, kereskedelem területen dolgozom nagyon régóta (nem, nem Apple területen és nem is vagyok elvakult fan), de ahol lehet, mi is megfogunk minden FT-ot és figyeljük a kiskapukat.
Továbbra is arra hívnám fel a figyelmedet, h ez egy teljesen általános trend évek óta, csak neked most sikerült elkapnod egy foszlányt és lassan troll módba átkúszva próbálod megváltatni a világot.
-
joey04
titán
válasz
silmatauki #15540 üzenetére
Ez nem érv volt, a 15542-ig nem értettem akkor miért használod. Így ezt a részét értem. Az állandó hőbörgést viszont nem. Egyszer leírod ok. De évek óta ezen rugózol. Ennek semmi értelme. És körmölöd karakterek százait a témában. Na ennek aztán tényleg semmi értelme. Én pont ezt csináltam az ios 7 megjelenésekor csak nem ilyen hosszú ideig és nem ennyire intenzíven (max az első pár hónapban) mint te. El is adtam a fenébe az iPhone-t és váltottam, majd vissza mert témyleg jobb. Aztán megint el és megint vissza. Aztán megint. Igaz az anyagi okok miatt. És most megint vissza. De nem hőbörgök. A véleményem nem változott, de minek írjam le minden alkalommal évek múlva is...?
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #15544 üzenetére
Mire is? DIREKT lassításra kértem. Ne forgasd ki a szavaim!
Egy elismert és igazolt szakmai oldal hozza le, hogy olyan kódot találtak a rendszerben, aminek az a feladata, hogy lassabban fusson a rendszer régi eszközökön. Minden más csak duma.
Plusz ezer idegesítőbb és nagyobb probléma van a rendszerben, mint ez a beképzelt baromság. Vannak sokkal jobb és hatásosabb eszközei az Apple-nek arra, hogy frissítésre kényszerítsen.
Összegezve nem, nem kaptam. Olvass figyelmesebben legközelebb.
-
Noxy
veterán
válasz
SoldierL #15554 üzenetére
Sokan nem maradnak le, mert ami fent van az bőven elég. Nem kell már a legújabb játék + App-k Minek?
Ellenben a FT-l amit addig kapcsolat tartásra használt a külföldön élő cs.tagjaival. + e-mail. Nem kell több. Erre még ma is bőven jó lenne a 4S az iOs 6-l a szülőknél, nagyszülőknél, stb.. -
SoldierL
senior tag
válasz
silmatauki #15551 üzenetére
Végig olvastam az okfejtésed. Igazad van. Tenni ellene nem tudunk sajnos. Az applikáció gyártók pedig tökéletesen aszisztálnak az elavuláshoz. Meg lehet állni egy verziónál de akkor lemaradsz sok mindenről. Jól ki van ez találva.
-
csabiks
senior tag
Ti milyen játékokkal játszotok?
-
silmatauki
őstag
válasz
runner 125 #15543 üzenetére
"Minden gyártónál felfedezhető ez a jelenség, ki így, ki úgy oldja meg. Kereskedésből, eladásokból él minden ilyen cég, nem gyárthat 10-15 évre csúcshardvert..."
Már linkeltem egy erre frappáns választ adó (angol) hasonlatot, de most lefordítom magyarra a lényeget: a gondolatmeneted alapján az is teljesen rendjén lenne, hogy az ember autójában egyszercsak véglegesen leáll a gyári rádió és navigációs rendszer, mert a gyártónak érdeke, hogy új kocsit vegyenek a népek.
És ezzel sok elvakult fan-jük képes egyetérteni, merthát “valamiből meg kell élnie a gyárnak”...
-
silmatauki
őstag
válasz
csabiks #15546 üzenetére
"es ezzel most kit akarsz es mirol meggyozni? vegyunk samsung tabot mert az sosem fog frissulni? vagy mi a celod ezekkel a hozzaszolasokkal? unalmas es nem ide valo, massz at mashova."
Na megint megszólalt egy fanboy. Bár ne tette volna (ismered a mondást a csöndben maradásról és okosnak tűnésről?). Ui. pont 3,5 órával ezelőtt én voltam az, aki egy az egyben leírtam, hogy az iPad-ek (az Apple undorító és sok esetben bizony kriminális üzlet- és felhasználópolitikája ellenére) jobbak, mint a droidos táblák. Ezen hozzászólásom felett elegánsan “átsiklottál”.
Ahogy természetesen a posztjaim lényegéhez sem szóltál hozzá. Érvelés a részedről? Ugyanmár...
-
csabiks
senior tag
válasz
silmatauki #15545 üzenetére
es ezzel most kit akarsz es mirol meggyozni? vegyunk samsung tabot mert az sosem fog frissulni? vagy mi a celod ezekkel a hozzaszolasokkal? unalmas es nem ide valo, massz at mashova.
-
silmatauki
őstag
válasz
"Emellett egy 7 (hét!) éves iPhone-ról írsz.. mit várunk el tőle, de komolyan? Ott már örülni kell annak is, h egyáltalán még működik, lehet vele telefonálni és fotózni. Pont. Akinek ennyi idős készüléke van, ne akarja okostelefonként használni már."
Látom, arra se vetted a fáradságot, hogy klikkelj az eredeti linkre, és egyáltalán elolvasd miről is van szó. De attól még úgy érzed, most jól megaszontad nekem, a nagy “Apple-gyűlölőnek”.
Ember, az iOS6 Facetime-tanusítványát nem most, hanem 2014. ápr. 16-án járatta le az Apple. Onnantól vágták el teljesen a Facetime-ot az iOS6-on. Ha már mondandódat kizárólag az iPhone4-re szűkítetted le: hány éves is volt akkor az a teló? Még csak négy se.
Mondd, fogtál a kezedbe iOS6-on, ill. iOS7-en futó iPhone4-eket? Ez utóbbiak használhatatlanul lassúak. Nem véletlen, hogy rengeteg iPhone4 user nem akart megválni az iOS6-tól.
Arról is elegánsan “megfeledkeztél”, hogy a userek nem kis része a Facetime-támogatás miatt is ruházott be a rendszerbe. Az Apple csőből nyomatta a Facetime-reklámokat a TV-ben is. Itt is van egy ilyen (2012 végéről, azaz az iOS6 korszakából): https://www.youtube.com/watch?v=hLDFula1vH0
Emiatt azt állítani, hogy “ugyan már, a facetime csak egy sokadlagos feature, mit számít az, hogy az Apple letiltja az egyik iOS főverzióban”, finoman szólva, erős Apple-fanboyizmusra (a cég kritikátlan imádatára) utal.
Amúgy itt is van még két olyan, témabeli hozzászólás (a már linkelt három mellett), amelyet angolul tudóknak mindenképp érdemes elolvasniuk:
Várom a többi Apple fanboy hasonlóan “érvekkel” megtűzött hozzászólását...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
joey04 bizonyítékot kért. Megkapta.
-
runner 125
nagyúr
válasz
silmatauki #15538 üzenetére
Ezt most úgy tálalod, mint ha feltaláltad volna a spanyolviaszt, - drámatagozaton.
Fogyasztói társadalmat élünk évtizedek óta, mi ebben a meglepő? Minden gyártónál felfedezhető ez a jelenség, ki így, ki úgy oldja meg. Kereskedésből, eladásokból él minden ilyen cég, nem gyárthat 10-15 évre csúcshardvert...
Emellett egy 7 (hét!) éves iPhone-ról írsz.. mit várunk el tőle, de komolyan? Ott már örülni kell annak is, h egyáltalán még működik, lehet vele telefonálni és fotózni. Pont. Akinek ennyi idős készüléke van, ne akarja okostelefonként használni már.
Az meg teljesen egyértelmű, h az új rendszerek nagyobb hardverigényűek, így emiatt is számolni kell az elavulással. -
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15541 üzenetére
Pontosan. Barmennyire is visszataszito az Apple uzletpolitikaja, meg mindig jobbak az iPad-ek, mint a droidos deszkak.
-
joey04
titán
válasz
silmatauki #15538 üzenetére
Akkor ne használj Apple terméket. Sosem értettem ha valaki így vélekedik egy cégről, minek használja a termékeit...
-
silmatauki
őstag
Egy finom kis csemege azoknak, akik szentül meg vannak győződve arról, hogy imádott Apple-jük soha, de tényleg soha nem tenne semmi olyat, ami
- anyagilag nagyon jó nekik, miközben
- a usereiket szívatja, szoftver- és ennek következtében (a lassulás miatt) sokszor hardverupgrade-re kényszerítve őket.Most a legújabb botrányról itt olvashattok: https://www.macrumors.com/2017/02/02/lawsuit-apple-broke-facetime-money-ios7/
A lényeg: az iOS6-ban az Apple még egy külső szervert használt FaceTime-hívásokra, aminek a használatáért fizetett, arányosan annak terheltségével. Az iOS7-ben már saját szerverük volt, amiért – természetesen – már nem használat-arányosan fizettek.
Mit csináltak az Apple-nél? Akarattal érvénytelenítették az iOS6-ban a Facetime tanusítványt pár hónappal az iOS7 piacra dobása után, hogy megszabaduljanak a Facetime-szerver-fizetéstől (még egyszer: iOS6-os gépek után fizetett az Apple, iOS7-osokért nem).
Ekkor az iOS6 alatt teljesen megszűnt a Facetime-támogatás, és az első kamerával rendelkező gépeket (iPad 2+, iPhone 4+) muszáj volt iOS7-re frissíteni, ha továbbra is Facetime-ozni akartak a gazdái. Hogy az iOS7 miatt az iPhone 4 használhatatlanra lassult? Nosza, vegyél új iPhone-t!
És ne gyertek azzal, hogy “de biztos technikai oka volt az elévültetésnek”! Nem volt az:
- az iOS6-ból még több verziót is kihoztak az eset után, azaz messze nem volt még kukázott rendszer. Ahogy fent is írtam, alig az iOS7 első verziójának piacra dobása után volt az elévültetés.
- az iOS4-ben, ill. iOS5-ben NEM évültették el a tanusítványokat ilyen szupergyorsan. Azok még egy évvel az iOS6 piacra dobása utáni is működtek. Vajon miért pont csak az iOS6-ban kellett elévültetni?Itt van egypár komment, amit érdemes elolvasni. Ez elmagyarázza, hogy amit az Apple csinált, közönséges bűncselekmény:
Ez például vázolja a fent már említett iOS4/5 vs. 6-esetet:
Ez sem rossz:
-
silmatauki
őstag
válasz
silmatauki #15536 üzenetére
Ha meg a badge-ektől is meg akarsz szabadulni és JB'elt a géped, simán iFile-val megnyitod (Property list-ként) a /var/mobile/Library/Preferences/com.apple.Preferences.plist fájlt és kikapcsolod a kBadgedForSoftwareUpdateKey és kBadgedForSoftwareUpdateJumpOnceKey kapcsolókat. Ezután rebootolsz. (Kipróbáltam saját gépen.)
Nem kell egyáltalán vacakolni a backup/restore-ral, az csak nem-JB'lt gépeken kell.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #15535 üzenetére
Kipróbáltam az Apple TV profiljának a telepítését: http://www.idownloadblog.com/2016/08/18/how-to-stop-iphone-asking-to-install-ios-updates/
Teljesen jól műxik. Igazából az elegendő, hogy klikkelsz erre a linkre az iEszközödön:
https://hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig
majd elfogadod a profile-t és, ahogy kéri, restartolsz.
A tutorialt csak akkor kell teljesen végigcsinálni, ha a badge-ektől is meg akarsz szabadulni.
-
vadászcsiga
félisten
Ez is milyen suttyó megoldás már hogy nem lehet kikapcsolni ezt az ugrabugrát. Olyan érzésem van tőle mint annál az appnál aminek nem vettem meg a teljes verzióját. De hat megvettem
-
SoldierL
senior tag
Mostmár naponta 2x vágja a képembe mini 2-őn, hogy frissítsek 10.1-ről- 10.2.1-re. Mi ez ha nem felhaborító?!
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15526 üzenetére
Értem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Oldman2 #15524 üzenetére
Egyedül a GPS a különbség magán az LTE modemen kívül a wifis és LTE-s modellek között.
Az már egyéni preferencia, hogy a telefonodról osztanád meg a netet vagy veszel egy külön SIM-et mobilnethez, amit beraksz az LTE-s iPadbe vagy egy mobil hotspotról osztod meg a wifis iPadre a netet. -
Oldman2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #15521 üzenetére
Félreértettél, emiatt megfogalmazom másképpen:
Miben (lehet) jobb egy LTE-s tablet, mint egy LTE-s telóról megosztott netet használó WiFi-s?
up: közben Ragnar95 megválaszolta(?) a kérdésem?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15520 üzenetére
Hiányolsz valami olyat ami miatt ne lenne érdemes frissíteni?
Egyébként próbáltad már? -
Oldman2
nagyúr
Kis idő óta gondolkodom egy Apple iPad vásárlásán, amin egyelőre nem jutok dűlőre, hogy WiFi-s vagy 3G/LTE verziót vegyek-e?
Vodás vagyok, egy LTE/Dual SIM-es készülékkel.
A Tab-ot szívesebben venném részletre, emiatt is jöttek képbe a Mobilszolgáltatók LTE-s ajánlatai.
Érdemes ebben az irányban gondolkodnom, vagy teljesen felesleges?
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #15516 üzenetére
Meg semmi olyan sincsen benne ami miatt ne lenne érdemes frissíteni.
-
tacto
aktív tag
válasz
silmatauki #15514 üzenetére
Koszi!
-
tacto
aktív tag
Ipad mini 2-ot frissitette mar innen valaki ios 10.2.1-re? Minden oke?
(10-es van fenn, minden rendben, meg ez nem nagy csomag, de csak rakerdezek). Koszi. -
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #15501 üzenetére
Én is 3G óta használom őket.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
access_denied #15484 üzenetére
Lehet plexi, nem tudom, mindenesetre üveg tapintása van. Nem is igazán elválás, csak alatta nem "ragad" (KÉP), de igazából esztétikai hátrányán kívül nincs más, aztán gondoltam ha rosszabb lenne, addigra veszek egyet.
(#15491) Süvi: Igaz, magamra is ismerek (visszakértem az árát eBay-en mert nem akart megjönni, aztán hirtelen megjött), de mivel ez nem telefon (másképp van használva), annyira nincs szükségem nagy védelemre, inkább csak a karcok ellen, és akkor már legyen üveg tapintása.
-
bigsee
addikt
válasz
univerzita #15502 üzenetére
Köszi. Eszembe se jutott...
Át kell állítanom az agyam a megszokásokból...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest