Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
Qtya123 #189695 üzenetére
Nekem épp az ellentéte. Számomra elég lenne nyáron is 25 fok max. 30 fok és afölött már haldoklom. Egyszerűen nem vagyok beszámítható, ideges vagyok, nem tudok koncentrálni szinte semmire 30 fölött. Szerencsére a lakásban van klíma mindegyik szobában, dolgozni meg nem megyek ilyen melegben, szerencsére megtehetem. Párom ezt már megszokta
Ilyenkor hajnali, reggeli órákban lemegyek és sétálok egyet, amíg nem jön fel teljesen a nap.
Edzéseimet áttettem a reggeli órákra, de még klíma mellett is izzadok, mint a kutya. Fogyok is nyáron rendesen zsírból, ami nem éppen hátrány testépítés szempontjából.Napközben kinézek az ablakon és a látványtól már elkezdek izzadni
Szóval nálam 25 fok és az alatt van élet. Cserébe télen egyáltalán nem fázom, nem igénylek 18-19 foktól többet a lakásban. 22 fok fölött már diszkomfort érzetem van.
-
python1
veterán
válasz
basaharc502 #189696 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, szeretem a meleget, de nem bírom, viszont télen soha nem fázom, nincs is nagykabátom, télen csak max egy pulcsiban vagyok, svédben használtam csak kabátot, egyszer fáztam is -30 fokban.
De igazán egy nyári estén fáztam életemben a legjobban, lehettem vagy 18-éves, tisztán emlékszem, egy trikóban diszkó után egy lánnyal sétálgattam, nem volt nálam zsepi, azt ki kellett csapnom az orrom is. -
S e t h
nagyúr
1981 óta hány nappal több hőhullámos nap volt területi lebontásban
-
S e t h
nagyúr
-
basaharc502
aktív tag
Különbözőek vagyunk ez látszik már ebből a pár kommentből is. Én pl. pont fordítva működök, mint Qtya123 kolléga.
Számomra akkor kezd diszkonfortossá válni a történet, amikor a belső hőmérséklet 29-30 fokos, vagy több lesz. Ez pl. nálam elég gyorsan megvan, ha nem megy a klíma (mert 0/24-ben azért mégsem mehet, mint ahogy télen sem fűtünk egész nap) akkor kb. 13 órára megvan a 29-30 , 15-re a 31-32.
Nemhogy edzeni, de még leülni a gép, tv, akármi elé sem tudok pihentetően, mert kényelmetlenül meleg van...mondjuk olyan emberrel sem találkoztam még élőben, aki szeretne és tud is 30 fokos szobában pl. pihentetően aludni. -
Qtya123
őstag
válasz
Apollyon #189688 üzenetére
Ez nagyon ember függő. Van aki 25 fokos szobában meg akar dögleni a melegtől, más meg ugyanott majdhogynem fázik.
Nekem a nyár 30 Celsiustól felfelé kezdődik, alatta csak maszatolás. Jó persze, lehet erről más lenne a véleményem, ha mondjuk ács lennék, vagy bármi más fizikai munkát kellene a tűző napon végezni.
Viszont a klímát sem nagyon igénylem, az autóban akkor van rá szükségem nyáron, ha dugóban ülök, normál városi haladásnál eszembe nem jut bekapcsolni, ahogy ma sem tettem a nagy melegben, elég volt a lehúzott ablak (továbbá pályán kell, mert a menetszél letépi a fejem+megsüketülök).
Klíma a lakásban is alig megy, ritkán használjuk, csak ha nagyon fülledt az idő.
Cserébe télen szükségem van legalább 23-24 fokra, alatta olyan díszkomfort érzetem van, hogy csak na. Sajnos a vendégek 80%-a megdöglik a melegtől, ha hozzánk jön.
Viszont a tél az no way nálam. Szoktam mondani, hogy 20 fok alatt számomra nincs élet, csak vegetálás. Gyűlölöm, inkább lennék 365 napot 30 fokban, mint 1 hetet mínusz 5-ben. Iszonyatosan semennyire nem bírom a hideget sem testileg, sem lelkileg. -
-
-
python1
veterán
válasz
S e t h #189687 üzenetére
5-éve még nem kellett klíma, tehát azóta már van, büszke voltam a lakás extra szigetelésére, betegesen kerestem hol lehetne még szigetelni, elegek voltak az esti szellőztetések, de sajnos egyre több napot, heteket megy a klíma már mára, 25 fokon tudom a legmelegebb napokban az egész lakás hőmérsékletét tartani.
Viszont még így is ömlik rólam a víz, edzés közben, de még úszás közben is izzadok a balcsiban, ami azért durva.
Lajmund
Igen számít, hogy hol laksz, alföld teljesen más, éltem 30-éves koromig a legmelegebb részén, de éltem svédben is, kurvára megkavarja az embert. -
Lajmund
őstag
válasz
Apollyon #189688 üzenetére
😂😂😂 Ahha értem szóval te is öreg vagy és puding. Nem baj.
Biztos most is meleged van. 😆 Én még csak 35 vagyok és ugy emlékszem 20-25 éve is voltak ilyen melegek itthon. Alföldi vagyok szóval mi kapjuk a legjobban az országban és nálunk csökken le a legkésőbb a hőmérséklet amikor jön a frissülés. Belvàrosba lakok ez se sokat segít a dolgon. Ja és tèlen olyan fehér vagyok hogy világitok mivel nem szolizik. Nincsnek buckalako se C felmenőim. Én nyàron is megyek meleg termálba és szaunába az egy órás uszás után. Lehet ez is sokat dob hogy feljebb van az ingerküszöbön. Én azt làtom a környezetemben hogy aki keményen edz az nem nyafog csak az aki nem kardiozik. Fokozza ezt a cigi pia kombo. Azt látom hogy màr nincs tèl és tovább tart a nyàr de pl szerintem ez tipikus juliusi idő. Amúgy ilyen melegben születtem nem tudom ez számit e valamit de a hideget is jól bírom.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Lajmund #189685 üzenetére
Lehet ahonnan jöttél valami sivatagi buckaországból ott ez a normális, de Európában ez nagyon nem volt jellemző, se nem a tavalyi globál 48-52 fokok az északi féltekén.
Amugy aki kardiozik az meg se érzi.
Amúgy nem kéne általánosítani, lehet neked mint nem napon barnult bőrűnek más a tűrőképessége, mint amit itt ebben a régióban megszoktunk. -
Lajmund
őstag
válasz
basaharc502 #189684 üzenetére
Semmivel se voltak átlagba hüvösebbek a nyarak. A tél változott a nyár semmit max öregebb lettél.
Amugy aki kardiozik az meg se érzi. Én ugyanugy edzek mint hüvösbe. Kb jobban megizzadok de ennyi.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
scdlsc #189670 üzenetére
Persze...régen nem volt és különösebben igény sem lett volna klímára, mivel a nyarak 28-29 fokos maximukokkal tetőztek, olykor átlépve a 30-as határt. Még bő 10 évvel ezelőtt sem voltak ilyen brutális és hosszantartó hőségek, mint manapság. Elég csak megnézni 1-1 5-10 emeletes épület esetében hány klíma került fel az utóbbi 10 évben.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
aelod #189668 üzenetére
Szerencsére nem fizikailag vagyok/érzem magam sz@rul...inkább mentálisan rak teljesen padlóra ez a meleg...nem tudok úgy koncentrálni sem, de ezzel gondolom nem vagyok egyedül.
Mai láb megvolt...sajna a meleg miatt visszább kellett vennem, ahogy gondoltam..de úgy vagyok vele nem ezen a héten fogom megváltani a világot.
Szabin vagyok, tudnék - lenne kedvem/erőm a napi edzésen kívül más féle aktív mozgásra is, de a 38 fok teljesen visszafog. Szóval most marad a mérgelődés a f0s idő miatt. -
CriticalHit
addikt
Úton a 6. Mr Olympia címért. CBum és a bajnokok edzője. Váll, bicepsz. Bukásig és bukáson túl részismétlésekkel. [link]
-
python1
veterán
válasz
Tyler Durden #189678 üzenetére
Megèrtem azt is, sokan csak azèrt járnak terembe mert kell a társaság is, èn nem szeretem a nyüzsgèst edzès közben, gèpeket se szeretem annyira
De ez így is van jól, mivel az egyik bevèteli forrás a családnak egy saját terem, vagyis a párom fiának, van egy komoly terme.
Próbáltam nèhány hónapig, jó a társaság is az egèsz család , rokonság oda jár, de most egyelőre kihagyom, kènyelni funkciók miatt. -
válasz
python1 #189675 üzenetére
Vannak olcsóbb alternatívák, de nyílván a terem az akkor nem olyan minőségű. Nyílván egyéni preferencia, de én szeretek gépeken edzeni /amellett, hogy szabad súlyokat is használok/, az olcsóbb termek inkább ebbe az irányba mennek el. Lehet ez már a korral jár és 20 éves lennék, akkor pont leszarnám, hogy mivan, de nálam már előjött az itt fáj ott fáj, és ezt igyexem elkerülni.
-
python1
veterán
válasz
Dinter #189673 üzenetére
Én a 3-napos változatát csinálom jelenleg, 3-nap edzek mindenre, 2 nap pihi azt újra, nekem a heti 1edzés/izom, lehet kevés lenne.
Tulajdonképpen az ötnapos edzés, sem lenne rossz, de én 1 izomra annyi gyakorlatot, már fárasztónak éreznék egyszerre.
Tyler Durden
Én a 20k-t sajnálnám havonta erre, nyilván aki nem tud otthon annak nincs más lehetősége. -
válasz
scdlsc #189670 üzenetére
Ahova én járok ott egy 20-as, igaz ez BP, igaz a terem is szerintem patika. /mondjuk a klíma most még itt sincs úgy megtolva ahogy kéne, tegnap az edzés végére kezdtem kilenni a hőmérséklettől/
Viszont itt az all you can move játszik és úgy havi 14k, ami szerintem nagyon baráti. Fiam egy kisebb edzőterembe jár, ott a havi diákbérlet 10k /bőven vállalható terem az is, annyi, hogy kevesebb gép van, meg a terem is kisebb/aelod: BP-n ha nagyobb terembe mész akkor a 20k-s ökölszabály játszik sajnos
-
Dinter
addikt
Segítsetek megérteni a bro splitet. Mindenhonnan az ömlik, hogy rossz, felesleges annyi gyakorlat egy izomra meg minden izomcsoportot kétszer kéne edzeni egy héten. Én is ezt követtem magamtól. Ezzel szemben vannak azok, akik azt mondják, mindegy mit csinálsz, csak csináld rendszeresen és erőltesd meg magad.
Az edzővel mi is bro splitet csinálunk. Minden edzés után érzem, hogy rendesen megdolgoztam, nem fáj semmim, és a számok is szépen mennek fel. Most akkor jó vagy rossz a bro split?
-
scdlsc
senior tag
válasz
basaharc502 #189667 üzenetére
Én többek között ezért fogok most termet váltani. A gépek között nem zavar, ha meleg van, de az öltözőben is meg lehet rohadni. Értem én, hogy a 70-es években nem volt még klímaberendezés, de 2024-et írunk. A társaság egy része nem használ törölközőt és le sem törli a padot maga után. A múltkor megint kiszúrtam valakit, aki nem használt váltócipőt. Szóltam a személyzetnek, hogy mi a helyzet. Az volt a válasz, hogy ő már nem szól, mert úgyis felesleges. Ugynakkor 18 500 forint a havi bérlet. A lóf@sznak is van vége, szóval én lépek egy másik helyre.
-
python1
veterán
válasz
-
aelod
veterán
válasz
A korábbi pince terem ahová jártam, ott sem volt semmi: se klíma se venti (utóbbi jobb is mert olyan por volt meg retek, hogy jobb volt ha nem fújja a pofámba feleslegesen)
33 fokok voltak. Edzést letoltam ahogy kellett mindig.
Viszont ha rosszul vagy közben akkor hagyd a fenébe annyit nem ér. -
basaharc502
aktív tag
A termeben, ahova járok nincs klíma..sőt semilyen légmozgást segítő berendezés pl. pár tetves ventillátor stb. se. A terem belső hőmérséklete 30,2 fok volt, ami a hét folyamán bőven 31 fölé fog menni...lehet már ma. Tegnap már-már a rosszullét kerülgetett, nem is tudtam, csak kb. szűk 3/4-ét megcsinálni az edzésnek...ma láb...hát nem tudom...előre félek. Valahol féltávon jön el az, hogy az izzadás eredeti funkciója megszűnik létezni, a pulzus magas marad, a maradék gyakorlat elvégzése pedig kínszenvedéssé válik.
Egyébként a terem szinte üres...én még a hardcore-abb arcok közé tartozom, akik azért lemennek és nyomják valamilyen szinten. -
python1
veterán
válasz
ooooobi #189665 üzenetére
A gyógyszer nem cseszte még szét a szerved?
Engem már 20-éve temettek, hogy ilyen magas vérnyomással sokáig nem fogok élni, tíltottak a testépítéstől, egy rakás gyógyszert írtak fel, természetesen egy szemet sem vettem be, testépítést sem hagytam, sőt kemény kardióba kezdtem, mára 120-as a vérnyomásom.
Van néhány alternatív megoldás is, biztosan van olyan eset amikor már kell a gyógyszer, csak azt nem kell megvárni. -
ooooobi
senior tag
válasz
aelod #189660 üzenetére
En is magas vernyomasos vagyok, de kezelve van. Gyogyszert kell szedni es nem kell semmilyen gyakorlatot hanyagolni emiatt. A kezeletlen magasvernyomassal van gond, sokan hiszik azt, hogy ''nekem 160+ de jo ez, ez a normalis'' kozben meg lassan szetb@ssza a szervezetet. Akinek lassan alakul ki eszre se veszi, mert hozzaszokik. Azok se normalis infok, mikor valaki azzal jon, hogy nagyanyamnak is 200 volt mindig ugy erezte jol magat. Ott az orvost kene seggberugni, hogy nem kezdte el kezelni ilyen miatt.
-
tchriss
tag
Sziasztok!
Szó volt itt régebben erről lazacolajról:
[link] a kérdésem az lenne aki vett az naponta mennyit szed és mikor? Most akarok rendelni de nem tudom mennyi ideig elég a 250ml.Köszi.
-
Dorian
félisten
válasz
Vitee #189659 üzenetére
Nekem az edző úgy tanította, hogy a guggolás-felhúzás, fekvenyomásnál a gyakorlat passzív fázisában szívjuk be, és az aktív fázisában hasizom feszítése közben folyamatosan fújni ki a levegőt. Csekély tapasztalatom szerint így könnyebb is, mint benntartva és így agyvérzést kapva
-
aelod
veterán
válasz
Vitee #189659 üzenetére
Igen. Nem egy felhúzás torkollt már ájulásba emiatt. Nekem is volt már látás homályosodás közben vagy akár guggolás után. De már nincs mert nem végzem egyik gyakorlatot sem
(vérnyomásom rendben van btw)
Minden nyomó gyakorlat esetén ahol préselő mozdulat van megugorhat a vérnyomás. Ezért nem is javasolt esetleg olyan egyéneknél pl egy lábtoló akinek eleve magas a vérnyomása. Akinek meg rendben van felesleges edzés közben mérni.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Peaceliker #189658 üzenetére
Levegovetel jo labazas kozben?
Ugye ott sokszor azt preferaljak, hogy beszivod a levegot, benntartod, torzs feszit, majd a gyakorlat vegen engeded ki, nem pedig folyamat engeded ki szepen a levegot.
Ugye ez tud szedulest okozni, hogy hirtelen megszunik a nyomas, amikor hirtelen szabad utat kap a levego.
Na en magamon vettem eszre, hogy nekem legtobbszor itt fajdult meg a fejem es szedultem, szoval bizonyos gyakorlatoknal, inkabb folyamat preselem ki, igy kevesbe fajdul meg.
De ezt csak labazasnal figyeltem meg.Ha hulyeseget irtam majd aelod javits ki kerlek
-
Peaceliker
addikt
válasz
Louro #189652 üzenetére
180 as pulzussal futok (nemrég kezdtem). Levegőt már a seggemen szívtam, de nem volt diszkomfort érzetem.
8'15" séta is 150 fölöttivel megy. Szeirntem csk edzetlen vagyok még
#189653Dorian
Gőzöm sincs, azért kérdem, hogy köze lehet-e annak, hogy durvább lábedzés után szédülök meg kis hányinger (múltkor mondjuk durva hányinger volt).#189654scdlsc
omron vagy mi, valami közép polcos géppel. Elég új is.mindig alacsony volt a vérnyomásom amúgy, múltkor is valami 100/5x et mértem. Pulzusom meg napközben is 85 körüli nyugiban (ülve). Lehet nálam is így működik, aztán ennyi.
Benne van, hogy csak mocskosul megerőltettem magam és azért sír a testem ilyenkor -
Vitee
aktív tag
válasz
persil #189655 üzenetére
Volt egy munkatarsam, neki folyton ilyen 200 kornyeken volt, folyamatosan, megallas nelkul izzadt, voros volt a feje, jo nagydarab is volt a srac, aztan mikor mar fulladt, meg levegot se nagyon kapott, akkor el is ment dokihoz, meg jo par honapig nem is jott dolgozni, jarta a dokikat, meg pihennie kellett.
Evekig nyomta igy a melot, mielott baj lett belole, nem tudom, hogy birta olyan sokaig.
Azot is ott melozik talan. -
persil
nagyúr
válasz
Peaceliker #189651 üzenetére
Szerintem ez teljesen emberfuggo. Nekem 120/70 mindig, mindenhol, minden gyakorlat kozben, egyedul futasnak hulyul meg a szervezetem, olyankor ketmillio a pulzusom, vernyomasom meg ennek megfeleloen kicsit magasabb, de ennyi.
Szegeny anyam meg 170-es vernyomasnal erezte jol magat, neki az volt az abszolut normalis.
Amig nem erzel semmit, es minden rendben, addig szerintem ne torodj vele tobbet a kelletenel.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Vérnyomásod mivel mérted?
-
Dorian
félisten
válasz
Ha magas pulzus mellett alacsony a vérnyomásod, akkor az nem azt jelenti, h gyenge a szíved? Hiszen pumpál mint állat, mégse hoz létre nagy nyomást.
-
Louro
őstag
válasz
170 pulzusnál már a szívem ugrana ki. Valami olyasmi rémlik, hogy 220-életkor a max pulzusszám. Persze ez sem mértani pontosságú, de referenciának jó lehet.
-
persil
nagyúr
válasz
Peaceliker #189649 üzenetére
120/70 gyakorlatilag a tokeletes vernyomas, nem ertem a kerdest.
-
Peaceliker
addikt
Na újra lenyomtam az edzést,amitől kedden majdnem összehánytam magam
Ez így néz ki amúgy weighted crunch+russian
-twist+bulgarian squat.
-Single leg calf rise+guggolás mindkettő súlyzóval+lábemelés
Gyakorlatok között kb 1p és a 4 sorozat között 4-5p pihenő
Most végig mentMondjuk a végén megint szédültem picit. Most készültem és mértem közben vérnyomást.
Két gyakorlat között ilyen 122/70,pulzus mire lement a mérés 140 körül (gyakorlat alatt 165 körül)Nem marha alacsony ez a vérnyomás? Van aki mérte esetleg vagy tudja mi lenne a normális?
-
python1
veterán
Na megindult a változás!
Ma értem végére a 3-napos egész testes edzéssorozatnak, nagyon atta, fájós könyökhöz képest +3 kilóval oldalanként bicepszre, fevenyomást oldalanként +3 kilóval, de a nagy durrantás, vállból nyomás oldalanként +3,5kg, oldalemelés +2kg oldalanként a korábbiakhoz képest.
Tehát mindent összevetve, a 4x8-10-es sorozatok/ismétlésszámok, 2-3 perces pihenők meghozták a hatását.
Köszi a segítséget!
Ja, a protein is f@sza. -
válasz
Peaceliker #189637 üzenetére
Köszi, jónak tűnik, de jó hosszú kérdőív után látom csak, hogy előfizetéses, es nekem csak pár napra kell. Ingyeneset keresek.
-
python1
veterán
válasz
Peaceliker #189637 üzenetére
Békacomb, pacal?
-
Macrot mivel számoljátok? Egyszer kiszámolnám, de excelben marha macerás lenne, mert minden kaját ki kell keresni.
-
itouchfan
senior tag
válasz
Fred23 #189631 üzenetére
+scdlsc: köszönöm, érdekes így látni számomra. Nekem Polar sportórám van Polar applikációval, de ott csak az egész napi kcal felhasználást látom (tegnap 4090, ma 3060, a héten minden nap 3000 kcal felett voltam). És ráadásul én csak reggeli elindulástól az esti hazaérkezésig hordom az órát + sportolásra. De így már látszik, hogy miért borzasztó nehéz tömeget felszednem, ilyen mennyiségű, munkámból adódó mozgás mellett, kiegészítve némi állóképességi sporttal (kerékpár). De a bringán kívül is nem ritka, hogy megvan a 15-20.000 lépés naponta.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Fred23 #189631 üzenetére
Én is azt néztem, hogy huawei health meg online kalkulátor nagyon közel van. Mondjuk most band helyett egy watch gt 3 pro t hordok, ez bénább súlyzós edzésre mint band 7
pedig épp azért vettem mert elvileg pontosabb. Szóval sétára tuti jól mér, súlyzós edzésre fene tudja, ott néha nem kapja el a a magas pulzust, lehet ott alá mér nekem. De ezeket szerint amit eddig gondoltam súlyzós edzés kalóriára lehet reális. Bár mindegy, végén mérleg a bíró úgyis
-
Fred23
nagyúr
válasz
itouchfan #189628 üzenetére
Nálam a telón lévő Huawei Health alkalmazás a folyamatosan viselt Huawei Band okoskarkötőtől kapja az adatokat.
Érdekesség, hogy összehasonlítottam pár napja a futásnál mért értékeim egy online kalkulátor által dobott adatokkal, és szinte teljesen egyezett a két érték, 1%-nál nem volt nagyobb az eltérés a Huawei Health-ben látott számok, és az ITT kiszámoltak között.
Feleségem Samsung Galaxy Fit 3-a viszont vacakul mér, talán majd egy szoftverfrissítés valamikor megjavítja.
-
Fred23
nagyúr
válasz
scdlsc #189622 üzenetére
Durva anyagcseréd lehet, mert ~3200 kcal mellett én tippre csak stagnáltam volna még ilyen mozgásmennyiség mellett is efedrin nélkül.
Ez a hónap eddig ilyen.python1: 3x5-öket még sosem próbáltál? Ott kezdődik csak az élvezet.
Szerk.: Időben kevés lenne, ugyanakkor megéreznéd a hatását rendesen; egyszer tényleg tehetnél vele egy próbát. Mondjuk nem biztos, hogy elsőre ki tudnád számolni jól, hogy a 3x5 milyen intenzitással (súlyokkal) menjen.
-
python1
veterán
A héten visszavettem az ismétlésszámokból 12-ről 10-re így 4x10-eket csinálok, azt vettem észre, hogy az ízületeknek jobb, és valamivel nagyobb súlyokkal tudok dolgozni.
Emlékszem még mikor kezdtem az edzéseket 35-éve, akkor 5x8-akat csináltam, és fejlődtem mint atom, és nagyon erős is voltam, lehet a végén visszaállok arra. -
Fred23
nagyúr
válasz
scdlsc #189619 üzenetére
Wow. Rólad mondjuk feltételeztem is volna, mert ERRE még emlékszem. Általában azok kezdik jobban megemelni a ch-t diétában is, akik sokat mozognak. Ez a 377g viszont brutális mennyiség, az enyém kifejezetten szerény bevitelnek tűnik mellette.
Szóval lehet diétázni magas ch-val is.
-
Fred23
nagyúr
Most nézem a kajálós jegyzeteim, a júliusra beállított makróimmal ch rekordot döntöttem, mert diétában még sosem volt nálam ilyen sok belőle.
~2000 kcal, fehérja 135g, szénhidrát 224g (3.2 x cél-testsúly), és 63g zsír. Megemlítendő azért, hogy mozgásból a tervezett napi átlagos égetés most is 900 kcal. (Ez megfelel a mostani súlyom mellett napi 10 km futásnak a hónap minden napján, és még marad is egy kicsi.)
Szóval csak kíváncsiságból kérdezném, diétázott már valaki ennél sokkal több ch-val?
-
python1
veterán
válasz
Dorian #189610 üzenetére
Addig addig mondtátok, hogy fáj a könyötökök, hogy most nekem is elkezdett fájni, mondjuk én egyelőre nem vettem vissza a súlyokból, bár nem is használtam nagy súlyokat.
Igen a tricepsz képes ilyen tüneteket okozni, nekem a kalapács bicepsz gyakorlat cseszett ki vele , lehet leváltom másra.
S e t h
Na bepróbáltam a teljesen natúr laktózmentes proteint, állagra nem a legtökéletesebb, de jobb mint a stillmass, még ízre is jobb, pedig nincs is íze, kizárólag csak fahéjjal ízesítem most.
Hogy puffadok-e, azt még nem merem állítani, én hűlye, tegnap vettem 2db túrós buktát a Lidl-be, azt be is állt a belembe pedig csak 1-et ettem belőle, egész nap éreztem, ebből is látsztik, hogy elszoktam a szemét kajáktól.
Na mndegy, még hadakozok vele egy darabig, rendelek emésztőenzimet is, biztos ami biztos alapon.
Majd pár nap távatából még beszámolok, hogy mire jutottam vele, de már most nyugodtabb vagyok, hogy nincs benne semmi "méreg". -
scdlsc
senior tag
-
Visormail
addikt
Sziasztok! Kétkezes rúdból sehol nem lehet kapni 120cm-nél rövidebbet?
-
Dorian
félisten
Voltam manualterápián (+ lökéshullám) a könyökömmel, mondta a szaki, hogy jövő héttől menjek nyugodtan edzeni, kell is, de csak olyan gyakorlatokat és akkora súllyal amivel nem fáj a könyök. Úgyhogy amíg ez nem rendeződik, sajnos kicsit visszább kell venni a súlyokból, meg valószínűleg főleg az első időkben jópár gyakorlatot kihagyni.
Meg adott otthonra direkt ide ható rehab gyakolrlatokat.
Érdekes módon nem az alkarhajlító, hanem a tricepszem volt nagyon beállva, pedig ezt nem is éreztem. -
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #189604 üzenetére
Az a legjobb aminél:
1) nem okoz fájdalmat a kivitelezése
2) tudsz progressziót felmutatni -
CriticalHit
addikt
A legjobb/legrosszabb láb (négyfejű combizom) gyakorlatok: [link]
Szerintem: Bolgár Kitörés(S), Guggolás rúd hátul/elöl (S), Lábnyújtás ülve (A).
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest