Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
válasz Snip3r_HUN #46391 üzenetére
hát has azért pl. a sata kábelek nem valami esztétikusan vannak csinálva.. látszik, hogy tucat és nem érdekli őket a minőség
-
SkyS1gn
félisten
Figyelj hogy nem-e lazulnak a csatiknál a harisnyák, nekem a kékekből több is kibújt mielött újraharisnyáztam anno!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Milka 78
nagyúr
Külföldi termés?A Bitfenixnek van még hasonló szetjei,de csak a Merlin tudja beszerezni,meg ugye a PC Gear,de ugye ők meg dobbantottak...
-
csababarca
őstag
Így néz ki most a kicsike,még finomítások hátra vannak, kábelezésen kell rendezkedni háttul,stb...
Alaplap: Asrock Z77 fatality performance
Proci: Intel I5-3470 3,2Ghz
Memória: 2*4 GB Corsair 1866Mhz
Vinyó: 500gb seagate barracuda
Ház: InWin GT1
VGA: Gigabyte Radeon R9 270 2GB DDR5Ezek a főbb jellemzők.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Rexcor
őstag
válasz MaxxDamage #46384 üzenetére
De bizony, sajnos túl gyorsan meg lehet szokni a jó dolgokat. Bár nekem ilyen nagy kijelző mániám van, telóból is Note-om van és néha elég nehéz vele lépcsőzni és egyéb dolgokat csinálni ha a zsebemben van, de legalább látom rajta a betűket.
-
válasz Rexcor #46382 üzenetére
Miért nincs igazam ?
Az ember amit megszok... az már-már nem tűnik pl. nagynak mint mikor még nem voltL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
smiti
veterán
válasz ricshard444 #46380 üzenetére
Húú ne tudd meg, mindig egy másik lapra vagy éppen házra gondolok ha éppen fantáziálok valamiről.
Írtam is, hogy ideiglenes megoldás az SLI, csak próbaképpen volt bedobva és hirtelen csak ez volt a közelemben ami orvosolni tudta a problémát, hogy a két kártya ne érjen össze.
Természetesen ha elszánom magam egy SLI-re akkor nem ebbe az összeállásban képzelem el.
ATX lap, nagyobb ház, nagyobb CPU cooler. Itt a leglényegesebb kérdés az volt, hogy elbírja-e a tápom a 2 kártyás felépítést. És elbírta. -
Rexcor
őstag
válasz MaxxDamage #46338 üzenetére
Én 47"-os TV-n használom a gépet, de ez sem nagy, néha már kicsinek érzem.
-
Supr@
senior tag
sracok, milyen kartyak/hazak azok, amik/ahol igy hajolnak?
a radir az brutal, sirtunk haverral vagy negyed orat
[ Szerkesztve ]
-
válasz daveoff #46373 üzenetére
Igen én csináltam, és az NV / GTX -est is !
(többi Original / gyári)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
daveoff
veterán
válasz MaxxDamage #46372 üzenetére
Nekem elég nagy matrica gyűjteményem van, én nem szoktam felragasztani. A ROG matricát Te csináltad?
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
válasz MrPetya19 #46369 üzenetére
Köszi mindenkinek !
CPU hűtő ma jött meg (Mugen 4 -et cseréltem le erre a Phanteks-re) és nagyon jó !(#46370) stickermajom: mondtam én, megegyezik a tiéddel
(#46371) daveoff: csak arról van matrica ami benne is van a gépbe (meg amihez volt / tudtam szerezni / csinálni)
Már csak azzal van a bibi, hogy BIOS -ba OC Profile -t betöltöm és restart után F1 -el visszadob BIOS -ba ... eddig ment szépen a 4.5GHz is de most nem megy, lehet megadta magát a mainboard , mert sípolgat is néha mikor restartolok és BIOS -ba bekell kalibrálni a dolgokat...
L
-
daveoff
veterán
válasz MaxxDamage #46366 üzenetére
Jól néz ki! De az a sok matrica az elején nem tetszik, van ott minden...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
stickermajom
addikt
Szép! Most már látom, a te 770-ed se panaszkodhat a lógás miatt
-
MrPetya19
addikt
válasz MaxxDamage #46368 üzenetére
Jó a proci hűtőd.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
válasz N.Ferry #46367 üzenetére
Minden kábelt elvezettem, ez a max. jobban nem lehet sajnos
(sok a cumó a házba, ez a hiba / kábelezés forrása )L
-
N.Ferry
senior tag
Kábelezéssel csinálj valamit,mert csúnya.
A ház az faja!
Megjött nekem is a Shinobi Xl,hatalmas,erős dög!
Este ha összeraktam lövök pár képet!Walking Dead
-
-
WaterWawe
őstag
válasz MaxxDamage #46362 üzenetére
Na igen, csak ha nem veszed észre időben a füstöt akkor mást is elvihet magával a gépben, mivel a 12V-os molex kábel hozzáér a házhoz ami jobb esetben fémből van és átvezeti az áramot az alaplapra, vinyóra, tápra, stb.
Nos, ahol néztük ott írták a sima kaze mastert és a prot a többiről nem tudok.
-
válasz WaterWawe #46361 üzenetére
Nekem ez a fajta Scythe van [link] és minden gond nélkül teszi a dolgát !
(ha bedöglene akkor gari idő alatt tegye azt /2év/ )L
-
WaterWawe
őstag
Azért csak óvatosan ezekkel, a scythe kaze master pro-k előszeretettel égnek meg. Keldor Papáé is leégett és elég sokan panaszkodtak külföldi fórumon is erre a problémára. Azért nem olyan kellemes ha hirtelen füst jön ki a gépből.
-
addikt
-
Milka 78
nagyúr
Köszönöm Urak!
A fehér kábel az USB3-as bővítő kari tápkábele.A lila ssd keretet átfújom(basszus el is feledkeztem róla ) Sajna a kábeleket ettől jobban nem tudom eltüntetni,mert egy Enermax Eco80+ 500-asom van ami fix kábelezésű és brutális mennyiségű kábelt kellett elrejtenem -
N.Ferry
senior tag
válasz #97716736 #46352 üzenetére
Nyilván 100-200 hz közötti lenne,150k-ért simán kapni ilyeneket.
gyuribácsi88 : Én is megrökönyödtem picit,a monitoros fórumban szerintem kicsit fanatisták vagy mik a te monitorodat viszont megnéztem magamnak és valóban nagyon jó,ha összeáll végre a gépem,az lesz a köv. újdonság.
off vége
Walking Dead
-
patomi
őstag
-
addikt
válasz N.Ferry #46342 üzenetére
A profilomban ott a monitorom, 27" és nem volt 150K, csupán 80.
Én már a konzolt is ezen használom, sokkal jobb ezen tolni a játékokat mint tv-n. Tv-n én max filmet nézek, pedig nincs rossz tv-m.
Na de off vége.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
válasz Milka 78 #46346 üzenetére
Mutatós szépen összerakott darab !
Az a sok fehér vezeték (ami a kártyába csatlakozik) az pontosan mi ?L
-
jegenye77
addikt
válasz viperabácsi #46341 üzenetére
Mi lett veled! Nagyon belehúztál!
Jó lesz! Grat
A mostani konfig megy bele?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
N.Ferry
senior tag
de jó hogy pont tv-ről beszélgettek,pont most kérdeztem a monitoros fórumban hogy a 23"-os monitoromat 27"-ra cserélve mit érdemes választani,de ilyen 150k-s monitorkat ajánlottak,annyiból meg 42"-os tv-t veszek...
Egy szó,mint száz nem lenne rossz választás egy mondjuk 82cm-s fhd tv sem,nem?Walking Dead
-
viperabácsi
addikt
Nekem is frissült a ház majdnem kész.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
imibogyo
veterán
válasz #97716736 #46337 üzenetére
Mondjuk ehhez már elég messze kell ülni, szóval tényleg foteles téma. Nekem a kb. 100 centiméter a lélektani határ ha "monitorként" használok tv-t, de csak akkor ha szintén legalább 100 centiről tudom nézni. Ekkor FHD-ban nagyon élvezhetőek a filmek és a játékok, és még szöveget olvasni, fórumozni stb. is lehet so-so, bár ezekre továbbra is a kisebb monitoromat, vagy a laptopot szeretem jobban.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #97716736 #46337 üzenetére
Nekem csak 107cm -es FHD LED TV-m van, de már annyira megszoktam (2010.12.12. óta) , hogy nem tűnik nagynak...(lejár a gari azt lehet beszerzek majd egy nagyobbat!) pl. noti 15.6" -os kijelzőjét meg majdnemhogy nem látom annyira kicsi
L
-
Atke
senior tag
válasz tailor74 #46326 üzenetére
Az lehet, de ez nem RGB ezáltal színváltó sincs... van egy panel, amin egy pótméter és egy kapcsoló van, vagy két kapcsoló!? És nem szalag, hanem ledek
tehát veszel 24 ledet (500-ért vettem százat 2 éve) 2 méter vezetéket(40 ft/m) két kapcsoló (50/db) +igény szerint 2 méter harisnya. És egy délután alatt meg van, nem kell várni a postást/futárt -
addikt
-
bombibmw
veterán
Minden drága,amiért fizetni kell.
Én nem találom annyira drágának magát az alkatrészt,sokkal inkább a szállítást.
Egyszer veszem csak meg,azt használom sokáig majd.
Meg tetszik,jó cucc és ilyenkor el vagyok vakulva.(#46328) luimapeiz:
Meg ott 30k alapból és így legalább házhoz jön.[ Szerkesztve ]
-
válasz MrPetya19 #46327 üzenetére
Igen, csak ott és Merlinnél , de BlueChip-nél több a várakozási time...
(ha jól emlékszem 2-3x több.. Merlin-nél csak 4-7 munkanap, de holnap letellik a 7.ik munkanap...)L
-
MrPetya19
addikt
válasz MaxxDamage #46325 üzenetére
Bluechipben kapható.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
addikt
-
válasz zolee5016 #46317 üzenetére
Merlinből berendeltem egy Phanteks-et (ami bombibmw-nek van, csak én kékbe )
azt nemigen akarják küldeni... várok türelemmel (de már kezdem unni)
máshol meg nemigen kapható... Ennyire ritka cucc ez Magyarországon !?L
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Köszi a választ Urak!
Ezek elég pozitív vélemények ahhoz,hogy bennmaradjon a kosárban.
Jó lesz ez nekem,majd csak elleszek vele valahogy.(#46321) xtevo :
Jaaa,ilyen,mint a képen?(#46320) tailor74 :
Szia Uram!
Még a végén kiderül,hogy mindenkinek ilyen van.(#46322) ZeroDK:
Szerintem is jó cucc,csak ne lenne annyi a száll.költség,mint amennyi.
Van másik boltban is,csak ott 19 nap a beszerzés,én meg annyit nem várok.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Szasztok!
Berendeltem egy ilyet.
Szerintetek jó döntés volt,vagy van jobb megoldás is?
Régóta szeretnék már egy jófajta szakaszos ledes megvilágítást a konfignak és ez tetszik.
Jó áron van,csak az a ro.adt szállítási költség.[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
Nagyon jó
igazság szerint én váltani akartam full tower-ről midire,de aztán leragadtam ennél meg a Bitfenix Shinobi Xl-nél,végül a Shinobit rendeltem be,remélem hétvégére már tudok lőni pár képet én is.
Walking Dead
-
zolee5016
őstag
válasz MaxxDamage #46309 üzenetére
és abból is a legnagyobbat......készülget vele az enyém is
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Beretvás
veterán
válasz stickermajom #46314 üzenetére
ez a beszéd.. nekem talán ez az első vga-m ami nem bólint lefele.. de nem zavart eddig sem, pedig üveg az oldallap..
-
Sonja
nagyúr
válasz LLKobe #46311 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Nem lesz víz, de szeretem, ha van hely. Eddig is midi házam volt, és nem szerettem, mert kicsi volt. Ebben szépen elférek, jó tágas! Már vagy 2 éve akartam venni egy Full Tower házat, most sikerült.
A táp kábelei át vannak vezetve a kábelelvezető nyíláson, de az alsón már nem fért be több, így az oldalsó alsón vezettem a maradék kábeleket. Rengeteg kábele van ennek a Corair tápnak.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
LLKobe
veterán
Grat! Amúgy miért XL-t vettél? Ránézésre ez simán befért volna egy midibe is. Vagy víz lesz?
A másik pedig, hogy alul a táp kábeleit miért nem vezetted át a kábelelvezető nyíláson?Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Beretvás
veterán
válasz MaxxDamage #46309 üzenetére
Pont az benne a szép... vennék ettől nagyobbat is hidd el.
-
válasz Beretvás #46306 üzenetére
Mindenki a batár CPU hűtőt szereti !
(mikor majdnem nagyobb az alaplapnál)L
-
Beretvás
veterán
válasz stickermajom #46296 üzenetére
semmi baja nem lesz annak úgy.. max csúnya picikét..
-
xtevo
őstag
válasz stickermajom #46296 üzenetére
Én lehet azt próbálnám meg, hogy a PCIe tápokat a felső kábelkivezetéstől engedném le, ahol a 24 pin is kijön, és az egy hangyányit tudná akkor tartani, ha feszesre csinálnád a kábelezést. Amúgy tetszetős, gratula!
-
stickermajom
addikt
válasz MaxxDamage #46299 üzenetére
Köszi! Én sem aggódtam eddig annyira miatta, max kicserélik később gariban. Erről aztán igazán nem én tehetek..
(#46300) ll-kobe Akkor úgy tűnik DirectCU betegség a hajlás
(#46301) radi8tor1 Köszönöm! Nem is vészes az ára, lehet benevezek egy ilyenre.
(#46302) nejad Igen, TY-147. Én nem vagyok elájulva tőle, szerintem kicsit hangos. Legszívesebben cserélném valami Nanoxiára, csak ugye abból nincs fehér
-
nejad
aktív tag
hátúl 14-es thermalright venti van?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz stickermajom #46298 üzenetére
Scythe Ninja Wire (is) lehet a megoldás a VGA hajlásra.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest