- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
r.levente75 #122192 üzenetére
Akkor ha a HDMI passtrough be van kapcsolva.
-
Acheron
őstag
válasz
Spuri2000 #122195 üzenetére
Az csak egy szobaajtó. Ott éppen könnyű, de legalábbis nem nehéz.
Azért egy technikai kérdés: A Denon AVR-X3000 és X4000 között látom a technikai különbségeket, de nem mindegyik előnye egyértelmű számomra. Azt is látom, hogy újonnan is jelentős különbség volt az áruk között, ami a használt piacon is megmaradt. Alapvetően magam is arra jutottam, hogy ha lehet, a 4xxx sorozat felé fordulnék, amiben néhány hozzászólással ezelőtt bizonyos értelemben kaptam némi megerősítést.
Bár már több cikket olvastam ezekről, köznapi nyelven mi lenne a legnagyobb előny az átlag usernek (nekem), ha a 4xxx sorozatot választanám a 3xxx sorozattal szemben (egyelőre függetlenül attól, hogy végül milyen hangfalak kerülnek mellé)? -
Acheron
őstag
válasz
BBéci #122170 üzenetére
Nagyon köszönöm az észrevételeid. Figyelembe fogom venni ezeket a berendezéskor.
Ami a szettet illeti, szép is jó is, gondolkodom is rajta. A színe univerzális, bármihez megy később. Sajnos meghallgatni nem tudom. Amennyire olvastam róla, jó lehet az általam említett stílusokhoz, nagyon szívesen meghallgatnám egy ilyenen rendszeren többek között az "Ecstasy of gold" -ot. Ami kicsit visszatart, hogy eredetileg kb ennyit terveztem erősítő + hangrendszer együttesre, ha most megvenném, kb egy hónapig erősítő nélkül lennék, ki sem tudnám próbálni (a kis Teac DAC -al mégsem hajthatom ezeket). Persze ez innentől már az én személyes problémám, ezzel nem is terhelném a fórumot. Még meggondolom.
(#122176) Spuri2000: Ezen nem is gondolkodtam. Igen, valószínűleg az ehhez való kábelek már nem mennek el a padló szegély alatt, mint a jelenlegi. A front és a center nem gond, a hátsókhoz legrosszabb esetben a padláson át kell elvinnem, ez kb 5 - 6 m pluszt jelentene hátsó hangsugárzóként. (később ez súlyos lehet komolyabb kábelnél).
(#122179) jézusom, (#122180) Dorian: Köszönöm mindkettőtöknek. Ahogy kiadja majd. Ha ezen az oldalon marad, számolnom kell a többi bútorral (polc, stb, amik most nem szerepelnek a rajzon), ha meg tudom fordítani, akkor ez nem gond, teljesen jó lesz a második rajzon szereplő táv.
Köszönöm még egyszer mindenkinek, jelentkezem, ha sikerül előrébb lépnem. -
-
r.levente75
addikt
Sziasztok!
Van egy Pioneer VSX-921 házimozi erősítőm, érdeklődnék, hogy ha hdmi kábellel rákötök valamit (pl.xbox, stb), álviszi e képet és a hangot a tévére, anélkül hogy bekapcsolnám? Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Livius
őstag
Digitalis Coaxon keresztül a PCM mód képes lenne az 5.1 átvitelére is, vagy csak 2.1 vagy 2.0-át ad át?
-
xxlongikaxx
aktív tag
The Hateful Eight, moziban durvan jo, szuperszeles vaszon, Morricone mester megint kitett magaert zene tekinteteben. Tarantinoval a 3 ora meg ugy el repul hogy eszre sem lehet venni.
-
Pazolini
senior tag
LX-87 egy mai sr7010-zel hogy jönne ki versenyben azonos körülmények között, ha
Dali Ikon szetten 60:40 zene-mozi arányban lenne használva, különös tekintettel a DSD képességekre HTPC-ből és/vagy Oppo 95-ből?
Tudom, hogy kissé pontatlan a kérdés és nagyzolós, de kíváncsi lennék, hogy ér-e 150-nel többet még ma is a Pio???
Ebben már van USB DAC, és DSD via HDMI, LANról nem tudja, de azt meg az Oppóra bíznám... -
Dorian
félisten
válasz
xxlongikaxx #122181 üzenetére
Fülre nem is próbálom, a hangerőszintek jók ahogy vannak, subra szoktam 1,5dB-t adni.
Ill. a 80Hz-es vágást kell beállítanom, mert frontokat full bandra szokta tenni. Érthető, mert bírnák, de minek. -
-
robi-k
őstag
válasz
Pazolini #122171 üzenetére
HDMI-n a DSD jel egy egybites adatfolyammal megy át, a szabványnak megfelelően 2.8224MHz frekvencián: Ami a DSD128 vagy annál nagyobbat illeti, az jelenlegmég fejlesztésalatt áll, és csak USB adatátvitelnél működik.
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Azt jól tudom, hogy a kommersz AVR-ek közül csak egyes Onkyo és Pioneer vasak tudnak HDMI-n DSD128-as streamet dekódolni?
Volt közöttetek, aki már átnézte az idei "termést" ebből a szempontból? -
Acheron
őstag
válasz
jézusom #122131 üzenetére
Igen, sajnos nem véletlen. A nappali jobboldali vége a teraszra nyílik, így teljesen középre nem lehet betolni, mert (főleg nyáron) gyakran járunk arra keresztbe.
(#122134) BBéci: Értem, köszönöm. Ezek szerint csak meg kell próbálnom előrébb mozgatni a kanapét. Ha kb 50 cm -el előrébb megy (sokkal előrébb a fenti ok miatt nem mehet), akkor a frontokat ki tudom tenni kb 1,6 - 1,7 méterre a centertől, így azokkal meglenne egy majdnem ideálisnak mondható 30 - 30 fok a kanapé közepétől (bár a jobboldali front így nagyon sérülésveszélyes helyre kerülne). A hátsókat is ki lehetne tolni a frontokkal szembe, de csak a falra. Itt sem a távolság, sem a szög nem ideális, de az előzőtől talán jobb.
Ez már élhetőbb lehet?Ahogy elnézem, valószínűleg meg fogom fordítani az egészet, és a kanapét teszem oda, ahol most a TV van.
A hátsó hangszórók állvány helyett alighanem konzolra fognak kerülni.A másik kérdés továbbra is adott: ekkora tér "beszólásához" mekkora teljesítményű frontokkal épített rendszer lenne ideális, miben érdemes gondolkodni? Nem szeretném főleg alul, de túlságosan felül sem méretezni a rendszert. Ha mondjuk konkrét szettről beszélünk a korábban már többször emlegetett szett túlzás, vagy esetleg szűk lenne ide? (továbbra sem a típus, hanem a méret, teljesítményviszonyok alapján nézve).
Köszönöm! -
Sz.Miki
őstag
Az mennyire normális a háttérsugárzónál, hogy pl. filmeknél amikor nagyon mély részek vannak, picit több mint közepes hangerőnél, zörejt hallok, meghallgattam közelebbről és nem a hangszórókból jön a hang, hanem a hátul található Bass-reflex nyílásból, ha lefogom a nyílást, akkor nincs zörej. Olyan mint ha megtörne a levegő és az adnű a zörejt.
Magnat Supreme 202-ről van szó, de hasonló jelenséget hallottam már DENON SC-M39-nél is.Ezért kérdezem, hogy ez hiba, vagy normális jelenség?
-
Vcx007
újonc
válasz
rayoliviero #122157 üzenetére
Itt dolgozom most egy fél évig kb még,azért nézelődöm ,de lehet otthon kéne megvenni ezeket, mégiscsak közelebb van ha garis problémák adódnak,nemtudom.
Hát ahogy olvastom, az AVR + Hangfalszett + mélynyomó + kábel brigád erősen az egymillió ft felé irányozza a Hifi szettem árát. Nehéz döntei az alkotóelemek között ...
-
bigdady
nagyúr
-
Joshi
titán
válasz
bigdady #122144 üzenetére
A wifi azért nem ajánlott HD filmek lejátszására, mert extrém esetekben kell az 50Mbps fölötti sebesség is. A wifi viszont nem mindig stabil és beakadhat a lejátszás. Nálam pl olyan 2-3MB/s a wifi sebessége ami ~20Mbps, egy BD50 ISO állomány 40Mbps is lehet. Ha van egy jó AC wifi 5GHz-en akkor az jó lehet, de kétlem hogy azt tudná a Mede8er.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Vcx007 #122155 üzenetére
Ha azt mondod, hogy Németországban élsz, ott tudsz venni jó áron ilyen subot: Canton SUB 85. Itt vagy 200-260 000 Ft ugyanez...
-
Vcx007
újonc
válasz
Norbi 72 #122146 üzenetére
SZóval ahogy irjátok, inkább a DENON lenne a javasoltabb.Bár a MARANTZ designja fogott meg, végülis nem festményt veszek hanem hangkeltőt
A hangfal amivel hallgattam akkor valszeg az lesz amit irtál,de sajnos nekem az nagyon nagy.Elfelejtettem irni hogy egy 5x3,5 ösz szobám van csak.Abba kéne egy hangfal szettet keresni, ami akkor passzol a Denon hangvilágához.De ahogy nézegettem pl Streamaudion vagy más HIFI oldalakon, rengeteg gyártó van. Nemtudom pl a BOSE anno elég kicsi jól pakolható de jól szóló dolgokat csinált, hallottam egy ilyen másnál, nem tudtam megmondani honnan jön a zene, és jó telt dinamikus hangzása volt.de nagyon sokan irják a DALI-t,meg Boston akusztikot mostanság..
Tudom, meg kéne hallgatni a denont amennyivel csak lehet, és fül utján választani.
De pl ez a subwoofer amit irtál , brutál áron van , pl az erősitőhöz képest !tényleg ennyire fontos ez ?
-
csibuka85
őstag
Sziasztok akkor szerintetek egy JBL ES150p vagy egy KLIPSCH KSW-15 mélynyomó lenne ideális ? A Klipsch kicsit öregebb és 38 cm-es tányér van benne. Ti melyiket javasoljátok ? Válaszokat előre is köszönöm Szépen.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
Vcx007 #122145 üzenetére
Denon X3200. Újabb és szvsz jobb is. Én meghallgatás után kicsit csalódtam az újabb Marantz 6010-ben is. Igaz én egy X3100 ellenében hallgattam. A Denon nekem egy kicsit dinamikusabbnak érződött mozin. És szerintem a kijelzője is használhatóbb. Elsőre nem gondoltam, hogy ez zavaró lehet. Pedig alapból Marantzot akartam. A rengeteg pre-out mondjuk vonzó lehet, ha később procinak használná az ember. Csak az 5010 meg szvsz ahhoz nem elég modern, hogy egy ilyen épitkezésnél hosszabb távon a mozi lelke legyen.
Zenén nem próbáltam őket. -
sereeff
aktív tag
Hello! Kéne kis segítség! :-(
Gigabyte P35 alaplapom van, s szeretném a koax kimeneten 5.1-es hangot lőni az erősítő felé. van erre lehetőség? s hogyan mert nem sikerült találnom, rájönnöm, stb,,, Az erősítőn nincs HDMI! Optikai kábel nem játszik 6m a távolság! Ha van lehetőség segítsetek pls! -
Vcx007
újonc
SZaisztok !
Új vagyok a házimozi világában , végig olvastam a Topic bevezető tájékoztatót,nagyon jó és hasznos leirás volt.
Viszont nem igazán volt eddig olyan bolt ahol jártam hogy meglehessen hallgatni többféle elemet kombinálva.
A rendszeremet az alapoktól kell összeállitanom , csak a TV van meg eddig ( LG 50" UHD ).
Sok internetes olvasgatás után ugy döntöttem nem bonyolitom nagyon el a dolgot, nem keresgélem a tökéletes rendszert, egy kommersz,de megfelelően jó minőség beszerzésére hagyatkozom.Az erősitő elem két árba,designban,és szolgáltatásokban számomra elérhető darabra szűkült le :
1. MARANTZ SR-5010
2. DENON AVR-X3200W
Filmekhez,House,pop,RMB zenékhez és számitógépes játékokhoz szeretném használni.
Még annyit hozzá hogy itt Hamburgban egy SATURN áruházban megtudtam nézni a DENONT , és tetszett,jól szolt egy fehér DALI valamilyen hangfalszettel, és 599 Euróba kerül.
A MARANTZ nem volt ilyen tipusban, csak a NR1606 vagy ilyesmi,kisebb erősitő 300 Euróért.Tudna valaki tippet, tanácsot adni, hogy melyik erősitővel járnék jobban ?
A hangfalak kiválasztása utána jönne majd, ahogy olvastam ezek szerint egy 2x annyiba kerülő szettet kellene raknom az erősitő mellé.Erre vonatkozó ötleteket ,tapasztalatokat is szivesen veszek
Köszönöm előre is !
-
bigdady
nagyúr
Ipaden most is wifin szoktam nezni a kadban de fullhd sem akad. -
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Van egy synology nasom es egy mede8er 300-am routerre kötve lanon és egy pana st60 hdmin rákötve a mede8er-re. Az st60 wifin éri el a hálózatot ami most annyira nem is lényeg. Viszont most vennem kéne egy új tv-t ami távolabb van a fentiektől vagyis csak wifi lenátszás jöhet szóba.
Kérdés hogy le tudja-e játszani az új tv (pl pana tx32cs510e) wifin a nasban lévő hdd-ről (nfs megosztás) a feliratos mkv-kat? Ha igen hogyan kell megcsinálnom? (Az st60-al próbáltam már wifin keresni fájlokat próbaként de nem lát megosztást). Köszi -
Tamoo
nagyúr
válasz
bpeterbilt #122135 üzenetére
Én is vagy a Lektort venném vagy ezt az RS szettet. [link].
-
Dorian
félisten
válasz
bpeterbilt #122135 üzenetére
280 körül még pár helyen kapsz Dali Lektor szettet, ami a Jamot reggelire eszi.
-
bpeterbilt
újonc
Üdv! Segítségeteket szeretném kérni. Jamo 628 HCS 5.0 hangfal szettet szeretnék vásárolni, denon AVRX 2200W erősítővel lenne hajtva . Jó e a Jamo , ill. milyen hangfalszettet ajánlanátok helyette, 200-280 ezer Ft környékén.A jamo ára elég barátságos...
-
BBéci
legenda
válasz
Acheron #122129 üzenetére
A hangdobozok közötti távolságok nagyon kicsik, a térhatás nem lesz megfelelő. Nyugodtan teheted azokat egymástól 3 m távolságra. Pluszban a háttérsugárzók túl közel lennének a kanapé szélein ülők füleihez.
A kanapé falhoz tolása kapásból lehetetlenné teszi a jó hangzást. -
válasz
Csabroncka #122128 üzenetére
Igen igen, irtam is h a TrueHD volt megdobbento. Nincs atmos rendszerem, de ahogy a teszteket elolvastam nem is lesz.
Joshi: igen de valamiert win10-en egy frissites miatt osszeomlott. Pl eltuntek a menuk, nincs a jobb sarokban a harom windows-os, gomb, lehet, hogy ujra rakom. Viszont a powerdvd-t lehet h megveszem. Nagyon pozitiv volt, es meg a Wasapi-t is tamogatja.
-
mp54
senior tag
Ugyanis jelen pillanatban nincs ilyen, hogy magyar Netflix, bármennyire is be lett harangozva. Az történt ugyanis, hogy eltörölték a korlátokat, így pár országot kivéve mostantól mindenhol elérhető a szolgáltatás, azonban se szinkronos, se magyar feliratos anyagot nem fogunk találni. Egyetlen darabot se. Ez nyilván bővülhet (ahogy az elérhető anyagok listája is, mert jelen pillanatban az se érdemel túl sok dicséretet), de legyünk egy kicsit tárgyilagosak. Amikor Magyarországgal együtt olyan
piacok is beléptek, mint a csekély népességű India (és még sorolhatnám), akkor reális arra az esély, hogy a magyar tartalmakat fogják nyomni? Kötve hiszem. -
jézusom
addikt
válasz
Acheron #122130 üzenetére
Én személy szerint a kanapét előbbre tolnám, hogy egy négyzetesebb forma jöjjön ki, de gondolom nem véletlenül van így
robi-k: szomorúan olvasom, hogy ilyen meghibásodások vannak. Én is szeretnék új erölködőt. Ha mondjuk használtan veszek, mit érdemes lecsekkolni? Próbáljam ki az összes bemenetet? A video skálázást? Gondolom ha csak egy chip romlik el benne, akkor az adott funkciót kell letesztelni...
-
Acheron
őstag
Úgy tűnik, lejárt a szerkesztési idő
A bal oldali front melletti szürke sáv csak amolyan "közlekedő utat" jelöl, arrafelé nem tolható a hangfal sajnos (max túl rajta, de az már a jobb oldalinak lenne sok) - lehet, ez nagyon szűkíti a terét? -
Acheron
őstag
Sziasztok!
A minapi érdeklődésem okafogyottá vált, végül nem jutottam el a kérdéses szettért. Először nem örültem, de így legalább átgondoltam még egyszer, és arra jutottam, hogy ha éppen néhány százezret készülök kidobni, akkor talán érdemes lenne jobban körbejárni a témát, mielőtt hűbelebalázs módra beleugrok valamibe. Annál is inkább, mert az idei tervek között szerepel a nappali teljes bútorcseréje, és nem biztos, hogy jó lenne a gombhoz keresni a kabátot. Emellett akciók mindig vannak, és némi szerencsével a használt piacon is lehet jó vételeket találni. Így hát hátrébb léptem egyet (kettőt), és távolabbról kezdve elkezdtem olvasgatni a témában.
Az eddigiek alapján két dolog világosodott meg bennem. Ha tarom magam a vásárlási szokásaimhoz, akkor egy középkategóriás, de jónak mondható középkategóriás rendszert fogok megpróbálni összeszedni. Azt is látom viszont, hogy ez valószínűleg nem fog beleférni abba a keretbe, amit elsőre kigondoltam. Ez kompromisszumokat igényel majd, elsősorban a teljes rendszer kialakításának időtartamában (sűrűn csereberélni nem szeretnék, amit megveszek, azt valószínűleg évekig fogom használni) Mivel sajnos mind erősítőt, mind hangkeltőket be kell szereznem, izgalmas projektnek nézek elébe, ami nem is feltétlenül fogja bírni minden esetben életem párjának támogatását
Azt is nagyjából tisztáztam magamban, hogy bár házimozi rendszer lesz kiépítve, de szeretnék rajta zenét is hallgatni (nem ritkán filmzenéket, nagy zenekarral (pl nagy kedvenc Morricone)). Az eddigi olvasmányaim alapján ehhez a Denon vonal tűnt szimpatikusabbnak számomra - persze hallgatói tapasztalatot szeretnék szerezni a vásárlás előtt.
Első körben abban kérném a hozzáértőbbek tanácsát, hogy a jelenlegi szoba elrendezésem egyáltalán milyen méretű rendszer építését igényli / támogatja. A nappali rész cirka 24 nm, de egyik oldalon további nyílt térben folytatódik. Készítettem egy Móricka rajzot róla (remélem sikerül csatolni):
Az ábrába betettem a hangrendszer legvalószínűbb elrendezését.
Ekkora térben kb milyen méretű erősítőt és front hangfalakat javasolnátok (kizárólag a példa kedvéért két típust említve, pl Denon avr-X1xxx - 4xxx? Dali Lektor 1 -2 -6 ?) ezek tényleg csak példák a méret miatt, egyáltalán nem biztos, hogy végül ezek közül választok.
Köszönöm előre is a hozzászólásokat! -
Megszereztem a Dolby Atmos demo anyagot, és meghallgattam a rendszeremen. Besz@rás volt. Amikor dörgött az ég az olyan volt, mintha kint történt volna, pedig még nincs is sub-om. Brutális volt az élmény. Amúgy érdekes, hogy a VLC kb 5 fps-el vitte és a hang is szétesett, az MPC-t az erősítő stereo-nak érzékelte, majd letöltöttem a powerdvd 15 próba verzióját, és ott csodásan átment a TrueHD. Hallható is volt a különbség.
-
i@lex
őstag
Sziasztok!
Kérdezném az itteni szakikat: Mennyire borzasztó az, hogy a hátsó hangfalakat a fülmagasságtól 110 cm-re tudtam csak felszerelni? Óriási szentségtörés ez? (60-90 az kőbe vésett történet?)
-
csibuka85
őstag
-
csibuka85
őstag
Szia , hát nem egészen , de az sem lenne rossz az árát tekintve. Ez egy 70.000 ft-os JBL ES150p lenne. Köszönöm az infót az LFE jelentéséről mostmár tudom.
-
Heffi
őstag
válasz
csibuka85 #122113 üzenetére
Mit jelent az LFE jelentése ?
"Low Frequency Effects Alacsony frekvenciás hangeffektusok
Többcsatornás hangrendszerekben az a hangsáv, amelyet kimondottan az alacsony frekvenciájú (150 Hz alatti) hangok rögzítésére tartanak fent."Sok éven át volt egy ilyen a nappalimban, az árát szerintem megérte. Gondolom Gazsi 40ezres szubját szeretnéd megvenni.
Az, hogy mennyire lesz jó neked sok mindentől függ: szoba méret és akusztika, meglévő hangsugárzóid, erősítőd stb.
-
csibuka85
őstag
Sziasztok srácok , lenne egy kéárdésem. Mit jelent az LFE jelentése ? Most lenne egy JBL ES150p Subwoofer amit meg szeretnék venni , de előtte szeretném ha esetleg mondanátok véleményt róla. Válaszokat előre is köszönöm szépen.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Ragadozó #122110 üzenetére
Boston CS 225 II a center, a két front álló pedig Pioneer ES3TB-rendszerből valók, majd egyszer ha lesz ár money,lecserélem de addig is számomra megfelelőek.
Ami fontos, hogy mindenképp falra szerelhető legyen és nem állványos, a szoba adottságai miatt.
A boston ezen a téren megfelelő, de ha van más ajánlás azt is szívesen veszem.
-
Pazolini
senior tag
Marantz SR-7010-hez néztem frontra Dali Ikon 6-ost, a meghallgatás viszont kissé bajos, de meglesz előbb-utóbb. Addig is.... Van valamelyikőtöknek tapasztalata, ha nem is komnkrétan velük, de a két márka viszonyáról?
Köszönöm! -
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Háttérsugárzókat szeretnék vásárolni, 20nm szobába, az alábbi szettet néztem ki:
Boston Acoustics Classic Series 26 II
Néztem a CS23-at is, méretre megfelelő is lenne, de nem megy le elég mélyre.
Ez ajánlott kategória?
-
Joshi
titán
válasz
xtremetuning #122107 üzenetére
Lehet hogy vissza kellett volna olvasnod néhány hsz-t.
Ha jobban visszagondolok valami nyűgje van a Mede szériának bizonyos release-kel, majd utána érdeklődök. Mondjuk a Gravityt érdemes lemezen is megőrizni, nekem nagyon tetszett. -
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #122103 üzenetére
Azt én is tapasztaltam, hogy van különbség a lejátszók minősége között. sőt, már nem egy garanciális meghibásodás is volt, zömében a DAC nyákoknál, de egy esetben a fő (processzoros) nyák adta meg magát egy hét alatt: teszt során megállapítottam, hogy az egyik memória IC-t nem látja a rendszer, ezért el sem indul (valószínűleg forrasztási hiba lehetett, egy vagy több gömböcske elvált a nyáktól). Természetesem garanciában kapott egy új nyákot a gyári szervizben.
-
Joshi
titán
válasz
xtremetuning #122103 üzenetére
Nem a szaggatásról volt szó olyat nem tapasztaltam, a 3D képet nem rakja össze Gravity esetén a Mede8er600. A fatális hiba miatt szegény nem is tudta mivel 1.3-as HDMI kábellel kötöttem össze az erősítőt a TV-vel. A jó kábellel már működik a 3D szimulációval, de ezt akkor is alapból fel kellene ismernie. Na mind1 egy film miatt nem vonok le különösebb konklúziót. Mondjuk egy Oppo 103 v 105 ne szaggasson legyen az akármilyen film is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest