Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz sanyek2 #47998 üzenetére
MSI Z77 MPower, Sapphire HD 7970 OC Dual-X 3 GB GDDR5, Corsair Vengeance 24 GB 1600MHz CL10, Intel Core i5 3570K @4.6 GHz, Kingston Hyper X 3K 120 GB SSD + Seagate Baraccuda 1 TB HDD, FSP Aurum 700W , Corsair H80i
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sanyek2
senior tag
válasz Snip3r_HUN #47997 üzenetére
A hardverekre gondoltam
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz sanyek2 #47996 üzenetére
Fentre egy 240-es Phobya G-Changer v2 kerül push-pull-ba kötve, lentre vagy ugyan ez vagy egy 120-as monsta, a vga-ra meg a vizesblokk megvan. (Bár a tetőre mehetne egy 360-as is )
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sanyek2
senior tag
válasz Snip3r_HUN #47995 üzenetére
Hmm.. akkor fordítva Mit cuccoltál bele?
-
sanyek2
senior tag
válasz Snip3r_HUN #47992 üzenetére
-
kungzi
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
Egy kis vízhűtés előkészítés. Kikerült az alsó dokkoló+ a hozzá való rögzítősín, hogy majd lent is elférjen egy 240 (esetleg 280-as radi).
Amit viszont sajnálok hogy ezek a fehér bitfenix kábelek nagyon gyorsan koszolódnakIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
jones965
Modder
Azt hiszem ez a topik nem az állatokról, és egyéb bárki asztalán előforduló nem idetartozó dolgokról szól.
Ezeket töröltem! Minden másnak van saját fórumja, ott tessék ezeket kibeszélni! -
Seikai
aktív tag
Gondoltam egy csokorba gyűjtöm a gépeimet 2010-től
2010
2011
2012
2014
Az utolsó HAF XM-es build még csak 70% van kész... a csecsebecsék még hiányoznak
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
zolee5016
őstag
Procihűtő és ramcsere,valamint kábelezés előtti állapot /hdd kábelek,és rejtés/A homlokrácsra is várok még
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
FID
őstag
-
baboss
őstag
Egy kis átalakítás.Épül a gyerek gépe.Nagyon sok fotó van ezért nem ide raktam ki az átalakítás menetét.Leírás és kép itt található.
Sajnos nekem nincs monster dobozom,pedig minimum egy félbevágottat illet volna kirakni.
De ahogy TESCO-Zsömle-is mondja nekem a házban van.A víz helyett lehetne beraknia rendszerbe.[ Szerkesztve ]
-
g.killer
aktív tag
Igen ezen nekem is megakadt a szemen viszont csak a képen vettem észre mivel amikor kábeleztem a házat szorosan az alaplap mellet ment és nem is volt feltűnő azért választottam azt a nyílást mivel azon van gumi takaró így nem látszik rajta keresztül a kábel hátulsó kacskaringózása. Viszont miután még matattam ott hátul és beszereltem a H105-öt eközben a másik oldalon kilazult a kábel! :/ Majd átkötöm! Köszi!
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
válasz ittakary #47951 üzenetére
Már nem kell sokat ordibálnia! Már tervbe van véve! De most fontosabb volt a nyári meleg ellen védekezni eztán jöhet a háború a lassúság ellen![ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
Sziasztok eljutott a gépem abba a fázisba, hogy már szívesen mutogatom. Ugyan még a gyári kábelek látszanak ki meg kéne bele valami világítás de a nyárra már fel van készítve!
Remélem nektek is tetszik!"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
XXArcAngelXX
tag
Sziasztok!
Még alakulás alatt de ez lenne a gépem. Memóriából pirosmCorsair Vengeance lesz, 24pines kábel illetve vga kábel folyamatban, a plexi pedig carbon fóliával lesz bevonva, illetve proci hűtő csere is lesz + majd valami világítás.
Mi a véleményetek?
Milyen ventillátort ajánlanátok ami vörös leddel világít, nagyon jó a légszállítása?(zaj annyira nem foglalkoztat)
Valakinek van amúgy tapasztalata abban hogy a psu cover mennyire változtathat a hőfokokon/légáramláson?
The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210
-
sanyek2
senior tag
válasz Because #47941 üzenetére
Hát.. tulajdonképpen igen..
Első összeszerelés
A kuckó gyári ventilátor felszereltség a következő:
1x 200mm a tetőn
2x 120mm az oldallapon
1x 120mm hátul
A porszűrő helyet cserélt egy második 200mm-es ventivel, kapott egy 140-es ventit előre, mert az oldallapról pótoltam egy 120-assal, az pedig visszakerült oldalra.
Ha sikerül beszereznem a 230-ast, akkor megy fel az oldallap nyárra, és teljes lesz a légcsatorna.
Kapott egy fehér 32 pines csatit a lap, és egy fehér 8-pinest a VGA. Sajna elk_rtam, mert nem nyomtam rá, hogy két darabot küldjenek belőle, így a táp 8-pinese még ott csúfolkodik.
Optikailag elhanyagolható, de egy 2TB-os vinyóval még megspékeltem.pcgamer01: Igen, én is csak ezt a típusú ventit találtam 230-asból. Úgy tűnik nincs más.. Ez viszont nem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
pcgamer01
senior tag
válasz sanyek2 #47940 üzenetére
Itt a kínálat
Zöme 20Cm-es de akad 23-as is.(#47943) sanyek2: 20Cm-es ből van még a CM Megaflow de abból nincs 23Cm-es.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
sanyek2
senior tag
válasz pcgamer01 #47938 üzenetére
Köszi szépen!
A nyárra készítettem fel, de még egy venti hiányzik az oldallapról.
CPU 37 fokos alapon, ha felemelem a fordulatszámot, 31
Sajna nem találok olyat ami megfelelne.
Hol találni 230mm-es ventit? Ami nem üt el a színösszeállítástól...?! Lyuktávolság 24,1mm Ezt azért írom, mert a mértezésnél a külső méreteket szokták megadni ha 200-asról, vagy 230-asról van szó -
sanyek2
senior tag
válasz Snip3r_HUN #47813 üzenetére
Azt hiszem a te géped az enyém kisöccsse xD
Ma hajtottam végre egy kis beavatkozást. -
Neoteric
addikt
válasz Zsmester89 #47932 üzenetére
Szerintem nem. Gyárilag hátul volt, így viszont jóval több a friss levegő és mivel túlnyomás van, kevesebb por is megy be a szabad nyílásokon.
PSN: ne0teric_sAN
-
arn
félisten
válasz radi8tor #47926 üzenetére
egyreszt, masreszt meg februarban vettem amugy az epp annyival gyengebb minden szempontbol, amennyivel olcsobb. amellett, hogy tobbet is fogyaszt filmek alatt.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Neoteric
addikt
válasz Snip3r_HUN #47929 üzenetére
Jaja, ez talán jobban passzol a belsőhöz, bár a 810 beépített memóriakártya olvasóját azért visszasírom. Fél órán át kerestem most a fényképező sz*ros usb kábelét..
PSN: ne0teric_sAN
-
arn
félisten
válasz radi8tor #47924 üzenetére
nem volt ilyen celom akkor nem itt fotozom. csak hatha rakivan vki.
az elozo is kiszolgalt egy 5 evet, most sporolhattam volna egy 100 eurot egy sokkal gyengebb gephez (gyengebb proci, fele ram, ssd - a haz a draga ugyis). igy potmasinanak is megteszi, ha vmi van a masikkal. eloszor mac minit akartam, de rajottem hogy felebol lenne egy nuc, aztan meg arra, hogy ennyibol kijon egy alig nagyobb, de sokkal combosabb passziv masina is. illetve epp volt egy elfekvo ssd a desktopbol, ebbe siman belement. hetkoznapi hasznalatnal nem veszem eszre, hogy nem a desktop elott ulok.
igen - a haz mindig a legnehezebb, aztan utana mi fer bele.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Nagytalp
senior tag
válasz D-LAN|FuRioN #47821 üzenetére
Látom sikere van.
Duál cuccot mindenkinek!
-
arn
félisten
a nappalis htpc - meg antennak hianyoznak rola. idle 13w, videonal olyan ~18w, teljesen passziv.
i3 4310t cpu, asus h81t lap, mushkin 8g ddr3 1600 ram, crucial c300 128g ssd, intel 7260ac wlan, akasa euler haz
[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #47804 üzenetére
Jo vegre megegy switch 810et latni hogyhogy fekete a kozepso hdd rack-ed? Nekem is most van atalakitas alatt a haz ismet, jo alap hozza, es a viz is kenyelmesen elfer benne
-
-
AndrewTdi
addikt
válasz hszilard666 #47907 üzenetére
Az már lehet, hogy necces lesz ha beépített radiátorokat akarsz. Nem biztos hogy elég radit tudsz betenni ahhoz, hogy megfelelően tudd hűteni.
-
hszilard666
veterán
Na leporoltam a fotoapparatomat és lőttem egy képet
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
Spancho
senior tag
válasz hszilard666 #47907 üzenetére
Nem tőled hallom először ,hogy panaszkodott a H szériára.
A másik opció a Dark Rock 2 (vagy a pro verzió ,az még később is hasznomra lehet majd ha váltanék erősebbre )A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
hszilard666
veterán
(#47893) AndrewTdi:
Jaja, én is azért vettem mert szép és lehet vizezni Én természetesen csak akkor fogok ha meglesz a 2. vga is
(#47890) Spancho:
Nagyon szép és letisztult, nekem töccik! MIért h80i? Az előző gépemben h100i volt (3770kn) és kb fél év használat után el kezdett hangoskodni a pumpa ezért is most bordát dobtam a picimbe, pár fokkal melegebb, de terhelés alatt kussol
(#47896) Zodicus:Gyönyörüséges és nagyon badass! Nekem is volt air 540 em csak sajna nem jött be Valamiért nálam a vga melegedett mint a disznó, most egy töpörtyű házban hüsöl.
A noctua szerintem kifejezetten szép, de gyárthatnának hasonló színü alaplapot és vgat isKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Baggio04
aktív tag
válasz SoulReaver #47902 üzenetére
Nekem is nyitott volt az előző ház, mert nem volt egy rendszer venti sem benne
Lehet hogy ez miatt találom hangosnak ezzel a kettővel (néha néggyel). Játék közben nálam is hasonló a helyzet, amikor elkezd melegedni a 4870, akkor annak is megjön a hangja elnyomva a többit. De üresjáratban valamiért zavar...
Az jó kis proci, gondolom a közeljövőben jön valami ütősebb graf is melléBaggio
-
Zodicus
senior tag
válasz Snip3r_HUN #47897 üzenetére
Noctua... tényleg nem a legszebb, de nekem bejöttek. -
SoulReaver
veterán
válasz Baggio04 #47888 üzenetére
Hali!
Nekem, ezelőtt egy nyitott házam volt, és voltak rajta ventik még pluszban, de szerintem ez halkabb sokkal.
Elől, felül, hátul és a két oldalában ami van, azok is mennek. Egyedül a gtx460 2 ventije nyomja el őket, ha játék közben rácsutkázom 100%-raA kábelek elrendezésén nem sokat agyaltam, csak bekötöttem és kész De az új konfignál már szépen ellesz rendezve..
A noctua egy i5-4670K-t fog hűteni =))) -
Gilthanas
aktív tag
válasz viperabácsi #47898 üzenetére
Az én házamban is vagy 7 Noctua hűtő tanyázik. És nem véletlenül használok nem plexis házat legyenek rondák és hűvösék/halkak a sötétben
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest