Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
-
Grózi
veterán
A lapról majd írd meg a tapasztalataid,sokáig gondolkodtam hogy ez vagy a Pro Gamer.És a házventik topicban a Phanteksről is leírhatod a tapasztalataid,mert eléggé megoszlanak a vélemények!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-
BlackSoft
addikt
CSQ ilyen kis blokk nincs, csak teljes hosszúságú, és a csatik közvetlenül a plexibe mennek ott, vagyis első sorban single kártyás rendszerhez való... Különben CSQ lett volna a 2 vga is
(#54064) Erdei88; (#54065) iszilard:
Az árát visszahozza. Egyszer....
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Grózi
veterán
Csatlakozom az előttem szólókhoz,nagyon pöpec lett a masina!
g.killer
A te géped is mutatós!Venti ügyben annyit hogy a gyári korszar az tényleg sz@r,az Arctic inkább csak B kategóriás.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
joe979
aktív tag
Nekem a 650w van, és Hangos , csak ezt hallani a gépből . Néha nagyon zavaró tud lenni. Gondolkozok rajta, hogy cserélem benne a ventit. Vagy eladom. Nem tudom melyik éri meg jobban, melyik a jobb megoldás.Nevetséges, hogy egy 10 ropis be quiet táp, meg nesztelen ....
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
Snip3r_HUN
addikt
Azon lehet segíteni : [EK-FC R9-290X Reinforcer]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hszilard666
veterán
Bocsáss meg Uram, nem tudtam hogy ilyen elhivatott vagy! Nálam most egy hibrid megoldás lesz a 2. vgam légen lesz egy ideig mert még nincs elég csatim és csövem hogy bedobjam a rendszerbe
A géped amúgy nagyon szép, engem a transformersből bumblebee re emlékeztet.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
bododani
senior tag
Lol nem is tudtam hogy a ramoknak megoldható így a hűtése : D
A gép maga tetszik, a kábelek, az elrendezés, a cuccok, minden, csak nekem a színkombináció nem jön be de ez az én hibám, nehogy félreértsd. A kábelek elrendezése is tökéletes![ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
Snip3r_HUN
addikt
Eddig ez volt a max órajel, 1.26V-on megy annyit, bár lehet még lesz az alacsonyabb fesz is ha játszadozom vele biosban.
Ősszel lehet lesz rá blokk+hátlap, vagy ha itt hardveraprón lesz közben esetleg olcsón.
Az nzxt házikó meg Neoteric-é volt itt prohardveren, tőle szereztem be jó áron.[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
MrPetya19
addikt
NZXT-vel az a baj, hogy az öreg kontinensen nem nagyon nyomulnak.
Pedig a Phantom 530 elég jó, a 630-is, de ehhez kb fél éve igérik eu-ba az ablakosat, 830 nekem sok, de a switch 820 is jó, ott a source 530, az új házuk a H440 nekem tetszik, bár számomra van egy kis hibája.
A Corsair a házak Samsungja.
Most a Phanteks fog nagyot szólni remélem, a Primo nagyon tetszik, és jön a Phantom 530 fölé egy hajszállal a Luxe, ami szintén nagyon tetszik.
Még a Bitfenixnek vannak jó házai, a Silverstone-ok minőségiek és drágák (aka HTC), CM vegyes, Fractalok jók, bár én egy két helyen tennék néhány apróbb változtatást.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Supr@
senior tag
csinaltam par kepet az egesz keprol most, illetve felraktam par kepet az albumba, vannak meg regebbi, felkesz allapotrol is. Album
tavasszal kap uj foliazast kivul belul, kivul feketere lesz athuzva, rendesen megcsinalva, plusz ujra festes a piros elemeken, csak legyen mar jo ido, es a dremel is elokerul ismet plusz plexi csovezest kap a viz
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Nekem nagyon tetszik így is a gép! Grat hozzá!
Én is most rendeltem be a komplett vízhűtést a konfigomhoz, sajnos csak jövő hónapban áll össze, majd jövök képekkel.Ez esetleg egy megoldás lehet a venti problémádra! Ha szeretsz moddingolni.
How to Paint Computer Case Fans TutorialLG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
bombibmw
veterán
A lap fekete,a ramok,meg a víz piros,ezért gondoltam fekete-piros ventire.
De mivel ezek igen olcsó ventik,át is fújhatod akár fehérre,vagy a mostani lapátjait pirosra.Régebben én is gondolkodtam ilyen fehér összeállításon és a Saber lefújásán.
Aztán a fekete jobban megdobogtatta a szívemet.Még egyszer grat hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Látszik hogy foglalkoztál az igényes kialakítással, meglátszik a végeredményen. Egy egész gépet mutató fotó még jöhetne. Az előttem szólónak igaza van, kontrasztosabb lenne a belső megjelenés a folyadék (csövek) színével összhangban lévő ventilátorok használatával. De ez már a kákán csomó esete.
Elismerésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest