Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
“” jelek közé raktad a problémát.
Kapcsolódási problémákat csak magad tudod megoldani. Pld egy router újra indításal. Safariban megy a net?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
Jobb az Apple Pencil, tehát Prohoz érdemesebb azt venni. Ami jó Adonitből, azok sem olcsóak (bár a Pencilnél ígyis olcsóbbak, pl Jot Pixel £90 normál áron) és érezhető azért a különbség a Pencil javára.
Az Adonit tollak a nem Pro iPadek mellé tökéletes választások, Prohoz megéri az ártöbbletet a Pencil.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
drzozo
senior tag
Műanyagnak írják, de ilyen gumis, csúszásmentes felülete van, elég jó kézben tartani.
De agyvérzést meg most kapok.
Megérkezett a T-Mobilba az ipad, de nem tudják kiadni, mert elszállt a belső kiadós webes felületük. Este 8-ra visszamegyek, hátha addig megjavítják. Ha nem, akkor ebből üzletvezető lesz, hogy mondja már meg mégis, miért olyan nehéz kiadni, és utólag bevinni a rendszerbe.
-
Süvi
őstag
Nagyon fura, ezt most senki nem tudja.
Március végére várták a bemutatást, de ez már kérdéses.
Viszont a szállításról több helyről május-júniust mondják. -
Süvi
őstag
Nekünk ilyen tollaink vannak.
Pro készülékhez viszont csak Apple pencilt javaslom.
Ég és föld meg a legdrágább Adonithoz képest is. -
Ragnar95
félisten
Apple Pencilt még nem próbáltam, de mindenki azt mondja, hogy az a legjobb, neked miért nem jött be?
Air 2-höz, illetve előtte iPad 3-hoz is az Adonit tollai váltak be a legjobban, jelenleg egy Pixelt használok, amiket eddig próbáltam, azok közül ez vált be legjobban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
addikt
Olyat is szokott csinálni a rendszer, hogy ha csak pár euros terméket veszel azt nem vonja le azonnal a kártyádról... elképzelhető lehet az is hogy pár napja vettél valamit és most vonta le..
Ezen az oldalon ha bejelentkezel, tételesen mutat minden vásárlást
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
addikt
Most aktiváltad előszőr a bankkártyádat? Mert szokott olyat csinálni, hogy ha új kartyát aktiválsz, akkor levon 1-2 eurot, megnezik hogy működik-e de ezt vissza kapod pár napon belül., nekem akkor csinlát ilyet mikor Amex kártyát cseréltem be a mastercardom helyett..
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Ragnar95
félisten
Én ilyet vettem Air 2-höz és elvben a Pro 9.7 kijelzője és háza is ugyanolyan, tehát jónak kéne hogy legyen arra is.
Amúgy nincsenek nagy különbségek az üvegfóliák között, 0.3mm-nél ne legyen vastagabb, legyen 9H keménységű, másra szerintem nem nagyon kell figyelni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
blakey
titán
Valószínűleg amikor iPaden viszed be az adatokat akkor nem ahhoz az "accounthoz" rendeled amit az android használ, az iCloudot az android nem fogja látni. A Beállítások/Kontaktok alatt azt a fiókot állítsd be amit az android is kezel, nálam gmailes cím van megadva, így oda menti az új kontaktokat és a naptárat is.
Apple ID-t nem változtattam, nem tudom miért vont le 2€-t[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Ragnar95
félisten
-
milszab
senior tag
-
Ragnar95
félisten
-
Noxy
veterán
-
Süvi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest