- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49797 üzenetére
Az úgy zokni
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #49796 üzenetére
Nincs légkondi, csak a szép nyári 30 fok
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49795 üzenetére
Légkondid van? Nálam a 28-30 fokos szobában a 4.8 as 3770k LÉGEN! 2 óra bf3 után is max 67 fokig kúszott
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #49794 üzenetére
Ma nyomattam pár órát 4.6 GHz-en bf4 alatt, kevesebb mint 50 fokos volt a proci.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49793 üzenetére
Ohh sajnálom Azé' gondolom az a radi elboldogul a 3570k val
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #49791 üzenetére
A Northbridge borda miatt nem fér oda a 3. venti (Szóval vagy slim venti kell oda, vagy mást nem lehet kicsit megvágom a ventit és akkor talán odafér)
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49779 üzenetére
Nyálcsorgatós A topradin a 3. ventit mi lelte?
-
Grózi
veterán
Informatikusként sajna ilyet,sőt még néha durvábbat látok heti szinten.A durva az mikor komoly gépek(200-300k) néznek ki így...
Karbantartás az már luxus sajna sok embernek.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
RazoR
veterán
Megy még most is csak megfeküdt benne a LiteOn csúcsminőségű tápegység... Ilyen mikor valaki csak használja a gépet és annyit tud, hogy hol kell bekapcsolni...
-
Boogie33
senior tag
válasz N.Ferry #49783 üzenetére
Ez enyim ház , én csináltam, nem pc ház hanem "Rittal szekrény".
A képekhez képest annyit változott hogy három venti lett a tetején mert a sarokban megrekedt a meleg.
Meg a első ventinek kellet egy kiemelő keret mert rezegtette a lemezt az elejét.[ Szerkesztve ]
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
RazoR
veterán
Haver megkért hogy nézzem meg a gépét mert nem indul....
Csak erős idegzetűeknek!!!
-
N.Ferry
senior tag
válasz Snip3r_HUN #49779 üzenetére
Imádom ennek a háznak a belsejét, nagyon sajnálom hogy a külseje számomra nagyon nem bejövős
Walking Dead
-
N.Ferry
senior tag
válasz Boogie33 #49777 üzenetére
A tied se rossz elgondolás, feltéve ha csak ezek vannak, meg plusz elöl gondolom egy befújó még.
A táp melletti elég messze van ahhoz hogy a légáramlat pont a vga-ra menjen majd a két kicsi, azok közül is főleg a felső már tulajdonképpen csak a vga oldalából és a pcb-ből kiáramló meleget szívja ki, hidd el nagyon jó így.[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
-
imibogyo
veterán
válasz KAMELOT #49768 üzenetére
Persze én sem használom, mert átlag gépben nem túl praktikus, de szerintem ITX gépeknél van értelme (szigorúan a fix variánsnak), mert nagyon jól le lehet szeparálni vele a VGA-t a rendszer és a ház többi részétől. Sokat tudnak javulni így a hőfokok, mert a VGA nem a ház "meleg" levegőjét szívja be, hanem mindig frisset a külvilágtól. Bár látványnak szerintem nem utolsók ezek a megoldások.
-
imibogyo
veterán
válasz jim bcs #49766 üzenetére
Szerintem nincs baj az időintervallummal. Ha jó, akkor jó lesz később is, ha meg szemetel, vagy a sávszélt nem bírja, akkor azt meg a legelejétől csinálja. És ezek veszélye ugye a hosszal (árnyékolni való kábelezés hosszával) egyre csak nő. Minél rövidebb (általában) annál jobb. De ha kitesztelsz pár darabot és találsz bennük jót, akkor azt használd nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Simivok
senior tag
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Snip3r_HUN #49763 üzenetére
Helyes, helyes rá 1 blokk + backplate tartályt középre plexi köré egy RGB led szallag és egyből szebb az őszkép.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Snip3r_HUN
addikt
Eddig ez volt a max órajel, 1.26V-on megy annyit, bár lehet még lesz az alacsonyabb fesz is ha játszadozom vele biosban.
Ősszel lehet lesz rá blokk+hátlap, vagy ha itt hardveraprón lesz közben esetleg olcsón.
Az nzxt házikó meg Neoteric-é volt itt prohardveren, tőle szereztem be jó áron.[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz Snip3r_HUN #49761 üzenetére
Csinos, jo vegre mpowert latni, nagyon alabecsulik a dragat. neked mennyi feszt ker a procid 4.6-on?feljebb mentel mar?mindig csak az asusok es piros fekete, tucat cuccok, gepek utan feludules egy ilyet is latni a switchert pedig kulon
Vga-ra megy majd blokk? -
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #49753 üzenetére
Nagyon szépséges
-
KAMELOT
titán
-
N.Ferry
senior tag
Akkor most melyik a legjobb az elforgatásra és honnan lehet beszerezni? Megfogott, én is elforgatnám most már
Walking Dead
-
BlackSoft
addikt
válasz gyuribácsi88 #49728 üzenetére
Ez nagyon brutál Pedig én sem szeretem sem a fehéret, sem a krómot a gépeken...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
imibogyo
veterán
válasz jim bcs #49732 üzenetére
Az ilyen modokat amúgy sem fix riser-rel szokták megoldani, mert ha csak nincs elég messze a PCI-E sín a proci hűtőtől, akkor nem fog elférni a VGA (tükrözött riser card esetén), valamint normál állású fix-ből nehezebb kihozni, hogy "jól látható legyen" a VGA, mert azokkal legtöbbször ugye arccal lefelé (legalábbis az alaplappal ellentétes oldalra) kerülne a hűtős rész 90 fokban elforgatva. Még ha tudsz is szerezni "fordított" riser-t, akkor is kötve van a kezed a fix 90 fokokkal, nem olyan szabad az elhelyezése a kártyáknak, mint a flexibilisekkel, amikkel meg ugye általában más problémák szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Látom igen nagy divat lett ez az elforgatott VGA
-
MrPetya19
addikt
Szerintem minden házban így elforgatva kéne lennie a vga-nak.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
addikt
-
RazoR
veterán
Kis látvány update...
bocs a minőségért, telós képek
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
BlackSoft
addikt
válasz hszilard666 #49720 üzenetére
Ez valami nagyon szleng szerintem. Figyu má' milyen zokni hangrendszert pakoltam a kocsiba
[ Szerkesztve ]
-
triklin
tag
Kimaradt/parkolópályára tett alkatrészekből összelegóztam egy konfigot, ami köré vettem egy házat. Ez lett az eredmény
Kép1
Kép2
Kép3A képek minősége sajnos... telefon...
Ház: Corsair carbide 300r
Lap: Asrock 970 extreme4
Cpu: phenom2 x4 B55 @ 4,1ghz
Hűtő: Alpenföhn Himalaya (ideiglenesen egy revoltec ventivel)
Vga: Sapphire 5870 (nyákot érdemes figyelni...)
Táp: Seasonic m12 II 620 EVO
Ram: 2*4gb Corsair vengeance pro 1866 cl9 -
törölt tag
válasz hszilard666 #49720 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
-
irhejja
tag
válasz Bjørgersson #49716 üzenetére
Egy Thonet & Vander Vier.
-
-
irhejja
tag
válasz KAMELOT #49711 üzenetére
Nem az én gépem, nagyon sok beleszólásom nem volt az vásárlásba főleg a büdzsébe... de azért az alkatrészek színvilága nem annyira "zokni" szerintem.
Kábelmenedzsment tulajdonképpen egyelőre nincs, kerül még a gépbe 2 venti, ha minden a helyén van akkor tisztítunk rajra, illetve a színes részeket (pl. a 24 pin-es csatlakozónál) eltakarjuk.
Azért összességében elég "tiszta" gép szerintem... főleg úgy, hogy a tulajnak a kinézet egyáltalán nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
momo2828
tag
válasz Ger_man #49709 üzenetére
Nálam is procihűtőn Jetflo van. Én véleményem szerint kicsit hangosak, és rezonálnak. 800-as fordulatig teljesen oké, de afölött megjön a hangja.
Nekem egy Hyper 212 EVO-n van. A rajta lévő eredeti venti érezhetően lágyabban halkabban forog, de tény, hogy minőségi és nagyon igényes darab a Jetflo, és több levegőt szállít mint amennyit a gyári venti produkált a hűtőn. -
irhejja
tag
válasz Ger_man #49709 üzenetére
Nem igazán volt időm tesztelgetni, ASUS AI Suite-ban "Turbo" beállítás mellett volt némi hangjuk, de még akkor sem voltak nagyon hangosak... persze ez relatív, kinek mi.
Nekem Corsair Air Series SP120 PWM High Performance Edition High Static Pressure ventilátorok vannak a Corsair H80i hűtőn és talán valamivel hangosabbak mint a JetFlo-k (Corsair Link-ben High Performance mode-ra állítva).
Amúgy minőség szempontjából engem teljesen meggyőztek, mind az összeszerelés mind az anyaghasználat nagyon jónak tűnik, PWM-esek, a led is szépen világít... szóval nálam ajánlott ventilátorok.
-
irhejja
tag
Havernak most raktuk össze ezt a gépet. A kábelmenedzsment még nem az igazi, de még tervezve van két ventilátor beszerelése. Ha minden kész még átgondoljuk a kábelezést is
Ház: Cooler Master NSE 400
Tápegység: Cooler Master G650M
Alaplap: ASUS M5A99X EVO R2.0
CPU: AMD FX 8320 3.5 Ghz Black Edition
CPU hűtő: Cooler Master Seidon 120 V + 2x Cooler Master JetFlo 120
RAM: Kingston 8 Gb HyperX Beast DDR3 1866 Mhz
SSD: Kingston 120 Gb HyperX SSD
HDD: WD 1 TB Caviar Blue HDD
GPU: ASUS AMD Radeon R9 280 DirectCU II Top[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz m0h0senator #49701 üzenetére
Az igen nekem kell egy ilyen ház.
-
SkyS1gn
félisten
Lefestette a Saberen a Thermal armort, aztán rájött hogy úúú bazd hisz fektetve van a lapom, aztán elforgatta rajta a venti hely takarót és levágta a fület Ghetto
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
BlackSoft
addikt
Ez nagyon király Mondjuk nem használnám, ahhoz túl extrém, de kiállításon nagyot mutatna
-
törölt tag
Elég komoly lett az tény
-
m0h0senator
őstag
Tud festeni a srác.
An odyssey through the realm of consciousness.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest