- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Sokan láttátok már ugyan a gépem, de most történt egy kis változás, végre meg van a plexi oldal! És hála jóbarátomnak, Nagy Attilának, a képek minőségére sem lesz panasz.
Azoktól, akik Logout-on követték a bejegyzéseket elnézést az ismétlésért!
-
wesker24
senior tag
-
bombibmw
veterán
válasz
jim bcs #46178 üzenetére
Mennyire porosodik a géped így szabadon?(tudom takarítani kell a szobában rendszeresen
)
Gondoltam én is egy ilyen megoldáson,bevizezve mindent és akkor nézegethetném mindig.(#46182) freestyée:
Inkább írd át a hirdetésed címét és akkor a kettő árából már kijön a Phanteks! -
jim bcs
nagyúr
válasz
WaterWawe #46182 üzenetére
háát nem tudom de ha már ennyibe krül hidd el úgy oldották meg hogy hangtalan legyen, bár én negyed ennyiért vennék egy test_bench-et azt csókolom arra 1db venti se kell csak az ami a procit/vga-t hűti és tapasztalatból mondom fele annyi por nincs rajta szabadon mint házban
-
-
xtevo
őstag
Megnéztem gond nélkül felmegy az oldallap. De megmértem, egy vonalzót raktam a ház oldalára, ahhoz mértem egy másikkal, és kb. 5-8 mm még legalább maradt pluszban, de a hőszigetelést ha nem számítjuk akkor is még +5mm-t lehet kalkulálni, de ugye itt van a venti hangszigetelése az oldallapon, azt viszont tuti nyomná.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Rypejakten #46177 üzenetére
Rosszul emlékeztem ilyen valóban nincs olcsóbban,mondjuk elég kevés embernek van szüksége 2 480-as radira,részemről bőven elegek az olyan házak amibe 1 360/60-as meg max egy 240/280-as radi elfér és hdd-nek is van hely,olyanok vannak 50k körül.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Engineer086 #46176 üzenetére
hogyne lenne jó tovább meglesz az mint gondolnád, dehogy kéne ennyiért vaze, fogtam 8k-ból csináltam egy test_bench-et magamnak azt csokkolom, le nem cserélném semmire
-
jim bcs
nagyúr
válasz
WaterWawe #46171 üzenetére
eholni, nem is olyan drága
csak 76.600 peták vagy itt van fehérben 77.910 petákért
-
-
SkyS1gn
félisten
Azthiszem multkor erről a hzáról beszéltünk milyen fasza, ittvan Linus review-ja!
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Lehet hogy nem pont ebbe a topicba tartozik, de mindenképp érdekesség.
P4-es gép 2x512MB RAM-al 400K és arról beszélnek hogy fölösleges ilyen brutális gép, meg hogy, kompromisszum nélküli.
Olvassátok el a hozzá szólásokat is. Nagyot fejlődtünk 8-év alatt. -
afrojack1
senior tag
gyönyörűű
mikor nem leszel otthon, mert el akkarom lopni!!
-
xtevo
őstag
válasz
Hoorus #46151 üzenetére
@Hoorus
Jóféle!Elég rendben van ez a 750D szerelhetőség és szolgáltatások terén, tetszik ez az SSD elrendezés is, szépen megoldottad a kábelezést.
@Teece
Kellemes kék fény szűrődik ki a gépből.Csatlakozom az előttem szólóhoz, a gyári hűtő cseréje sokat dobna még az összképen.
-
Hoorus
őstag
válasz
fatal1ty1984 #46153 üzenetére
Toxic
-
MrPetya19
addikt
NZXT-vel az a baj, hogy az öreg kontinensen nem nagyon nyomulnak.
Pedig a Phantom 530 elég jó, a 630-is, de ehhez kb fél éve igérik eu-ba az ablakosat, 830 nekem sok, de a switch 820 is jó, ott a source 530, az új házuk a H440 nekem tetszik, bár számomra van egy kis hibája.
A Corsair a házak Samsungja.
Most a Phanteks fog nagyot szólni remélem, a Primo nagyon tetszik, és jön a Phantom 530 fölé egy hajszállal a Luxe, ami szintén nagyon tetszik.
Még a Bitfenixnek vannak jó házai, a Silverstone-ok minőségiek és drágák (aka HTC), CM vegyes, Fractalok jók, bár én egy két helyen tennék néhány apróbb változtatást. -
-
xtevo
őstag
Bizony HR-22.
Köszi szépen.
Én abszolút meg vagyok elégedve a teljesítményével, jobb, mint a Macho Rev.A(BW)! Tervezem egy leendő logout-os cikk megírását, de ahhoz még 1-2 átalakítást megejtek a házon, és utána.
Összehasonlítás a két hűtőről külsőre: itt
Hőfokok terén idle különbség:
ThermalRight Macho Rev.A(BW) 40-45 fok (Revoltec paszta)
ThermalRight HR-22 30-35 fok (TR gyári paszta)
i7-3770 venti és oldallap nélkül! ArchiCAD közben 40-45 fok körüli értékeket produkál, de átlagban 5-10 fokkal jobb, mint a Macho Rev.A (BW) -
bombibmw
veterán
válasz
MrPetya19 #46129 üzenetére
Azt írta SK,hogy nemsokára teszteli a 750D-t is,kíváncsi leszek a véleményére.
Az azért érdekes,hogy az 500R hogyan került a 70. helyről a 43.-ra.
Én elégedett voltam mindkettővel és csak azért,mert egy csúnyább,funkcionalitásában kevésbé jól teljesítő ház 2 fokkal jobban hűt,nem azt venném az eddigiek ellenében. -
WaterWawe
őstag
Nem tartozik szorosan a topic témájához, de szeretném megkérdezni hogy milyen házat ajánlotok léghűtésre ami még viszonylag halk is? A mostani 540 Airrel vannak gondok, de leginkább mind szélzaj és egyéb okok miatt nagyon hangos. Nézegettem a 750D-t. Eleinte az NZXT H440 is tetszett, de nrm tudok bele 5.25-ös helyekre cuccokat pakolni. Vegyük figyelembe hogy 2db videókártya van a gépben.
-
jhorogh
aktív tag
Köszi mindenkinek
-
baboss
őstag
Ez hihetetlen,hogy mik vannak már.Karbon fólia helyett Valódi Carbon hatás!
-
xtevo
őstag
válasz
ricshard444 #46105 üzenetére
@ricshard444
Köszi szépen.Gondolkozom egy itthoni NAS szerűség beüzemelésén, de még erősen tervezési fázisban van, azért a WD Caviar Green se épp a hangosságáról híres, de azért na!
@bombibmw
Köszi szépen.Eléggé szkeptikus vagyok a tarka-barka kábeleket illetően, és inkább "fehéríteni" szerettem volna a konfigot, így ezért (is) lett egyszínű.
-
xtevo
őstag
A héten megjött végre a karácsonyi ajándékom, egy picit megkésve, majdnem a nyuszi hozta, de sebaj, megérte várni, szerintem.
Gazdagodott a konfig 2 db harisnyázott kábelhosszabbítóval és egy led-es világítással.Következő lépés a passzív videókártya lesz remélhetőleg hamarosan.
A szokásos szabadkozás: gagyi a telóm fényképezője
-
keIdor
titán
Oldallappal rajta nem látni a hosszú csövet sem.
Cris: Piros cső sokat dobna még rajta tudom, majd ha a vizet cserélni kell (Nov-Dec) esetleg akkor. Nagy munka lenne annak a cseréje.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
keIdor #46100 üzenetére
Ettől eltekintve atom!
Ott a logout, de most úgy képzeld el hogy 290X van de nincs még rajta blokk, most csak cpu megy vizen, de nemsoká lesz rá!
(#46102) Keldor papa Mikor átlátszó csövem volt, higítóval lejött a felirat szépen
(#46103) freestyée
Ez úgy volt hogy kipróbáltam hülyeségből 2 monitorral az eyefinityt aztán belebuzultam így blokk helyett lett egy 3. az értelmes eyefinityre, a blokk meg elmaradt késöbbre.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest