- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
válasz
---gabika--- #48498 üzenetére
Szép lett, gratulálok!
-
bombibmw
veterán
válasz
---gabika--- #48498 üzenetére
Az korrekt.
Gratulálok hozzá!
Nincs is szebb és jobb érzés,mint amikor a saját két kezed munkáját élvezheted hátradőlve.
Szép,igényes,profi kivitelezéssel.Nem szorul be nagyon a levegő?
Nem túl melegek az alkatrészek? -
---gabika---
tag
Szép jó napot!
Pár hónappal ezelött kitaláltam,hogy mi lenne akkor ha a gép bele lenne építve az asztalba.Interneten láttam is pár érdekes ötletet,ezért nekiálltam.Mivel asztalos a szakmám,ezért a fa része nem jelentett gondot.
Elkezdtem rajzolgatni és hát ez lett a vége
Szerelés közben:
és a vége:Szerintem annyira nem lett rossz
-
Maszki
tag
válasz
gyuribácsi88 #48496 üzenetére
De, és kiválóan funkcionál tv tartó ként!
-
-
Maszki
tag
-
Maszki
tag
válasz
bombibmw #48484 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Különös figyelmet fordítottam arra, hogy mindenből a lehető legjobb ár/érték arányú dolog kerüljön bele, és meglegyen a számomra szükséges teljesítmény. Ja és, hogy piros legyen...
(#48483) Tirexi : Köszi Tiri! Nekem akkor tetszett a legjobban a géped amikor a 800Dben volt, két 680 társaságában!
-
Maszki
tag
Sziasztok!
Végre elkészültem a gépemmel, ez már a végső konfig. Bár ahogy ismerem magam úgyse bírom ki, hogy ne cseréljek valamit.Még több kép itt!
-
kungzi
veterán
válasz
killergyuszi #48473 üzenetére
fekete kábelharisnyázás és perfekt lesz
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Lecseréltem a régi Cm k350-es házam egy HAF912plus-ra.
Gondoltam megosztom veletek is.
Nem a legszebb, de nekem ilyen. Valakinek valami tipp szebbé varázsolásra?
Íme vagyon -
Anfänger
őstag
Használ itt valaki RAIJINTEK Morpheus Heatpipe VGA Kühler-t?
Jóféle? -
SkyS1gn
félisten
-
afrojack1
senior tag
OMG [link]
<3
-
Petyyyyy
addikt
Cooler Master Monster PC csúnyácska piros megvilágítással alul és felül, de azért egy misét megér.
-
bombibmw
veterán
válasz
nevem.senki #48444 üzenetére
Az újakra?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
nevem.senki #48444 üzenetére
NF?
-
bombibmw
veterán
válasz
SkyS1gn #48441 üzenetére
Zárt gépháznál csak egy kis zümmögést lehet hallani,de nekem úgy van beállítva,hogy csak egy bizonyos hőfok felett kapcsolnak be,így szinte alig mennek,a lap komponensei prdig még így is elég hűvösek.
Bent van amúgy mind a kettő.(#48440) nevem.senki :
Nagyon köszi.
Milyen ventikre vársz? -
törölt tag
Egész barátságos kis ház.
-
-
bombibmw
veterán
Nagyon köszi Nektek.
Most már nem jön semmi egy darabig,elvileg. -
-
perge666
veterán
Üdv.
2 napja vettem gépházat,amibe meg van oldva a kábel elvezetés,de valahogy még sem úgy sikerült mint az adott videóban : TT Level10GTS/nekem fekete van/
Mondjuk nekem nem is ez a legfontosabb,hanem hogy jön a nyár,és ezzel a házikóval majdcsak 10 fokot hűtöttem a gép belsejét úgy,hogy csak a 2 gyári venti van benne. -
jhorogh
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #48405 üzenetére
Na igen, többek között ezért is lett Corsair táp, ahhoz van harisnyázott kábel. Amint lesz "kedvem" hozzá lecserélem.
-
Grózi
veterán
Az az igazság,hogy a Be Quiet-ek halkak(5db van a gépben),de a procihűtőn lévőt le akarom cserélni-nem baj ha hangosabb(szabályzóra kötve lesz) load alatt,csak jól hűtsön.Eléggé húzva van a procim és játék közben túlzottan melegszik a Be Quiet-el.Ezt az Sp dolgot még meggondolom.Esetleg Lepa Vortex-ről valakinek tapasztalat?Shellkreator tesztjében jól szerepelt...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest