- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz
N.Ferry #50930 üzenetére
Anyagminőség jó-van tartása,nem nyaklik.A kábelmenedzsmentre és a wiring space-re(alaplapi tálca mögötti hely a kábeleknek) nem lehet panasz,se a helykínálatra.A plexi alapba sötétített,nem vészes hogy látszik a hdd.A gyári ventik nem rosszak,van elég légszállításuk és közepes zajszintet produkálnak(relatív).
Neki fehérben van,abban szerintem mutatósabb.Az ára viszont kicsit sok,ígazából annak ajánlanám aki komolyabb vizet akar építeni benne-a helykínálat miatt. -
Stirbi
addikt
válasz
N.Ferry #50843 üzenetére
A 3. képen látszik, hogy az előlapi panel oldalán vannak kialakítva a szellőzőnyílások.
(#50839) Zsmester89-A jövő ben valami ilyen elképzelésem van, viszont lehet, hogy nem egy gamer hanem csak egy netezős filmnézős stb. konfiggal, ami ilyen mac mini méretű lenne, vagy egy noti lesz így bekötve(ha szükség lenne arra, hogy mobilis legyen az eszköz)
-
Boogie33
senior tag
válasz
N.Ferry #49783 üzenetére
Ez enyim ház , én csináltam, nem pc ház hanem "Rittal szekrény".
A képekhez képest annyit változott hogy három venti lett a tetején mert a sarokban megrekedt a meleg.
Meg a első ventinek kellet egy kiemelő keret mert rezegtette a lemezt az elejét. -
-
Gilthanas
aktív tag
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
N.Ferry #47699 üzenetére
Ó ez nagyon kis pofás
Engem a fények zavarni szoktak a sötét barlangomban, de amúgy másnál nagyon tetszenek (Mint a jó tetoválások. Tetszenek de másokon nézegetem)A teszt egész meggyőző, a CPU-nál meg a VRM nél.
A VGA-val csodákat nehéz művelni ezek szerint, ha már eleve elég jól szellőzött a ház.
Azok 8 cm-es ventik, ahol kivágtad a hátsó falat?Én tegnap este kezdtem el átszerelni a kócerájt a két hete kapható Silencio 652S házba, jelenleg itt tartok. Ugye VGA-m nincs most, mert sikerült eladnom (még 4 nap visszavásárlási garancia van rá, de elégedett a vevő eddig) de amíg nem telik le a 7 nap személyes gari nem merem a várva várt lightingot berendelni.
Én itt tartok most az átszerelésnél, szeretnék felülre két ventit és mindenhová ahol van neki hely. Legalulra sajnos a tápnak a kábele miatt még sem fér el az aljzaton a 12 centis venti (Neked ott 8 cm-es van vagy 12-es elfér neked?) de a tartalék 8 cm es noctua hűtőm örülni fog.
Ami fura nekem ebben házban, hogy 11 DB-es el halk ventiket adnak hozzá, én ugye noctua hűtőt használok ami szintén nem hangos az U.L.N adapterre. De ennek ellenére a sielncio ház oldalában van egy 18/20 cm es ventis hely és köztudott hogy az ekkora ventik leghalkabbika is 17 db.. Miért nem 12 két darab 12 centis helyet hagytak ki hogy oda is tehessek halk ventit.. fura mind1.Gyári link. [link]
-
jenei0330
tag
válasz
N.Ferry #47125 üzenetére
Lábai vannak kb 2 cm-esek, a takarók feleslegesek, mivel majd megkapja az oldallapot, ami természetesen plexizve lesz. Az alsó ventin már én is gondolkodtam, de a vinyók mögé is rakok majd legalább 1 db 9 cm-t a gyári helyre, meg a hátsót is kicserélem v.mi fehér lapátosra, már a kék ledszalagok is megvannak, de időm az elég kevés van vele foglalkozni.
-
-
-
válasz
N.Ferry #47047 üzenetére
Köszi !
azért lenne még mit finomítgatni --> kiváncsian várom ötleteid !
(mindent amit lehetett, kivezettem hátra a legközelebbi kivezetésen... nem tudom mit lehetne még vele csinálniaz oldallapot is elég nehezen tudom felrakni, mert annyi a kábel az alaplap mögött - szó szerint rákell feküdni, hogy felcsúsztassam az oldallemezt)
L
-
Fr3eWar
őstag
válasz
N.Ferry #47010 üzenetére
Hallottam a pumpa hangját, és irritált. Azt szeretem, ha csak a power LED jelzi hogy működik a számítógép. És nem jön semmilyen hang a dobozból.
Winyó nincs csak SSD. Az Asus DC2-es ventik hangját nem hallom. Az Enermax táp hangját szintúgy nem hallom.Ezen a hűtőn a 140-es venti 460RPM-en megy, amit az asus lap BIOS-a pirossal jelzett, és kiírta hogy CPU FAN Error
ki kellett kapcsolni a figyelését.
-
JanR
addikt
válasz
N.Ferry #46763 üzenetére
4770K @ 4.2Ghz offset -0.038V vcache: 1.125V NEM KUPAKOLT!!!
Mind ezt a fent linkelt házban, úgy, hogy az oldallap fent volt és az eleje nem volt kinyitva a háznak. Azért csináltam így, mert nem akarom, hogy izzadjon a gép. A tesztek óta a legmagasabb maghőmérséklet amit kicsikartam belőle 64 fok volt. Ja és a kis H75 zajtalan
-
-
bombibmw
veterán
válasz
N.Ferry #46472 üzenetére
Szép,letisztult.
Nekem,ami bezavar,az a lap sárgája,a jobb felsőben,de ez csak szőrszálhasogatás.
A karbonfólián én is gondolkozok.
Le lehet szedni szépen,ha esetleg el akarom adni a házat majd valamikor?
VGA mikor érkezik?Elvileg jövő héten megjön nekem is az NZXT ledez kötyüm és végre lesz világítás a konfignak.
Már várom. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
N.Ferry #46415 üzenetére
Maga az alapelgondolás ez volna, ebből egyenlőre a tápegység takaró lemez lézervágása van hátra, itthon még van másfél m2 carbonfólia azzal be lesz húzva, kap hátulra egy plexi borítást, és megy mögé egy fehér- kék- vagy piros ledsor ( még nincs eldöntve
). (a jobb oldali lemezen a rog logo helyett lehet más lesz majd elválik..)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged