Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SoulReaver #48188 üzenetére
Ez 1155 lap. Asus P8P67.
Amúgy mindegy melyik kettőben van benne, a dual channel megy. Amúgy a 2. és 4.-ben 1-1 4GB-os ram.
-
törölt tag
válasz
m0h0senator #48180 üzenetére
Ott ni
-
SkyS1gn
félisten
Kisebb belső átalakítás + megjött a 290X-re a blokk
-
baboss
őstag
válasz
jhorogh #48175 üzenetére
Köszönöm az elismerést
,tényleg nagyon sok munka volt vele,de megérte.
Marad ahogy van,max a ventilátor vezérlőn cserélem az előlapot.A vízhűtés tarály dönti majd el,hogy melyik lesz.A tartályt rakhatom a szabad 5,25"-os helyre piros folyadékkal.
Vagy a másik tartályt rakom be a gépházba.
pcgamer01
.Én is gondoltam rá,majd meglátom,ha kész van minden.Van még maradék fólia ami elég rá. -
baboss
őstag
válasz
Because #48170 üzenetére
Köszönöm.
Ahogy mondod ahány ember annyi ízlés.A gépház átalakítás az adta magát.
A ventilátor vezérlő piros keretét le tudom cserélni feketére így jobb lenne ?
Az előlapon a rácson a piros fóliát még le lehet szedni és maradna az eredeti fekete.Szerintetek melyik összeállítás lenne a legesztétikusabb ? Kíváncsi vagyok,hogy ki mit változtatna rajta ?
-
Because
őstag
-
baboss
őstag
Cooler Master HAF XB - A kocka átalakítása.
Kész van a karbonfóliázás. -
mrbig25
őstag
válasz
pcgamer01 #48157 üzenetére
Ami késik, nem múlik
Csak rá kell szánnom magam -és a pénztárcámat-, hogy lecseréljem az összes csatit.(#48158) Snip3r_HUN
Igen, jól látod. A sima dualradi már uncsi(#48159) ZeroDK
Egyelőre csak átlátszó folyadékom van itthon, meg egy kis kék Mayhems színező. De valószínűleg marad átlátszó, mert később valóban plexicsövet akarok...ahhoz meg majd valami Mayhems Pastel folyadékot. A színt egyelőre még nem döntöttem el, de a fehér színű folyadékot tartom a legvalószínűbbnek. -
SkyS1gn
félisten
FID megölted a topicot
-
SkyS1gn
félisten
válasz
hszilard666 #48140 üzenetére
Szélzajra gondolsz?
"zörög"
(#48142) iszilard Rendes pumpát se hallod ha le van szabályozva nemhogy a DC-LT-t...
-
SkyS1gn
félisten
A Corsair Carbide Air 540-be kajak befér egy tripla rad előre?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hszilard666 #48130 üzenetére
Gyerekek, egy modder nem cserél RAM-ot, hanem lefesti/eloxálja.
-
Supr@
senior tag
válasz
radi8tor #48128 üzenetére
nos, oszinten szolva, csak asszonypajti nyomasara lett fekete kivul, mivel "minden butor, elektronikai berendezes fekete, a fal zold, es rohadtul nem illik a feher nagy batar bele az osszkepbe" kb ezt kaptam minden heten meg. igy felso utasitasra kivul fekete lett, de amugy maradt volna feher kivul belul. szerintem a feher belso miatt jobban ki van emelve maga a konfig, a sarga meg az mprower miatt lett.
azt tudtam hogy, nem tetszik majd mindenkinek, elsosorban a szinek miatt, elsore nekem is furcsa volt picit. na meg mivel mar herotom van a 26milliomodik mindenfeketepirossalasusrogcorsair maniabol. tucat. ez legalabb az en egyedi "csokitom"(talalo volt)
iszilard:koszonom
tudom, de inkabb csak blokkot kap, akkor lekerulnek a piros bordak.FID: szerintem is, de meg gondolkodok, hogy hova
-
Supr@
senior tag
jelentem nekem is tortentek valtozasok a gepen. feher-pirosrol attertem feher-sarga-feketere. meg nincs kesz, ezert egyenlore csak a belsorol van kep, plusz az oldalarol. a vizhutesbe meg bekerul majd egy ram blokk is, es akkor eltunik a piros borda, plusz erosen gondolkodok a plexi csovezesen, honapok ota, csak ido hiany miatt lusta vagyok neki allni
a kepeken a folyadek szine valamiert sotetebb a csovekben, a valos szine lathato a blokkokban.
elotte:nem tudja esetleg valaki, hogy hol tudnek venni sarga ledsort? 1m-es kellene, citrom sarga. nagyon megkoszonnem a segitseget
-
válasz
GrmnShepherd #48124 üzenetére
Ha nem hangosak, akkor whatever, maradhat is. Nekem mindegy, csak mondtam
Amúgy az biztos hogy valamennyire jól néz ki
Azt sugallja, hogy fúhadehűt
-
GrmnShepherd
tag
Idle 32-34 fok a 8350, load meg 40-45 Max, nagy vesztenivalóm nincsen, ezek szvsz teljesen élhető értékek. Kinézet szempontjából az alsó egy darab egyedül lehet jobban nézne ki.
-
válasz
#97716736 #48119 üzenetére
Mindkettő fújja??? Jézusereje!
Az nyilván nem hoz semmit, ha egymás ellen dolgoznak
Épületet sem úgy szellőztetünk, hogy befele fújunk izomból 16 helyen. Terem egyik végén befúj, másik végén elszív. Ugyanúgy azon a kis CPU hűtőn.
Nekem csupán méréseim, ergo gyakorlati tapasztatom van az ügyben: 2 db SWiF 120P esetében lófütyit nem hozott a második (1-2°C mint említettem). Felesleges.
-
válasz
GrmnShepherd #48113 üzenetére
a 2 ventis CPU hűtő teljesen felesleges. Szedd ki a ventit és add el... Még terhelés alatt is 1-2°C-ot hoz maximum a második venti
-
afrojack1
senior tag
válasz
Szép!!
Más ez milyen szörnyeteg??!!!! [link] OMG
-
törölt tag
válasz
Teljesen rendben van, színvilág az megvan, nekem is volt ilyen gépem
Grat a gépedhez -
GrmnShepherd
tag
Sziasztok, nemrég történt annyi változás, hogy tukmálhassak rátok újabb képeket a gépemről, a Gigabyte R9 270X helyére jött egy EVGA GTX760 (így most már Battlefield 4 mellé Watch Dogs-om is van
)illetve megvariáltam a ventiket és a procihűtő irányát az előzőekhez képest.
U.I. Igen, ziptie, de szerintem
jól néz kinem néz ki annyira rosszul és a bütyköket oldalról nem látniannyira... -
válasz
Delta-Laca #48111 üzenetére
Jó! De mi lenne, ha cifráznád és és hagynál benne egy ferde oszlopot pl? A teli plexi tök álltalános valamivel ki kell tünni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest