Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
python1 #189928 üzenetére
Van hogy muszáj, meg van hogy a férfiúi hiúság ugye
De amúgy mint láthatod eddig nem állított meg két tenisz könyök (bal karomban már nincs is), egy brutális csukló fájdalom (tényleg olyan volt, hogy zero terhelésre ha forgattam a kezem úgy beszúrt, hogy fel fel szisszentem akaratlanul. Ezen amúgy segített a pihenés, valszeg francia rúd bicepsz gyakorlat tolta szét... Szóval az látszik, hogy van a híres genetika is. Nekem szarok az ízületeim, ezek szerint a szalagok is. És annak meg bazira semmi értelme, hogy addig hajtom ezt amíg esetleg elszakad
Nem vagyok egy nyávogós fajta, tavaly elég szép roller baleset után még én tettem be az 52 kilós gépet öcsémnek a csomagtartóba törött lábbal, mert már nem bírtam nézni mit szenved
De se nem muszáj ebbe tönkre mennem, sem a büszkeség/egom sem akkora hatalmas hogy fölöslegesen szenvedjek.Nem mellesleg csak arra voltam kíváncsi ki mekkora súllyal tolja a skullcrushert
Az persze marha hasznos infó, hogy sokaknak odavágott a gyakorlat, illetve az ember önbecsülésének sem hátrányos, hogy ha hallom hogy tricepszre más sem feltétlen a lehető legnagyobb súllyal megy
macho power triggered
az neked akkor golfkönyök, szinte tuti. Nekem is ilyen gyakorlatoktól fájt bazira csak hüvelykujj oldalon
ezt tolom, amúgy mindkét oldalra edz, szóval lehet neked is jó.
[link]
annyit tettem hozzá pluszba hogy nem csak lefelé néző tanányérrel csinálom, hanem fordítva is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest