Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz python1 #189928 üzenetére

Van hogy muszáj, meg van hogy a férfiúi hiúság ugye :DDD
    De amúgy mint láthatod eddig nem állított meg két tenisz könyök (bal karomban már nincs is), egy brutális csukló fájdalom (tényleg olyan volt, hogy zero terhelésre ha forgattam a kezem úgy beszúrt, hogy fel fel szisszentem akaratlanul. Ezen amúgy segített a pihenés, valszeg francia rúd bicepsz gyakorlat tolta szét... Szóval az látszik, hogy van a híres genetika is. Nekem szarok az ízületeim, ezek szerint a szalagok is. És annak meg bazira semmi értelme, hogy addig hajtom ezt amíg esetleg elszakad :))
    Nem vagyok egy nyávogós fajta, tavaly elég szép roller baleset után még én tettem be az 52 kilós gépet öcsémnek a csomagtartóba törött lábbal, mert már nem bírtam nézni mit szenved ;]
    De se nem muszáj ebbe tönkre mennem, sem a büszkeség/egom sem akkora hatalmas hogy fölöslegesen szenvedjek.

Nem mellesleg csak arra voltam kíváncsi ki mekkora súllyal tolja a skullcrushert :DDD Az persze marha hasznos infó, hogy sokaknak odavágott a gyakorlat, illetve az ember önbecsülésének sem hátrányos, hogy ha hallom hogy tricepszre más sem feltétlen a lehető legnagyobb súllyal megy :) :R

#189929Janaboy

macho power triggered ;]

#189931m3s

az neked akkor golfkönyök, szinte tuti. Nekem is ilyen gyakorlatoktól fájt bazira csak hüvelykujj oldalon
    ezt tolom, amúgy mindkét oldalra edz, szóval lehet neked is jó.
    [link]
    annyit tettem hozzá pluszba hogy nem csak lefelé néző tanányérrel csinálom, hanem fordítva is

Új hozzászólás Aktív témák