- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz spanglee001 #48987 üzenetére
Igazad van , most meg a vga nem ad életjelet, "nincs jel"
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
spanglee001
addikt
válasz Snip3r_HUN #48986 üzenetére
A másik topikba irták, hogy atx áthidalóval a lap nem fog menni, tehát a pumpa sem gondolom gondoltál erre de az ember nagy idegességébe könnyen hibázik
én is eláztattam a rendszert párszor, pedig direkt figyeltem, hogy na most nem fogom eláztatni tuti aha dehogynemnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz spanglee001 #48985 üzenetére
Rendeltem egy 3 pin - molex átalakítót, remélhetőleg azzal jó lesz.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
spanglee001
addikt
válasz Snip3r_HUN #48976 üzenetére
Ezzel a csappal, és ezzel a gyűrűvel 10 euro alatt meglett volna
Én is így csináltam meg.
Csak én mondjuk a radiba raktam, egy üres helyre.
Te is rakhattad volna a radiba alulra, akkor nem is kellett volna elosztó, ha le akarod engedni akkor rádugsz egy kevés csövet és ennyi
De szép lett,csak kár hogy nem gondoltál erre a pumpa csatira, többször volt róla szó, hogy az alaplap nem bírja, vagy molex, vagy venti\pumpa vezérlő panel kell.szerk: az alsó radit nem akarod\tudod megfordítani, vagy csak a phobya jelet?, mert fejjel lefelé van
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #48983 üzenetére
Kevés lesz neki a lap csatija szerintem.
Le ne égjen!
Molex-3pin átalakító kéne neki és menne szerintem.
Vagy ha nem,akkor kuka a pumpa.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #48981 üzenetére
Nem nézlek lámának,de ha elindítod a gépet,úgysem indul el?
Vagy külön kötötted a tápra áthidalóval?
Jah,3 pines a lapra,már látom.
Másik csatival próbáltad már?
Nincs letiltva a lapon a csati,már ha lehet ilyet?[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #48973 üzenetére
Nagyon tetszik,grat.
Az elrendezés és a hozzávalók is minőséget tükröznek.
Külön dicséret a leeresztőért.
Sokaknak nem jut eszébe,pedig nagyon praktikus.
Azt nem lehet megoldani,hogy a fenti radi alá tedd a ventiket,mert szívón nem biztos,hogy elegek a 60-as mérethez,sőt?(#48972) kungzi:
Jól néz ki.
Kár,hogy sokat nem látni belőle.[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz Snip3r_HUN #48976 üzenetére
Köszi ez nem is rossz ötlet felírtam a listámra.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz m0h0senator #48975 üzenetére
Egy leeresztő csap meg egy Q elosztó.
-
m0h0senator
őstag
válasz Snip3r_HUN #48973 üzenetére
Azon a csövön ami radiátorból jön ki, azon mi az a kiálló csonk?
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Snip3r_HUN
addikt
Túl az első nehézségeken... még a kábelozás és a rendszer feltöltése van hátra.
-
FID
őstag
5 db tartály lesz Ez a 2db ami a videóban is van külön lett volna myhelms folyadékkal mivel az nagyon szép
csak káros a többi vízhűtésben lévő dologra nézve. Mivel direktben a ddc-vel a 2db tartályban nem látszott volna semmi olyan gyors a víz. Ezért bekötöm rendesen a rendszerbe. 1kör lesz csak a cpu. Sajnos a 2db 7750re nincs fc blokk.Snip3r_HUN: Remélem estére kész lesz mikor hazaérek melóból
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #48968 üzenetére
Átlátszó phobya folyadék kerül majd a rendszerbe fekete masterkleer csövezéssel és aquatuning fittingekkel, 2. vga meg nem lesz mivel nem rég adtam el a 7970 dual-x-et (sajna az nem ref nyákos volt mint a powercolor)
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Snip3r_HUN #48966 üzenetére
Nagyon szép az alaplapod Ha lenne matx es z77 mpower már az ketyegne a gépemben
Milyen színű folyadék lesz benne? Esetleg 2. vga?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz bombibmw #48964 üzenetére
Noctua az ilyen.... csúnya de az egyik legjobb. Amúgy becoptam mert pont most dobta piacra az új Industrial ventijeit a noctua ugyan ez csak visszafogottabb...
Meg ugye a hangkártya ami nem megy ebbe bele annak helyén a slot takaró fekete, a vga 8pinese még mindíg nem harisnyázott 6950 távozása óta...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Snip3r_HUN
addikt
Alakulgat... ma jön meg a folyadék és az elzárócsap no meg a fekete silverstone kábelek.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Cris99: Nagyon baba a masina!!!
FID: Fantáziában és kreativitásban nem szenvedsz hiányt az tuti! Kétkörös a rendszer azért van 2 tartály?
-
addikt
-
SkyS1gn
félisten
Ööö, nemtudom hogy lett ebből 2 hsz... bocsánat!
(#48955) Ramses07 Hát igen átment már 1-2 revízión!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Most csak lapot cseréltem
Igen? Merre laktál, melyik család esetleg?
Thermal radar tetszik, meg leszabályozva ezek a szunyogventillátorok is maradhatnak, gondoltam középsőt kiveszem de így halk víz mellett 40%-on. Nomeg a VRM rész felölit fordítva raktam be, tehát kifelé fúj átszívva a bordákon nem a ház hátuljától befelé. Le van szabályozva hogy 40C vrm felett kapcsoljon be egyántalán.
Úgyis álmom volt egy TUF lap egyszer... bár nem teljesen így kézeltem el, főleg nem hogy költök erre a platformra még.
A stabil felfogatás...
A halott..és az utód!
...beauty
[link]
[link]Van 1-2 szépséghiba, pl ahonnan hangkarit kivettem a hátsó takaró nincs lefújva fehérre, de most örülök hogy van gépem legalább
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ha véletlen a gyerek benyomta az egyik USB3-as csati kék műanyagját (el is tört) a házon, akkor azt lehet valahogy cserélni? Megpróbálta bedugni a külső DVD-t, nem sikerült
A ház CM Storm Trooper. kösziFully electric lifestyle!
-
SkyS1gn
félisten
Kevésbé, de ja
Az enyém meg ÉLETRE KELT!!!
Péntek óta telón nyomultam, meghalt a P8P67 lapom, ma jött meg a Z77 Sabertooth, csak nem terveztem szétszedni a vizezést de máshogy nem fért ki az alaplap, ami alulról meg vga-hoz az sehogyse engedte hiába csűrtem csavartam...
-
FID
őstag
válasz spanglee001 #48943 üzenetére
Remélem már nem kell karbonozni ha lesz következő mod akkor csak minimális lesz az tuti! Am zöld lötyi lesz benne mivel a valvoline super collant csak abba van. Jól elüt de nem baj. Kénytelen vagyok ezt használni mivel ez a legtutibb korrózió gátló. Nem szeretném ha hazajövök és azt látom hogy a rezeratorok ráolvadtak az asztalra
-
spanglee001
addikt
De elolvastam , de a szivattyút is megöli magába a lötyi, legalábbis ezt mondták
De tökmindegy mi folyik benne, elég mutatósra sikeredett
Már csak egy kis karbonkázás hiányzik , de örülök hogy nekem már minden levan amit le akartamnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
FID
őstag
válasz spanglee001 #48940 üzenetére
nem olvastad végig mit írtam külön lett volna a 2 tartályban.
Összedobtam egy videót a haladásról:[link]
Cris99: Most már fekete nem lesz olyan gáz.
-
spanglee001
addikt
Az aurora nem otthoni felhasználásra van, hamar eltömít mindent és csak pár speckó szivattyú tudja keringetni.
Utánnajártam én azt szerettem volna, de csak kiállításokra rövid ideig használhatóPersze lehet félre informáltak engem is, bár 5 ember állította a vízhűtés topikban, akik szakértőknek vallják magukat. De ha mehet nonstop ez is a rendszerben, akkor van 2 lityó EK koolantom kék
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
FID
őstag
válasz Ramses07 #48938 üzenetére
Első terv az volt hogy így marad 2 tartály és egy külön ddc. És aurora myhelms piros trutyi benne. De ez így értelmét vesztette mert a ddc tolja neki mint állat nem látszana semmi. Leszabályozni nem akartam kb 5perc után kiegyenlítődött a 2 tartály úgy nagyon szép volt. De inkább bekötöm a körbe őket és ha viszem valahova akkor csak leválasztom a reseratorokat és nem kell külön tartály.
-
FID
őstag
válasz Snip3r_HUN #48933 üzenetére
Persze alap Az tartja az egészet majd fekete lesz.
-
do3om
addikt
Megjött a ledszalag meg tápot is kapott a masina (SS 660 platinium)
Sajnos nem tudok jó képeket készíteni, mert vakuval nem látszik, a nélkül meg életlen.
[link]
[link]
Amugy nekem tetszik, a vga alatt az az ideiglenes megoldás még változni fok, kábel nem lesz ott sem.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
FID
őstag
válasz SkyS1gn #48925 üzenetére
Hát mert ott likas Ez a ház egy lezúzott ház nem tudom mi történt vele. Itt apróztam össze az alkatrészeket jó sokat. De usb modult nem találtam, nem is kell így jobb lesz. Az a papírkikötő meg pont jó oda. Nem nem árulom el hogy a melóba az elektromos hulladék gyűjtőben lévő lexmark nyomtatóból operáltam ki
-
FID
őstag
válasz Snip3r_HUN #48922 üzenetére
Például hogy any... a fa... roha.... Mert így szokott nálam lenni A legkirályabb az a nyomtató lap adagoló műanyag a tartályok alatt
A szívás az egészben az, hogy vehetek 4csatit ozzá nesze 7k megint pfff kellett nekem ezt kitalálniYoutube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
törölt tag
válasz PainKiller13 #48916 üzenetére
Dell S2340L IPS, adatlapján megtalálod
-
Snip3r_HUN
addikt
Na urak megjött a 360-as G-Changer v2 radiátor a 240-es mellé, így jövő héten össze tudom végre rakni a rendszert.
-
SkyS1gn
félisten
Tuniillik tegnap virradóra meghalt a lapom, kedden jön csak a Saber Z77... addíg is, a jelenlegi setup, feltéve ha el nem rabolja a család a gépet.
-
kungzi
veterán
hali
tápegységet szeretném karbon fóliázni. Mekkora mennyiség kellene rá? 50*50cm-es elég? fogalmam sincs hogy kell csinálni, de nem akarok sok maradékot
-
Grózi
veterán
válasz spanglee001 #48905 üzenetére
A tápon lévő Corsair matrica színei nem stimmelnek,így levakarod és matricással megcsináltatod olyan színekkel ahogy tetszik.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Boogie33
senior tag
válasz XXArcAngelXX #48902 üzenetére
Én is a szemüveg törlőre szavazok , de én csak is szárazon mondanám . A tv-met, a monitort , telefonokat , és a plexit is ilyennel törlöm kezdetöl fogva szárazon és tip-top minden.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Grózi
veterán
válasz daveoff #48900 üzenetére
Igen én is kanizsai vagyok(szepetneki),pár közös ismerősünk is van tudtommal.Szégyenlem magam(rengeteg motormatricát csinált nekem),de a srác neve nem ugrik be-matricaként mentettem telóba is...
Azt hiszem Szilárd,Kiskanizsán van egy esküvői szalonjuk+masszőrként dolgozik már,csak nyomdász volt.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest