- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
A héten ugye frissítette az Apple az iPad vonalat is. Megszűnt a 16-os, lett helyett 32-es, ugyan azon az áron.
A kérdésem a következő:
Csak a héttér méretek változtak vagy az új (2016-os) iPad minik másban is különböznek?
csak azért kérdezem, mert a mostani 32-es drágább mint a "régi" tavalyi 64-es.
Köszi
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sima Air, kijelző panelje picit gyengébb
-
kchris78
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt hiszem a sima air-el.
-
D@niel
addikt
mini2-n klassz teljesítményt nyújt a 10-es rendszer. ez a béta verziók alapján nem meglepő.
ajánlom.
-
milszab
senior tag
Mini 4-es tulajoktól kérdezném elsősorban, hogy az előfordulhat hogy a mini 1-2-3 hoz való tok, nem kapcsolja a 4-es kijelzőjét? Igaz nem passzol nagyon bele, de amíg nem lesz rá másik próbaképp bele lett abba rakva a gép. A tok, vagy a gép hibája lehet?
-
kchris78
veterán
válasz
Balázs0916
üzenetére
A feltetel az hogy a legfrisebb Xcode legyen fenn. Ez kint van a GM letoltesi oldalon bekeretezve
. (en is beszivtam). Ha nem megy akkor OTA. -
Süvi
őstag
-
kkdesign
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi a válaszod, én is ezekfelé hajlok, azóta körbekérdeztem mindenkit akit értem, meg figyelem a boltokat, az akciókat

Még annyi kérdésem merült fel, hogy van olyan "olcsó" stylus toll ami működik iPadd-el? nem szeretnék sokat rákölteni, mert annyit nem rajzolgatok, de azért érdekelne a dolog
nem az olyan tollakra gondolok aminek egy kis "gumi" van a végén hanem azért ennél egyel jobb kategóriás stylusokra, ami hasonló mondjuk mint a note-nak ami van. Ilyen max 5k körül gondolkoznék 
-
Ragnar95
félisten
-
nofi
addikt
Hm, a 3. vagy 4. public beta óta használom iPaden az iOS 10-et. Gondoltam, hogy most a végleges verzió előtt törlöm a béta profilt, de egyszerűen hiányzik a menüből...
Megnéztem és developer 8 verzió van fent jelenleg.
-
Auratech
őstag
válasz
Balázs0916
üzenetére
Nekem a beták után simán felment. Nem lehet, hogy előfeltétele az utolsó beta, mint frissítési alap, a GM esetén?
-
Sziasztok!
Ipad Air2-re szeretem volna feltenni a iOS10 GM verziót.
A frissítés "Ismeretlen hiba (14)" üzenettel leáll. Próbáltam PC-ről, Mac-ről, volt előtte restore, DFU, de sehogy se sikerül.
Mi lehet a baj?Köszönöm
-
vadászcsiga
félisten
PH bug hogy van 10GM alatt?
-
csab2
veterán
Láttátok már az iPad frissítéseket?
32 gigáról indul minden, egyes modellek kiestek, árak is mérséklődtek néhol.
Bocs, ha már volt! -
törölt tag
Köszi! Csak anno az Air1-em a 9-es verziónál recegett nem kicsit, de akkor király, már várom.
-
törölt tag
Air 2-n hogy ketyeg az ios GM? Ugye nem receg a multitadk?
vagy bármi más, kicsit tartok tőle. -
Sakab
senior tag
Sizasztok, meg van az Air-re szánt GM...iPad_64bit_10.0.1_14A403_Restore.ipsw viszont nemtudom feltelepíteni...itunes-ba hiába nyomom a gombot és kattintok a restore-ra elkezdi, de valami hibát ír ki. Mit rontok el? :/ Jelenleg 9.3.5 van fent.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Cegnel van egy Ipad2-es egy vezetonel volt mar nincs a cegnel ( elkuldtek ) de jelszot ker a belepeshez Ő meg nem mondja meg.... Ilyenkor mit lehet kezdeni az Ipad-el?
elore is koszonom
udv: sfefe
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. iPad vásárlásán gondolkozom. Sokmindenben nem vagyok még teljesen biztos, de bővebben kifejtem. Ami biztos, hogy a mini vonalon válogatnék, továbbá, hogy a rendszer miatt néznék iPad-et, Droidban csalódtam, Windows vonalon kipróbáltam egy 2in1-et, másnap visszavittem és visszaadták az árát, jó volt szép volt, de nem kiforrott.
Amire használnám:
- böngészés
- jegyzetelés/office cuccok
- fb, mesenger, twitter, instagram egyszóval social media alkalmazások
- ebook olvasás
- valamint egy offline M.o. térkép
- nem játszom, de ilyen egyszerű carok azért férjenek rá, real racing 3 abszolút nem mozgat. meg az ilyen nagyon nagy játékok.
- Zenét nem tudom, hogy tennék-e rá, jelenlegin nem hallgatok, de nem vagyok képben a zenei képességével a gépnek, de ha überszuper zsírkirály akkor lehet rászoknék filmekkel szintén ez a helyzet
(most úgyhiszem magamtól mondtam meg hogy 16 helyett 32-est nézzek!
)Ezekre amit írtam mennyire elég egy mini2 retina? Vagy nézzek 4est? Mennyire okés rajt jelenleg az iOS 9, és mennyire lehet öngól nála az iOS 10 majd a 2nél? Úgy számoltam, hogy mivel írták, hogy jön rá, ezért még 1 év simán benne van a támogatásában és mivel a 3 ugyanez csak tácsájdí ezért lehet 2 év is. Mennyire szoktak ezek a készülékek meghibásodni? Az ipad vonalon nem duplázzák meg legalább a 4 mini belső tárhelyét?
-
rolikukta
csendes tag
Helló!
Tudtok olyan tokot ajánlani mint az eredeti smart case csak sokkal olcsóbban. Hol tudnák rendelni hozzá hasonlott? -
r3dsnake
nagyúr
Mini 2-n gyorsabbnak érzem, mint az iOS9-et jelenleg.
-
Sakab
senior tag
Elérhető az iOS 10, a watchOS 3, a tvOS 10 és a macOS Sierra kiadásra szánt verziója
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, igy h vége a bemutatónak aktuális kérdések, az ios 10 GM et honnan tudom letölteni/feltelepíteni és melyik JB működik vele?
-
törölt tag
Tavasszal már megérkezett!

-
jodamester
tag
Van valami pletyka, infó arról, hogy mikor érkezik az air 2 utódja?
-
zolikaDB
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
De amúgy: miért működik ennyire/sokak számára is hektikusan az alap kijelölés? Mert szerintem ez NEM jó

-
danilla
őstag
Elbucsuztam szeretett retina minimtol, igy bucsuzom a topiklakoktol es topictol
.o/ -
zolikaDB
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Köszönöm!
Napokban vettem észre, h igen, ez így van. Mindenhol Opera van nálam, bár most a szinkronizálással lesznek gondok, ugyebár lenyúltak egy csomó jelszót... Emiatt én is lecseréltem mindenhol... Kellemetlen volt. Ettől függetlenül erős asztali gépen is gyorsabb az Opera, mint a Firefox. Érdekes
-
silmatauki
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
"A Cydiás SwipeSelection nem ezt hivatott érdemben leváltani?"
Sajna nem – az csak és kizárólag az input textmezőkben való, keyboard feletti gyorspozícionálást tudja. Nem input típusú widgeteknél (pl. Weboldal) nem használható. Ebben tök ugyanaz, mint az Apple saját iPad-es kétujjas gyorskurzor-pozícionálása.
A következőt ajánlom, ha a dinamikus script-támogatás (pl. FB) hiánya nem akkora probléma: kukázz minden böngészőt, ami a szabvány kijelölést használja, és használd az Opera Mini-t. Abban custom kijelölő van, és fényévekkel jobban használható, mint az Apple stock kijelölője. Persze ez csak weboldalakra lesz jó.
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ez mondjuk nettó bullshit
Ezek szerint egy sima könyv is annyit ér, mint egy zsák krumpli, mert külső fényforrás kell hozzá? Használtál már huzamosabb ideig sima Kindle-t? Hacsak nem szeret az ember vaksötétben olvasni, akkor konkrétan semmi hasznát nem látom a PW-nek. Tűző napnál minek extra háttérvilágítás
Tökéletesen olvasható a világítás nélküli e-ink kijelző tűző napfényben is... -
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
PW, meg Yovage is túlárazott és fölösleges szerintem. Ebook olvasásra a sima Kindle tudásánál nem kell semmivel sem több, azt sem semmiképp sem lehet drágának nevezni.
Persze ha úgy érzed, jó lesz neked a Mini olvasni, mert nem zavar az LCD-n való olvasás, akkor vedd meg csak a Minit.
direwolf: szerintem pont jó a Kindle mérete, utazáskor is pont használható egy kézzel is és bőven elég nagy az olvasófelület, főleg hogy a betűméret állítható. Szerintem más élmény teljesen LCD kijelzőn és e-ink kijelzőn olvasni, hosszabb folyószövegre utóbbi sokkal kényelmesebb számomra. -
Auratech
őstag
Természetesen nem kérdés, hogy egy profi e-book olvasó előnyöket ad az olvasás terén. Viszont egy retina mini az üzemidőt kivéve nem annyival rosszabb, mint amennyivel többre képes. Sőt. Nekem évek óta semmi gondom ipadon olvasni, pedig szemüveges vagyok. Jó betűtípussal, megfelelő színbeállítással, háttérfénnyel nem rontja a szemet az iPadon olvasás..
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
"Kindle sokkal jobban kíméli a szemet, hetekig bírja az akku[...]"
Ezzel nem is vitatkoznék. De a kijelző mérete számomra túl kicsi. Ja és még valami.. túl drágának tartom pl. a paperwhite 3-t, csak ebook olvasásra. A Voyage verzióról nem is beszélve. Úgy érzem, hogy ha nem akarok csalódni, akkor egy ipad mini 4 lesz számomra a megfelelő.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Kindle sokkal jobban kíméli a szemet, hetekig bírja az akku, olvasásra többek között emiatt sokkal jobb. Ráadásul akkora kb, mint egy könyv, szóval semmiképp nem nevezhető túl kicsinek.
-
zolikaDB
veterán
iOS 10-ben kijavították már a szerencsétlenkedő kijelölést??
-
zolikaDB
veterán
-
Süvi
őstag
Vajon ez a progi tudhatja ezt?
Van benne klónozás. Vajon több mint a sima Icloud?
Csak ne lenne ilyen drága
-
Várhatóan mikor fogjuk megkapni, hivatalosan is a 10-et?

-
Süvi
őstag
Képzeljétek tegnap megjött a pro, a vaterás hölgytől rendeltem.
Április 27. rendelés
Szeptember 1. érkezés
Hát nem mondom volt ideg közben, de végre itt van.
A készülék nagyon gyors (több száz oldalas pdf-eket nagyon gyorsan nyit meg), ez az összehasonlításom az Air2-höz képest.
A Pencil valami álom.
Majd szívesen írok róla többet is, de egy kis segítséget szeretnék kérni.Megcsináltam az Air2 mentést, át is jött mindent 1 alkalmazást kivéve. (Itunes szinkronizáció volt gépre, onnan állítottam be). Ebben az egy esetben csak az alkalmazás jött át, a benne lévő dolgok nem. (az alkalmazásnak nincs fiókja, sem icloud szinkronja)
Van-e olyan backup amivel ezt az alkalmazást fel tudom másolni az új készülékre? (Air2 9.3.2; Pro 9.3.1)
Az Itools látja, hogy az alkalmzás tartalommal együtt 2,6 GB, de nem tudok mentést csinálni, hibát ír ki.Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Nagyon szeretem az Ipadot, de ibookhoz egy Kindle a legtökéletesebb választás.
A legjobb elektronikai eszközöm, mindig velem van. -
pescara
aktív tag
Sziasztok!Nektek is voltak problamak az elmult heten , kulonbozo oldalakkal? Mindig ujratoltott. Ma megcsinaltam az uj frissitest, azota minden tokeletes. 9.3.5
-
kondás
tag
köszi
-
Süvi
őstag
válasz
kondás
üzenetére
Szia!
Szerintem a Stylus semmire nem való. Pont olyan vele rajzolni, mint a kisujjaddal.
Nekünk van 3 féle toll, van benne 500 Ft-os is, ezekkel már lehet mit kezdeni.
Ezt a hármat mind ajánlom.
Onenote helyett pedig nagyon jó a Noteability, rá lehet tenyerelni. -
kondás
tag
[link]Az ipad működik az ilyen egyszerű érintöceruzákkal, vagy mindenképp az apple pent kell megvenni?
http://erintoceruza.arukereso.hu/delight/55408-p246950825/ -
Sakab
senior tag
Sziasztok Ti talaltatok már 9.3.4 v 9.3.5 höz müködő JB-t?
-
Ragnar95
félisten
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
iBooks könyvekhez vagy újságokhoz/képregényekhez kell? Ha előbbi, akkor egy Kindle-el vagy más ebook olvasóval sokkal jobban jársz, netezni meg tökéletes lesz egy iPad Air, az Air/Air 2 árkülönbségből kb ki is jön az ebook olvasó.
-
sutyesz96
addikt
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
iBookhoz én mini 4et javasolnám ha a kettő közül kell választani, sokkal jobban kézre áll, utazáshoz is kényelmesebb, súlyban is azért jócskán van különbség a két modell között. -> compare
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
iPad mini 2-t vagy Air 2-t ajánlotok főként iBooks használatához és nagyon ritkán egy kis internetezés, youtube? Azt tudom, hogy alapmodel lesz bármelyiket ajánljátok, mert másra nem nagyon lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. (en is beszivtam). Ha nem megy akkor OTA.

vagy bármi más, kicsit tartok tőle.

Ezek szerint egy sima könyv is annyit ér, mint egy zsák krumpli, mert külső fényforrás kell hozzá? Használtál már huzamosabb ideig sima Kindle-t? Hacsak nem szeret az ember vaksötétben olvasni, akkor konkrétan semmi hasznát nem látom a PW-nek. Tűző napnál minek extra háttérvilágítás
Tökéletesen olvasható a világítás nélküli e-ink kijelző tűző napfényben is...