- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
válasz
hszilard666 #49097 üzenetére
Nekem kitörne a nyakam ha folyamatosan felfelé kéne bámulnom egy TV-t
Meg ez az elrendezés... valami feng shui vagy mi szerint van ?
De a gép az nem rossz bombibmw -
RazoR
veterán
[ Módosította: radi8tor ]
-
RazoR
veterán
Megérkezett...képek
-
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49075 üzenetére
Nekem samu van és ugyanaz a felállás.
A héten felkerül a falra és kicsit átrendezem a konfigot. -
spanglee001
addikt
Köszi
Szinte csak bf4 megy meg néha hardline, nem látszik az egész szoba, majd linkelek egy másik képet ahol igen.
A tvt 90 fokban kihajtom és akkor be tudok ülni az autósimulátor kockpitbe, az is egyedi plusz egyedi 6+1 sebeséges váltóval.úgy teljes a birodalom.
És nincs input lagg, legalábbis nem észrevehető, nem egy olcsóbb széria a 3D tv, játékmódban a megfeleő hdmi csatiba kell dugni, és játékmódra állítani a tv-t.
Persze volt egy 1ms válaszidős philipsem, lehet kicsit jobban reagált, de mégis ennél maradtam, és eladtam a philipset. -
kungzi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49075 üzenetére
Hdmi-vel kötötted össze?
-
MastR
tag
válasz
spanglee001 #49073 üzenetére
Az UV reaktív csövek azok nagyon adják
meg amikor látszik az ülés
Nagyon jó kis birodalom..
fps-t is szoktál nyomni a TV-n? pl BF4 vagy hasonló, mert amikor én rákötöttem a TV-met akkor brutál input laggom volt. nem is értettem...
KAMELOT: Nagyon jó kis alaplap... sokan nem is tudják.. azt mondják az is csak Asrock... de X79-ben ez nem az a szint ahol ők vannak -
spanglee001
addikt
Persze az én gépemmel minden oké, már csak harisnyázásra vár (amihez minden megvan véve), de lusta vagyok nekiállni. A hőfokok passzívan is tutik, nemhogy ha a 4 db corsairt sp-t beizzítom hozzá
.
pár kép:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]azóta csak uv fény van bent, a ventikből kiszedtem a ledeket.
-
MastR
tag
válasz
spanglee001 #49069 üzenetére
Ahogy néztem roncsolás mentesen nem szedhető le a hűtőborda ( ill ugyanazzal a csavarral nem tehető vissza) a PCH-n és a VRM-en is ilyen rögzítést használnak az alaplapon. A 290X-re is vizesblokkot tettem, és mivel Asus a gar ugrott is.. nem mintha baja lenne így 40 fokon, de azért csak egy 150eFt-os kártyáról ugrasztottam le a 3 év gart. És eladásnál számít ez. Az alaplapnál inkább nem játszom el ezt még 1x. A te gépeddel minden oké ?
Because: Köszi, szerintem is jó lesz ez.. Nem is látod a sorját a képen csak tudod hogy ott van, mert láttad a munkaközi képen
Azt meg kell mondjam, hogy ebben a topikban a toppon kell lenni, ha valaki bemutatja a gépét, mert az itt jelenlévők erre fokozottan figyelnek. Köszi nektek hogy nem engedtek félmunkát végezni
-
MastR
tag
-
MastR
tag
Úgy tudnám összefoglalni, hogy az ELoop a jelenleg legjobb!! 120mm-es venti ami kapható. Corsair SP-t vált nálam éppen... Ha tetszik a forma/vagy színvilág akkor ne gondolkozz máson..
Nálam 1650-es fordulaton halkabb volt az ELoop mint a Corsair 1350-es fordulaton. Ugyanazon a fordulaton talán az SP-nek nagyobb a nyomása.. de mit számít ha az Eloop büntetlenül pöröghet 300rpm-ef feljebb. ahol meg már neki lesz nagyobb a nyomása -
MastR
tag
-
MastR
tag
válasz
hszilard666 #49049 üzenetére
"Azért azzal a radival verekedni lehetne"
A teljes rendszer majdnem 2Liter folyadékot nyelt be... amikor a második flakon is majdnem kiürült, de a tartály még nem volt tele akkor meglepődtem nem kicsit
A teljes gép egyébként 22 Kiló lett.
kungzi, bombibmw:Zsohi: A neten sokmindenki irogat sokmindent, én van hogy elképzelek valamit hogy jó lenne, megvalósítom sokszor a magam kárán tanulok... De:
A gép csak most állt össze, de egy trükköt már tud. Kb annyi zajt bocsájt ki BF4 közben a i7 4930K és a 290X mint a te géped most netezés közben.és kb ezért csináltam az egészet
-
Zsohi
őstag
Szép meg minden és gratulálok is hozzá, de ez nekem inkább tűnik parasztvakításnak, mint hasznos vívmányka. A két radiátor felesleges, ha egymás utána van bekötve a proci és a kártya és akkor szerintem az alaplapi VRM rész is megérdemelt volna egy bordát, ha már nincsen ráirányítva egy ventilátor se. A Cosmos feketére fújva viszont nagyon tetszik.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
m0h0senator #49055 üzenetére
Nekem sose sikerült ilyen produkálnom... de az szent hogy én abba procit nem raknék ha így járna.
(#49057) Snip3r_HUN Mint az erdő vihar után
-
m0h0senator
őstag
válasz
SkyS1gn #49054 üzenetére
Azért az a foglalat nagyon kemény. Nekem is sikerült valahogy az enyémből párat kitörni + elhajlítani de ment a gép pcie 2.0ban. Erre a lapra legalább még 10K-t kéne költeni, hogy rendben legyen.
bombibmw: Már szinte mindent kiveséztünk, és ahogy képet küldött a socketről, pont a pcie-ért felelős rész sérült nála. Mert a gép elindult igp-vel de a gpuval nem ugye. Reméljük, hogy ez a baja és fog menni utána.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN #49052 üzenetére
Nekem meg ugye a P8P67 halt be, vadásztam Saber Z77 után... nos az első eladó amikor képet küldött néztem egy picit! [link]
Aztán a 2. itt duruzsol a gépbe kedd óta. -
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49052 üzenetére
Akkor ez volt az,amiért nem indult a gép?
Vagy ez már azután történt? -
Snip3r_HUN
addikt
Nagyon úgy néz ki hogy az mpower lap foglalatában elhajlott "pár láb" , a javíttatás után talán minden oké lesz és jelentkezem a végleges képekkel. Köszönöm a segítséget a prohardveres kollégáknak.
-
bombibmw
veterán
-
MastR
tag
válasz
bombibmw #49046 üzenetére
Köszi
A Cosmos S nagyon hozzám nőtt... 2008-ban jött ki, de a (gyári)belső színét leszámítva, még ma is toppon van! Ennyi radit még a nagyok is megirigyelnek. Ennél nagyobb házat végképp nem akartam. Tényleg én vagyok az első 420-as Cosmos S
felteszem majd youtubera had tanuljanak a népek
Az alkarészek megvételekor a színekre annyira nem figyeltem.. minden alkatrész jó önmagában, de nem árt az összhang. Ha elpasszolnám a kék Predator ramokat, akkor biztos piros G.Skill TridentX lenne helyette.
Meg akkor már piros víz. Majd meglátjuk.
De most kis pihi jön, mert sokba volt ez a játék.
Grózi: -
MastR
tag
válasz
bombibmw #49042 üzenetére
Na mára befejeztem... jelenleg itt tartok:
De ezen a szinten meg is akadok egy kicsit, mert rendelnem kell pár csatit... plusz legyártani egy rakás egyedi kábelt. De az irány az látszik, és nekem tetszik
A tápelhelyezés úgy jött, hogy kb a CM Cosmos házak azok melyeknek elég magas lába van ahhoz, hogy betehessek egy radit alulra, ami ki is tud fújni. Nézegettem a neten hogy ki hogy csinálja, de senki nem mert még egy 360-ast se alulra betenni, így hát akkor kitaláltam, hogy oda egy 420-as valóNem tudtam milyen lesz.. gondoltam meglépem. Így a tápnak mennie kellett. Egy táp egyébként 2 slotot foglal ha érdekel valakit.
A tápból kijövő kábeleket is moddolni kell.. az se lesz egyszerű...Amire büszke vagyok hogy 30 centi (látható) csövezéssel összekötöttem mindent
Sorrend: Tartály -> Pumpa -> RAD420 ->RAD360 -> CPU -> VGA -> -
MastR
tag
válasz
Because #49037 üzenetére
A kivágásokhoz kölcsönkértem egy flexet... azok közül se egy kis példányt sikerült szerezni.. de ha már ott volt nekiálltam, és olyan lett amilyen.
Szerzek majd rá valami gumi kábelátvezetőt úgyhogy ebből se fog semmi látszani. A táphoz: Ha figyelmesen nézed a képeket észrevehetsz a gép aljában 3 apró 140x140-es kivágást ami egy 420-as radiátornak van előkészítve! Szóval az egész gép alját az foglalja majd el. Így a tápnak el kellett költözni valahova
Egyébként a profi festésért nem jár dicséret? Pont te mondtad korábban, amikor filóztam rajta hogy ne álljak neki flakonos módszerrel festeni, hanem vigyem el profi műhelybe. Hát ez utóbbi mellett döntöttem, és így utólag nagyon jó döntés volt. -
LLKobe
veterán
válasz
ittakary #49023 üzenetére
Pattex fix kétoldalú szalag. Úgy fog mint az állat, és nyom nélkül leszedhető.
-
BL@CK
tag
Nem éles, van egy minimális ívelés rajta, de ez nem számít, mert nem ér az alu részhez seholse hozzá a kezed gépelés közben, én meg még csuklótámaszt is használok, ami még emel rajta, úgyhogy nincs jelentősége, akár éles is lehetne a széle
mrbig25: Tody56 csinálta nekem.
-
MrPetya19
addikt
válasz
Snip3r_HUN #48973 üzenetére
Szép.
Hol a negyedik ram? -
Anfänger
őstag
válasz
fatal1ty1984 #49009 üzenetére
Mert szereti,ha hüvös a proci egy kicsit.
Na meg,gondolom ez egy hobby nála.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Snip3r_HUN #48973 üzenetére
1 procinak és vga-nak minek ennyi hütö ?
Fétis?
az alsó radid magában elvinné öket
-
xtevo
őstag
válasz
kungzi #48972 üzenetére
Nekem tetszik!
Az SSD felfogatásért külön piros pont, pár új/jobb/közelebbi képet is kérünk majd.
A 24 pines harisnyázott kábelhez hasonlóan szerintem a pcie tápkábeleket is beharisnyázod, javul majd az összkép.@Snip3r_HUN
Ezek a böszme radik, mindig durva összképet adnak.Jó lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest