- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
-
joe979
aktív tag
-
Snip3r_HUN
addikt
Azon lehet segíteni : [EK-FC R9-290X Reinforcer]
-
hszilard666
veterán
-
-
Snip3r_HUN
addikt
Eddig ez volt a max órajel, 1.26V-on megy annyit, bár lehet még lesz az alacsonyabb fesz is ha játszadozom vele biosban.
Ősszel lehet lesz rá blokk+hátlap, vagy ha itt hardveraprón lesz közben esetleg olcsón.
Az nzxt házikó meg Neoteric-é volt itt prohardveren, tőle szereztem be jó áron. -
NZXT-vel az a baj, hogy az öreg kontinensen nem nagyon nyomulnak.
Pedig a Phantom 530 elég jó, a 630-is, de ehhez kb fél éve igérik eu-ba az ablakosat, 830 nekem sok, de a switch 820 is jó, ott a source 530, az új házuk a H440 nekem tetszik, bár számomra van egy kis hibája.
A Corsair a házak Samsungja.
Most a Phanteks fog nagyot szólni remélem, a Primo nagyon tetszik, és jön a Phantom 530 fölé egy hajszállal a Luxe, ami szintén nagyon tetszik.
Még a Bitfenixnek vannak jó házai, a Silverstone-ok minőségiek és drágák (aka HTC), CM vegyes, Fractalok jók, bár én egy két helyen tennék néhány apróbb változtatást. -
Supr@
senior tag
csinaltam par kepet az egesz keprol most, illetve felraktam par kepet az albumba, vannak meg regebbi, felkesz allapotrol is. Album
tavasszal kap uj foliazast kivul belul, kivul feketere lesz athuzva, rendesen megcsinalva, plusz ujra festes a piros elemeken, csak legyen mar jo ido, es a dremel is elokerul ismet
plusz plexi csovezest kap a viz
-
daveoff
veterán
Nekem nagyon tetszik így is a gép! Grat hozzá!
Én is most rendeltem be a komplett vízhűtést a konfigomhoz, sajnos csak jövő hónapban áll össze, majd jövök képekkel.Ez esetleg egy megoldás lehet a venti problémádra! Ha szeretsz moddingolni.
How to Paint Computer Case Fans Tutorial -
bombibmw
veterán
A lap fekete,a ramok,meg a víz piros,ezért gondoltam fekete-piros ventire.
De mivel ezek igen olcsó ventik,át is fújhatod akár fehérre,vagy a mostani lapátjait pirosra.Régebben én is gondolkodtam ilyen fehér összeállításon és a Saber lefújásán.
Aztán a fekete jobban megdobogtatta a szívemet.Még egyszer grat hozzá.
-
jones965
Modder
Látszik hogy foglalkoztál az igényes kialakítással, meglátszik a végeredményen. Egy egész gépet mutató fotó még jöhetne. Az előttem szólónak igaza van, kontrasztosabb lenne a belső megjelenés a folyadék (csövek) színével összhangban lévő ventilátorok használatával. De ez már a kákán csomó esete.
Elismerésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged