- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
vicces ez a kis vga ebben a kastélyban
-
bombibmw
veterán
válasz
BlackSoft #47593 üzenetére
Biztos tele lesz minden jóval és szép,egységes és brutális konfig lesz ez.
Egyenlőre elég viccesen hat a nagy dög,drága házban a ventikre rakott radi és a 650,de ez természetesen nem támadás,csak ez van.
De gondolom,nem légre és játék VGA-hoz vetted a kérót(én mondjuk vízre sem vettem volna meg,de biztosan megérte Neked).
Lesz víz? -
BlackSoft
addikt
válasz
keIdor #47594 üzenetére
Igen, amíg nem lesz víz addig ez olyan, amilyen... Vizezés után lesz igazán látványos
6db hotswap keret van oda alulra, ahol az az egy vinyó van. De az miatt nem fogom beszerelni őket... Úgy is SSD-re lesz cserélve az az egy HDD is, meg ha víz lesz akkor a radi miatt nem lehetnek alul hotswap-ok(#47595) N.Ferry: Hát víz nélkül ezekkel az eszközökkel így néz ki... Nem erre van csinálva, de nem tudok egyszerre venni egy ilyen házat, 2db 780-at, meg mindenre blokkot, radikat stb...
-
N.Ferry
senior tag
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ger_man #47590 üzenetére
Örülök, hogy tetszik!
Évek óta lestem a házakat. Csak lestem, mert ha keresek valamit, akkor tuti nem találom meg az ideálisat. Aztán kis kompromisszummal, de meglett az ideális jelölt. A kompromisszum a mérete volt. Eléggé... hogy is mondjam.. kövér
Jó drága, és jó hűvös házikó.Az előzőhöz képest drasztikus stílusváltás volt, de megérte.
Jó sokat is költöttem a beltérre is..
Ha megveszem a hiányzó ventilátorokat, jönnek új képek is. -
eventus
veterán
Szia!
Ez az urban s31 hàzam volt es nagyon nem szerettem. Igénytelen műanyagból van, zörögtek a porszűrők, tetején a rács. Mivel magas és keskeny, szeret billegni. Corsair 350D-re cseréltem 200%-os elégedettséggel
Ha ez kicsi nézz mást, de az urban felejtős
Remélem tudtam segíteni. Kábeleknek szolgáló helyről nem is beszélek inkább
Meg valami: előlapi ajtaja nálam csak kis erővel maradt nyitva, hogy az olvasó talcaja kitudjon jönni.
-
Boogie33
senior tag
Ezért legjobb a teljesen egyedi ház, amit olyanra csinálsz ami neked a legjobb.
-
jones965
Modder
Mielőtt jobban flame-be ment volna a téma, így töröltem pár hsz-t. Nincs szükség semmi indulatkeltésre okot adó hozzászólásokra.
-
_SPD_
tag
huh bakker hogy felment az ára.... 167 euró volt nyár elején... most 220-240 HAF Stacker 935
Én ezt néztem ki magamnak, következőnek: Thermaltake Urban
-
KAMELOT
titán
válasz
BlackSoft #47568 üzenetére
Egy kicsit gondolkozzál! 4 plédarab neked megér 200eurot?
Akkor ott van 100euroért Xigmatek Elysium abba befér jópár radiátor! -
N.Ferry
senior tag
válasz
GrmnShepherd #47562 üzenetére
Teljesen korrekt
lesz -
GrmnShepherd
tag
100%-os lett a gépecském!
Megérkezett a Xonar D1, bár elbújik a képen, de nem feltétlen az esztétika miatt vettem
Kábelrendezést már nem tudok többet kihozni belőle, esetleg majd ha rám szakad a K&H lecserélem a 450W-os moduláris Thermaltake tápot valami erősebbre, amivel már szép lapos kábelek jönnek az extra wattok mellé. -
imibogyo
veterán
válasz
BlackSoft #47546 üzenetére
Ismertem. Érdekes. De ennyiért inkább legyártatnám. Szerintem még CNC-marással és élhajlíttatással, meg színterezéssel együtt is jóval olcsóbban jövök ki a különbözetből meg kap a feleségem pár új ruhát (igy szent lesz a béke, hogy mire szórtam el 300k-t
). Már csak egy jó CAD fájl kell kiindulásnak, szólna valaki az érdekemben az IN-WIN-nek?
-
BlackSoft
addikt
válasz
daveoff #47556 üzenetére
Érted a lényeget...
Ha megvan pakolva a ház rendesen és mozgatod, odébb teszed azonnal kiderül ha nem túl szilárd szerkezetű
(#47557) Keldor papa: Na igen az macerás lesz... Én ha ebbe összerakom a vizet, akkor nem nyúlok hozzá amíg nem muszáj
(1 évig biztos nem cserélek folyadékot)
(#47559) imibogyo: Megcsinálom neked AutoCAD-ben 100K-ért
-
BlackSoft
addikt
Azért nem kövezlek meg, mert nem egyezik az ízlésünk, véleményünk valamiben
Az árát én is sokallom. 100-tól nem kellene drágább legyen... Viszont minőségben szerintem verhetetlen, nem csak ez, hanem más Silverstone házak is. Tiszta fém minden, csavarozott az összes része, nem szegecselt, tákolt... Masszívak, ha belerúgsz egy méregdrága Corsair-be vagy CM-be azok bőven nyiklanak-nyaklanak ennek meg sem kottyanna
(#47552) N.Ferry: Bőven túlárazott ez tény. Nekem a különleges kialakítása tetszik, és az anyaghasználat
-
BlackSoft
addikt
válasz
hszilard666 #47530 üzenetére
A Raven RV02/RV02-E az ilyen, csak jóval kisebb
(#47531) DEV_NULL: Nekem maga a zászló tetszik, nem amit jelképez. Nem szeretem az egyesült államokat...
(#47537) Mirman: Silverstone TJ11, ahogy már írták is
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A 650D-t amikor megvettem azt hittem, hogy kiba**tt nagy.... Tévedtem
-
_SPD_
tag
Holnap megyek festékért
majd dobok képeket.... Csak elöbb portalanítás meg előkezelés.
-
ST05
őstag
válasz
DEV_NULL #47531 üzenetére
hát nem gyönyörű áranyszíjnű? léptem egy nagyot
visszafele
-
BlackSoft
addikt
-
-
bajzal
őstag
Így néz ki most a kicsikém, még valami led féleséggel megbolondítanám
De ventit nem akarok, mert ultrahalk a gép és nem akarom, hogy hangosabb legyen
Nagy vonalakban:
Asus P8B75-V
Intel Core i5-3330 3Ghz
Kingston HyperX Predator 8Gb 1600Mhz KIT
Asus R9 270X DirectCU II OC TOP 2Gb
Segate Barracuda 1Tb 7200RPM 64mb + WD Scorpio Blue 2,5" 320Gb 5400RPM
Chieftec CTG-600 -
HooK™
csendes tag
Egy kis h100 mod, hogy beférjen a Merc Alpha-ba
)
[link] -
Because
őstag
válasz
viperabácsi #47509 üzenetére
szerintem is, főleg ha csak az lenne a gond hogy visszafojtja a levegőáramlást ez a kialakítás teljesen légáteresztő
maximum a porszűrőt kell kiszedni ha valakit zavar
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest