- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Hali! Lassan összeáll az albumom és megosztanám veletek az elmúlt pár hónap evolúcióját....még nincs vége...
-
daveoff
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48790 üzenetére
Azt vágom, hogy sok méretben van radiátor, és vannak 140-es variációk is, csak én úgy vettem észre, hogy a komolyabb épített vizeknél a 120/240/360/480 a legnépszerűbb. Én nem kompakt vízre gondoltam, eszembe sem volt.
-
Bacusuz
őstag
válasz
tailor74 #48775 üzenetére
Eggyel kisebb az Obsidian 750d ,de annak már a "hagyományos" elrendezése van.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Snip3r_HUN #48790 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48788 üzenetére
Miért szerinted az? Szerintem nem....
(#48790) Snip3r_HUN: Akkor biztos, nekem nem tűnt fel, de a lényegen úgy sem változtat.
-
Gilthanas
aktív tag
Ez aranyos
-
Because
őstag
végül csak összeállt a gépezet, de így ebben a hatalmas házban bután fest. ha még emlékeztek a matx-es konfigjára szerintem az nézett ki a legjobban.
-
Köszi mindenkinek!
(#48771) kungzi: beleférne még talán 2 is
(#48773) PainKiller13: plexis, corsair 900d
(#48775) tailor74: van de Én ebben láttam fantáziát -
Nagyon szép lett a végeredmény, de ha ebből a házból lenne egy mérettel kisebb, számomra akkor lenne tökéletes...
-
kungzi
veterán
válasz
viperabácsi #48770 üzenetére
Az elég jól nézne ki. Olyat szerintem még senki nem csinált, hogy ket konfig van egy házba építve. Acsi tied a lehetőség
-
hszilard666
veterán
Nagyon szép!
Már sárgulok.
-
válasz
Snip3r_HUN #48760 üzenetére
Köszi!
-
-
Boogie33
senior tag
válasz
Simivok #48753 üzenetére
Még tekerd be a kilátszó színes kábel részeket, fekete, textil szigetelő szalaggal , és akkor tuti lesz.
-
1500!
"
hali
[link][link]
ilyen olcsó kis cuccok javítják valamelyest a gép szellőzését? procihűtőt is veszek az egy deepcool gammaxx lesz de még 1-2 dologgal javítanám.
szerintetek? ja meg egy sima 4pines 120mmes ventit veszek valamelyik oldalra.[link]
ezeket a cuccokat venném bele(leírásban szereplő konfig).
mi az ami felesleges?" -
BMS
őstag
http://kepfeltoltes.hu/view/140606/421170719N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezeket a cuccokat venném bele(leírásban szereplő konfig).
mi az ami felesleges? -
BMS
őstag
hali
http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/pc-alkatreszek/leghutesek-7/merevlemez-hutesek-62/?order=price&dir=aschttp://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/pc-alkatreszek/leghutesek-7/chipset-mofset-hutesek-60/?order=price&dir=asc
http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/ekl-ramses-ii/986
ilyen olcsó kis cuccok javítják valamelyest a gép szellőzését? procihűtőt is veszek az egy deepcool gammaxx lesz de még 1-2 dologgal javítanám.
szerintetek? ja meg egy sima 4pines 120mmes ventit veszek valamelyik oldalra.
-
kungzi
veterán
-
Imádom a szájkaratét
tailor74-el egyetértek
-
válasz
Because #48738 üzenetére
Itt olyan hardverek vannak bemutatva időnként, amilyeneket én sosem fogok megvenni, ettől függetlenül nem teszek rájuk nyálcsorgatós megjegyzéseket, és nem szólogatok be nekik, hanem örülök az örömüknek, és várom, hogy mit hoznak ki belőle.. Ha te nem látod egy kartondobozból kivett házban a lehetőséget, az a te dolgod... Másképp látjuk a dolgokat, gondolom én nem vagyok annyira erős cinizmusból.. De mint látható a kritikát te sem tűrőd szó nélkül... részemről itt kiszálltam, ez meddő vita...
-
Because
őstag
válasz
tailor74 #48736 üzenetére
akkor még mindig nem tiszta a kép mert én idáig kartondobozokat láttam és azért ujjongó kollégákat
jöjjön már a kész gépezet hát tűkön ülök kivagyiságtól(#48739) bombibmw : szerintem elég poénosan tárom elétek a dolgokat csak a magányomat leplezem ti vagytok a barátaim
-
válasz
Because #48731 üzenetére
Így van, a topic nyillvános, ezért én is elmondom a véleményem, gondolom nem haragszol meg érte, hisz kritikát is lehet közölni...
Szerintem ideje volna megnyitnod a "sokallom a pénzt, amit elköltöttél a hardveredre, és közöm van a pénztárcádhoz is... topicotPl. nekem nem tetszik acsi kolléga háza, mert egy brutális nagy, jellegtelen kockának gondolom, zolee kétkezi munkája jobban tetszik, bár nem vagyok karbon párti, de látszik benne a fantázia, a munka... És ennek semmi köze a pénzhez...
tisztázzuk...
Ide azért jönnek az emberek, hogy megmutassák a gépeiket...Részint amit kp-re vettek, részint a saját munkájukat... Ezekből a kész gépekből ötleteket, "ihletet" lehet meríteni, sok esetben kevesebb pénzből megvalósíthatóan...És valljuk be, jól esik, ha "az én szépségem" tetszik másnak is.... Szó nincs a pénzről...
-
daveoff
veterán
válasz
Because #48728 üzenetére
Ebben a topikban nem is az a lényeg, amire Te gondolsz, és ezt a véleményedet állandóan erőlteted itt. Akkor menj át a házi barkács, gányolás topikba, ott nem látsz ilyen értékes cuccokat, ha ennyire zavar....
A karbon fóliától meg hánynom kell, irtó igénytelen egy PC házban....nem akarok senkit se megbántani ezzel!
-
Because
őstag
-
bombibmw
veterán
válasz
zolee5016 #48727 üzenetére
De nem mindenki ilyen ügyes kezű és megfontolt,mint Te.
Nagyon tetszik a munkád.
Látszik,hogy értesz hozzá és van szépérzéked,le a kalappal!(#48728) Because:
Itt minden szép összeállítás meg van tapsolva.
Ha valaki meg a saját két kezével csinálja,akkor még nagyobb elismerés jár érte. -
zolee5016
őstag
válasz
Because #48728 üzenetére
nagyon jó cuccosokat ,kiegeket csinálnak már ..de amit lehet megoldok magamnak..nem csak spórolásból....szeretek bütykölni....erre is írtam a múltkor,ha jól nyúlsz a házhoz,jól vágod darabolod toldozod,többért is elmehet,mint amibe kerül...
most cosmosmániát élek épp...van egy stabilan üres félházam..2 db trimpanel,egy powerpanel,és egy felső rácspanel....eddig ennyi van egy Cosmos 2-ből...jaaaaaaa meg egy bontott haf xm...most épp egybeolvadni készülnek.....
-
zolee5016
őstag
Hát ez a plate dolog nekem Cosmos -S-be 500 ft-ból megvolt...+ fólia mondjuk 1k....és a készités öröme....
-
válasz
m0h0senator #48722 üzenetére
A Coldzero gyártja ehhez van a legtöbb fajta kiegészítő de van még egy két ház amihez csinálnak ilyeneket.
Amúgy horror drágán adják de van videokártyákhoz is plate-jük nvidia logoval, rog jellel, msi stb... minden féle van náluk érdemes körülnézni. Ja és a minőség az elképesztően jó! -
Az alsó jól el lesz
Ezen már Én is gondolkoztam -
-
mrbig25
őstag
válasz
kungzi #48713 üzenetére
Leírva le van.
De az biztos, hogy jó párszor el kellene még olvasnom, ha meg akarnám csinálni -
kungzi
veterán
-
do3om
addikt
Vennék a gépbe valami világítást, de nem tudom mit kéne.
Amit bombibmw használ az tetszik, a ritka ledek miatt nem olyan bazári hatású. Neki fehér van de ugye kapni merlinnél más színbe is. Volna olyan szín ami fasza lenne ehhez a géphez? Én általában színes cuccokat használok, de az a fehér sem rossz ami nála van. -
-
MiklosSaS
nagyúr
Telorol neztem es nem nagyitottam ki a kepet. Igen, egy darab " nagy" legkaravo nem ketto.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest