- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mp54
senior tag
A Siltech SPX-20 G7 Anniversary tápkábel hangminőségileg hogyan viszonyul az IsoTek Evo3 Premier-hez?
Kösz! -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #118594 üzenetére
Mindenhonnan lehet, csak hardveraprót nem.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #118596 üzenetére
ezt találtam, de közben kiderült hogy ez is SAL gyártmány
csak bünti ne legyen érte
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #118594 üzenetére
Szerintem linkeld, max. törlik.
-
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #118593 üzenetére
Jól van, megfogtál.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #118593 üzenetére
gondolom hogy így lesz...
ha jól tudom az új szabályok értelmében lehet linkelni avx.hu linket, ugye?
mert találtam egy szubot, amiről érdekelne a véleményetek
de addig nem linkelem amíg nem vagyok benne biztos -
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #118590 üzenetére
Amíg szinkronosan nézed a filmeket, addig a rendszerednek a 1/3-át sem használod ki. Szinkronos filmekhez felesleges komolyabb házimozit építeni. A szinkronos hangsáv az eredetihez képest kb. 7-8x rosszabb.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
MasterMark #118589 üzenetére
szerintem még nem hallottam rendes szubot
igazából csak az eddigi "tapasztalatimra" merem alapozni az állításom a SAL-al kapcsolatban és a mélynyomó méretét illetően, de lehet tévedek.a filmmel kapcsolatban meg lehet ismét kimondtad a kulcsszót: szinkronos, ma meghallgatom az eredeti hanggal, lehet ott nincsen annyira "sok" mély
a tanácsod, véleményed nagyon köszönöm -
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #118588 üzenetére
Ne haragudj, de hallottál már rendes szubot?
Nem 30-40 körül van használtan a Polk PSW-110? Bár nem hallottam se a SAL-t se a Polk-ot, de látatlanban (hallatlanban?) is inkább a Polk-ba tenném a pénzem.
szerk.: Az Interstellar nincsen túlvezérelve, habár a szokásosnál többször használja a nagyon mély hangokat maga a film is, illetve a film zenéje is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Norbi 72 #118586 üzenetére
& MasterMark: értem és köszönöm a válaszaitok, de akkor tudnátok ajánlani, akár használtat is ami olyan 30-40 ezer közötti és nem SAL
sajnos jelenleg nincsen rá több.
a filmre vissza térve akkor nem az itteni rendszerrel van a baj hanem lehet a túlvezérléssel, ahogy a többiek is mondják. mondjuk cserélni szeretnék valami másik és "jobb" szubra, mert a jelenleginek jó a mélye, meg alapvetően nincsen vele bajom, de azért ilyen mértékű mély hangok esetén néha be szokott "torzítani" -
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #118570 üzenetére
Szerintem hagyd ezt inkább.
Lecserélni mindenképpen le kellene, de ne rakj bele ennyi pénzt ebbe a SAL-ba szvsz.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Egy jó subládával nem lesz baj,de az a SAL láda háát..
-
manoska
tag
Üdv! kérdezném töletek,hogy esetleg ismeritek-e ezt a hangfalat / tangent avantgarde 200 / Esetleg hallottátok már? 30-ért lenne egy pár, ár-érték arányban megéri-e? Köszönettel venném válaszotokat!
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy HK BDS 880! Amihez jár egy kis antenna, amivel elméletileg a rendszer automatikusan beállítja a hangszórók hangerejét, távolságát stb.!
De valahogy ez nekem sohasem megfelelő, vagy túl hangosak az elsők, vagy túl halk a hátsó hangszóró...
Most meg a center túl halk éppen...Létezik egy manuális beállítás, tehát ezeket az értékeket lehet módosítani!
Csak az a bajom, hogy fogalmam sincs, hogy min változtassak, és milyen mértékben!!Tehát db állítási lehetőség van -10 +10 közötti lépcsőkben, valamint a távolság méterben!
Hogy tudom a legjobb hangzást elérni manuálisan?Előre is köszönöm a segítséget!
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #118581 üzenetére
Én se, ezért nem értem.
-
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Van egy Sony 55W805C tv-m, hozzá egy Sony CT-380 2.1 soundbar, valamint egy Xbox ONE és médialejátszónak egy raspberryPi 2 openELEC rendszerrel.
Érdemes erősítőt venni egy ilyen konfigurációhoz? Miben tudna pluszt adni?
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #118576 üzenetére
Bármely másik filmnél nem éreztem túlvezéreltnek a mélyeket (ugyanolyan beállításnál) ennél igen.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #118576 üzenetére
Attól, hogy túlvezérelte a hangmérnök.
Egyébként rá lehet hangolni a rendszert, és az sem mindegy, milyen alkotóelemekből áll a cucc. Engem annyira zavart a túlzott szubbasszus, hogy inkább kikapcsoltam mindkét mélynyomót. Először csak az egyiket, aztán a másikat is. Pedig a Marantz AV8802A elég tisztességesen mérte és állítgatta a szinteket, frekvenciákat.
Viszont a Home Movie-ban hibátlanul szólt, brutális hangerőn, szintén két szubládával. -
Dorian
félisten
válasz
"nem olyan rég Norbi72 úr írta hogy a sok mély amit a Csillagok között c. film elején tapasztalak, az inkább a rossz beállítás miatt lehet"
Szerintem abban a filmben gyárilag eltúlzottak a mélyhangok. Nálam, nekem is sok volt és nem arról volt szó, hogy a T12 ne bírt volna vele.
-
blakey
titán
Erősítő cserén gondolkodom, Denon AVR3312 lenne a kiszemelt, de képbe került az AVR3313 is, megéri az utóbbi a felárat (kb 45e)? Nem tudom, hogy jobb választás lenne-e a 3313. Hajlok arra, hogy nem, de nem tudom eldönteni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #118571 üzenetére
értem és köszönöm a válaszod
én is ebben bizakodom, hogy a kicsi Eltax-nál úgy lehet minden, vagyis majdnem minden csak jobb lehet -
Szabikaa20
őstag
válasz
Hát biztoshogy sokkal jobb mint a felső!
És elég jó az ára is...
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, tudom, már megszoktátok hogy balgaságokat kérdezek, ezért elnézést is kérek, ismét
jelenleg egy ilyen "komolytalan" szub-om van, amit szeretnék lecserélni
mivel az cuccaim nem egy komoly márkájúak - mint tudjátok is - a kérdésem a következő lenne.
ennek ha minden igaz 8 cm-es a mélye. amit kinéztem ember baráti áraon az egy SAL, amiről köztudott hogy ismét nem egy eget rengető márka, de azért érdekelne a véleményetek hogy érdemes e lecserélnem?
SAL SW662
ennek a SAL-nak még is csak 20 cm-es a mélye. szerintem a hang minősége nem lehet sokkal rosszabb és/vagy jobb, viszont lehet a mély mégis "tartalmasabb" lenne, remélhetőleg. most is elég itthon a mély, de ahogy nem olyan rég Norbi72 úr írta hogy a sok mély amit a Csillagok között c. film elején tapasztalak, az inkább a rossz beállítás miatt lehet.
a mai nap leteszteltem és rájöttem hogy nem a mély hang sok, hanem a kis szubom nem bír vele, és torzít a mély, és a mély nyomó majd kiugrik a dobozából.
tehát bocsánat hogy bő lére engedtem a kérdésem, de örülnék ha időt szentelnétek a kérdésemnek...
ez a SAL itt helyileg kapható és nem kell postázgatni. -
törölt tag
válasz
y510problema #118565 üzenetére
Legolcsóbbb lehetőség ami új.. van használt lehetőség is és van más is de az itt offtopik és nem is foglalkozik vele itt senki, én se.
-
BBéci
legenda
válasz
Vikthor #118564 üzenetére
Igaz, ezért az előbbi hozzászólásomat azzal egészítem ki, hogy a házimozi erősítők hangerejét a potméterükkel, vagy saját távvezérlőjükkel - ami lehet a mellékelt infravörös, vagy applikációs - lehet és kell szabályozni. De az eredeti kérdésben szerepelt az optikai összeköttetés, aminek semmi köze a távvezérelhetőséghez, erre vonatkozott az előző válaszom.
(#118565) y510problema
Kezdésnek nézz rá a jobb felső sarokra, a téma tudnivalókra!
Simán PC-re kötve nem fognak megszólalni azok a hangdobozkák, mert nincs bennük erősítő. Tehát egy házimozi erősítő is kell a rendszerbe. -
y510problema
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, mert e-téren nem vagyok járatos. Van egy orion ht800a házimozi rendszerem, de a vezérlő egység (nem tudom mi a megfelelő neve) nem működik. Nekem tetszettek a hangszórók, és a hangzásuk is. Meg lehetne oldani valamivel, hogy simán pcre kötve hangszóróként használhassam őket? (tehát nincs-e olyan vezérlő egység, amibe vele tudom kötni a hangszórókat és csak egy jack csatlakozóval a géphez köthetném?)
-
g0dl
addikt
Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdezem, de talán tudtok válaszolni.
Van egy yamaha rx-v459 erősítőm, ami nem egy ifjonc, de nekem teljesen jó. Azt tervezem, hogy építek egy htpc-t ( és nas-t) amit ugye optikával csatlakoztatnék hozzá. Az a kérdésem, hogy van-e bármilyen mód, hogy az erősítőt a htpc-ről vezéreljem, pl. hangerő vonatkozásában?
-
kanyol
csendes tag
válasz
spiky03 #118551 üzenetére
Sajnos meghallgatni nem tudom, pont az ország másik felén van. Azt hiszem inkább várok türelmesen, majdcsak lesz a használt piacon amit szeretnék (Dynavoice Thunder T-12 vagy SVSound SB-2000). Nekem túl sok pénz ez ahhoz, hogy kísérletezgessek vele. Köszi mindenkinek a hozzászólásokat.
-
kigyi_23
addikt
válasz
xtremetuning #118550 üzenetére
Valahogy csak el kell adni az új cuccokat is, most egy darabig nagyobb odafigyelést kapnak. És gondolom a stúdió munkásoknak is kihívás ez még így aztán jobban odateszik magukat.
-
Jenő76
tag
válasz
Csabroncka #118547 üzenetére
Egy 22 m2-es szobába lenne és valóban igaz lehet ,hogy ormótlanabbul néz ki .
Tiéd az jól néz ki (dehogy már a konyhában is házimozizol)
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #118552 üzenetére
Valóban 5.0-ra gondoltam eredetileg.. ebben igazad van, de a véleményem mit sem változott: a HKTS9-et nem nehéz überelni. de hohy legyen példa 5,1-re is: Yamaha (ezt egyben nem de a NS40-et hallottam és igazán rendben van) de van Polk, onkyo 5.1 a 16-hoz az onkyo nem tudom hogy állhat de a HKTS 9-hez is, onkyohoz is többször volt szerencsém és egyértelmű nekem az Onkyo előnye.
Azok a mélynyomók nekem is tetszsenek.. el is fogadnám a két nagyobb küözül bármelyiket..
-
allein
addikt
Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni. Zene hallgatás: L - R + SW - így működik a mélynyomó. Ha átváltok filmre és annak ellenére, hogy látom az erősítő kijelzőn az LFE feliratot, mélynyomó nem szólal meg. Mi lehet a gond? Tüskék alá szabad rakni valamit?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
#09634560 #118540 üzenetére
Azért a felsoroltakból mutathatnál 100 alatt 5.1-et.
Egy jelenleg 60e-Ft-os HK szettről írtam, hogy annyiért jó. A 16-os 40-el többért nem tud annyival többet, mit az ára mutatja.
Ha valaki ilyet akar venni, annak felesleges többet áldozni rá, ha lényegesen jobb hangot akar, akkor az már a 250-300e-es kategória.
-
spiky03
veterán
válasz
kanyol #118501 üzenetére
Most látom csak, hogy válaszoltál.
Nekem van ilyen szubom.
De jelenleg még dobozában pihen erősítő hiánya miatt.
De a múlthéten átvittem haverhoz és kipróbáltuk. Nem volt rossz, de ugye még 0 kilométeres, így még nincs bejáratva. Ezért nem nyilatkoznék még az ügyben.De ha esetleg elérhető közelségben van neked az a szub, beszéld meg az eladóval, hogy tesztelheted-e saját rendszerben. Szerintem biztos megtudtok egyezni.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Jenő76 #118544 üzenetére
Én Z1-gyel kezdtem, a hangnyomásban valóban nagy a különbség, mindez attól függ hova kell. Egy kisebb szobába tökéletes a Z1 ereje (10-15 nm)
Nem lebeszélni akarlak, de a Z3 nagyobb és szerintem emiatt ormótlanabbul néz ki, ha később háttérként nem állványra, hanem fali tartóra kerül.
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Valakinek van egy jó alternatívája Surroundokhoz kellene kábel viszont nem árt ha valami jobbféle...2*10m kell szóval ha lehet ne 4000ft/m legyen
-
Jenő76
tag
válasz
Csabroncka #118543 üzenetére
Egyenlőre sztereóban hajtóm a Zensor 7 hangfalakat. A zensor3 vagy Zensor 1 hangfalakat is sztereóban hajtanám az erősítő "B" hangfalpárjára csatlakoztatva . Attól tartok, hogy ugyanazon a hangerőt a 7-es röhögve viszi az 1-es meg már betorzít . Ezért gondolkoztam zensor 3- ban, mert annak az ajánlott erősítőteljesítménye kb. azonos a 7-essel .
-
Csabroncka
addikt
válasz
Jenő76 #118542 üzenetére
Kell egy kép és akkor látható, mi a helyzet. A hangfalak távolsága a hallgatói pozíció távolságától függ. A frontok elhelyezése akkor lesz jó, ha 60 foknál kisebb szöget zár be a hallgatói pozícióval a két hangfal. Másik érdekes dolog, hogy a tér érzeten a hangfalak beforgatásával tovább lehet javítani.
Zensor 1 vs 3, a Z3 hangja a legkisebbhez képest engem nem győzött meg. Mélyben erősebb, de a Z1 nem lett rossz. A Z1 bőven elég a háttereknek, én nem panaszkodom.
-
Jenő76
tag
Üdv.!
A front hangfalak elhelyezésével kapcsolatban kérdeznék .Jelenleg a szoba sarkaiban vannak egymástó 3,6 méterre a TV széleitől 1,2 méterre . A TV és a hangfalak között van egy szekrény . Érdemes volna a szekrényeket kitolni a szoba sarkaiba és a hangfalakat közelebb helyezni a TV-hez ?
Illetve hátsó Surround hangfalnak (5.1) mi felelne meg jobban Dali Zensor 1 vagy 3 .
Köszönöm a válaszokat !
-
PTom81
csendes újonc
válasz
Nemir Ombe #118539 üzenetére
Volt szerencsém a HKTS9-est és 16-ost egymás után meghallgatni. Szerintem messze jobb a hangja a 16nak.
Persze ez csak az én véleményem. -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #118539 üzenetére
Azért erre nem vennék mérget.. versenyeztetném pár szettel, és lehet hogy pl.CAV, Onkyo, Mission, Wharfedale De a nagyobb Jamo szett is job vétel a HKTS 9/16-nál. És lehet hogy hagytam is ki...
Természetesen szerintem.. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Spuri2000 #118538 üzenetére
Igaz hogy nem nekem szól de .... annyira azért nem szar a HKTS, de akkor már inkább a 9-es. Lényegi különbség (amit hallanál) nincs a 16 és a 9 között, viszont spóroltál 40e-ret. .... és bárki bármit mond mozira ennyiért jobb, mint a 70-80-100 körüli újáras "fadobozos" szettek.
-
Spuri2000
senior tag
válasz
xxlongikaxx #118520 üzenetére
Ennyire szar a HKTS?
-
Nemir Ombe
addikt
Üdv mindenkinek!
Szóval ..... évek óta olvasom a topikot - read only - de mostanában láttam pár olyan bejegyzést, amit elolvasva kedvet kaptam az íráshoz is.
Szóval ennyi. .... és remélem nem fogok vele zavarni senkit.
Köszönöm a figyelmet.
-
BBéci
legenda
válasz
allein #118530 üzenetére
Az a teendőd, hogy ne engedd semmihez hozzáérni. Amennyiben valami oda nem illő hangot ad a szubláda, akkor be lehet kötni, értelemszerűen egyik végét az erősítőbe másikat a mélynyomóba. Valamelyik csavar alá szorítva, de hogy pontosan hová, azt kísérletezéssel kell megállapítani.
(#118528) devil-k
Van hozzá jó felirat? Mert akkor máris kölcsönzöm. -
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Milyen teendőm van a kábel végén található vékonyabb kábelvéggel? Elnézést, nem tudtam ennél jobban megfogalmazni
Kipróbálnám a ládát
Kettő van ilyen, mindkét végén
-
renatto
őstag
Ma az Octogon Audio-nál is 10% kedvezmény van mindenre és ingyenes szállítás.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #118516 üzenetére
Gyenge film.
Most néztem meg az új MI-t. Brutál hangkeverést kapott.
(#118522) BBéci
Sosem értettem, hogy mi vezet arra egy férfit, hogy női avatart kérjen magának.De ahogy látom ezt Te sem érted.
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Valaki hallott már Klipsch RP 250F-et? Ha igen, kíváncsi lennék a véleményekre. 200-ért jó vételnek számít egy bejáratós páros? -
B.Junior
tag
Sziasztok!
Mozira ti melyik szettet választanátok:
Wharfedale Diamond 8.4 vagy Wharfedale Valdus 500 és a hozzá tartozó darabok 5.0 szettben?
Egyik sem mai darab, de mindegyik most úgy 70e HUF körül érhető most el, és egyelőre ebben az árkategóriában nincs jobb megoldásom....Aki látott vagy hallott már ilyet annak megköszönöm a véleményét.....
-
kigyi_23
addikt
Thonet & Vander Pro kábelt ismeri itt valaki? Alkalmas lehet egy középkategóriás vas kiszolgálására vagy hagyja a fenébe? (nagyjából ingyen és bérmentve hozzájutnék
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #118521 üzenetére
Gondolj bele, látod a kedvencedet, picit szerelmes vagy bele, de fogalmad sincs arról, milyen a hangja.
Már a dr. House-ból ismerem (azt is kizárólag eredeti hanggal néztem), akkor kedveltem meg, azóta szinte mindegyik filmjét láttam. Ha éjjel álmomból ébresztene a telefonhívása, be sem kellene mutatkoznia, a köszönéséből megismerném a hangját. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #118516 üzenetére
Nem szeretem a thrillert, horrort, még Olivia kedvéért sem teszek kivételt. Viszont az eredeti hangot ajánlom, ha már a kedvenced.
-
MasterMark
titán
Router-hez: Ha régi a router, akkor lehet, hogy a tápja haldoklik csak, és azért dobál kapcsolatot. Érdemes megpróbálni másikkal.
-
törölt tag
válasz
z123456789 #118512 üzenetére
...vagy amikor a mamut cégek tudatosan butítják le az eszközeinket az újabb frissítésekkel,
Ne is mond: nekem a Sony xperia SP tette ezt: legelső frissítésig gyors volt, azóta nem tudom helyrehozni pedig már mindent elkövettem vele.. telefont ennél a szolgáltatónál többet soha nem fogok frissíteni.. pedighardverileg olyan lenne hogy egy akkori olcsóbb számitógép becsületére válna.
Dorian: nekem a vonalas netet dobálja le..csak nincs újravaló.. (TPlink)
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #118504 üzenetére
Gondolom láttad a Third Person-ban, amikor Liam Neeson előtt leejti magáról a köntöst.
-
z123456789
addikt
válasz
Vikthor #118507 üzenetére
(#118507) Vikthor
Hát persze...vagy amikor a mamut cégek tudatosan butítják le az eszközeinket az újabb frissítésekkel, hogy egy idő után már a sok force close miatt használhatatlanná váljon, és rákényszerülj egy újabb 100e-es tétel kiadására. Android...Ettől függetlenül a telefonos platformok közül csak azt vennék ezután is, mert a többi bár stabil működésű, számomra nem elégíti ki azt a széleskörű felhasználhatóságot amit egy droid felülete nyújt.(#118508) Dorian
Van az a pont amikor már a pénzbeni értéke nem ér annyit mint amennyit egy nagykalapács és az édes bosszú. -
Spuri2000
senior tag
Sziasztok!
Ha az alábbi kettő közül kellene választanotok akkor melyiket ajánlanátok:
Harman Kardon HKTS 16
Polkaudio TL1600Üdv:
S -
dunkel
őstag
válasz
mivamma #118444 üzenetére
Hozzám eljöhetsz, de nekem kisebb Focalom van (816V) Denonnal, MF-fel. Mozin nem rossz, sztereón elmegy, szódával.
(#118448) Norbi 72
50 óra van már benne? Majd privátban megbeszéljük.(#118445) zolaas
Fogadjunk windows alapú rendszer. Felraksz egy openelec-et, egyszer beállítod, többet nem kell hozzányúlni.(#118508) Dorian
Ha az eszközeid tudnak 5GHz-et akkor érdemes, az a frekvencia kevésbé szennyezett egy lakóparkban. Még aránylag kevesen használják. -
Dorian
félisten
válasz
z123456789 #118506 üzenetére
Nekem mostani routeremet áll szándékomban megtaposni, de még nem tudom az újak közül kell-e nekem 5gHz-et is tudó, vagy inkább erősebb hardverű2,4-es.
Még garis, de nem találom a számláját, így viszont bosszút állok a sok wifi ledobálásért -
válasz
z123456789 #118506 üzenetére
When insufficient IQ meets technology...
or giving NASA to prehistoric people
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BBéci #118503 üzenetére
& Norbi 72:
tény hogy élőben és fotón jobban néz ki, de ez a kép ráadásul egy rajzból készült...
de igazatok van, lépjünk tovább.
kinek a pap, kinek a paplan és/vagy papné.
én nagy hódolója vagyok a Hölgynek, ezért is választottam. de nem akarom összeOFF-olni a topikot, mert a végén büntit kapok és el is vehetik tőlem az egyedi avit -
Norbi 72
veterán
válasz
Csabroncka #118499 üzenetére
Holnap gyere át asszonnyal,rávezetjük a vászon témára.
-
kanyol
csendes tag
válasz
spiky03 #118415 üzenetére
Köszi a tippet! Hallottál már ilyen ládát? Ha igaz amiket írnak róla, akár megfelelhetne, de én szkeptikus vagyok az ilyen reklámszövegekkel. Esetleg ha valaki hallotta már, mondhatna véleményt (Canton sub)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest