Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
karbon fóliát kitől lehetne itt Ph-n vásárolni?
Kerestem de semmit sem találtam...Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
-
N.Ferry
senior tag
Valakinek van esetleg ilyen háza?
Igencsak megtetszett
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz Zsmester89 #50839 üzenetére
Annak a háznak nem gáz hogy nincs hol elől bejutni a levegőnek?
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
-
N.Ferry
senior tag
válasz killergyuszi #50732 üzenetére
huu rég jártam erre ,de még jó hogy megláttam ezt a házat!
Nagyon baba, meg kell nézzem mi pénz.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
-
N.Ferry
senior tag
válasz Snip3r_HUN #49779 üzenetére
Imádom ennek a háznak a belsejét, nagyon sajnálom hogy a külseje számomra nagyon nem bejövős
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz Boogie33 #49777 üzenetére
A tied se rossz elgondolás, feltéve ha csak ezek vannak, meg plusz elöl gondolom egy befújó még.
A táp melletti elég messze van ahhoz hogy a légáramlat pont a vga-ra menjen majd a két kicsi, azok közül is főleg a felső már tulajdonképpen csak a vga oldalából és a pcb-ből kiáramló meleget szívja ki, hidd el nagyon jó így.[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Akkor most melyik a legjobb az elforgatásra és honnan lehet beszerezni? Megfogott, én is elforgatnám most már
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
-
N.Ferry
senior tag
válasz hszilard666 #47842 üzenetére
Nekem furák ezek a fordított házak.
ennyi energiaüccsit tolsz egy nap?
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz Snip3r_HUN #47815 üzenetére
Tetszik ez a szín,legalább nem a fekete/piros or fekete/kék összeállítás.
A többieké is brutális,először arra a hűtőre én is azt hittem,hogy egy,de aztán rájöttem hogy nincs ilyen nagy cpu hűtő önmagában.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz Gilthanas #47721 üzenetére
Köszi,én is elégdett vagyok az eredménnyel,bár még pár apró változás hátra van,abból várok még egy kis plusz javulást.
Igen ott van kivágva a ház,ahol a két 80-as van,így kitudja ott is szívni a bentrekedt meleget.
Nekem a táp előtt 12-es hely van nem tudom nálad hogy van,nálam 2x 12-es hely van,a hdd keretet meg egy az egyben kivettem,jelenleg 5,25"-ös helyen van a hdd átalakítóval,ezt majd lehet még fogom variálni,majd meglátom.[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Hidd el elgondolkodtam azért előtte,de eladni meg nem akartam,mert én szeretem ezt a házat,így meg legalább egyedi lett.
vga-nak 5-6 fok,cpu-nak 10-11 de kell még ventit cserélnem(elülső befújó az még a gyári fika),alsó is fika,a kicsik jók de nem a legerősebbek,de tolják ki a meleget ahogy elterveztem.
Még egy két apróság és elégedett leszek,igazából ami észrevehető,hogy hosszabb távon 3-4 óra game közben nem reked bent a meleg (sajna gyárilag ez a ház nehezen tolja ki a meleget).
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz ittakary #47709 üzenetére
Köszönöm!
Abszolút halkak a kis 80-asok,mondjuk nem a legbrutálisabbak,de a célnak megfelel,inkább az első 23-as a hangos egyedül,azt mindenképpen cserélni fogom.
Még kevés időm volt tesztelni,rövid távon(1-2 kör valley) vga-nál 2-3 fokot csak,viszont hosszabb távon (fél óra ac-re volt időm)már jobb,nem ragad bent a meleg,mint eddig.
Ami furcsa,hogy cpu-nál majdnem 10 fokkal lett kevesebb a hő,ami viszont durva,erre nem számítottam.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz Snip3r_HUN #47700 üzenetére
Köszönöm!
nem volt lelki erőm leműteni a molex-et,de nem arról megy,csak ott lóg.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Épp az előbb takarítottam,a semmiből jönnek elő a porcicák,kizárt dolognak tartom,hogy ház nélkül kevesebbet porolódnának a cuccok.
Ezt mondjuk most tapasztalom is,1 hete van szabadon a cucc az asztalon,jöv. héten lesz kész minden,és sokkal porosabb minden.Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz BlackSoft #47593 üzenetére
Nekem sajnos nem adja...
Mondjuk idegen is tőlem ez az elfordítósdi,attól függetlenül,hogy légáramlás tekintetében biztos sokkal jobb,mint a hagyományos.
Kicsit kusza az alja is,a corsair radija meg csak oda le van rakva?
ne vedd támadásnak,csak egy szimpla véleményWalking Dead
-
N.Ferry
senior tag
-
N.Ferry
senior tag
jobbnál jobb cuccok,am valóban ha lenne rajta valami rács,akkor lenne fullos a házikó.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz pcgamer01 #47458 üzenetére
Ja már csak utána vettem észre,hogy belelógott a piroska segge a képbe
Köszi,remélem a többi is jól fog kinézni,házátalakítás már kész van,már csak a cuccoknak kell megjönni és jövök.
Lézerrel vágattam bele,nem mertem kézi szerszámokkal nekiállni,mert nem sima műanyag az előlap borítása,hanem ilyen gumírozott cucc,szóval inkább bíztam profira.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Köszönöm,nekem is a Bio tünik jobb választásnak,köszi a segítséget!
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
-
N.Ferry
senior tag
válasz GrmnShepherd #47078 üzenetére
Én szeretem a zöld világítást,szóval nekem így ebben a formában nagyon bejön ez a ház!
A kábelezésről meg most nem írok semmit.Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz MaxxDamage #47048 üzenetére
Engem spec. a színes pwr.hdd. stb. drótok tudnak megőrjíteni+a piros ust kábelt is cserélném feketére,de ezek egyébként pici dolgok,de én biztos változtatnék ezeket.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz MaxxDamage #47038 üzenetére
Külsőre nagyon egyben van,belül azért lenne még mit finomítgatni,de nem rossz.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz hszilard666 #46953 üzenetére
Szép ház,ez és a mostani között gondolkodtam én is.
Hogy a picsbe füstöltél el egy 1000w-os tápot azzal a konfiggal?
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
Radi te mi alapján törlöd a hsz.-okat?
JanR : Olvasni tudok,meg tudom hogy modi,csak már nem tudom eldönteni hogy mi az az off,ami még tűrhető,vagy mi az ami nem,mert nem az első hsz.-om amit töröl,és nem hinném,hogy nagyobb off-okat írok másnál,meg legalább off-ba rakom.
Mindegy,csak kíváncsi voltam.[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz Gh00st #46908 üzenetére
A belső tökéletes,minden a helyén ,bár a kék fény nekem se nyerő,de ez egyéni dolog.
Az Eyefinity-vel én még mindig nem vagyok kibékülve,engem szörnyen zavarnak a monitorok széleinél keletkező fekete részek,én inkább egy nagy tv-t toltam(fogok tolni)volna oda.
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
-
N.Ferry
senior tag
válasz bombibmw #46826 üzenetére
Ha már ennyire belejöttünk akkor én is hadd osszam meg tapasztalataimat.
Én nálam a tuti tipp,hdd keretet kibas*ni a házból,ha van rá lehetőség,és a táp mellé alulra berakni egy ventit,ami felfele fúj,persze itt is él,hogy ha van rá lehetőség,nálam 5-6 fokokat is javult a helyzet.Walking Dead
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest