Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagan
aktív tag
Aki mar tobb ideje hasznalja az ios 10 beta 2-t mi a velemenye? mennyire sok benne a hiba?
Megeri feltenni, vagy megvarjam a veglegest?
i5s en szuperul hasit! -
nofi
addikt
válasz dauphin #13495 üzenetére
Wifin, vagy kábellel is lehet iTuneson keresztül, de biztos van olyan ami cloud tárhelyből olvas be. Az Amazonnak van egy olyan szolgáltatása, hogy ha regisztrálsz a Kindle appba, akkor kapsz egy @kindle.com mailcímet. Ha "convert" tárggyal elküldöd emailen erre a címre a kompatibilis ebookot, akkor onnantól bekerül a tárhelyre és eléred pl. tabletről, a Kindle appban.
Xbox GT: nozsolt
-
kdavid13
csendes tag
Sziasztok!
Különös problémám jelentkezett az Ipad-en. 3-4 hete facebook-on a képek csak pixelesen töltődnek be, de csak facebook-on, többi app normálisan fut. Ez a probléma csak itthon, UPC modemes Wifin jelentkezik, más hálózaton semmi gond. Laptopon kipróbáltam, hiba nélkül működik.
Ismert bárki előtt ez a probléma, esetleg tud rá megoldást?Köszönöm a segítséget!
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm szépen. Egyébként milyen módszerrel kell áttennem az iPad-re az átkonvertált fájlokat? Írtad az email-es verziót, amit te használsz, de mivel kezdő "almás" vagyok nem minden világos (eddig android platformmal dolgoztam, ez az IOS még idegen számomra). Számítógépről kábellel, vagy más megoldás is szóba jöhet (pl. bluetooth vagy icloud)? Írnál (vagy írnátok) erről néhány mondatot? Köszönöm.
U.i.: Nektek is köszönöm (#13493) joey20 és (#13494) Oldman2!
[ Szerkesztve ]
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
nofi
addikt
válasz dauphin #13491 üzenetére
Én Kindle-t használtam, aztán az iPad-es Kindle app teljesen kiváltotta az ebookot. Calibreval szoktam konvertálni és mailezem az Amazonos accountomra, ami után rögtön meg is jelenik az appban. A Kindlet is is az igényes megjelenítés miatt szerettem, amit az appjuk is hűen visz tovább, még beépített angol-magyar szótárat is okosítottam rá, szóval nem igazán kerestem mást. A gyári iBook .pdf és .epub formátumokkal barátkozik, az sem rossz egyébként.
Xbox GT: nozsolt
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne hozzátok, hogy van-e ajánlott ebook-olvasó alkalmazás az iPad minire, amin a saját könyveimet is olvashatom (sok .mobi és .epub kiterjesztésű ebook fájljaim vannak)? Köszönöm a segítséget.
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
-
aha.e
tag
válasz vadászcsiga #13476 üzenetére
Igen, de munkához jó lenne egy billentyűzet, hogy egy hosszabb emailt gyorsabban megtudjak írni, bárhol.
Eladó Asus Zenfone 2 551ML 4/32 Gb !!!!!
-
aha.e
tag
válasz vadászcsiga #13472 üzenetére
Notebook van. Az nem kell, úgy hogy ezzel mellé lőttél.
-
aha.e
tag
Helló!
Ipad mini 4-hez keresek tokot. Milyet érdemes venni? Billentyűzet is kellene. Esetleg létezik normális minőségű billentyűzet-tok egyben? Vagy inkább külön vegyem meg? Egér csatlakoztatható a mini 4-hez?
-
Ragnar95
félisten
válasz silmatauki #13467 üzenetére
Semi-tethered csak, ezt ne felejtsük el megemlíteni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
silmatauki
őstag
figyelem: kijött a 64 bites jailbreak, a jelenlegi 9.3.3-at is támogatja.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Apple magic keyboard kompatibilis az összes ipaddel?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
SoldierL
senior tag
Mondtok még tapasztalatokat mini2-ről 9.3.3 alatt? Fürgébb lett? Frissítsem?
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz silmatauki #13458 üzenetére
Tök mindegy. Te ezt le vezetted, egy 2-3 szavas hsz-ból, ami valamilyen App-n belüli videóról szól. Elméletet bármiről lehet gyártani, ha nem ismered a konkrét okokat.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
silmatauki
őstag
válasz silmatauki #13458 üzenetére
"(Fizikalilag a [UIApplication sharedApplication].idleTimerDisabled = NO; / [UIApplication sharedApplication].idleTimerDisabled = YES; párosról van szó. Ez utóbbiból a másodikat kell pause esetén használni, startnál / resume-nél meg az elsőt.)"
Bocs, lejárt a szerk idő, így külön hsz kell: pont fordítva.
A lényeg: a program nem engedélyezte újra az idle timer-t (azaz a idleTimerDisabled-t nem állította vissza YES-ről NO-ra), ez okozza a bajt.
-
silmatauki
őstag
"Akkor vagy nincs beállítva hogy mikor legyen autómatikus lezárás, vagy kamu amit írsz. Lejárt, vagy megállitott videónál, a beállított időpontban LEKAPCSOL A KIJELZŐ."
Programfüggő. Lehet, hogy olyan (ebben a tekintetben bugos) appot használt, ami pause-nél nem engedélyezte újra az oprendszer-szintű automata képernyőkikapcsolást. Ilyenkor tényleg nem kapcsol le a screen.
(Fizikalilag a [UIApplication sharedApplication].idleTimerDisabled = NO; / [UIApplication sharedApplication].idleTimerDisabled = YES; párosról van szó. Ez utóbbiból a másodikat kell pause esetén használni, startnál / resume-nél meg az elsőt.)
-
Ragnar95
félisten
Térjünk vissza lehetőleg a szakmai témákhoz, elég volt az offból és egymás csesztetéséből
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Noxy
veterán
válasz #05304832 #13454 üzenetére
Tök mind 1 mit kamuzol.
Ha csak annyit írtál volna, hogy ki van kapcsolva az autó..lezárás, téma lezárva.
Minden más estben LEZÁR A KIJELZŐ, ha X IDEIG NEM NYULSZ HOZZÁ.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Bbutton
csendes tag
-
Bbutton
csendes tag
válasz vadászcsiga #13445 üzenetére
Bocs. Idén év elején megkötötte a szerződést az Apple a Samsunggal, és az LG-vel. iPhone-ról van szó..( Samsungtól 20 milliót, az LG-től 10 milló panelt rendelt meg, a 2018-as telefonokhoz. Az almás telók prociját is a Samsung fogja gyártani..)
-
sutyesz96
őstag
-
silmatauki
őstag
Ha vki Finnországban van / lesz: iPad Air 2 16 GB WiFi holnap 333 euró lesz a Gigantti-ban.
-
Noxy
veterán
válasz #05304832 #13436 üzenetére
Akkor vagy nincs beállítva hogy mikor legyen autómatikus lezárás, vagy kamu amit írsz. Lejárt, vagy megállitott videónál, a beállított időpontban LEKAPCSOL A KIJELZŐ.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Bbutton
csendes tag
válasz vadászcsiga #13440 üzenetére
Akkor 2018-tól a nagy iPhone-nál is tapasztalhatod majd..
-
sutyesz96
őstag
Meglepően jók az értékelései, szvsz nyugodtan vásárolhatsz náluk, jó áron adják a cuccot.
Azért azt vedd számításba, hogy alapvetően nem egy elektronikai cikkekre centralizált webshopról van szó, kérdezz utána előbb a dolgoknak (gari, stb.).
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Ragnar95
félisten
válasz sutyesz96 #13435 üzenetére
Minden iPadre 1év gyári Apple garancia van, egyedül azért számít, honnan szerzed be, mert csere esetén ha hivatalos magyarországi vásárlás, újraindul a garancia.
Ha az adott GSM bolt külföldről szerzi be a készüléket, akkor nem indul újra a gari.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sutyesz96
őstag
Mindenki nyugodjon le a p.csába, iPadet fogok vásárolni.
Egy olyan kérdésem lenne ha esetleg tud rá valaki valamit mondani, vagy van ilyennel tapasztalata, hogy Magyarországon melyik boltban érdemes gondolkodni (kizárólag hivatalos, gyári garanciás viszonteladók jöhetnek szóba), ha áfás számlával szeretnék majd vásárolni?
-
d.tiborz
aktív tag
válasz vadászcsiga #13424 üzenetére
Don't feed the ...........
-
Bbutton
csendes tag
válasz vadászcsiga #13424 üzenetére
2 éves a Samu Tab S 10.5 LTE-és tabom. Rengeteget használom..( beírok, ha beég, megígérem..bár 3 évente csak frissíti az ember repertoárt..)
-
őstag
válasz sutyesz96 #13414 üzenetére
Első és legfontosabb a méret. Kell e a 9.7"?
1 éve én is sokat gondolkoztam ezen, és döntöttem. Ha egyszer veszek tabletet, azt úgyis otthon, kényelmesen a kanapén, vagy utazás során vonaton használom, nem az utcán sétálva (jobb esetben). Igy a nagy méret nagy előny film nézéskor, vagy böngészéskor. Én nagyon szeretem, és egyáltalán nem bántam meg. Haveromnak van Mini2, na az nekem nagyon pici, nem sokkal kisebb már egy komolyabb okostelefon. Akkor meg minek tab?Én megvettem az Air2-t és nagyon nem bántam meg. Imádom. Nagyon jó üzemidő, száguld mint a villám.
-
Bbutton
csendes tag
válasz sutyesz96 #13410 üzenetére
Samsung Tab S2 T715 LTE. ( 2 napig volt iPad mini 3 -am..az egész IOS. úgy, ahogy van...A Samsung Amoledes kijelzője totál más liga. Az Apple kijelző, mint vmi fakó sz@r...nem véletkenül rendelt be az almás cég 2018-ra, igaz csak a telefonjaiba, a Samsungtól 25 millió kijelzőt.,)
-
sutyesz96
őstag
Bedobok ide egy kérdést, kíváncsi vagyok..
Ha ugyanazon az áron megkapod mindkettőt (~120.000), te melyiket vennéd?
iPad Mini 4 / iPad Air 2 ?
[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
válasz vadászcsiga #13403 üzenetére
El is indítottam az ügyet...
És egy jó noname smartcaset -t nem tudsz véletlen?
Van már egy, de azt még nagyon az air2 elején rendeltem, amikor még az volt a koncepció, hogy jó a sima air tokja is, csak kicsit vékonyabb a 2... Hát pont annyival vékonyabb, hogy nem mindig zárja a mágnes a képernyőt és most, hogy úgy is kellett anyámnak rendelni egyet, gondoltam magamnak is rendelek. Hálisten az ipad2 -re tökéletes.
-
HIJ
őstag
Hali!
Tud valaki jól passzoló és működő fake smartcase -t ajánlani air2 -höz? Most vettem egyet ebay -ről, de nem igazán passzol. Egyszerűen nem pattan bele rendesen, az egyik oldalát magától kinyomja... Ilyenkor szerintetek lehet valamit vitatkozni az eladóval? Mégiscsak 2500 pééz volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Torrent meghívó kunyeráló
- DIGI internet
- Autós topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest