Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HooK™
csendes tag
Beépült a "jobbos" házikó
-
xtevo
őstag
válasz
bombibmw #47179 üzenetére
Gratu az új szerzeménynek! Bár elég nagy váltás ahhoz képest, mit írtál milyen géped lesz...
A kábelezéshez egy ötlet: anno asszem pont én mondtam hogy jobbra húzd el az előlapi panelhez tartozó kábeleket, de akkor még más házad volt. Ebben viszont ha nem jobbra, hanem alulra vezetnéd el őket, sokkal kevésbé lehetne látni, mivel a hdd rekesz betakar. -
bombibmw
veterán
Köszi Nektek.
Nemsokára érkezik még egy 780.
Neeem,azért annyira nem vagyok elvetemült,gazdag meg semennyire sem. -
-
-
Ger_man
senior tag
Annyira eszementek vagytok
-
JanR
addikt
válasz
viperabácsi #47170 üzenetére
És a macskával?
-
-
gianni85
veterán
köszönöm
először a számítógép asztalon volt mellettem, de így szerintem is jobban mutat, és az asztalon is jobban elférek, ha monitorral használomUI: most nézem csak mennyi por telepedett meg vasárnap óta a bútorokon
nem ártott volna letörölni fényképezés előtt
-
gianni85
veterán
válasz
gianni85 #47065 üzenetére
Kész állapotban picit jobban fest
Hirtelen ennyit tudtam a kábelekből kötegelőkkel és elvezetéssel kihozni, nem igazán vannak akadályozva a ventilátorok. A Sata kábeleket még rövidebbekre fogom cserélni. Proci és procihűtő még a HTPC hozománya... később talán cserélem, de az is lehet, hogy csak platformcserénél. -
-
eventus
veterán
Sziasztok,
Ez a kép ihletett [link], de még kell egy kis kábelezés, de alakul:
-
MaxxDamage
félisten
válasz
GrmnShepherd #47152 üzenetére
Ha kapnál kettőt akkor 1-iket adhatod nekem !
L
-
GrmnShepherd
tag
-
GrmnShepherd
tag
válasz
MaxxDamage #47151 üzenetére
Nekem csak egy is elég lenne
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Infranyuszi #47149 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkitől.
-
ÁdiBá
veterán
Az elmúlt napokban összerakott gépem.:
-
Csitti
csendes tag
válasz
M4rko97 #47136 üzenetére
Őket tudom ajánlani! Nekem is volt egy spéci elképzelésem, ők tudták teljesíteni! Baráti áron dolgoznak, annyit tudsz spórolni, hogy a kívánt szöveget, mintát, logót te viszed el nekik vektoros formátumban, amit odahaza a Vector Magic nevű programmal el tudsz készíteni képről.
-
-
WaterWawe
őstag
válasz
gyuribácsi88 #47123 üzenetére
Tudtommal pont hogy vízszintesen vannak a NAS-okban a vinyók.
-
jenei0330
tag
válasz
N.Ferry #47125 üzenetére
Lábai vannak kb 2 cm-esek, a takarók feleslegesek, mivel majd megkapja az oldallapot, ami természetesen plexizve lesz. Az alsó ventin már én is gondolkodtam, de a vinyók mögé is rakok majd legalább 1 db 9 cm-t a gyári helyre, meg a hátsót is kicserélem v.mi fehér lapátosra, már a kék ledszalagok is megvannak, de időm az elég kevés van vele foglalkozni.
-
-
Grózi
veterán
válasz
viperabácsi #47101 üzenetére
Nekem az Antec bejött,volt 920 és 1220(duplaradis) is.A kissebik egy 8350-et hűtött,a nagyobbik egy 4770K-t-mindkettőt erősen húzva.Nem volt hangos számomra egyik sem,de ez úgye relatív.H100i-hez képest a 1220 halkabb az biztos,ezt a kettőt összehasonlítottuk.A H100i-nek jellegzetes pumpa hangja van.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EAFC 25
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest