- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
Because #60951 üzenetére
Jó kis letisztult, semmi csicsa.
Igen a hátsó kábelrendezés nem árt majd, de ne aggódj nekem is ilyen, sőt.
Amúgy ez az asztal mögötti háttérvilágítás egyre jobban tetszik nekem is. A konyhába csináltam ledsoros aluprofilos világítást dimmerelhető kapcsolóval. Lehet csinálni kéne nekem is a géphez.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Because #58680 üzenetére
Nálam a magasnyomás a korábbi Z77-es Asrock Extreme 6 lapomban folyvást valami sztatikus feltöltődést okozott, mert minden tisztítás után csak bios resettel volt hajlandó elindulni a gép.
Úgyhogy a végén már hanyagoltam ezt az eljárást, viszont a mostani lapomnál nincs ilyen gond. -
Levwi
aktív tag
válasz
Because #58188 üzenetére
Tényleg az nem is figyeltem, hogy fordítva raktam be a hűtőt, a sata madzag sajnos piros volt itthon és még nem volt időm cserélni, a kábel elrendezést a tálca mögött próbáltam gyorskötegelővel minél szebben de sajna pont az alaplap mögött nincs fül amihez oda tudnám kötegelőzni, de lehet neki esek és megpróbálom szebben elrendezni.
[ Módosította: radi8tor ]
-
imibogyo
veterán
válasz
Because #58132 üzenetére
Az én linkelt 2 méteres asztalom 90 centiméter mély. És néha bizony még így is nagyon kevés...
-
imibogyo
veterán
válasz
Because #58125 üzenetére
Nekem is a Core 1000-es volt a kedvenc házam, sajnálom, hogy eladtam.
Egy Cooltek U2-t is nyúztam. Az U1 már kicsi lett volna nekem... -
imibogyo
veterán
válasz
Because #58087 üzenetére
Szintén 2 méteres asztal és 100 centis "monitor".
4 méterről is elég, viszont olyan 100 centiről sem durva (csak szokni kell)... -
drunkyboy
aktív tag
válasz
Because #58087 üzenetére
4m-ről már sok részletet nem tudsz kivenni, hiába full vagy ultra HD: Nézési távolságok.
-
hszilard666
veterán
válasz
Because #57860 üzenetére
Csináljon akinek 2 anyja van! xD Nekem jóval nagyobb a tápom és moduláris szóval nem egy helyen va na kivezetés hogy azonnal be lehessen vezetni az alaplapi tálca mőgé. és ott van még a HDD aminek kell a táp és a sata csati.
Sikerült a melegedést megoldanom, megfordítottam a h80i-n a ventiket. Kifele fújnak. 1.2V mellet 4.8GHZ en 78 fok a tető GTA V alatt, a kártya meg tartja a gyári ventiprofillal az 1150MHZ et, 80 fok mellett ami elég bitang szerintem!
Ha megjönnek az apró HDD-k minimum 2-3 fok még lekúszik a GPU ról!
-
Joshi
titán
válasz
Because #57523 üzenetére
Igen. Alul 1db 360x45-ös Alphacool radi plusz a Laing D5 pumpa van, felül szintén egy 360x45-ös EK radi és a másik oldalon 2db 120x60-as Phobya.
Az volt a lényeg, hogy az összes hőleadó a nagy házon kívül legyenek, de mégis házon belül maradjak.Remélem érthető amit írtam, máshogy nem tudom megfogalmazni.
-
-
SoulReaver
veterán
válasz
Because #57147 üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá, de részemről ezt a phanteks enthoo pro-t javaslom, nézd meg.
ALsó táp+táp takaró. Kivehető hdd fiókok, elől 20cm venti, de 2x14cm vagy 2x12cm is rakható. Alaplap mögött 2 ssd hely. Ki lehet venni az egész optikai részt(5.25") Felülre is mehet 3x12cm, 3x14cm, 1x20cm venti.
Alulra is mehet 2x12, 2x14..Jó kis kecó
-
zolee5016
őstag
válasz
Because #57061 üzenetére
1.szétszedem..ez megvan
2 más szinvilág....(épp ez van most folyik)
3 hdd rekeszek maradnak mert 5 vinyó megy bele...de nem kell rosszul kinéznie attól....
4 beköltözés,kábelezés kicsit másképp
5 kűlsőleg is kap egy kis optikai tunningot....
a gyereké lesz....de most mivel el akarom adni a kisebb cosmost így az én cuccaimat teszem bele neki,míg nekem nem lesz házam -
blu79
addikt
válasz
Because #56705 üzenetére
- köszi
,
- guftabi96 a vga ledet nem lehet állítani , ciánkék idle, sárga medium load, piros full load, zöld safr mode. Köszi neked is.
Igazából mikor nekiálltam ennek a gép összerakásában, nem az volt a cél hogyan is nézzen ki belül , ezért is ez a ház, de menet közben jöttek az ötletek és ezt sikerült kihoznom belőle
-
-
GeronimoTama
tag
válasz
Because #56348 üzenetére
kár hogy nem atx
, bár én most egy phanteks enthoo pro-n gondolkozok, az ehhez képest batár jószág de elég sok dolgom van meg nagy így kell
mostani állapotról nem merek képet feltenni mert elküldenének melegebb éghajlatra
Kész gépről mindenféleképpen várjuk a képeket, persze ha mondhatok ilyen a többiek nevében is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest