- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz jones965 #47880 üzenetére
Igen, két körös. Korábban a lap is be volt vizezve és tervbe volt véve az sli, de végül ez lett. És igazából még ez is sok.
Van most még egy ötletem, hogy miként kéne átszervezni Azt még megpróbálom. Ha úgy sem tetszik, levegőzökMrPetya19: úúú! Azt biztos nem! A ház lesz az utolsó, amit lecserélek! Ha üresen állna itt, akkor is imádnám!
Because: Igen, így a fényképen nagyon látszik, hogy fekete kéne legyen! Köszi!
N.Ferry: A viz csöveire gondolok. Azért köszi!
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
hali!
Vettem ilyen merev csövet. Vettem hozzá való "kitöltő gumit" is, de nem jót küldtek, nem fér bele. Anélkül viszont nem lehet szépen formázni a csövet.
Van ötletetek, hogy hol lehetne gyorsan 10mm vastag gumikábelt venni? Vagy mivel lehetne helyettesíteni?
thxCsak futni kell!
-
beteg
őstag
BUÉK
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
válasz fatal1ty1984 #44764 üzenetére
nem is az a baj, hogy az a tt van vagy 15 éves konstrukció, hanem hogy egy nagyon gyenge ház, nyeklik-nyaklik és az elrendezése is elég extrém. azt csak akkor ajánlanám, ha nagyon tudod, milyen, de akkor meg nem kell ajánlani
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
Ok, részemről is az utolsó off; de a fiókomban van legalább 7 rossz logi egér, mind a vásárláskori top, amik rosszak. Egyik sem bírta két évig. Talán még az mx 1000 volt, mi elfogadható ideig ment. Azóta érezhetően egyre gyengébb minőségüek.
De nem akarok senkit meggyőzni, ez csak az én véleményem.Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz kristof123 #43892 üzenetére
Van egy G700-as egerem, ami talán másfél hónapos! de tegnap este már elkezdett xarakodni a jobb gombja. Belassult, erősen kell nyomni. Én erről beszélek. Ipari hulladék lett a Logitec. Olcsó, hitvány anyagból gyártanak ma már, miközben ugyan annyiért adják. És engem nem hat meg, ha a komolyabb versenyeken van aki Logitech-et használ, attól az én egerem hibás marad és küzdhetek a garanciájával. Ha egyáltalán ezt elfogadják hibának.
Ellenben az 1700 Ft-os CoolerMaster egerem, amit tegnap este elővettem a Ghosts-hoz, iszonyat jó. Nem is értem, miért nem azt használom mindig.szerk: bocs, nem másfél hónapos! megkerestem a garjegyét, 08.08.-ai, vagyis 2.
[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz kristof123 #43890 üzenetére
Meglepődnél, hogy milyen jó az az egér!! Ezerszer inkább azt javasolnám, mint bármelyik túl árazott, silány minőségű logitech-et!
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
23.-ától indul a 2013-as Cooler Master Case Mod Contest!
Most tényleg összerakok rá valamit!
Este kezdek is flexelni!Csak futni kell!
-
beteg
őstag
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
Na ilyen sem volt az elmúlt 20 évben! Úgy használom a gépem, hogy mind a két oldallapja rajta van.
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
köszi
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
tudtok mondani olyan házakat, amibe felülre befér egy hármas radi?
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
Csak erős idegzetűeknek:
Megvan az új házam, amit ma este szét vágok flex-el! Az előzőt nem sikerült összeraknom. Ez most nagyobb és nagyobb terveim is vannak vele
[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
hát igen, logikus, de én inkább azt választottam, hogy egy selejtes házból kivágom
az a gondom, hogy mivel elforgattam a lapot, a ház teteje miatt jóval jobba ki kell emelnem.
szal két tálca lesz gyakorlatilag benneCsak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz Buda76 #28163 üzenetére
Alul a vinyókon van venti. 3-3 vinyót hűt 1-1 viszonylag lassan forgó venti, ami tök halk. Szerintem kell.
Felette a 3 db a radiátoron keresztül a vizet hűti. Az is kell, hisz a víz sem hűl le magától. Hogy mi értelme van? Nálam nem az, hogy halkabb legyen, mint egy léghűtéses rendszer, hanem az, hogy hatékonyabb hűtsön. Bár gyanítom, hogy egy tuningolt HT ON 6 magos egy 295-össel főleg load alatt léghűtéssel sem halkabb
Felül pedig az az egy szintén egy hangtalan veti, ami a házból keveri ki a levegőt. Sok vizet nem zavar.jones965: vissza kellett tennem az asus lapot és a 295-őt, mert a raditól nem fért el az sli, de már kész szeretnék lenni vele, hogy lehessen fotózni, aztán költözöm át a cosmosba
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz easy...rider #28138 üzenetére
Köszi! Airbrush, de sajna nem én festettem, pedig az lett volna az igazi
jones965: nem is ő, hanem egy Nelli nevű, egyébként nagyon tehetséges volt iskola társam, de mégsem ajánlom
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz jones965 #28044 üzenetére
Köszi!!
Már bánom, hogy belefogtam, mert annyira szép gyárilag, hogy baromi nehéz lesz még szebbet csinálni belőle Időigényes minőségi anyagokat szerezni hozzá, újra kell harisnyáznom mindent, mert most ugye fekete, a kozmi meg színes lesz, találnom kéne ugyan olyan matt fekete festéket, mint amivel gyárilag van fényezve, vagy az egészet újra kell...Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz Zerdal #28019 üzenetére
én is
Az elképzelés már megvan, csak még nem tudom, hogy fogom tudni megvalósítani
Főleg, hogy előbb be kéne fejeznem a raven-t. Most megint átszerkesztettem kicsit, de így meg kéne még hozzá csati. aztán még takaró lemezeket vágok hozzá és azt mondom, hogy kész[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
7végén kész lesz a festésem. Fotózom és költözöm át az új projectbe
[2011 Case Mod Competition - Windows7 Cosmos Mode]Csak futni kell!
-
beteg
őstag
-
beteg
őstag
válasz Dieseldr #27920 üzenetére
nagyon állat! Grat!
Sok munka van benne, látszik, az eredménye is!
Nincs beleszólásom, hogy felkerülhet-e, de én is azt mondanám, hogy feltétlen: ha egy szín uralkodna a belsejében. Nekem is kicsit színes
Amúgy nem értem a csati gondod, én is hirdetek álomszép csatikat olcsón, de hozatni is lehet kintről, igaz drágábban, de egy ekkora projecthez simán beleférős árban.Csak futni kell!
-
beteg
őstag
csa
a következő hónapban le fog járni a pc-style.hu mostani tárhelye.
akiknek fontos, hogy tovább éljen, adakozzanak pls!
jelenleg az én nevemen van a domain és a tárhely bérlet is, de ha valaki más akarja vinni, átadom!
thxCsak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz #97544192 #22265 üzenetére
igazából most azért álltam megint nagyon neki mert hordozhatóbb házikót szeretnék. És ennél minden az
de már annyi munkát beleöltem, hogy addig nem költözöm ki belőle, amíg kész nincs az összes fotó, amivel felkerülhetek a pc-style-ra. de utána egyből megy az apróba. a ház a vízzel é az összes design elemmel. vagyis a táppal együtt. csak azért mondom neked, hogy lehet gyúrni ránemethati: fúú ez a motorized iszonyat ocsmányyy
(#22290) Cthulhu Dawn: nekem tetszik a házad!
(#22303) Dieseldr: nagyon szép, nagyon állat!! csak a vizes csövek kicsit menjenek valahogy esztétikusabban
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
Reszkessetek ízlés betyárok!!
Végre elkezdtem befejezni a szörnyeteget! Szereztem csodaszép műanyag patentokat, meg „átvezető gumigyűrűt” a vizemnek, ahol átszeli a ház falát… lesz Win7-es fényezés és irány a világhír!Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz Voyage #16874 üzenetére
de TYÚÚ mikre jöttem ma rá! szerzem a tapasztalatokat.
megérkezett tegnap a második molex harisnyázó szerszám készletem. az elsőből eltörtem ugye azt, amivel a vga kábelt kell szét szedni. Szóval este nekiugrottam, de rögtön az első tüskénél beletörtem az újat is Sunbeamtech.
Ezért körülnéztem, hogy miket lehet még kapni és ma elmentem a ComputerMode-ba, ahol kapni csak ilyet, nem szettben. igaz jó drága, de van normális fogója. [link]
kicsit viseletes lett de sikerült mindent szét szednem!
és a tapasztalat: a CM táphoz adott vga kábelek atom módon be vannak építve. de a 24-es alaplapi kábel meg már nem! a két vga-val játszottam vagy nettó 15 órát, a 24-es pedig megvolt kb 10 perc alatt.
szóval haladok...[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz Voyage #16775 üzenetére
levágtam az alsó-hátsó sarkát, hogy hátrébb tudjon menni a táp hogy elférjen előtte a két vinyókeret, hogy a vinyók eredeti helyére elférjen a pumpa és elé egy egyes radi meg a hármas radi a lap alá sem fért volna el
igen a két keret CM. azon gondolkozom, nem kéne-e lefényezni olyanra, mint a táp...
sata csatik: silverstoneCsak futni kell!
-
beteg
őstag
igen, most rendeltem egyet. megnézem, hogy mutatna benne, de félek, hogy nem jól. inkább azt hiszem az lesz, hogy valameddig egybe lesznek vastagabbal, aztán 2/3-adtól külön külön. mert nem sok helyem lesz, amit el tudok dugni, ami nem látszik. minden porcikájában jól kell kinéznie
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
végre elkezdtem harisnyázni a gépem. 10 méter harisnyám volt, azt hittem, még sok is lesz, de most elakadtam, mert elfogyott ahogy számolom, kell még vagy 20 méter.
de 1x kész leszek!!Csak futni kell!
-
beteg
őstag
válasz FoBCRaistlin #16356 üzenetére
nekem is tetszik. komolyan.
lehet, mert tudat alatt baromira vonz a bugyi rózsaszín. abból is, ami alatta vanCsak futni kell!
-
beteg
őstag
valami sejtelmes fényben fényképezd és akkor nem látszik
[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
beteg
őstag
kié volt az autó gumiba szerelt, háromszintes gép?
Csak futni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Windows 10
- World of Tanks - MMO
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest