- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Én sokat hűtlenkedem, vagyis régen voltam erre. Persze érdekel, kinek milyen véleménye formálódik. Van-e olyan téma feldobva, ami engem is foglalkoztat.
Topik gazdának olyan jó, aki jó politikus, pszichológus, technikus, művész egyszerre és szívesen. Remélem jól sikerül választani, dönteni!A hifisón hallgatott hangok után mindig lendületet kapok, hogy a saját cuccommal se bánjak mostohán.
Az én "hifim" asszem.. huszonöt éve a Beag HEC45. Legalább is azon szólal meg a végén a zaj.. Most az új házunkban szépen helyére került a két öreg szörnyeteg. Az évek során megadtam neki, amit technikailag érdemes volt elkövetni. Átkábeleztük az erősítőpaneleket, amit lehetett, jobb minőségű alkatrészre cseréltettem az erősítőkben tervezője, Paraj István javaslatai alapján. A mélysugárzó dobozába szálas gyapjút tettem. Emiatt nem megy le 30 Hz alá de púpja sincs 80-nál.A csodás beavatkozás hatására a fentebb látott, de vékonyabb takaró lekerült a hangképről. Eléggé el nem ítélhető módon egy KEF C4 subot pakoltam közéjük, amit csak 80 Hz alatt engedek megszólalni.
A Megszólalást jól kiegészíti, hiszen a 30-as mélytányérnak nem túlméretezett a meghajtása.
Az előfok szerepét egy olcsó kiskeverő tölti be, amiben 24 bites audio interfész is van. Soundcraft Notepad 5. Tervben volt még Allen & Heath i8 de annak nincs saját asio drivere, így mellőztem.
A kis Notepad5 tisztességes, színezetlen hangot ad ki és legfőképpen becsületesen, zajmentesen, jó tartalékkal kihajtja a szimmetrikus kimeneteit, amire rákapaszkodik a két HEC45 őskövület. A pc usb-ről jut a keverőbe és még két sztereó forrás jöhet be. iPad, teló.. egyebek.Az év végéig meg kell csinálnom a sugárzók lábazatát, hogy a középsugárzók fülmagasságba kerüljenek.
Tervem még, hogy az oldallapokat fával fedem be, sőt az egészet lenne szép.
Aztán jön a nappali hangcsillapítása a hallgatás mögött, miután rendesen kimérem.Kicsit kívülállónak gondolom magam de ez van. A tákolmányom nem tipikus hifi, mégis sok örömet ad. Túlmutat egy alap sztereó rendszeren, de nem hiend. Szeretnek "nagyban" zenét hallgatni a gyerekeink. Beyer füleseim is rendszeresen lenyúlják. Ha egyszer leroggyan, nem lesz egyszerű kitalálni az utódot, de lehet nekem már nem is kell.. Az én Beagomnak hihetetlen pontos, holografikus tere van. A színpad szépen kirajzolódik, a jó sztereó felvétel leválik a sugárzókról.
Vokális, kamarazenét játszik a leghálásabban de a subbal a legtrehányabb elekto is ízlésesen nagyvonalú. Tömör rockzenét csak úgy játszik, ahogy a komolyzenészek szoktak. Nincs benne az a vadság, amit a műfaj igényel a középtartományban de szellősebb dolgokat szépen közöl.
Nagyzenekarokkal jó barátságban van. Én is.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politikai mémek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X Wireless
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest