- E-book olvasók
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi haladó szinten
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Amalgam
üzenetére
1. Gyakorlatilag az összes ilyen, a gyári iBooks-szal is tudsz olvasni saját könyveket, de van még millió másik is.
2. Természetesen van, nPlayer a leginkább ajánlott.
3. Mappa nézetet felejtsd el iOS-en, mivel a sandboxing és a root jog hiánya miatt nem férsz hozzá a fájlstruktúrához, így max az adott appon belül tudsz létrehozni mappaszerkezetetet, de azzal is csak magadat szívatnád. Az Apple már régóta adatbázis alapú adattárolást használ. Az iTunes-szal ismerkedj, mert lehet, hogy bele fog telni egy kis időbe, mire átállsz erre a fajta fájlkezelésre, de utána garantáltan egyszerűbb lesz az életed.
4. Igen, csak egy magyar Apple ID kell hozzá. -
válasz
Amalgam
üzenetére
Inkább egy iPad Air 2-t vegyél
jelenleg az iPad Pro a képességeihez képest nagyon túl van árazva... Oké, jobbak a hangszórói, és a szokásos kicsit erősebb CPU van benne, de azonkívül rohadtul nem éri meg kifizetni 2x annyit, mint egy Air 2-ért
"MP3 lejátszó Mappa nézet" soha nem volt még Apple eszközöd? Itt gyakorlatilag nem léteznek MAPPÁK

-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
Tablet vásárlás előtt állok, és egy iPad Pro 9.7-re gondoltam.
Nem ismerem az iOS-t, ezért volna pár kérdésem:
1. Van olyan ebook olvasó alkalmazás, amelyikre a saját könyveimet tudom felrakni? Tehát nem online áruházból megvenni, hanem a tablet tárhelyéből, vagy felhőből felmásolni.
2. Van olyan videó lejátszó, amelyik minden formátumot lejátszik?
3. MP3 lejátszó van e olyan, amelyik a mappa nézetet is tudja?
4. Én Erdélyben lakom, ennek ellenére fel tudok e telepiteni bármelyik magyar alkalnazást?
5. Ha tok nélkül használom, könnyen karcolódik e a hátlap?
6. Az iPad 3100 lej nálunk, míg a Galaxy Tab S2 2100. Megéri e a majd 50 %-os felárat?A válaszokat előre is köszönöm.
-
dAnky
aktív tag
Lenne egy olyan kerdesem h jailbreake nelkul lehet valami torrent klienst letolteni az ipadre vagy iphonera?
-
chatran
őstag
Ha safariban néztek egy youtube videót és kiteszitek fullra, akkor nektek sem teljes full screen?
-
Noxy
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Hogyne lenne.. Pld a Flickrben jobban lehet zoomolni mint a gyári fotók appban.
A böngésző meg hogy jön ide? -
addig addig beszéltünk itt erről, hogy tegnap beragadt egy app, és 9 óra használatot csinált nekem -15%-kal

2 hónapja van meg az Air 2 de sosem volt még ilyen... most még újra is kellett indítanom, amire megintcsak nem volt még példa

-
Noxy
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Azt miből szűrted le, hogy sz.rul íták meg?
Nem pixeles, zoomolni is lehet + újra le menti a fotókhoz is ha akarod.
CSAK MŰKÖDŐ INTERNET KAPCS.. KELL HOZZÁ. -
DigitXT
félisten
válasz
gzbotii
üzenetére
És hétfő éjjel miért nem dugtad töltőre? Vagy éjszaka is nyomkodod?

(Költői kérdés, mert igazából nem érdekel...) Január óta van meg a cucc, ment
fel rá a frissítés, amint lehetett. Az RR3 egyre jobban fut. Ha tölteni kell töltöm.
Jellemzően alvás közben nem szoktam nyomogatni, és amúgy: gyorsan tölt.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Air2-n Flickr appban full screenben, miért recések az I5-tel készített képeim? Olyan mintha egy alacsonyabb felbontású képet nagyítana ki. A képekkel nincs gond, mert megnyitva a Fotók gyári appban élesek.
-
DigitXT
félisten
-
válasz
DigitXT
üzenetére
addig nem is volt bajom, ameddig a 14 óráról volt szó, mert nekem is simán elpötyög 12-14 órát bármikor
amit utálok az az akksiidős epénisz effekt a 20 óra üzemidővel
minden topikban ez van
OnePlus + iPhone topikokat látogatom, de az akksiidő minden nap előkerül szinte, és mindig jön egy Dzsoni, akinek 1,5-2x annyit bír mint a többieknek -
DigitXT
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
Nem értem mi bajuk van. 51%-on van az akksi, 7 óra használat után,
erre azzal menőznek, hogy nekik 14 órát is bír... 2x7 óra az nem 14?
Mondjuk eleve röhej a köbön, használni kell, nem statot nézegetni.
(Valahogy nem életszerű, hogy 14 órán át olvasgat, de töltője nincs!)Namegaztán el nem kezdenék 10% körüli töltéssel játszani RR3-mal.
Agyon merül nekem futam közben, csak akkor dugiszáljam be, s úgy
tekergessem a levegőben, hogy ki van kötve a konnektorhoz?! Hehe. -
válasz
zolikaDB
üzenetére
oké, de én használom is, nem csak olvasgatok rajta
fényerővel sem spórolok: napközben 60-75% manuálisan
akkor átfogalmazom, csak hogy ne menjünk át a prohardveren szokásos akksi-péniszméregetésbe: az én SAJÁT általános felhasználási szokásaimmal mérve nem csökkent az üzemidő az előző frissítéshez képest
-
Chereiose
addikt
App store nektek jó? nekem semmit nem akar elkezdeni letölteni...
-
-
erdoke
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Nem javították a Safari újratöltős bugot sem. Bezárok egy fület, aztán egyszer csak felugrik holtából és újra betölt. Néha az ellenkezője történik, a megnyitott fül tartalma eltűnik, és a böngészési történetben sem látható.

-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A multitasking kikapcsolható. Nálam is így van, és az iPad-emmel semmi probléma nincs. Nem laggol, simán és tökéletesen fut.
-
vadászcsiga
félisten
De nagy szarrá vált ez az iPad. Jo dolog a cc meg a multitasking, de gépelés közben 2 percenként beugrik valamelyik a kettő közül, néha a falnak vágnám emiatt.
-
manacz
csendes tag
Lényegében vennék egy Air 1-et. Akarnék egy tabletet megint mert hiányzik

9.1-nél adtam el ilyesmi lagokkal, persze nem ez miatt, de eladtam
De örülök ha javult! Ez jó jel. -
univerzita
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
Mivel tegnap töltöttem fel a Airt aksi időről még nemtudok nyilatkozni. Nekem mostanában 12- 14 órát bír ( nem merítem le tisztára). De a sima 9.3-al bírta akár 18 órát is. A rendszert én pörgőssebnek érzem a előzőhöz képest ( de lehet hogy ez csak afajta,,placebo " érzés.
-
manacz
csendes tag
Sziasztok!
iPad Air 1 userektől kérdezném, hogy mi a helyzet a rendszer animáció lag-okkal ios 9.3-on?

Különös tekintettel az alkalmazásváltóra, meg úgy ámblokk a megnyitás, bezárás animációkra
Köszönöm a válaszaitok előre is.
-
Szabikaa20
őstag
Nekem is már csak 12órát bír maximum az Air.7-8-as sokkal többet bírt!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
i5-re felraktam, iPadel még várok. Valakinek tapasztalat?
Amúgy meg, most már folyamatosan 7 órát bír a tab...8.4-el 9,5 volt, anno

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Ph linkelős bug javítva lett? Megnéznéd nekem, vagy valaki?
-
univerzita
addikt
9.3.2 elérhető
-
zolikaDB
veterán
Valakinek van tapasztalata ezzel a Baseus tokkal?
[link] -
törölt tag
Üdv! Mától én is váltottam iPad Air2-re androidról.

Az a kérdésem, hogy a Split View funkciót hogyan kell használni, mert nekem eddig nem működik! (az ok, hogy balra húzva láthatom a korábban megnyitott appokat, de nem tudom megfelezni a kijelzőt, hogy egyszerre két alkalmazás is működjön! Valamit külön be kell esetleg kapcsolni hozzá? Multitasking engedélyezve...)
Köszi előre a segítséget! -
erdoke
titán
Össznépi ajándékként jött szóba ballagásra olyan kölyöknek, aki rajzolgatni, tervezgetni is szeret. Tehát idő már nincs sok. BIztos helyről szeretnénk, de az almás webshoptól azért olcsóbban. Ahogy néztem, a toll és a fedő is kijön az árkülönbözetből, ha máshol veszi az ember...
-
csab2
veterán
Köszönöm a válaszokat!

Újratelepités megvolt.
Az iMagazin app is ezt csinálta.
Egy ki-be kapcsolás megoldotta. 😀 -
csab2
veterán
Az IMDB app nálatok sem indul el iPaden? Azonnal kiugrik. IPhoneon jó.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii
üzenetére
Szerintetek ha elviszem Münchenben garanciában egy Apple storeba, kezdenek vele valamit?
Vagy iStyle itt? Van esély rá?Ma reggel 46% volt (10 órakor), használtam kb egy órát...most meg mar 10%

Most két hete meg 100% toltottsegrol, magában, wi-fi kikapcsolva, lerakva lemerült es baromi forró volt... -
nikilauda
senior tag
Ha teszel rá valamit, akkor majd írd már meg légyszíves, hogy a ceruza hogyan reagál rá. Rosszabb lesz-e, esetleg nem változik. Gondolom jobb nem lesz

Most tervezek venni egy pro-t. Az Air2-re (többire sem) raktam semmit, csak egy Ozaki tokot és nincs vele gond, nem karcos. -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Üveg(fólia) kérdést vetnék fel. A pro9,7-re ugyan olyan méretű fólia kell szerintetek mint a Air1,2 -re?
Ill. Erősen gondolkozok, hogy rakjak-e rá. Eddig minden ipadon volt, van.
Az Air2 esetében gondolkodtam először, hogy menjen-e rá, mert annak már elég jó tükröződéscsökkentő üvege van, de végül ment rá. Aztán ahogy elkezdtem írni rá, arra gondoltam, hogy az a 0,3mm is sokat jelenthet, nélküle jobb lenne.A pro-n pedig már erősen gondolkodom. Még jobb a réteg, toll biztosan pontosabb nélküle
Egyedül a mikrokarcoktól, tisztítástól félek. Ez fekete lesz, amit ráadásul többet is kell tisztítgatni.
(Megy a hátuljára egy tok, ill. az elejére egy cover, amikor pedig nem használom egy Case Logic Hard Case-be is beleteszem)Mit gondoltok, Ti hogyan használjátok, lesznek-e rajta hajszálkarcok, milyen fóliát használtok? (eddig én Mocolot, de már nem gyárt ilyen nagyot)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néha naponta töltöm.