Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #14296 üzenetére
Egy döglöt wi-fi-s 4S-hez navira, zenére, meg elég sok 4-4S kerül hozzám szoft.. problémákal.
Ja és még meg van a 33GB-s, 3GS is. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #14294 üzenetére
Most erre mit mondjak?
Egy anno a 3GS-hez kapott kábelt használok a mai napig. A lighting kábelom meg több mint két éves. (Ebből 2 van. Egy csak a töltőhöz, egy meg a PC-hez.
Semmilyen külső sérülés nincs rajtuk. -
Süvi
őstag
-
viera
őstag
A mai napon csatlakozom hozzátok egy iPad Pro 9.7 tablettel.Ez az első Apple cuccom,még ismerkedek vele.Lehet,hogy lesznek kérdéseim,mert még új nekem az iOS is.Szeretnék hozzá venni egy tartalék Lightning kábelt.Milyet érdemes venni mert van sok féle és nem tudom milyenek.
-
eddie17
addikt
Amúgy, ez egy 2012-es modell de le a kalapom, az első ieszközöm, de nagyon tetszik.
Wp céges telefont le kell cserélniük a munkám miatt de csak iPhone lehet, ódzkodtam tőle de ha a telefon is ennyire jó akkor ide vele. -
eddie17
addikt
Köszönöm a válaszokat, lehet hétfőn elérhető lesz a kolléga és megkapjuk a jelszót.
Ha nem akkor marad az amiket írtatok. -
eddie17
addikt
Sziasztok!
Semmi esélyem, hogy a saját apple id-mal belépjek egy olyan 4.gen ipad-re amin más rajta hagyta az ID-ját?
Cégen belül került hozzám, de egy rég nem itt dolgozónak bennmaradt az ID-ja.
Így jártunk? -
Peddy789
őstag
Hello, ipadre lehet tenni akarmilyen videokat windows pcrol? Felvettek gyerekerol stb mas eszkozokkel.
-
gzbotii
nagyúr
iOS 10 óta a YouTube app szinte használhatatlan...Mindha egy régi Galaxy Minivel szenvednek..
Későn reagál sokszor az érintésre, néha lefagy a kép es csak hang van par másodpercre... nagyon remelem hogy hamarosan javítják. -
Süvi
őstag
-
vaakuum
addikt
Én valami olyat keresek, ami karkötő szerű, és állandó viselésre is alkalmas... mérhetne folyamatosan mondjuk edzés közben (akár úgy is, hogy direktben küldi az értékeket a tabletra, hogy menet közben lehessen látni a jó nagy számokat, ha lazábbra kell venni), illetve a reggeli értékeket is vissza lehetne nézni belőle, hogy ha még nagyon magas a reggeli pulzus, akkor akár ki is hagyni az adott edzést, vagy annak megfelelően gyengébb edzést tervezni/csökkentett módban tolni. Bár ha a reggeli pulzus magas, akkor edzésen is hamarabb elindul felfelé, úgyhogy ez végül is szerintem egy dupla ellenőrzés, ami nem is feltétlenül kell nekem, csak mondjuk előtervezés szempontjából lenne hasznos.
Vagy esetleg valami Polar órában kellene gondolkodni, ami pánt nélkül is mér pulzust? (Tekintve, hogy vagy 17 éve óra sem volt a kezemen, még sima órában is elég fura lenne aludni, nemhogy pántbanA polarok tudnak kommunikálni ipaddal?
-
vaakuum
addikt
Kérdés kiegészítővel kapcsolatban. Bocsánat, de nem tudom, hol lenne érdemes megkérdezni.
Adott egy ipad 4 mini.
Milyen kiegészítőt lenne érdemes hozzá szerezni, ami ébredési és edzési pulzust is mér, meg esetleg egyéb, sportolással kapcsolatos paramétereket rögzít, amit edzésben fel lehetne használni, illetve amihez edzéstervet lehetne igazítani? -
Süvi
őstag
válasz
silentkiller #14267 üzenetére
Ezeknek a tokoknak nem olyan finom az anyaga, mint az eredeti toknak, viszont aki még nem használt eredetit nem fog neki feltűnni. Sőt akinek eredeti van annak se tűnt fel.
Kb. 10 db-ot rendeltünk ismerősi és baráti körben.
A minőség között volt szórás. Volt teljesen hibátlan, és volt olyan is, aminek minimális, alig észrevető sérülés volt az oldalán, 1 volt a nagyon gagyi volt, abból kaptam vissza pénzt.Viszont most látom, hogy ezen az oldalon is elég jó áron adják a megmaradt készletet.
Egy ismerősöm innen rendelt és meg van vele elégedve (szerintem ugyan az a kínai, csak ki van válogatva a jó) -
Süvi
őstag
válasz
Atlantisz48 #14264 üzenetére
-
szabolcs.sz
tag
válasz
Atlantisz48 #14264 üzenetére
[link] - ilyet rendeltem 1 hónapja, 2 hét alatt ideért, minőségi, szép és jó darab, 13 USD, ajánlom.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Okos tokot szeretnék venni az Ipad Air 1-es készülékemre. Az ebay-ről. Tudtok esetleg ajánlani valamilyen minőségibb darabot? A lényeg az lenne, hogy védje az Ipad hátulját a karcolódástól slim legyen.
-
Sakab
senior tag
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, jb hiányában downgradre szorulok. Jelenleg meddig ir alá az apple?9.3.5? Ahogy keresgettem a tinyumbrella és a prometeus dolgozik a házi aláíráson, de publikus verziót még nem talaláltam. Ti tudtok esetleg valami megoldast?
-
Werkly
őstag
A táblám letöltötte a 10-est. Van arra mód, hogy a piros 1-est eltűntesem a beállításoknál?
-
NoOne1976
őstag
Lehet, hogy furcsát kérdezek, de honnan lehet azt tudni, hogy egy készülék tényleg új-e? Hogy mondjuk az eladó nem visszacsomagolta a dobozába és leragasztotta? Van bármi olyan dolog, amivel ellenőrizhetem? (Pl. hologramos cinke, ami elszakad kibontáskor, vagy a menüben üzemidő)
Mert a kezemben csak egy használt készülék volt, fogalmam sincs mire figyeljek.
-
r3dsnake
nagyúr
Mégis visszarakom a 9.3.5-öt a mini 2-re. Több helyen előfordul, hogy nem fordul a kép rendesen, vagy csak a billentyűzet nem. Appok is lassabban nyílnak meg, hiába tűnik folyamatosabbnak a rendszer. Igazából nincs semmi olyan iOS10-ben, ami valami pluszt adna mini 2-n. iPhone-on akad pár dolog, ott megérte frissítenem.
-
törölt tag
válasz
Ragnar95 #14244 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, apple telefonos supportra le lett adva a feloldási kérelem, a számla szkennelt változattal együtt, az ürge szerint 1-2 munkanapon belül válaszolnak az illetékes csoport emberei.
Az egyik előző kommentre, h a gyári appokkal is ki lehetett vna próbálni: pontosan ez volt a célom, h ne csak a "Hello" felirat díszelegjen a kijelzőn amikor a leendő vevő bekapcsolja, de ezek szerint jobban utána kell legközelebb olvasnom. Általában nem fognak ki rajtam az ICT eszközök, de ezt csúnyán besz*ptam....
-
törölt tag
Tudom hogy óriási hibát követtem el de talán vmi megoldás mégis van:
Van egy ipad mini készülékem amit el szerettem volna adni. Hogy a vásárló a megvételnél ki tudja próbálni, csináltam a saját icloud fiókom helyett egy teszt fiókot amivel aktiváltam is a készüléket.
Sajnos halvány lila gőzöm se volt hogy utólag factory reset esetén is szükség lesz ennek a teszt fióknak a jelszavára. Mivel a készülék eladása heteket húzódott, közben elfelejtettem a szóban forgó jelszót (nyilván mivel teszt accountról van szó, a saját jelszavaim egyikét se adhattam meg, köszönhetően a százszoros bebiztosításnak, nem adhattam meg vmi egyszerűt se amire tutira emlékeznék), ill az icloud loginhoz kapcsolódó eldobható e-mail cím jelszavát is.Ilyen esetben van e bármilyen lehetőség arra, hogy visszaállításra kerüljön a készülék a jelszó nélkül?
SZÁMLÁM VAN RÓLA hogy a sajátom az egyébként 3 éves készülék, tehát nem törvénysértéshez szeretnék segítséget kérni
Az a kisebbik baj, h vissza kell adnom a vevőnek a vételárat, nagyobbik baj h utána én se tudom semmire se használni kb.PLS HELP!
-
csab2
veterán
válasz
blakey #14236 üzenetére
Nekem azelőtt 9,7-es iPad-jeim voltak (2,4,Air), imádtam őket és azt mondtam, hogy ez az ideális méret. Azután idén tavasszal vettem egy mini 4-et és el nem cserélném semmire. Kiderült, hogy az én felhasználási szokásaimnak sokkal jobban megfelel a 7,9-es méret és a kis súly.
Szóval egy szó, mint száz: ezt neked kell eldöntened. -
blakey
titán
Gondolkodom a Mini 2 leváltásán, egy Air 2 vagy Mini 4 lenne a jó választás? A méret nem számít, alkalmazkodni fogok, minimum 32GB-os legyen, ez a Mini 2-nél jól jött, ebből nem szeretnék engedni.
-
NoOne1976
őstag
Egy Ipad mini 2 mennyire használható még jelenleg? Megéri ilyet venni használtan?
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Blackmirror #14223 üzenetére
Köszi a tippeket. Igazándiból a használat kisebbik hányadában vannak jelen ezek a szimptómák, csak érdeklődés gyanánt kérdeztem meg, ebben az esetben nem rakom újra a rendszert. A billentyűzet Swiftkey, lehet az a probléma, de ez a késedelem sincs jelen minden esetben.
-
Sziasztok!
El kell vinnem egy Ipad Air-t szervizbe (2013. december) mert sajnos kékhalálozik. Van itt tapasztalat szervizekkel kapcsolatban? Valószínűleg alaplap hibás.
Mindenképpen profi helyre akarom vinni ahol olyanra is figyelnek, hogy összeszerelés után ne legyen porszem a kijelzőn, ujjlenyomat stb.
Köszi!
mobal,
-
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
SoS segítségre lenne szükségem.
iPad Air, iOS 10.0.2
Most kaptam meg az adatkártyát(Telenor), és a Hotspot funkció eltűnt.
Az adatkárty működik, tudok netezni az iPaden.
Már ptóbáltam APN módosítást, APN reset, Network Settings Reset-et, sőt full reset is volt, beállítva mint
új eszköz, és így sem látszik a Hotspot funkció.
Egyéb ötlet, hogy lehetne működésre bírni??(iOS 9-nél még volt Hotspotom)
-
Blackmirror
őstag
válasz
LilProphet90 #14221 üzenetére
App bezárás nem volt, a Spotify meg szerintem ilyen, nem egy gyors 5-6mp nálam a logó
Billentyűzettel nincs gond, röccenések vannak. (Nem volt jobb az előző 9-es nálam ,de megpróbálhatod) -
válasz
LilProphet90 #14221 üzenetére
Nekem is mini2 van és nincsenek ezek a hibák.
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Néhány év iOS kihagyás után vettem egy mini 2-t. Ráfrissítettem restore-ral a 10.0.2-t, új iPadként beállítva. Összességében jól fut, de néhány appot pl. 2x kell elindítani, mert elsőre egyből bezárja, illetve néhány alkalmazás (pl.: Spotify, Fb stb.) képes 15-20 másodpercet is gondolkodni a kezdőlogón, mielőtt túljutna, valamint a billentyűzetre is néha másodperceket kell várni, hogy előbújjon. És még pár apróság.
Láttam, hogy összességében pozitívak a benyomások az update-ről, illetve tisztában vagyok vele, hogy egy három éves készülékről van szó, ezért érdeklődés szintjén kérdem, hogy ez mennyire jellemző nálatok? Gondolkodom, hogy megpróbáljam a 9.3.5-öt, amíg lehet, de teljesen újra kéne raknom a gépet, így első körben ide jöttem.
Köszi előre is!
-
Chereiose
addikt
Az probléma, ha úgy adom el az Ipad-et, hogy aktiválva van az én fiókommal, de mindenhonnan kijelentkezem? Vagy biztosabb, ha aktiváláskor be se lépek az enyémbe, hanem az új tulaj a sajátjával aktiválja? (Már ha van neki, ha nincsen akkor muszáj az enyémmel belépni, mert látnia kell a rendszert, stb)
-
Auratech
őstag
válasz
B-L-A-C-K #14204 üzenetére
Fiam feltette és azt mondja, megy neki. A parallax hátteret kikapcsolta, meg amit érdemes de például a képernyő forgatás animációja most sima, míg korábban 15fps-volt.. Nem szólt, hogy valami gond lenne. Suliban használja, levelezés, neptun, jegyzetek, filmnézés, face.. web..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #14205 üzenetére
Köszi, és köszi mindenkinek...
-
Chereiose
addikt
Az igaz, hogy minden ipad (cellularos) gyárilag független? Én úgy vettem, hogy állítólag telekomos, és én is telekom simmel használom, így nem tudom ezt megállapítani.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
silmatauki #14160 üzenetére
Megkövetlek, tenyleg így van. 10 alatt így működik.
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolom vóóót már de lusta vagyok visszaolvasni...
iPad 4-re mehet az iOS 10?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest