- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Rendben. Keresgéltem és eddig két eladót találtam, akik árulják.
Az első, jelenleg ez az olcsóbb, én tőle rendeltem.
A másik, jelenleg drágább, de több eladása van.
Gyakran változtatják az áraikat, érdemes figyelni, mikor, melyik az olcsóbb. Én app-ból rendeltem, úgy még jön rá egy minimális kedvezmény.
-
Imy
veterán
válasz
chatran
üzenetére
Nekem ilyen coverem van iPad mini2 retinára tökéletesen működik. A szaga pedig elment pár hét után.

-
chatran
őstag
Aliexpressről rendeltem 16 dollárért egy az eredetire megszólalásig hasonlító Smart covert. Korábban egy olcsó zsanéros covert használtam, ahhoz képest kiváló minőség.
A mágnesei sokkal erősebbek, állványként használva, nem esik szét egy enyhe fuvallattól. Zárja, feloldja a kijelzőt, hátra hajtva is rátapad a tablet hátuljára.
A belseje sokkal puhább, szinte olyan mint egy finomabb velúrbőr felület. Még a designed by Apple feliratot is belevésték.
Hátránya, hogy eléggé kínai szagot áraszt, de ez egy nap után már mérséklődött, és kissé mintha keményebb és merevebb a külső borítása a zsanéroshoz képest.
Működő tracking nr-rel érkezett kb 2 hét alatt.
Ha érdekel valakit, priviben elküldöm a linkjét, szem előtt tartva, hogy szakmai fórumban tilos a reklám.
További képek az album alján.
-
chatran
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez menyugtató, köszi. Egyébként mi a különbség az air és az Air 2 smart covere között? A csatlakozó mágnescsík keskenyebb a 2-n?
-
chatran
őstag
Akinek huzamosabb ideje van Smart covere, air, air2-re attól kérdezném, hogy mennyire tartós a mágnescsík és a cover közötti hajtóka? Sok nyitogatástól, megtörhet, elszakadhat?
-
dmad
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igen.
Elsőnek próbáltam csak a hálózati beállításokat visszaállítani, ezt megtettem többször is, de nem lett jó, aztán végűl teljesen lepucoltam, de így sem lett jó.
A vicc az a dologban, hogy amikor a visszaállítás után az első weblapot akarom megnyitni, akkor jó, utána viszont csak forog...
Úgy fogalmaznám meg, hogy 98%-ban nem jó, 2%-ban pedig jó.
Beszéltem közben Péterrel a petiphone szervízes sráccal, és elkeserített, hogy ez sajnos arra utal, hogy betojt a 3G modem.
Határtalan a boldogságom.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Olyan gondom akadt, hogy az ipad-emen nincs 3G net.( Ipad 4 LTE, Ios 9.3.2)
Próbáltam másik szolgáltató kártyájával, de azzal sem megy, a Vodafone 3G, vagy a Telekom 3G felirat ott van a sarokban, de csak forog,forog,forog...
Néha beindul, akkor megy rendesen, de az esetek 99%-ban nem.
Hálózatok visszaállitása meg volt többször, sőt már a restore-n is túl vagyok.
Wifi müködik jól.
Valakinek ötlete??
Köszi. -
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam nincs bug...
-
SoldierL
senior tag
És végül a zavaró update ablakok miatt előbb-utóbb használhatatlanra frissítjük a készülékünket. Ezt kéne valahogy elkerülni!
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem mondtam, hogy egyetértek az Apple-el, csak azt írtam, hogy nem hiszem, hogy meggondolnák magukat

Általában engem is zavar az értesítés, bár az iPhone-om már jó ideje nem JB-elem, de általában az x.x.x-es alverziókat csak azért frissítem, mert idegesítenek az értesítések, amúgy kb csak főverziónként frissítenék, mert legtöbbször semmi lényegi újdonságot nem hoznak még az x.x-es alverziók sem. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogják, mivel az Apple-nek semmi érdeke nem fűződik hozzá, hogy a felhasználói ne frissítsenek.
Amúgy a nem frissítés is csak időleges megoldás, mert ha nem is akar az ember új appokat letölteni, lehet, hogy a gyakran használt appjai fognak hasznos frissítéseket kapni, amik viszont már újabb szoftververziót követelnek, illetve ha használ más készüléket is az iPad mellett az ember, akkor frissítés nélkül is lassabbnak fog tűnni az iPad minden máshoz képest, mint korábban.
#13075: le van tiltva az OTA frissítés JB-el, szóval még véletlenül se tudna rányomni -
ZS3NI
őstag
válasz
SoldierL
üzenetére
Amúgy elég fura de nekem soha nem ugrik fel. Ipad air2 64gb. 9.0.1 van fenn, jailbreakelve. A beállításokban ott van a kis piros 1es szám a szoftver update mellett, és ennyi. Családban másik ipaden viszont mindig felugrott ami nagyon idegesítő volt. Inkább frissítettük.

-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ipad mini 2-re már lehet sok lesz a 10. Amugy meg ez a felugró kötelező frissítési ablak teljesen kiábrándított az ios-ból. Kényszerített elavulási marketingpolitika. Mégis mit képzelnek?! Át akartam váltani telefonon is ios-ra de ezek után biztos nem fogok.
-
bok92
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a beta kiadásokban nem lesz, a véglegesben igen.
-
SoldierL
senior tag
Azért zavar, mert ha bejelentkezem, egyes játékoknál letiltja a fecebook profillal való szinkronizálást. E miatt már egyszer elveszett egy mentésem. Nem is akármilyen szintű mentésem. Azt hittem megőrülök. Ez a game center pedig elvileg csak játékban elért teljesítményeket ment el.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy le lehet tiltani valahogy a Game Center-t? Idegesítő, hogy minden játék elején felugrik a game center ablak, hogy jelentkezzek be. A beállításoknál pedig minden ki van kapcsolva!
-
Süvi
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Szia!
ismerősöm innen rendelt, elég jó Case hamisítványt, de jobb minőség mint a kínai kínai.
2, Air-re már vannak egész jó leárazásokA wake up tokokat az Apple találta fel

-
viharhozo
addikt
Ipad Air 1-re kene vmi tokot vennem. Igenyek:
1. Egy hetem van a beszerzesre, Kina nem jatszik.
2. Ne legyen nagyon csiricsari.
3. Olcso legyen, gyari nem jatszik.
4. Nem tudom, Ipadben letezik-e ilyen, de jo lenne, ha tudna a wake up-ot.Kösz!
-
benyito
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy lehet-e pendive-ot vagy valami hasonlót csatlakoztatni iPad-hez (air2 vagy pro 9,7) amiről elsősorban filmet vagy zenét szeretnék lejátszani. -
Ragnar95
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Remélhetőleg valóban egyszeri szoftveres anomália volt és nem hardveres gond.
-
Ragnar95
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Home+power gomb egyszerre hosszan nyomvatartva egy erőltetett újraindítás, ha lefagy a készülék, akkor segíthet.
Ha ezt kipróbálva nem jó, próbáld meg gépre kötni az iPadet és nézd meg iTunesra reagál-e, ha simán nem, akkor recovery módban is próbáld meg. -
vadászcsiga
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az a kombináció egy szimpla újraindítás.
-
BÁ Nutrition
addikt
udv
ugy nez ki befosott az ipad-em. tenap meg volt rajt egy skype hivasom, kozel 100%os feltoltottseg mellett, kileptem, lehajtottam, ma delutan meg se nyikkant. se kep se hang. gondoltam hatha vhogy nem kapcsolt ki es lemerult, de semmi rakcio a toltesre se. egyik kollegam mondta h ha megnyomom a kikapcs gombot meg a home-ot egyszerre kb 10 masodpercig akkor valami service modba kene belepnie. tapasztaltatok mar ilyesmit?
1,5 eves Ipad Air 2 64m, eddig semmi baja nem volt, relative keveset hasznaltam, nem utodott be sehova -
Imy
veterán
Ha képeket az iClouddal szinkronizálom, és egy idő után letörlöm, akkor elűnik minden készülékről, ugye? Vagy meddig található meg még iCloudban? Ha megtalálható, akkor is fogj a a tárhelyet?
Illetve ha megtelik a memória, akkor hogy is van, feltölti a iCloudba, hogy helyileg legyen hely? Mert gondolkozok a nagyobb tárhely vásárlásán.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
Szerintem a 10 még jobban fogja akasztani - kevés lesz a HW hozzá.
-
lacy86
addikt
Ios10 wallpaper cool lett
-
buci30
addikt
Tud valaki olyan riasztot ami egybe kamera is lakásba és külső bejárati ajtóhoz?
Elsődleges hogy iPhone-on lehessen nézni a kamera képet de jó lenne ha android kompatibilis is lenne. -
válasz
buci30
üzenetére
a hangszórókon kívül sok különbség nincs a kettő között
jó-jó, jóval erősebb a hardver, de jelenleg ezt SEMMI nem használja még ki
játékok az Air2-n is pont ugyanolyan folyékonyak, a 2GB RAM pedig már itt is megvan, szóval hétköznapi használat mellett (értsd: nem profi grafikus, aki munkára használná) szerintem nincs értelme cserélnimax akkor, ha égeti az ember zsebét a pénz, és mindig a legújabbat akarja

-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan app / weboldal( air2 kompatibilis) ahol élőben tudom nézni az eb meccseket (lehetőleg magyarul) ?Köszi!

-
Oldman2
nagyúr
Vettem egy használt 32GB-os Mini-t (jelenlegi igényekhez bőven elegendő), a kábelén eléggé látszanak az elmúlt évek... működik, de eléggé merev már a lelkem.
Tudnátok-e ajánlani, jó minőségű (~50 - 100 cm-est) Charge/Data kábelt, akár külföldről rendelve is (Ugreen és tsai.)?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a régi, Ios 8-as háttérképeket? Ugyanabban a gyári minőségben?
-
buci30
addikt
Azért nem értettem mert ez a szoftver nem értem ,hogy jön a "beszélgetésünkbe"
Ha csak nem a torrent helyet. De akkor úgy kérdeztem volna. Mert én torrent klines kérdeztem nem ilyen programot mert ez nekem semmire nem jó és nem is helyesbíti.
"Azt meg nem tudtam hogy csak neked lehet leírni hogy mid van, meg mit akarsz venni."
Nem írtam le hanem kérdést tettem fel asszem úgy kezdődött.
"Azt viszont régóta tudom, hogy pénzben jobb vagy mint észben."
Hihetetlen miket tudsz írni 
De remélem most már betudjuk vagyis tudod fejezni.

Vagy erre is még válaszolsz valami feleslegest?
-
blakey
titán
A Kodi nem feltétlenül előny hiszen JB nélkül is van Kodira alapuló app és tökéletesen teszi a dolgát, néha még jobb is, mint a Kodi.

-
Noxy
veterán
válasz
buci30
üzenetére
Te még nagyon sokat nem tudsz.
Többek között a Google használatát sem., de segítek: Google keres: kodi for iOS.
Kodi (szoftver] Most röhöghetsz magadon.
Én semmi sértőt nem válaszoltam neked, csak csupán leírtam hogy mim van és mi van rajt plusz ott volt ez is:
Azt meg nem tudtam hogy csak neked lehet leírni hogy mid van, meg mit akarsz venni.
Azt viszont régóta tudom, hogy pénzben jobb vagy mint észben. -
buci30
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Air2-őm nekem is van

-
danilla
őstag
-
Sziasztok!
Lehet valamelyik topikban beárazást kérni? Egy iPad 2 Wi-Fi 3G 64GB White-ról lenne szó.
Köszönöm!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Game Center nem ment játékállást, csak rankinget és achievementeket.
Nem ismerem az adott játékot, de ha beléptél Gameloft fiókba, az valószínűleg feltöltötte a mentésed a Gameloft szervereire.
Az Apple gyári megoldása a szinkronizációra az iCloud sync játékok esetén is, minden más megoldásról a fejlesztőnek kell gondoskodnia, illetve az iCloud syncet is a fejlesztő dönti el, hogy használja-e. -
buci30
addikt
Van egy iPad air 2-őm 4G 64 GB és most tudnák venni egy iPad pro 32GB 4G gépet.
Érdemes cserélni jobb annyival?
Pro/kontra?
A 64GB meg 32GB-on kívül
-
Noxy
veterán
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Annyit, hogy a játék törlésekor nem törlöd a gamecenterből. Ha később visszarakod folyt.. tovább ahol abba hagytad. (Erre törlésekor rá is kérdez.)
Az meg valahol logikus is, hogy az Apple gamecenter nem kompatibilis más platformokal, így nem tudod máshol tovább vinni. Pld: Xbox játékot sem lehet PS-n folytatni. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, hogy nem, akkor elnézést.
Van egy iPad Air 1-es készülékem, és játszok rajta a Dungeon Hunter 4-es játékkal és be vagyok jelentkezve a Game Center-be.
Viszont, mit tudok tenni az érdekében, hogy ez a karakter amit ott létrehoztam, ne törlődjön, hogyha letörlöm ezt a játékot?Azaz valahova szinkronizál? Hogy a mentésem megmaradjon? Facebook-ba is beléptem, és a Gameloft fiókomba is.
Viszont, hogyha egy androidos eszközön belépek, vagy Windows 10-en, akkor nem tudom átvinni a mentésemet sehogy. Az Ipad-en kezdtem el a játékot, de nem tudom összeszinkronizálni más eszközzel.
Van esetleg valakinek erre valamilyen ötlete?Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli -
avekepank
csendes tag
Koszi, megoldodott a segitsegetekkel!
-
miért van az hogy az ipad pro-m az akkumulátornál nem jeleníti meg hogy mi mennyit használta az akksit? eddig ki írta de most bekapcsoltam és semmi. 2 óra használat van benne azóta de azt írja hogy pár perc után fogja kiírni.. meg amikor kiírta őket akkor is elég bugos volt mert elég sokára jelenítette meg őket a szifonomhoz képest.. vagy ilyen sz@r a 9.3.1?
-
sutiand
tag
Sziasztok
Egy ismerősöm nem rég vásárolt egy 16GB-os iPad 3 minit.
MKV-s filmeket szeretne nézni rajta külső pendrive-ról vagy hdd-ről vagy memóriakártyáról.
A filmeket asztali windows-os PC-ről szeretné rámásolni a külső adattárolók valamelyikére.
Milyen megoldás létezik?
Köszi a segítséget. -
rootkiller
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Köszi

-
B-L-A-C-K
titán
Gyakori hiba iPad Pro-nál hogy a Wifi befő (nem lehet bekapcsolni)? Hálózati visszaállításra, illetve teljes visszaállításra se javul meg.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
rootkiller
üzenetére
Styleboltban van UAG, én telefontokot néztem a héten, az akciós volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
játékok az Air2-n is pont ugyanolyan folyékonyak, a 2GB RAM pedig már itt is megvan, szóval hétköznapi használat mellett (értsd: nem profi grafikus, aki munkára használná) szerintem nincs értelme cserélni
csak telefonon.

Azt meg nem tudtam hogy csak neked lehet leírni hogy mid van, meg mit akarsz venni.