Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezxts
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek miért van az, hogy ha az erősítő zene módban van (Upmixel 5.1-re) a hátsó jobb oldalon "hullámzik a hang" és halkabb is. Ha mozi módba teszem akkor persze egyből más a hangzás (ugyanúgy upmix), de egyenlően osztja szét. Teszthang, mozi (sima 5.1) és minden egyéb tökéletesen szól rajta. Egyszerűen olyan mintha az erősítő pár zenével kapcsolatos módban (pl. thx, dolby music, neo music stb.) rosszul szedné szét, bármilyen lejátszót használok (SPDIF-en keresztül). Ha pendrive-ot dugok az erősítőbe és onnan játszom le, akkor nem csinálja. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Nem túl vájtfülű kezdő számára egy Wharfedale Obsidian 600 5.0 szett 115 e áron, 5 év garanciával mennyire számít ajánlott vételnek? ~ 30 nm nappaliba kerülne. Erősítő egyelőre nincs, jelenleg főleg Denon típusokat nézek (alsó középkategória, 2014 -től). Köszönöm a válaszokat! -
robi-k
őstag
válasz
Pazolini #121784 üzenetére
Vannak olyan korszerű, okosítható BD lejátszók, amik SACD.iso-t, továbbá DSF és DSD fájlokat is gond nélkül le tudnak játszani akár merevlemezről akár hálózatról (SMB vagy NFS), továbbadva a nyers DSD jelet HDMI-n. De ezek nem éppen olcsó lejátszók, és többségük nagyon komoly saját DAC-kal rendelkeznek, ami feleslegesé teszi a nyers DSD jel feldolgozását külső AVR-rel.
(#121787) Joshi
Elvben alkalmas lehet. -
Pazolini
senior tag
válasz
robi-k #121783 üzenetére
Oké, de csak SACD-játszó HDMI-kimenetéről fogadja a jelet, akkor meg kiírhatok egy rakás ISO-t, s nincs meg a "handy" gyors fájllejátszás sem, mint pl Foobar alól. Meg ugye az öreg SACD-játszók is drágák, legalább is ár/érték arányban, mert pl. HDMI 2.0-t sem tudják azok (BD-SACD-DVDA kombók), amik az SACD-R =DVD-ket még fogadni tudták.
-
Pazolini
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ahogy rákerestem, majdnem fél éve nincsen szó a PCM vs DSD hitvitáról, de remélem, most páran csatlakoznak, bár a problémám csak érinti ezt a témát.
Szeretnék SACD ripeket megszólaltatni AV erősítőn. A 2015-ös modellek leírásában egyre többet szerepel a DSD streaming lehetősége (talán korábbi modelleknél is felmerült már, különösen a Pioneer luxustermékeinél, melyek USB_B dac bemenettel is rendelkeznek), de kérdés, mennyire támogatják a multichannel megszólaltatását.1. Ha jól tudom, USB-n egyértelműen csak a sztereó DoP megy át (vagyis PCM-mé alakítva a jelet);
2. DLNA (NAS vag PC) a legutóbbi időkig is csak a 2 channel DSD-t szólaltatta meg. Nem tudom, változott-e a kép. A Matrantz a Computer Audiophile fórum szerint csak a jövőben tervezi a támogatását, de ez 2015 év eleji infó, s azóta kijött egy újabb sorozat (SR-5010, -6010, -7010)...
A 400 oldalas használati útmutatók persze eléggé szűkszavúak a lényeget illetően.
3. Amit tudni lehet, a két nagyobb sorozatszámú modell esetében műküdik a "DSD over HDMI" 5.1-ben, de ez mint tudjuk, csak az SACD-játszók felől érkező jelet támogatja, s nem a PC-s "fájlküldést".
Ez utóbbi lehetőség miatt megoldás lehet még beszerezni egy régebbi SACD-játszót, amely támogatja az "SACD-R" formátumot (ha lenne ilyen formátum egyáltalán
), s így lemezről küldeni HDMI-n keresztül a jelet az erősítő DAC-jára, de ez meg macerás is és nem túl pénztárcabarát.
Nagyon szeretném kipróbálni a DSD-hangot, de nem szeretnék megalkudni, s megállni csak a sztereónál, amikor az SACD-k jelentős hányada MCh hanggal jött/jön ki. Az exaSuond MCh DAC nem nagyon elérhető, s kicsit borsos, ahogy az Oppo is (103/105 fw-je tiltja az írott SACD-lejátszást, de talán a networkös támogatottsága megvan...).
Máskülönben maradok a jelenlegi kompromisszumnál: Foobar2000 szoftver: DSD2PCM> Asus D2/PM hangkártya: ASIO mód > régi Yamaha RX-v359 AV erősítő analóg MCh in bemenete logikai sornál, amelyről már jó volna továbblépni.Köszönöm előre is a hozzászólásokat...
-
Aurig@
őstag
Köszönöm, akkor feleslegesen nem adok ki pénzt.
-
blakey
titán
-
Joshi
titán
válasz
blakey #121775 üzenetére
Te nagyon elnéző lehetsz, nem lennél a főnököm?
De az is gyanús, hogy senki nem próbálta ki a tesztelésnél? Vagy tényleg azt mondhatták, hogy nem számít van banándugó is.
De hogy ON is legyek. Én úgy tudom, hogy célszerű kerülni a plusz csatlakozókat és forrasztásokat ami logikus. Most akkor nem számít? De egy különleges kábel igen?
-
Joshi
titán
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Érdemes banándugót használni, hangfalkábelek csatlakoztatásához? Vagy elég, ha a (minőségibb) kábel "csak" bele van csavarva az erősítő csatlakozójába?
Köszönöm
-
mp54
senior tag
válasz
Kroland25 #121767 üzenetére
Nekem 2 db optikai bemenet van: AV és SAT jelű. Én a SAT-ra dugtam, mert a SAT nevű HDMI bemenetre nem dugtam semmit (lehet, hogy lehetne, nem tudom...)
Arcam távon MENU/SAT bemenet/Input Config/Audio Source/Digital választás kell.
A Video Source valszeg mindegy, én hagytam HDMI-n.
A tv-n ez ügyben nem állítottam semmit, úgy tudom a tv optikai audio kimenetén állandóan ott a jel...
Ha a tv hangját akarod, akkor természetesen ezek után a SAT bemenetet kell választanod. -
jézusom
addikt
válasz
PrinceHerceg #121768 üzenetére
Néztem, de nem vágom a lényeget, mi az? Az applikáció, amivel frekit állít az mi?
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Polk PSW10 tulajoknak tudom ajánlani eme videoszösszenetet, feltéve persze ha rakoncátlan a ládikó!
-
hawrlantb
tag
Sziasztok!
Ajánlanátok valami asztali 3D Blueray lejátszót?
Olyan 30 ezret szánok rá.
Ami fontos, hogy legyen rajta USB csati és hogy ezekről le is tudja játszani a neten letölthető filmeket (avi,mkv,divx stb.).És ami a fejtörést okozza: szükségem van audio analóg sztereó kimenetre (RCA). Nem akarnék külön dekódert is venni...
Köszönöm a válaszokat.
-
sony309
őstag
válasz
python1 #121692 üzenetére
Nekem a hálóban és a nappaliban is van egy rendszer.
Nappaliban filmet nézünk és zenét hallgatunk.Hálóban filmnézéssel kezdünk, aztán átalakul "tornateremmé", akkor a film az aláfestés!
Vagy tornázni megyünk be és akkor torna közben nem rossz egy kis zene!Szerintem/szerintünk!
-
Kroland25
tag
Üdv!
Látom most kicsit téma ez az Arc funkció..Egy kis segítség kellene.
Adott egy Samsung ue55es 8000-es tv gondom hogy maga a tv hangját nem tudom ki kivinni az erősítőre,értem én Youtube és hasonlók.. jelenleg így van összekötve a rendszer..
forrás dune
tv adás invitel..
ezek hdmi-kábellel mennek az erősítőbe és onnan tovább a tv be eddig okés is,de ha maga a tv kos funkcióját használom akkor nincs hangom..valakinek ötlet?
köszönöm -
Borisz76
nagyúr
válasz
hdekakas #121756 üzenetére
Az ARC lényege, hogy 1 db HDMI kábelen 2 irányú kommunikáció valósítható meg.
Nálam is úgy van ahogy te is írtad.
Forrás a PC.
HDMI kábellel megyek át a HM erősítőbe.
Majd onnan még 1 db HDMI kábel megy át a TV ARC képes csatlakozójába.1. eset :
PC-s filmezés esetén az erősítő "leveszi" a hangot a jelből és erősíti, képet küldi tovább a TV felé.2. eset :
Ha TV adást nézel akkor a HDMI kábelen küldi ki a hangot az erősítő számára. -
hdekakas
senior tag
Ha a TV-t és az erősítőt összeköti az ember HDMI-n keresztül, akkor az ARC funkció által megszólaltatja a hangot az erősítő?
Úgy értem, hogy nem csak akkor, hogy ha valami (pl pc) forrása megy az erősítőbe, onnan a TV-be, és az VISSZAküldi a hangot? Ha nincs más rácsatlakoztatva, csak a tv és erősítő hdmi-vel, akkor is LEadja a hangot és nem a TV hangszórói fognak megszólalni? -
Sziasztok!
Már álló falak hangszigetelésére mi a legoptimálisabb módszer? (van cég ami ilyen hangszigetelésre specializálódik?)
Köszi
-
jézusom
addikt
válasz
_Smooth #121752 üzenetére
Nem nagyon átlátható az írásod.
Szerintem az erősítő szokott gyenge láncszem lenni, de ha van rajta diszkrét 5.1 bemenet, akkor nincs szükség az ő DSPjére, simán kiadja, amit a PC ad neki. Elvileg így van. De ha digitális erősítő, akkor szerintem nem.
A PC meg gondolom kiadja a HD hangot, de legalábbis olcsóbb egy hangkártya, mint új erősítő.
-
Jaded
őstag
válasz
Csabroncka #121750 üzenetére
Nyilván fontos az újrakeverés is, de szerintem a bitráta sem elhanyagolható. Legalábbis én az mp3 320->112kbps esetéből indulok ki. Nyilván a 320-as jobb (igaz a cd ígyis hazavágja
).
Én a partraszállással szoktam tesztelni
bd-n nincs még olyan anyagom.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Jaded #121749 üzenetére
Mint írtam az összehasonlítás előtt meg kell nézni, nem-e lett újra masterelve az anyag!
Biztos, hogy a DVD és BD anyag külön-külön van masterelve X év után, tehát a minőségi ugrás nem feltétlen egyből a bitráta növekedésnek tudható be, hanem az anyag teljes újrakeverésének.
Régen láttam, még I.E.
-
Jaded
őstag
válasz
_Smooth #121746 üzenetére
Szerintem "lebutítja" sima Dolby Digitalra. Csak az a nem mindegy, hogy pl dvd-n a DD pl 384kbps bluray-en pl 640 (a HD hangok magasabbak). Mi pl Múltkor a Hobbitot néztük bluray-en sima DD-ben, mikor a barlangban csöpögött a víz, azt hittem esik kinn az eső.
Csabroncka: Pl Ryan közlegény DTS? Nálam dvd-n az az etalon
-
Csabroncka
addikt
válasz
Thom! #121743 üzenetére
Atmost nem hallottam, de a True HD vagy a DTS HD gyakran azért jobb már a BD lemezeken is, mert újrakeverték a hanganyagot, vagyis nem mérvadó a sima hangsávváltásból érzett "nagy" különbség!
Ha pusztán az újrakevert mag DTS lenne összehasonlítva a DTS HD-val vagy Dolbynál hasonlóan akkor sokkal kisebb különbséget lehet felfedezni!
A HD hangsávok előnye a részletezésben, finom neszekben jön elő, a sima jól kevert DTS és DD is olyan térérzetet tud visszaadni 6 csatornával hogy beszarás!_Smooth: az angol azt írja 8 csatorna, az minden csak nem Atmos ( a bitrátáról ne is beszéljünk)
A hangkeverés orgia egyébként személy vélemény szerint a "Csillagok között" című film példaértékű! De hasonlóan régebbit említve (Norbi jóvoltából) a Star Wars első (történet szerint, tehát az újabb) trilógiájának DTS keverése mesés!Joshi: addig nem mentem vissza
-
_Smooth
senior tag
Köszi a válaszokat.
Igazából küldtem már rá atmos anyagot (elvileg).
Pl. Dolby Atmos Demo lemez.
De nem tudom, hogy ilyenkor valójában mit ad ki.
És nem tudom, van-e értelme komolyabb audióval táplálni...Language.........: English Hungarian
Audio Codec......: TrueHD (Atmos) AC-3
Audio Bitrate....: 4950 kbps 448 kbps
Channels.........: 7.1 5.1Igazából nem az a 2 extra csatorna érdekelne. Csak minél részletgazdagabb, szebb hangot szeretnék, ha már tényleg annyira jó munkát végeztek a film hangmérnökei. (Gravity)
Mit kezd ilyenkor az erősítő ezekkel?
-
Joshi
titán
válasz
Csabroncka #121742 üzenetére
Én is így gondoltam, azért is kérdeztem vissza Jeninek hogy Atmosnál hogy a fenébe nincs core. Egyébként nem én kérdeztem hanem _Smooth.
-
Thom!
veterán
válasz
Csabroncka #121742 üzenetére
Az új T5 True-HD hangja is vmi fantasztikusan pöpec.
-
Thom!
veterán
Én arra lennék kíváncsi egy 400-500eFt AVR mit számít 5.1-ben az Atmos hangja True-HD hanghoz képest...?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Joshi #121739 üzenetére
Az új hangformátumok úgy működnek mint az usb! Vagyis > Atmos -> 7.1 True HD -> Dolby Digital visszafele kompatibilisek.
Tehát egy Atmos hangú filmet simán dekódolsz egy 15 éves AVR-el, csak az eredmény nem Atmos 7.1.X. lesz hanem Dolby Digital 5.1
Az új terminátor BD-n már Atmos-al van!
-
Joshi
titán
válasz
xtremetuning #121738 üzenetére
Szerintem a True-HD nem ugyan az mint az Atmos.
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
vsx329k-ra van értelme atmos audiot kiküldeni? Úgy értem, ha nem is tudom maximálisan kihasználni, azért jobb minőséget tud produkálni, mint a core 1500as DTS-sel? Vagy ilyenkor automatikusan a core-t fogja használni?
Köszi
-
Hewty
csendes tag
Erositonel a hangfalak keresztbe vágását(crossover) hány hzre érdemes állítani ?
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
jozsef8 #121711 üzenetére
Üdv!
Ezen nem igazán fogsz 5.1-et hallgatni, mivel csak egy aux bemenete van (sztereó jel bemenet), amit rca kábellal tudsz összekötni, az pediglen csak sztereó jelet fog kapni, bár lehet hogy úgy is megfog szólalni mindegyik hangfal, de az nem lesz igazi 5.1, hanem a sztereó jel vagy hang kikeverése. Pc-re, média lejátszóra biztos hogy rá tudót kötni az említett módon, a többire nincsen konkrét típus így nem tudom hogy összeköthetők-e.
Ja és ez nem éppen az a topik, ahol foglalkoznak az ilyen egybe szettel avagy ahogyan ők mondják "bögreszettnek".
Itt jobb helyen lenne talán a kérdésnek. -
Quetz
őstag
válasz
bandika753 #121723 üzenetére
Szerintem ilyenre van szükséged: spdif switch 2 bemenet, 1 kimenet. Mivel nem olcsó, ezért ha google-zol spdif switchre, lehet, hogy találsz jobb áron is.
-
Toobee
veterán
Pioneer erősítővel kapcsolatban, ha megérkezett, akkor kérhetem majd hozzáértő segítségét? Az angol használatiját már leszedtem az LX53-nak, de nem jöttem rá, hogy táv nélkül hogy lehet majd az OSD-t előcsalni. Tudok majd távirányító nélkül mindent állítani rajta? Ha hibás a processzor része, akkor jelez valamilyen formában, vagy egyszerűen nem kap jelet a végfok? Beleugrottam egy lutriba...majd meglátjuk ha megjött.
-
Gabor970
addikt
válasz
bandika753 #121723 üzenetére
Elvileg jó? Birom, mikor valaki azt akarja válaszul kapni, ami neki a kedvező
Bocs, ma ilyenem van, kocsog vagyok.Nem, ez egy elosztó. Arra való, hogy egy kimenetet két különálló erősítőre köss vele.
Gyakorlatilag nem lehetetlen, hogy ha közösíteni akarsz vele, akkor ha a két kimenetére ellenkező irányba küldöd a jelet, akkor az az egy szem csatiján is megjelenjen, és megszólaljon az erősítő, aminek a bemenetébe beledugod. Ha mindkét kimenete kap jelet, abból baj nem lesz, de nem fog megszólalni. Ha csak az egyik egyszerre, akkor talán működhet.
-
Gabor970
addikt
válasz
bandika753 #121716 üzenetére
legalább egy fordítóba dobd be a leírását! Máris választ kapsz a kérdésedre.
"Splitter" -
bandika753
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem felétek, hogy hogyan tudnám megoldani automatikusan (kézi átkapcsolgatás nélkül):
Az erősítőmön csak egy optikai bemenet van.
Két eszközt szeretnék rákötni, egy médialejátszót és a Digitv optikai kimenetét.
Ezzel megoldaható:
http://www.ebay.com/itm/Toslink-Gold-Plated-Digital-Audio-Optical-Splitter-1-in2-Out-Adapter-Cable-Black-/151920132269?hash=item235f2540ad:g:rjAAAOSwNyFWc8c3
Ezzel működik úgy, hogy amikor az egyiken van jel, azt nyomja tovább, amikor a másikon, akkor azt?
Vagy esetleg valami más? De ne nekem kelljen mindig kapcsolgatni.
Köszönöm. -
python1
veterán
válasz
Mezga Aladár #121714 üzenetére
Nyitott (reflex) doboz,egyszerűen brummog,búg zenére élvezhetetlen.Egyébként zárt dobozok sokkal pontosabbak,precízebbek reflexes társaikhoz képest.
Nem szükséges zenéhez használni szubbot,ha van megfelelő membrán átmérőd,vagy megfelelő nagyságú dobozaid.De nem tesz jót a kapott hangzásnak,az esetleges basszus tartomány hiánya,gondolok itt a mély vágására.Jobb ha nem kell kompromisszum,sem a magas sem pedig a mély felesleges vágásának,had szóljon aminek szólnia kell. -
Acheron
őstag
Köszönöm a javaslataid!
Nagyjából kezd körvonalazódni. Az 5.x rendszereket keresem a 7.x rendszerekkel szemben, utóbbit sosem tudnám kihasználni a jelenleg rendelkezésre álló helyiségekben. A különbözetet inkább a minőségre próbálom fordítani. A 4K támogatás is felesleges (nekem) még jó pár évig. Mindazonáltal a javasolt X520BT érdekes lehet, ha jó áron sikerülne kifogni. Remélem, ez a kategória passzol a kinézett szintű hangdobozokhoz -
bandika753
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem felétek, hogy hogyan tudnám megoldani automatikusan (kézi átkapcsolgatás nélkül):
Az erősítőmön csak egy optikai bemenet van.
Két eszközt szeretnék rákötni, egy médialejátszót és a Digitv optikai kimenetét.Ezzel megoldaható:
http://www.ebay.com/itm/Toslink-Gold-Plated-Digital-Audio-Optical-Splitter-1-in2-Out-Adapter-Cable-Black-/151920132269?hash=item235f2540ad:g:rjAAAOSwNyFWc8c3Ezzel működik úgy, hogy amikor az egyiken van jel, azt nyomja tovább, amikor a másikon, akkor azt?
Vagy esetleg valami más? De ne nekem kelljen mindig kapcsolgatni.
Köszönöm.
-
python1
veterán
válasz
Mezga Aladár #121710 üzenetére
A fantáziádra bízom az elhelyezést.
Egyébként Pisti dobozai simán elfértek nálam úgy,hogy mellette OB-kat használok,és tökéletesen tudtam hangolni őket.Igaz,hogy csak az egyik volt bekötve,de hiányzott a másik segítsége,elég jól halható volt,hogy asszimetrikus a megszólalás.
-
jozsef8
aktív tag
Üdv!
Lenne nekem egy régebbi DVD lejátszóm és egy 5.1 házimozirendszerem. Azt szeretném megoldani, hogy lejátszó nélkül tudjak hallgatni zenét, esetleg filmet nézni, vagy arról a tévét nézni. Ebbe lenne egy nagyobb mélynyomó (nézőpont kérdése kinek mi a nagy), és lennének ugye a kis hangfalak. Ezeket szeretném 5.1-be a tévére kötni, hogy filmet és zenét is tudjak nézni, hallgatni. A DVD lejátszóban az olvasó nem működik, így már zenét és filmet sem tudok nézni, és hallgatni rajta. Van egy HD-s UPC-s médiaboxom, ami elvileg le tudja adni az 5.1-es hangzást tévénézéshez (nem mindegyik csatorna tudja). Az megoldható lenne, hogy ezeket a hangfalakat rá tudjam kötni a tévére? Vagy PC-re, vagy médialejátszóra, vagy médiaboxra. Sajnos a hangfalakhoz, és a hangrendszerekhez nem nagyon értek. Köszi! -
Mezga Aladár
veterán
válasz
python1 #121709 üzenetére
Szóval szub elhelyezés.
A rendszer felállása, középen az állvány mellette a két sugárzó állványon.
Az elméleti optimális az, a két doboz közé helyezett szub lenne. De ez a leadott nagy energiák miatt úgy megmozgatja a front+amp.ot az állványon h., már ez maga rongálja a hangot.
Szóval akkor hova kellene helyezni a szub/okat?UI: Ha reflexes a sugárzó akkor ha zárt szub van mellette, az nem lesz disszonáns?
-
jeni
félisten
Mindenesetre elgondolkodtató ,hogy gari idő után sz@rnak az ONKYO ÜGYFELEKRE!
Anno ugyan ezt tették velem,mikor kértem a magyar nyelvű füzetet és szoftver frissítés kértem. Nem rájuk vonatkozik,vigyem vissza ahol vettem a TX-605 cuccot,ott oldjam meg a problémámat. Végén a boltól kaptam egy PDF fált ami magyarul volt a használatija és nem volt másolható sem. -
atika88
senior tag
Sziasztok!
22nm-es szobába milyen felállás a jobb?!
1db, de (elég)nagy (legalább 30cm, zárt v. aktív mélynyomó?)
vagy inkább 2db mélynyomó (gondolom, kisebb méretben....)
Mozizni és zenére egyaránt.Köszönöm a segítséget
-
Csabroncka
addikt
válasz
Dorian #121691 üzenetére
Valaki már csak TV-re tud elaludni és az is igen felületes alvás... Másrészt alvás előtt jó néhány dolgot megbeszélni (ha fekszik melletted TED-en kívül bárki
) a pároddal. A hancúr nem szoba függő, azt gyakorlatilag bárhol lehet csinálni.
Igazából a lényeg, hogy az igazi pihentető alváshoz nyugalomra van szükség.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Megane2000 #121700 üzenetére
A Sony egy lépcsővel feljebb van.
De ne a teljesítménye,hanem a hangzása alapján döntsél.
Megelőztek...
-
válasz
Amelyiknek jobban tetszik a hangja, ne teljesítmény alapján válassz...
Következő kérdésidet inkább ide légyszíves. -
Smiley
addikt
válasz
Jo a yamaha, csak optikai kabel kell neked a tv es az erosito koze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest