Hirdetés
-
PROHARDVER!
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
#50192640 #10099 üzenetére
Vagy a harmadik megoldás, hogy egy szerszám nélküli keystone modult teszel a végére, és az tökéletes lesz.
Van választék bőven. Az ára pedig a jobbaknak úgy 2-3 ezer kemény magyar forint. A rosszabbak néhány százért megvehetőek. (Vagy az aljzat vagy keystone felszerelése és bekötése a korrekt megoldás!)
Szerk.: Vagy a negyedik megoldás, hogy egy falon kívüli UTP aljzatba kötöd be
-
4Grider
félisten
válasz
#50192640 #10094 üzenetére
Ha van éleslátásod, akkor megnézed az egyik ér végét: Látni fogod, hogy a patch kábelben több vékony ér van összetekerve, a fali kábelben pedig egyetlen egy rézdrót van.
Ha nincs szemed: Az ujjad köré tekered az egyik kibontott eret. Ha körbe tekerve marad, akkor falikábel, ha kirúgja magát akkor patch. -
törölt tag
Sziasztok,
Cat6 kabelezessel van gondom, ebben kérem segítségeteket.
Házfelújítás soran a villanyasz cat6 kábelt húzott a két lakás közé, az egyikben van a telekom optika végpont eszköze, onnan hoznék át egy gigás réz uplinket.
A kábel a közepén ilyen műanyag elválasztos fajta. Nekimentem valami kitudjamilyen rj45 dugóval, krimpeltem, teszteltem, semmi. Újra krimpeltem, megint semmi.
Láma kérdésem: cat6 kábelt ugyanúgy, ugyanolyan dugóval/fogóval kell krimpelni, mint cat5-öt? Ha esetleg ez a kábel az a fajta, amit két aljzat köze húznak, azt másképp kell kötni (az erparok sorrendjére gondolok)? Köszi előre is! -
VeryByte
őstag
válasz
MasterMark #10087 üzenetére
Ok, ha fordítunk kicsit a dolgon, akkor igen.
De, ha 802.1q-val az adott portokat kizárom az 1-es vlan-ból, csak a 2-esbe teszem be untagged-ként, pvid-nek meg megadom a 2-est, akkor kb ugynaz, gondolom én.
A kettő között tényleg annyi a különbség, hogy az elsőnél nem tudsz trunk-olni.
Mindegy, a kérdés adott, miért nem működik?
-
MasterMark
titán
válasz
VeryByte #10086 üzenetére
Akkor de, ez az access port. Trunk port meg ha tag-eled a vlan-okat. Csak mert az elsőféleképpen mennie kellett volna mindenképp. Ha nem ment, akkor úgy se kéne menjen ha simán csak rá van dugva. IGMP snoopingot próbáld meg majd kikapcsolni, bekapcsolni. Nem tudom hogy lehet megadni, lehet vlanokra is külön kell megmondani.
-
VeryByte
őstag
válasz
MasterMark #10085 üzenetére
Nem, az első próbálkozás nem 802.1q vlan-t jelent, hanem port vlan-t, vagyis ilyenkor switch port szinten mondod meg, hogy mik tartoznak össze, ilyenkor nincs tagging meg semmi.
Na ezt nem próbáltam. Kicsit túlgondoltam a dolgot, meg ugye a switchen volt az Access Point, amire wifi-n csatlakozva állítgattam a switch-et. :-) Na majd holnap megnézem gyorsan.
-
VeryByte
őstag
-
abcde22
tag
válasz
MasterMark #10077 üzenetére
-
abcde22
tag
Sziasztok!
10 gigabites optikai hálózatot szeretnék csinálni otthon, ehhez vettem switch-et, hálózati kártyákat, sfp modulokat, 100m om2-es optikai kábelt, lc csatlakozókat. A switch meg a hálózati kártyák meg az sfp modulok működnek, egy gyári szerelésű kábellel kipróbáltam. Most pedig a 100m-es kábelből vágtam le és próbáltam rátenni az lc csatlakozókat a végére, de nem megy. Youtube-on néztem videókat, de mindenhol csak a quick connectort rakják fel, arról nincs videó hogy az unassembled connector-t hogy kell felrakni. Összerakni össze sikerült, de mikor tolom bele a szálat az nem marad benne, kicsúszik. Valaki tudna segíteni?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
minimumgame #10061 üzenetére
Nem igényel egy ilyen projekt valamivel több tervezést? Pl bele kéne kalkulálni, hogy egy ilyen szemüvegnek mekkora sávszélesség kell, és hogy hány szemüveg lehet összesen egy helyen, különben elfogyhat a sávszél, ha nagyon csoportosulnak az emberek. Ez meg különösen ciki lenne, amikor átadjátok a rendszert, és sok ember néz egyszerre valami szemüveges bemutatót. Én szerintem lesznek olyan helyek, ahova erősebb AP kell nagyobb sávszélességgel, meg lesznek olyanok, ahova elég a gyengébb. Kíváncsian várom, hogy mire jutsz vele, van esetleg valami blogja a projektnek?
-
zolee001
őstag
Érdekes is lenne ha egyik ip cimröl kimegy egy kérés a ciccolina best of videoért majd egy másik ip cimre küldi a videot ahol éppen az esti imát nézik :-)
-
Magnat
veterán
válasz
MasterMark #10069 üzenetére
Kipróbáltam smb-n virtuális gépek között, csináltam egy gépet 2 lan csatival meg egy másikat és Wiresharkkal néztem h milyen forgalmat generál ha az egyik vagy ha a másik nic-en szólítom meg, mindig arról beszélt vissza amin át megszólítottam. Köszi!
-
Magnat
veterán
válasz
MasterMark #10066 üzenetére
Nem vagyok hülye, elsőre is értettem (sőt egyébként is tudtam), de attól még a routing tábla alapján találja ki az eszköz, h kell-e routing és ha a metrika alapján a másik csatolónak nagyobb a prioritása, nem logikusabb arról válaszolnia?
-
Magnat
veterán
válasz
MasterMark #10064 üzenetére
Igazából annyi, h LA nélkül is kihasználható-e a 2x1GB úgy, h két külön eszközről manuálisan külön ip-n szólítod meg az eszközt. Én azért nem vagyok biztos ebben 1ébként (bár sanszosabbnak tartom), mert routolt hálózatnál is előfordulhat olyan, h a válasz máshonnan jön és igazából a routing tábla kicsiben hasonlóan működik.
-
Magnat
veterán
válasz
MasterMark #10062 üzenetére
Tudom, hogy működi a LA, csak nem ez volt a kérdés
Ha mondjuk a két csatoló közül metrika szerint alacsonyabb prioritású ip címen szólítom meg, akkor a másik ip-ről jönnek a válaszok? -
MasterMark
titán
válasz
Magnat #10060 üzenetére
Na most ha csinálsz egy link aggregációt a nason, akkor azonos IP címük lesz.
Ha a switch ezt nem támogatja, akkor csak az egyik irányban lesz aggregált sebbességed, és az a letöltés. Azaz ha lefele másolsz magadnak a nas-ról akkor aggregált sebességed lesz, ha felfele akkor a szokásos.
De mondom aggregált linknél ugyanaz az IP-d lesz a két nicen.
Egyébként ha különböző lenne akkor ahogy már mondtam a nic precedenciája adja meg hogy melyiket fogja használni, amit a metrikával tudsz állítani.
szerk.: Azaz ha letöltesz a nasról akkor az aggregált sebességet tudod használni akár több gépről is, feltöltésnél viszont a switch nem tudja hogy mindkettő arra megy ezért ott csak az 1 linkkes sebességed lesz.
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Itt is érdeklődnék.
Tervezés szinten, egy komplett gyár és annak területét szeretnénk lefedni Wifi-vel, ehhez kb. 100-150 darab kültéri (és beltéri) AP-ra lenne szükség 2.4Ghz és 5Ghz is kell.
A jelenlegi rendszerrüktől függetlenül keresném most a legbiztosabb megoldást, érdekelne, mi lenne az. Költségek nem számítanak szerencsére.
Egy erőműről van szó kb.500x200 méter alapterület, ezen belül maga az erőmű 150x100 méter, sok fém, fal, vasajtó, stb. Kívül-belül le kellene fedni Wifi hálózattal. A sávszélességről részleteket még nem tudok, de virtuális szemüvegek(elvileg HoloLens) lennének használva, tehát VR a célfelhasználás.
A kiépítés is tőlünk, illetve az eszközöktől függ, vezetékes rendszert, PoE-n keresztül gondoltuk, a fő területek, switchek között pedig optika. Redundáns rendszer lenne még jó.
Minden infó, beszélgetés jól jön -
Magnat
veterán
válasz
MasterMark #10059 üzenetére
Jah, azonos lan és subnet ... igazából ott merült fel a dolog, h ha van egy nasod ami dual lan, de nincs LA-t támogató switched akkor kihasználható-e a dupla sávszél úgy, h két külön eszközről a két külön ip címen szólítod meg mondjuk smb-n.
Nyilván routolás nem lesz, de nem a routing táblán megy végig és keresi meg az adott ip-re illeszkedő destination/netmask párost és interface-t?Illetve mi van akkor, ha a nas irányából indítok egy kérést, pl pinget (azonos subnetbe), hogy dönti el, h melyik nic-en küldi ki, nem azt is a routing tábla alapján?
-
MasterMark
titán
válasz
Magnat #10058 üzenetére
Mivel ugyanaz a háló ezért nem lesz szerintem külön routing, csak a nic metrikája.
Ha a két nicen külön ip van akkor azon az ipn fog válaszolni amin kerested.
Ha azonos lanban van az azonos subnetet jelent. (Az elején azt írtad a végén meg amazt.) Ha külön subneten van akkor már lesz külön routing, de akkor is a megfelelő ipn válaszol.
-
Magnat
veterán
Üdv,
gyors keresztkérdés:
Adott egy eszköz, mondjuk egy pc 2 db NIC-cel azonos lanba rakva külön ip címekkel. Tegyük fel, h app, service és tűzfal szinten nincs szabályozva, h milyen app v service melyik ip-n érhető el, tehát bármi elérhető bármelyik ip-n.
Ha azonos subnetből megszólítom a gépet valamelyik ip-jén keresztül, akkor garantálva lesz, h a válasz is ugyanazon a NIC-en keresztül fog érkezni vagy azon jön a válasz amelyik a routing táblában az adott subnet eléréséhez előrébb szerepel? -
törölt tag
válasz
Véreshurka #10054 üzenetére
Értem, köszönöm a segítségeteket!
-
Véreshurka
senior tag
Kár, hogy itt a fórumon mintha kevés embert érdekelne ez a téma, és csak itt-ott, egy-két fórum alatt lehet csak belefutni hasonló beszélgetésekbe...
#10051 Gergo322:
Bár valóban nem egy Hálózatokról alaposan topikba illik a kérdés, de ha már kérdezed, sajnos a proxy sem megoldás. -
válasz
milan26 #10052 üzenetére
Ez olyannyira így van, hogy egy konkrét ügyemben pusztán egy telepített, de a szakértő szerint egy bűncselekmény elkövetése időpontjának a környékén sem használt TOR Browser puszta léte is elég volt a bíróságnak arra, hogy bizonyítottnak tekintse, hogy az adott gép gazdája követett el számos olyan cselekményt, amire egyébként nem, hogy bizonyíték, de még utalás sem volt a nyomozati anyagban.
MaCS
-
milan26
senior tag
válasz
#26944512 #10051 üzenetére
Tudomásom szerint a Tor gyakorlatilag feltörhetetlen. A szolgáltatód szervere is csak annyit lát, hogy te csatlakoztál a Tor hálózatára, de azt hogy milyen weboldal szerveréhez küldted a kérést, vagy milyen adatokat fogadsz, azt nem látja. Egyedül az exit node és a weboldal közötti kapcsolat titkosítatlan, ha nem használnak https-t. Ezért alkalmas csak anonymitásra és nem az adatok titkosítására. De az exit node sem tudja, hogy ki küldte eredetileg a kérést a szervernek. Gyakorlatilag az összes kapcsolatot egyszerre kellene feltörni hatályos időn belül, hogy az egész adatforgalmat beazonosíthassák végponttól végpontig, mert időnként a Tor magától is új kapcsolatokat épít ki. Innen ered a hagyma név. Nem tudom, te mit szeretnél csinálni, ne érts félre, de akiket elkaptak bűnözőket, azokat mind az emberi kapcsolataik alapján, teljesen hagyományos bűnüldöző módszerekkel. Ha látják, hogy te sokszor csatlakozol a Tor hálózatához, akkor felhívod a figyelmet magadra, hogy biztos valamiben sunnyogsz, azt pedig pontosan tudják, hogy te ki vagy, ezért elkezdhetik vizsgálni az emberi kapcsolataid, vagy a számítógéped HDD-jét. Ha valamilyen ügy kapcsán felmerülhet a te neved is, és a gyanús emberek közül egyedül te használtál Tort, akkor máris tudják, hol keresgéljenek. Bárhogy, valahogy máshogy.
Arra azért én is kíváncsi vagyok, hogy azok a szerverek, amiken a tartalom található, hogyan rejtik el magukat, hisz az exit node látja őket, de biztosan van arra is módszer. Időnként le is lövik azokat az oldalakat.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #10050 üzenetére
És mi van ha a TOR mögött még lesz egy külön proxy?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #10048 üzenetére
Köszönöm, TOR-al sem?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valószínűleg rossz topicba írok, de tanácsot szeretnék kérni valakitől aki jártas egy bizonyos témában (weboldalak, anonimitás). Privátban írnám meg. Köszönöm. -
M@no
tag
válasz
MasterMark #10035 üzenetére
Nem tudom már hány éve krimpelgetek, de eddig én se találkoztam ilyen csatival.
-
snorbi82
senior tag
Uhh nekem volt, hogy kellett volna egy olyan gép, amit csak oda teszek és megcsinálja.
3 napig nem csináltam mást, csak krimpeltem. Este nem éreztem a kezem. Utána meg rack szekrény... A végén az volt a jó, hogy csak 4-nél krimpeltem el. A főnököm mindig mondta, hogy mit sírunk ez könnyű meló. Mikor a 2.at csinálta, jöttek a kérdések: hogy bírod ezt csinálni egész nap...
Szóval én is azt mondom, hogy nem kell ilyen kilógós, de ki mit szeret. -
Tamy
őstag
válasz
"Minden képet amit találok rosszul van bekötve, de ez ne zavarjon meg senkit.
"
Olyan nincs, ami el is igazítja helyettem a megfelelő sorrendben?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #10042 üzenetére
Van Amazonon is.
[link] -
törölt tag
válasz
MasterMark #10039 üzenetére
5-ből 3-at elszúrok, hiába egyengetem. Néha kell szerelnem, de inkább áldozok rá. Mert nagyon kényelmes.
-
törölt tag
válasz
bambano #10031 üzenetére
Olyan aljzataim vannak, amelyeknek a homlok vége nyitott. Bármilyen hosszan kitudom belőle tolni az érvégeket. Látom szemmel, ha nem jó a szin sorrend és kihúzom, javítom.
Hagyományos esetben, krimpelsz, kábelteszter, levág, újra próbál, amíg jól nem illeszkednek a szinek.
YT.on láttam ilyen fogót. Vennék, ha találnék. Néha kell szerelnem, de akkor rohadtul kikezdi az ujjaimat az erek rendezése és elhibázom többször a sorrendet.
-
válasz
Bámulatos, hogy mire nem képes az emberi elme!
Köszönöm!
MaCS
-
korcsi
veterán
-
válasz
4Grider #10032 üzenetére
Basszus, van ilyen???
Én ugyan csak hobbista vagyok sokszor hobbiszerszámokkal, de az ezres nagyságrend azért összejött az évtizedek alatt -- de olyan dugóval még én sem találkoztam, aminek ne zárt hüvelyben végződne a csatornája.
Viszont sokszor kívántam már ilyet sűrű káromkodások közepette...
MaCS
-
-
bambano
titán
a kérdést figyelmetlenül olvasók kedvéért a kérdezőnél a munkafolyamat a következő: hosszúra blankolja, berakja a dugóba, krimpeli, méretrevágja.
ehhez keres olyan szerszámot, ami az utolsó lépést egy menetben végrehajtja a krimpeléssel.
amit még ő lehet, hogy nem tud, de elmondom: ha nem vágja elég rövidre a kábelt, akkor némelyik aljzatba nem lehet bedugni. -
mtz81
tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Krimpelő fogót keresek, olyat ami levágja a nyitott végű RJ-45 csatiból kilógó érvégeket. Van normál fogóm, csak béna levagdosni sniccerrel.
Kínálat van bőven, csak fárasztó annyi képet végig nézni.
Van erre valamilyen szabvány elnevezés?
Keresek ugyanilyen csatit is, kábelt is, boltot is. -
Kekmen
senior tag
Köszi, a chipset frissítésen kívül ezeken már túlestem. Most megcsináltam, de az sem segített. A routert kiiktattam, közvetlen a kábelmodemmel kötöttem össze, ugyan az. Egyébként amikor azzal volt összekötve, a wifi tökéletesen működött. BIOS legfrissebb, lan legfrissebb. Levontam a konklúziót, szar a hálókártya. Vicces mert pont a 2.5 Gbit miatt választottam egyrészt, gondolva a jövőre. Na mindegy, vagy gariztatom, vagy majd veszek a jövőben egy 2.5 Gbit-es PCIe kártyát, ha már az lesz a szűk keresztmetszet. Köszönöm még egyszer a tippeket.
-
Log13
csendes tag
válasz
Kekmen #10020 üzenetére
rengeteg a hibalehetőség, sok kérdésre válasz kell, pl:
-mikor volt a legutóbbi stabil állapot, mi változott ami miatt ez a jelenség bekövetkezett?
-direktbe van kötve a PC és router, milyen speed/duplex kapcsolat alakul ki, esetleg hardcoded módban is jelentkezik (autoneg off)?
-driverek frissessége (bios, chipset,lan), legutolsó hivatalos oldalon lévővel is fennáll?
-router firmware upgrade volt?
-hálózati topológia, hány eszköz van a routerre van kötve, többi eszközön folyamatos az internet, csak ez a gép érintett, routeren lévő másik porton is ugyan úgy rossz?hirtelen ezek jutnak eszembe.
-
Kekmen
senior tag
Ennek semmi köze a torrenthez, a grafikon csak mutatja, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnik a net, majd pár másodperc múlva újra működik. Ahogyan írtam is, személtetésnek tettem be a jelenségről. A szoftveres és hardveres környezet ugyan az, de az integrálttal ezt csinálja, a PCIe-el nem. Erre keresem a miértet.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Telepítettem otthonra egy OpenVPN szervert ezen leírás alapján [link]
Működik is, viszont az a gondom, hogy ha becsatlakozom, akkor az internet forgalom is ezen keresztül megy. Hogy lehetne beállítani, hogy csak az a forgalom menjen a VPN felé, ami az ottani hálózathoz kell, az internet forgalma menjen simán előtte.
Itt az OpenVPN szerver konfig fájl:port 1194
proto udp
dev tun
user nobody
group nogroup
persist-key
persist-tun
keepalive 10 120
topology subnet
server 10.8.0.0 255.255.255.0
ifconfig-pool-persist ipp.txt
push "dhcp-option DNS 8.8.8.8"
push "dhcp-option DNS 8.8.4.4"
push "redirect-gateway def1 bypass-dhcp"
dh none
ecdh-curve prime256v1
tls-auth tls-auth.key 0
crl-verify crl.pem
ca ca.crt
cert server_DLW0eBbBauvNBBJq.crt
key server_DLW0eBbBauvNBBJq.key
auth SHA256
cipher AES-128-GCM
ncp-ciphers AES-128-GCM
tls-server
tls-version-min 1.2
tls-cipher TLS-ECDHE-ECDSA-WITH-AES-128-GCM-SHA256
status /var/log/openvpn/status.log
verb 3Köszönöm!
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem lőttem mellé a topikkal. Szóval adott egy ASUS TUF Gaming 550-plus lap, benne egy integrált 2.5 Gbit-es Realtek hálózati vezérlővel. A routerem egy Redmi 2100, Cat5e vezetékkel összekötve, Win 10 64 bit oprendszer 20H2.
A problémám az, hogy az internetem olyan mint a mesében, hol volt, hol nem. Van, hogy 5 percen belül 2-3 alkalommal is megszakad pár másodpercre, van, hogy 1 óráig sincs semmi baja. Szemléltetésnek itt a Qbittorrent kliens grafikonja: [kép]
Már legalább 3 fajta illesztőprogramot kipróbáltam, mindegyikkel ezt csinálta. Mivel volt itthon egy PCIe hálózati kártyám, szintén Realtek, csak 1 Gbit-es, beszereltem. Azzal tökéletesen működik. Szeretnék ötleteket kérni, hogy miért csinálhatja ezt, merre felé keresgéljek? -
Véreshurka
senior tag
válasz
MasterMark #10011 üzenetére
Okés, akkor bedobom a kérdésemet aztán lesz ami lesz...
Egy KVM-en belüli külön hálózatot szeretnék létrehozni ahol egy pfsense osztaná a címeket. Valahogy így gondolnám:
A virtuális pfsense az alap NAT-olt hálózatot kapná az egyik virtuális port-on (tehát ez lenne a WAN oldal), emellé felvennék egy másik portot (LAN oldal) amin keresztül a további VM-ek kapnák a hálózatot a virtuális pfsense-től (mint az internal network Virtualbox alatt). Hirtelen csak annyi a kérdésem, hogy jól rakom-e össze magamban az olvasottakat, és ahhoz, hogy ilyen hálózatot tudjak definiálni a pfsense 2. virtuális portján ahhoz egy xml fájlt kell létrehoznom mondjuk pfsense.xml címmel és ezzel a tartalommal:<network>
<name>pfsense</name>
<bridge name="virbr%d" stp='on delay='0' />
</network>
Majd anet-create /a/fájl/elérési/útja/pfsense.xml
paranccsal definiálom az új virtuális hálózatot (ha jól sejtem ez esetemben virbr3 lesz, mert már van virbr0,virbr1, virbr2), azt elindítom asudo virsh net-autostart pfsense
illetve asudo virsh net-start pfsense
paranccsal és ezt a létrehozott hálózatot adom meg a 2. porton, mint network source a pfsense-nek, majd a többi VM-nek az elsődleges portján? Ha jól értem akkor annak örülök, de lenne még itt egy kis apróság: kíváncsiságból feltettem a Whonix KVM verzióját, és ott is hasonlóan kellett létrehozni a hálózatokat, de ott ezzel a paranccsal:sudo virsh -c qemu:///system net define pfsense.xml
, majd így kellett elindítani azt:sudo virsh -c qemu:///system net-autostart pfsense
,sudo virsh -c qemu:///system net-start pfsense
. A leírás amit követtem a pfsense-hez elég régi (2012-es), így ezért bizonytalanodtam el, hogy lehet azóta már máshogy működik a dolog. Remélem elég érthetően írtam, elég új még nekem a virtualizálás. Tudom, hogy a KVM nem éppen kezdő szint, de egyrészt sokkal fluidabbak a feltelepített oprendszerek, mint virtualbox-on, illetve virtualbox-on valamiért nem akar működni a DNS névfeloldás hasonló felállásban, azon még rágódom kicsit, addig is gondoltam megpróbálnám KVM alatt.Előre is köszönöm a válaszokat, és ha elfér itt akkor lehet majd még jönnék hasonló témájú kérdésekkel.
-
MasterMark
titán
válasz
Véreshurka #10010 üzenetére
Lehet mindent, max nem tudunk rá válaszolni.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Virtuális hálózati kérdéssel (KVM) jó topikban vagyok, vagy inkább másikat kellene keresnem?
-
Oliverda
félisten
Alaplapi gigabites Realtek LAN pár hónapja elkezdte eldobálgatni a kapcsolatot pár másodpercre. Ha kihúztam és visszadugtam a kábelt, megjavult. Átdugtam a kábelt a router másik aljzatába, de nem segített. Pár hete elkezdett random leáállni a gép, mintha valahol túlmelegedés vagy zárlat lenne. Nagy nehezen rájöttem, hogyha manuális leszabályozom 100 megabitre a kapcsolat sebességét, akkor abbahagyja. Kábelt cseréltem, de nem segített. Láttatok már hasonlót? A router vagy inkább az alaplap lehet a hunyó? Most épp nincs sem másik router, sem másik alaplapom amivel tudnám tesztelgetni.
-
abcde22
tag
válasz
MasterMark #10003 üzenetére
Igazából nem néztem bele, csak bedugtam a kábelt és távol is volt tőlem de valahogy oldalra is kisugarzik ezek szerint. Fáj a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Harman Kardon AVR 171S
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro