Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Na, koszi mindenkinek. Csoki, vanilia nalam no go, egyiket sem tudtam meginni. Inkabb a gyumolcsos vonal, MyProtein -bol volt abbol is szep szammal, de mu izuek voltak. SN -tol kostoltam anno ihato, gyumolcs izu feherjeket, de brutal elszallt az aruk.
Biotech Iso Whey Zero -t neztem. Abbol van ananasz-mango, inkabb savanykasnak tippelnem, mint edesnek. Mert utalom, ha edes. Persze vizzel iszom.
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
MPowerPH #188693 üzenetére
Én egyelőre csak biotech cuccokat próbáltam.
Iso whey zero ból a csokis az jó. Az mint egy kakaó. Epres először nagyon bejött de pár alkalom után szörnyen mű eper íze miatt szenvedtem vele. Cookie and cream ami most nyitva van. Nem vagyok oda érte, de nem undorral megy le.
Beef proteinből kóstoltam még kettőt, csokis kókuszos nem gáz, de nekem kókusz íz nem jött be, vanília fahéj az undorító volt, büdös is
Van még itthon iso whey zero balck biscuit, de azt még nem bontottam ki. De ha érdekes lehet, holnap kibontom, úgyis fogy ami most nyitva van.
De a csokis az tényleg jó, azzal nagyon nem lehet mellényúlni szerintem -
MPowerPH
félisten
Helo. Szeretnek ajanlast kerni feherje porra. Lassan kifogyok a hazahozott MyProtein Whey Isolate -bol. Nagyon melle lottem vele, undorral ittam minden alkalommal, legyen az barmilyen iz. Szoval ez a resze fontos lenne.
Jo a tejsavo feherje, nem kell specko. -
python1
veterán
válasz
KonzolKartel #188691 üzenetére
MHN-t próbáltad?
82%-os változatát tolom már egy éve, szerintem az egyik legjobb minőségű protein, ráadásul biztosan tartalmazza amit tud papiron. -
KonzolKartel
őstag
Tudtok ajánlani 30gr körüli fehérje/adagos fehérje port, aminek okés/jó íze van? A legjobb az lenne, ha nem tejsavó lenne. Most Amix Monster Beefet iszok, de közel behányok az ízétől :/
-
Qtya123
őstag
válasz
persil #188689 üzenetére
Na igen, én is ahány ilyen képet láttam, annyiféle test volt hasonló % mellett.
De ha megnézed a fentebb linkelt oldalról, van pl egy 27,4%-os dexa eredményű ember: [link]
Erre -oké ő profi sportoló- megnézed mondjuk Brian Shaw hogy néz ki ezen a videón a másik képhez viszonyítva a nagy béllel, és mégis csak 22% a dexa eredménye: [link] -
persil
nagyúr
válasz
Peaceliker #188688 üzenetére
Ne asd bele magad nagyon, ezek a kepek egy fillert nem ernek, ugyanaz a 15% teljesen mashogy nez ki a tukorben a csontozattol, izomzattol, magassagtol, testtartastol meg kb. mindentol fuggoen. Van, aki 15%-on beach body, meg van aki szinten 15-on pocakos aputest.
Merd meg a sajatodat es magadhoz kepest nezd(az sem baj, ha nem orvosi pontossagu az eszkozod, a progressziot akkor is tudod nezegetni).
-
Peaceliker
addikt
válasz
Fred23 #188684 üzenetére
Köszi.
Első alapján nehéz összelegózni hol lehetek. Mellben erősebb vagyok, mint a legtöbb képen (15-20% környékén), aztán van ahol a 17% on nagyobb a pocak mint egy másik képen 20nál.... Na fene tudjamásodik képsor alapján lehet inkább 20%.
Ahogy nézem a képeket 15 alá akarnék menni.Tyler Durden
Igen, arra már figyelek, x1,5 mindig megvan, ha aznap mozogtam is akkor max x2, erre figyelek. Tavaly nem tetszett ahogy eltűnt a nem túl sok izomom is. Idén már erre figyelek. Akkor inkább lassabban fogyjon a zsír is. -
válasz
Peaceliker #188683 üzenetére
Testsúlykg x 1.6g-2g magassága ha megvan fehérjéből, akkor sinen vagy.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Peaceliker #188683 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
Fred23 #188682 üzenetére
Köszi az infókat és tippeket.
Amúgy yazio dobta ki ezt a számot. Jó lett volna nyáron elérni a 75 kilót, de valójában nem rohanok sehova.
Lehet átmatekolom a kapott infók alapján.
Magy fehérje megvan minimum 120g/nap, de sokszor 150 is. Erre próbálok figyelni, akár napi kalória keret terhére is.Még ami érdekes lenne, tudni a test zsír százalékomat. Ezt ki lehet matekolni valami kalkulátorokból vagy csak spéci gép méri ki?
-
Fred23
nagyúr
válasz
Peaceliker #188679 üzenetére
Ja, és ha hirtelen fogytál sokat (1,5 hét alatt 2,5 kiló), majd megálltál, akkor az annyi, hogy kiment belőled a ch és a víz, amit korábban a ch megkötött. Vagyis a ch-t fogtad vissza nagyon. Zsírból közben talán alig fogytál valamit.
Voltam ezen az úton én is párszor, nem jó irány. Mozgással érdemes fogyni, nem a kajálást kell drasztikusan megváltoztatni. A kajálásnál csak el kell kerülni pár csapdát, elég proteint kell bevinni, meg tartózkodni kell a zabálástól, és máris hozható egy 15-18% testzsíros forma.aelod: Igen, mert az egészséges fogyásról beszélek. Az együnk lefkefingnyit oda vezet, hogy szinte leáll az anyagcsere, az izom lemegy, de zsírból meg mégis marad pár helyen. Együnk többet, és mozogjunk többet, ez a jó út. (Túl vagyok egy halom diétán, és van pár durva negatív, de mégis hasznos tapasztalatom is. Diétáztam már 1500 kcal-on is úgy, hogy hosszú időn keresztül nem fogytam szinte semmit, ami meg aztán mégis lement, a fele izom volt.)
-
Fred23
nagyúr
válasz
Peaceliker #188679 üzenetére
Ha nincs elég kalória, az alapanyagcseréd fog csökkenni. A test alkalmazkodik. Ha nem vagy BMR + 10% körüli bevitelen legalább, hosszú távon biztosan megszívod. Ez az 1850 kcal mondjuk határesetnek tűnik, tán még éppen nem kezd el tőle csökkenni a BMR-ed is, de ki kéne számolni pontosan. Tippre jobban járnál egy magasabb energiabevitellel, ahol az anyagcseréd is jobban pöröghet.
A szénhidrátok tüzében ég el a zsír, ahogy szokás mondani. Annyi ch kell, ami mellett optimálisan tudod égetni a zsírt. Ez persze aktivitási szint függvénye. Viszont egyértelmű, hogy inkább kevesebb legyen a bevitel, mint több, mert a test fehérjéből is tud ch-t csinálni, ha nagyon kell neki, a fölöslegből viszont zsírt csinál. Szóval úgy érdemes belőni a makrókat, hogy fehérjéből több legyen, mint kéne, mert így nem megy le az izom, ch-ból meg vagy pont annyi, amennyi kell, vagy egy kicsivel kevesebb, zsírból pedig annyi, amennyi kell a test optimális működéséhez (pl. a hormontermeléshez).
Én a helyedben biztosan nem diétáznék 2000 kcal alatt, de persze ez mozgás függvénye is.Ezt most csak tippelem, de szerintem Nálad valami ilyesmi működhetne: 150-165 gramm közötti fehérje, 210-230 g közötti ch, és 50-60 g közötti zsír.
És persze ki kell várni a súlycsökkenést, türelmesnek kell lenni, mert néha tényleg elég lassan kapcsol a test.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Fred23 #188678 üzenetére
De ha átlag 1850el és azért van pár 1000 kalória mozgás is (már amit a band mér) alig megy le, akkor ha emelek nem tudom mi lesz
vagyis őszintén annyira nem is értem mert ennyivel hetente látványosabbnak kéne lennie.
Amúgy azt nem tudom, hogy zsírból vagy szénhidrátból hiányol a szervezetem. Fehérje az 120-150g/nap -
Fred23
nagyúr
válasz
Peaceliker #188677 üzenetére
"ebből a hónapból első 1,5 hétben lement 2,5 kiló, de azóta alig megy le valami hetente, pár 10 deka csak"
Egyél több kalóriát, és legyél türelmesebb, ez a fajta túlzásba vitt önsanyargatás káros is, meg az eredménye se elég jó. Ha én 2050 kcal-on szoktam általában diétázni... -a magasságodat és súlyodat nézve diétázhatnál 2100-2200 kcal-on simán, nem megszakadva.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Fred23 #188668 üzenetére
Én még nem teljesen értem ezt a kalória meg éhség meg stb dolgot vagyis az összefüggéseket, max sejtem.
Tavaly lement róla elég sok simán nem zabálással (meg koplalással, de az idegesség miatt volt, nem tervezetten). 93 ból lettem 78-79 kiló (180 magas vagyok). Csak aztán néztem, hogy eltűnt az amúgy sem nagyon izmos karom, mondom akkor elő a 20 éve porosodó súlyokkal.
Aztán kajára kevésbé figyeltem, fel is mentem 1 hónap alatt 83 kilóra újra. Akkor mondtam, hogy állj, elkezdtem számolni a kalóriát és akkor jöttem rá, hogy fehérje is kevés megy be. Most 1 hónapja számolok meg fogyelek makrókra, 1850 kaclória a cél, átlagban meg is van. De utóbbi 1 hétben megdöglök egesz nap zabálnékVagyis délutántól, mert ha reggeli csak egy fehérje turmix az nem zavar. Ha reggelizek sincs difi délután, csak nap végére megy el bevitel.
Amúgy ebből a hónapból első 1,5 hétben lement 2,5 kiló, de azóta alig megy le valami hetente, pár 10 deka csak. Azt látom, hogy a szervezetem nagyon nem akar 80 kiló alá menni...pedig én nagyon akarnékMég próbálom kínozni magam, de már eszembe jutott, hogy keresek valami összerakott diétát vagy valami gurunak kifizetek egy kis pénzt és tegyen nekem össze valamit.
-
Qtya123
őstag
válasz
Dorian #188674 üzenetére
Na igen, két irányból közelítitek meg, viszont neki ehhez nagyon tudatosan és kalória számolással kellett élnie, hogy lejöjjön erre a súlyra, amelyen Te anélkül is vígan tartózkodsz, némi odafigyelés mellett.
Fred23: Durva, hogy honnan indultál és most milyen testsúly célt ostromolsz. De látszik, hogy ehhez kb ugyanazt az energiát és odafigyelést kell belevinned az edzésen kívüli életmódba is, mint az edzésbe. Gimis koromban voltam én is 74 kg, csak nálam az a kígyóváll és setestű súly már igencsak... [kép] (érdekes amúgy, hogy akkoriban ilyen pehely súlyban sem tudtam sokkal hamarabb lefutni 2 km-t, mint most)
Nálam szerintem -15 kg-al, úgy 95 kg környékén tűnne el a malacjelmez nagy része.Az edzést azt az életem részévé tudtam tenni és biztos, hogy amíg meg tudom mozdítani a végtagjaimat, addig végezni fogok valamilyen súlyzós edzést, egyszerűen nem tudnám elképzelni a mindennapokat, olyan hiányérzet lenne.
Kár, hogy a kajában nem jön ez a belső motiváció és szemlélet. Próbáltam, de nem kaptam rá, valahogy az edzés sosem nyűg, a legrosszabb napjaimon sem, viszont a kaja felépítése és számolása kínzással ér fel. Nem azért, mert többet akarok enni, hanem valahol egy szintre teszem kellemetlen elfoglaltság tekintetében egy vasalással. Pedig tudom, hogy ez az egészséget szolgálná. -
Fred23
nagyúr
válasz
Dorian #188674 üzenetére
Az a túrósizé málnával jól néz ki.
Szerintem akinek nincs szuper genetikája, nem tud hozni számolás nélkül egy kockás hasat. Arra meg épp most jöttem rá, hogy ha drasztikusan csökkentem a zsírbevitelem, jobban teszem, ha minden nap este kiszámolom előre a másnapi kajálásom, nehogy belefussak valamibe, amit megeszek tudatlanul, majd rákeresve kiderül, hogy 3x annyi benne a zsír, mint gondoltam. Mert rögtön a -szigorított- diétám második napján megtalált egy ilyen.Qtya123: Vékony a mostani formádhoz képest, de egy póló nélküli kép lett volna az igazi. Igen, nekem nagyon oda kell figyelni, másként egyből elhízok. És naná, hogy én se szeretem számolgatni a kajálásom, de kénytelen vagyok rá, ha eredményt akarok.
Ja, és megtaláltam magamról pár 110 kilós képet. Hülye voltam, hogy azt a béna szürke mackót vettem fel a fotózásra, nagyon gáz. Lehet, majd teszek be egy megvágott képet valamikor erről az állapotomról is.
-
Dorian
félisten
válasz
Fred23 #188673 üzenetére
Valószínű most is annyi vagy. Én 18 évesen, meg most 45 évesen is ugyanúgy 174 voltam.
Nem szeretnék zsírt felszedni, inkább lejjebb vinni. Az a minimum elvárásom magammal, h stagnál az ami most van.
Ill. az életben 2 dolgot nem fogok soha megtenni: a néptánc és a kalóriaszámlálás
Maximum annyi eszem amennyi jólesik, ezt igyekszem minél jobban fehérje és zöldségdúsan tenni, de nem fogom magam kínozni.
Tegnap pl. reggel fehérjeturmix, tízórai túró-görögjoghurt-eper, ebéd lazac zöldségekkel és kevés tepsis krumplival, vacsora tojás, maradék krumplival, kis kolbásszal összesütve + zöldségek
Ma ugyanígy turmix + túrósizé csak málnával [kép] , de ebédre pl. palacsintát fogok sütni. -
Fred23
nagyúr
válasz
Dorian #188672 üzenetére
Csak 171 vagyok, bár ezt még a katonai alkalmasságin mérték. De emlékszem arra is, hogy egy másik kis füzetbe meg 170 centi került úgy egy évvel előtte, 17 vagy 18 évesen. Az szerintem tuti, hogy a katonai alkalmassági óta nem nőttem.
Ha ügyesen és nagyon lassan tömegelsz, maradhat szinten a testzsírod, de simán lehet, hogy jobban megérné, ha valamivel gyorsabb lennél, és jönne fel kis zsír is. Mennyi lesz a kalóriabeviteled? Megállapítottál egyáltalán ilyet? Én akkor fogok több kalóriára váltani, mint amiről írtam, ha esetleg elkezdenék gyengülni. Másként viszont egy hónapot biztosan kibírok a rágcsa magjaim nélkül, és azok olyan jelentősek kalóriabevitel szempontjából, hogy szerintem komoly eredménye lesz az elhagyásuknak. Egyedül a chia mag marad, az lesz a legfőbb zsírsav forrásom. (És heti 2x eszek mellé majd tonhalat, illetve szardíniát.)
A propolisz és virágpor emlegetése meghozta a kedvem egy üveg olcsóbb, vegyes virágmézhez.
-
FeniX-
senior tag
válasz
Orlin #188660 üzenetére
Erről a Szem Szulekről sokmindenki beszél, meg példaképnek tartja.
De valójában rengeteg ilyen "csodagyerek" volt már az elmúlt évtizedekben.
Elég csak Sergej Lesukovra gondolni. (akit a Bb-n "fingos"-ként aposztrofáltak)
"Ú, mekkora, stb."
Hol vannak ezek ma? Nyert bármilyen nemzetközileg is jegyzett versenyt?
Belépett a 30-as éveibe és teljesen "átlagos" koxos body-s lett. 12 egytucat.
Ez a Sulek gyerek is, simán lehet, hogy mire 30 éves lesz teljesen bele fog olvadni a tucat 110 kilós vörösfejű növis koxosok csoportjába.
Most meg mindenki körbeajnározza.
Majd akkor derül ki úgyis, hogy mekkora legény, mikor nem lesz már alapból gyors az anyagcsere, stb. és úgy kéne egy jó formát hoznia, hogy már sem a regeneráció sem egyéb faktorok nem olyan jók. -
Fred23
nagyúr
Csak 1 kilót fogytam 1 hónap alatt úgy, hogy végül összehoztam életem első mozgásból átlagosan napi 900 kcal-t égető hónapját. Túl sok volt mellé a bevitt kalória.
Júniusra megpróbálom a zsírt drasztikusan csökkenteni a kedvenc olajos magvaim elhagyásával, és BMR +10% +zsmtskg kalórián lenni legalább úgy nagyjából. Ilyen kevésen eddig sosem tudtam lenni, de ma meg sikerült, és nem is viselt meg különösebben.
Kalóriabevitel: 1883 kcal környékén lenni.
Makrókhoz a terv:
146g (31%E) protein
52g (25%E) zsír
207g (44%E) chAktivitásban pedig törekedni az egyenletességre, ne legyenek se nagy mélységek, se nagy magasságok az elégetett kalóriák tekintetében. Július elsejére 73, x kiló szeretnék lenni úgy, hogy x nem lehet nagyobb 5-nél.
-
aelod
veterán
Teljesen mindegy, hogy "érzed" e az adott izmot gyakorlat során. Attól még dolgozik. Ha egy gyakorlatot nem szeretsz csinálni, nem megy stb. van ezer másik.
-
m3ss
veterán
válasz
Dorian #188657 üzenetére
ha ebben nem tud segiteni az eroemelo edzo akkor miben tud?
amugy ez anatomian is mulik. nekem pl hosszu a karom es szelesebb konyokkel, mint a masodik videon sokkal jobban erzem a mellizmom es a kicsit problemas vallamnak sem kellemetlen ugy. amig probaltam eroltetni ezt a 60-70 fokot torzs es felkar kozott nekem nem izlett. mindez kezivel, de ez mind1. van sok olyan tartalom is neten ahol a szelesebbet ajanljak.. -
Orlin
addikt
válasz
Dorian #188657 üzenetére
Én még mindig küzdök a fekvenyomással néha jobban néha kevésbé hatásos.De már kb egészen jól megy.Régebben sokat írtam a fórumon is hogy nagyon nem akar úgy összejönni ahogy kellene.
Nekem ennyire nem megy pontosan.Sőt már néha annyira próbálom szabályosan csinálni hogy teljesen elveszi a gyakorlat élvezetét.Meg amikor ennyire "szabályosan" csinálom utána nem érezném annyira.
Amúgy a napokban néztem Sam Sulek pár videóját bicepszezett egykezes súlyzókkal és hát nagyon nem úgy csinálta ahogy a nagy könyvben meg ezekben a videókban írják.
Aztán pedig mekkora. -
-
Vitee
aktív tag
Nekem is durva allergiam volt olyan 20 eve tarto, kicsi gyerekkortol.
Durva orrverzesek, szem dagadas, ugy, hogy alig lattam barmit is, 20+ evesen ez javult annyit, hogy csak 100-as zsepi kellett olyan nyartol - oszig
A megoldas az lett, hogy kulfoldre koltoztem 3 eve, gondolom itt nincs semmi olyan, mint amire otthon vagyok allergias, azota egyetlen egyszer se volt emiatt bajom -
Dorian
félisten
Fekvenyomást tényleg így kéne?
[link] -
python1
veterán
válasz
aelod #188655 üzenetére
+1
Ez mind igen.
Dorian
Neked is +1
Lajmund
Tulajdonképpen február végétől május közepéig mindenre ami virágzik, de úgy, hogy néha már használni kellett "szipkát" is, hogy ne fulladjak meg.
Na ennek az idén végetvetettem, mert már tényleg ideges voltam rá.
A gyógymód, virágporra hallgat, novemberben elkezdtem npapi néhány grammnyit fogyasztani (reggel-este), aztán 3-hét mulva napi 2x kávéskanálnyit, rá 2-hétre már teáskanállal ettem 2-3x a csoda jött is, 1 szem gyógyszert nem kellett ennem.
Szerintem ez egy csodaszer, mindenre is jó, még proteint is tudja pótolni, de arra azért drága.
Az allergiám végén kezdtem a NAC fogyasztást, na az még egy bitang jó szer. -
python1
veterán
válasz
Dorian #188651 üzenetére
A testépítés általában életforma, ami magával hozza az egészséges táplálkozást, kardió stb,14-éves koromban kezdtem az atlétikai spoprtot keményen űzni (versenyszerűen), aztán jött a testépítés, könnyen kiszámítható, hogy 38 éve már így tolom, a gyümölcsét meg csak élvezem.
Jelenleg ennél jobb, összetettebb sportot nem tudnék felhozni, ami ennyire átmozgatna bármennyire is próbálok, pedig mellette úszok, biciklizek meg ami adódik. -
python1
veterán
válasz
Dorian #188649 üzenetére
Kezdesz rákapni ami nagyon jó, de a legszebb az egészben, ahogyan haladsz az időben és látod, érzed a fejlődést, szintet lépsz erőben, mentálisan egyre érdekesebb lesz.
Saját kollégák, ismerősök, rokonok körében látom a velem egyidős férfiakat, nőket, hát eléggé öregesek, arról nem is beszélve, hogy erőlétük a béka segge alatt 2-vel.
Érdekes ezt látni, meg a másik félelmetes dolog, hogy sajnos egyre több régi osztálytársam, barátom távozott az élők sorából az utóbbi időben, én meg 30-éve még beteg sem voltam szinte, allergiámat most gyógyítottam ki magamból.
Szóval én csak +- van tudok nyilatkozni az életformáról, amit űzök. -
Dorian
félisten
válasz
python1 #188648 üzenetére
Én egész eddig azért nem jártam gyúrni, mert full unalmasnak gondoltam. Aztán tegnap is úgy elrepült az 1+ 3/4 óra, h csak néztem. Igaz ez alapos bemelegítéssel.
Az tetszik még benne, hogy a korábbi sportokhoz képest, ez tök máshogy fáraszt. Korábban edzés végére full ki voltam dögölve, de aztán később kicsit felpörgetett és nehezebben aludtam el. Most meg edzés után jó 1,5órával kezd jönni a fáradtság és nem pörgök este. -
python1
veterán
válasz
perempe #188647 üzenetére
Ez szerintem csak az idődet pazarolja, nyomjad rendesen súlyzókkal, nem ér annyit az a sok mentálisan beleőlt időd.
Én már régen agyfaszt kaptam volna ennyi agyalástól + elvesztegeted azt ami az életed legfontosabb eleme, az pedig az idő a semmire sőt, itt az idő ellened dolgozik.
Komolyan, miért nem állsz neki már gyúrni mint egy férfi!? -
perempe
veterán
válasz
perempe #188548 üzenetére
Tegnap ránéztem a met.hu vízhőmérsékleteire, 22°C-t írtak Tiszafüredre, először voltam úszni idén. Nem bántam meg, hogy hamarabb, már Poroszlón leszálltam, pont elkerültem a zuhét. A buszmegállóval/református templommal szemben van egy bolt, ki van téve a végzős általános iskolások tablója, érdemes megnézni. Próbáltam alkalmazni az interval training elveit, volt pár sprint is. Beszéltem a gondnokkal, még 1.5 hétig nincs szezon, addig ingyenes.
Dan John csatornáján van egy friss heavyhands videót (Ideal Weights for ‘Heavy Hands’ | Dan John): ő 25 lbs (11kg+) súlyzókkal nyomja, a háza körül megy köröket. Ha elfárad, leteszi a súlyzót, kisebbekre vált, azok mindig nála vannak. Rendesen kell emelni a kezet, mutatja a videóban, egyébként nem heavyhands. Én gondolni se tudnék rá, hogy a 8kg-osokkal nekiinduljak.
Nagyon ciki így edzeni?
-
scdlsc
senior tag
válasz
smallmer #188643 üzenetére
Amelyikben van fehérje.
https://www.kalóriaguru.hu/kaloriatablazat/marha-kaloriatablazat.php -
smallmer
őstag
válasz
Hangfalképű #188644 üzenetére
most már tudom, hogy miért vagy Hangfalképű
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Marha húsból melyik "hasznos" izomépítés szempontjából? Milyet érdemes enni? Bélszín, hátszín, más?
-
Dorian
félisten
Ok, akkor PSA-t is kérek, meg D vitamint is akkor már.
Napi mérlegelés: érdekes megfigyelni a változasokat. 72,5 az atlag eleg kis szórassal. 2x volt kiugrás 1x 73,3 és 1x 71,6. Ami mindenkepp erdekes megfigyelés, h egy szrás 30 deka
-
-
Dorian
félisten
Pénteken megyek vérvételre, nagylabor céljából. Miket érdemes esetleg kérni amik abban nincsenek benne?
Gondoltam nézetek tesztoszteront, és valamilyen lipidprofilt az O6/O3 arány miatt. (D vitaminnal sztem mostanában nem lehetnek problémák) -
python1
veterán
válasz
Hangfalképű #188621 üzenetére
+1
Igen, legtöbbet marhát és csirkét, proteint semmit az akkori súlyom 107kg volt.
Emlékszem, hogy nem kaptam magamra normális ruhát, általában az ingek, pólók ha válban ok voltak, derékban 2x szélesebbek a póló újjai az alkaromig értek, nadrágok hosszabbak voltak vagy 20cm-rel a csípőnél meg mint egy zsák szája bekötve, összehúzva övvel.
Maradt a melegítő, akkora már semmiképpen nem lennék, folyamatos zabálás, alig jártam el szórakozni, 95kg-os súlyra fogyás már drámaian megváltoztatta az étkezési szokásaimat, ruhákat is tudtam már divatosabbakat hordani.
Mára már ahhoz képest high tech a tápkiegek felhozatala, jóval komfortosabb a táplálkozás. -
python1
veterán
válasz
HussarF #188619 üzenetére
Nem azzal, nem fogok èn szimpadra állni, maga a fizikum, sógorral vagyunk kis versenyben, meg a mostani család, az a règi multamból nem láttak semmit, kicsit kètelkedve fogadják a gyúrós sztorikat.
Amit írtam, egy jó erős fizikum, szálkás izomzattal azt annyi a törtènet. -
-
-
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #188614 üzenetére
szerencsere nekem sose tetszettek a modern testepitok de ezt mar kitargyaltuk. szinpadon egezsegtelenul alacsony testzsir%on vannak, szezonon kivul meg csak brutalisan nagyok
az enhanced oldal sztem egy jeff seid, david laid meret folott mar szurreal. noi profik vegkepp nem..inkabb az atleta nok. ahogy a videoban is.. -
Nekem speciel Arnold is már a nagy kategória, hiába nem az a vonal, mint ami most van a Mr Olympiákon. Egy kevesebb izomzattal rendelkező de arányosabb forma számomra sokkal közelebb van ahhoz ami nekem a top testalkat. 70es években ez nekem Zane, 90es érából Lee Labrada, Francis Benfatto vonal.
-
python1
veterán
válasz
Peaceliker #188610 üzenetére
Èn soha nem körzök 360°- ot a karjaimmal, vagy csak alulról fel180° vagy csak felül 180°- ok, vagy csak 90°- ok, nekem is recseg, de míg nem fáj addig nem foglalkozom vele, meg kell nèmi izületi torna, hogy a kollagèn tudjon mozogni, naponta 5x - 6x átmozgatom mindig magamat, hogy folyamatosan edzèsbe legyenek, így a sèrülèseket mindig elkerülöm.
m3ss
Ugye már korábban írtam, hogy jártam 50- es karoknál, szuper nó a genetiká. szerencsère, mindenem jól fejlődik, szálkásítani is tudok, a 45- ös bicepsz hozzá arányosan minden, azèrt nekem simán megy.
Sok meló lessz visszahozni a 45- ös mèretet is, de most ráfeküdtem, ráadásul, most sokkal jobb helyzetben vagyok tápkieg felhozatal miatt, ès a edzèste hnika is sokat fejlődött már azóta. -
Peaceliker
addikt
Skullcrusher az bejött francia rúddal, szűk fogásban.
Tegnap próbáltam állva karnyújtást két kézivel, de már a kezdőpózt sem tudtam felvenni, pedig nem volt raktuk a kétkezes súlyzón lévő súly
Szóval az is maradt franciaval. Amúgy az bejön, és meg is tudom csinálni, de csak szűk fogásban, azt máshogy nem is tudnám, mert nem hajlok úgy, a rúd meg középen is meg van hajtva amivel nekem pont kiadja.
Nem ragaszkodom feltétlen ehhez a gyakorlathoz, de menni megy, itthon meg nincs más "szerszám" mint ezek a súlyzók
Nyújtás tippet meg köszi. Rá kell feküdjek. Bár anno (meg tini koromban) is mondta gyógytornász, hogy ilyen kötött embert még nem látott, mint én. Így 25 évvel később sem javult a helyzet
Viszont karkörzés kuka, bal vállam úgy kattog, mint állat. -
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #188603 üzenetére
ja amugy multkori tricepsz kerdesre, egykezessel sztem csinalj egyszer skullcrushert, ez hosszu fejre nagyon jo. tobbi fejre viszont nem. bar ezt csinalhatod francia ruddal is. sztem erdemes 90 fok helyett hatrebb vinni a konyokot, 100-110 fok?
nekem a tricepsz karnyujtasok allva nem jottek be, se egy db egykezessel se 2 darabbal. nem vagyok eleg laza hozza, csodalkoznek ha neked jol menne guggolos story utan.
en ulve csinalom, 100 fok kornyeke padon. probaltam kettovel meg egy sulyzoval is, nekem egy sulyzo jobban bejon. konyokom is kevesebbet mozog igy, rom is nagyobbnak tunik. amugy mindket emlitett tricepsz gyakorlatnal azt veszem eszre, hogy az utolso par cm rom hajlitott karnal naaagyon sokat szamit. tobbet mint sok mas gyakorlatnal.
amugy diamond fekvotamasz, vagy inkabb szuk fekvotamasz deficitben, mert a diamondot nekem nem szereti a konyokom is jo oldalso fejre sztem
persze teremben tuti csigaznek skullcrusher mellett.. -
m3ss
veterán
-
tisn
addikt
válasz
passz, nem vagyok szakerto. de en megprobalnam elobb a mobilitast novelni a vallban, az a seprus gyakorlat jonak tunik. szoktam latni teremben, hogy hasonlo ruddal esetleg szalaggal dolgoznak.
vagy neznek valami ilyesmit:
https://youtu.be/vKfE5B-wREo
-
m3ss
veterán
válasz
nyujtsal akkor, jo merev lehetsz. gondolom ez a fej folott kifeszitett torolkozo vagy parfisnyel aztan karkorzes hatra vagymi gyakorlat erre is jo.
-
python1
veterán
Zane alkat az pont jó cèl nekem is, èn is a hosszabb utat választom inkább a cèljaimhoz, meg az egèszsèg és az èletforma.
Mondjuk èn a 92- 95 kilót tartanám ameddig csak lehet, mèg 5 cm- t tudok növelni a karomon arányosan a többi testrèsszel együtt. -
Peaceliker
addikt
Skacok. Olyanokról mi van, ha nem tudom a rudat a nyakam mögött a vállamra tenni? Egyszerűen nem hajlok annyira. Most nagyobb súllyal szeretnék gugolni, azért próbáltam meg.
(teszem hozzá, mindig ennyire kötött volt a mozgásom. Ha hanyatt fekszem, felrakom a kézem és elengedem, akkor nem érnek le a földre, max nyújtott karral. Már nem tudom nyomni, csak ha elengedem akkor levegőben vannak. Ezt csak azért írtam, hogy érthető legyen, hogy nem vagyok egy hajlékony fajta).Próbáltam partvis nyéllel is, azt max a nyakam közepéig tudom tenni, de már akkor is tolom előre és hajtom le a fejem
Na szóval hogy lehetne fogni a súlyt guggolás közben? Van rá valami jóféle taktika?
-
m3ss
veterán
válasz
Tyler Durden #188598 üzenetére
ja amugy folyamatosan valtozik ez az idealis testkep ahogy hiztam ugy tolodik el egyre inkabb. meg lehet a tartalomfogyasztas is rajatszik. na meg az, hogy latod magad pumppal, jo fenyek mellett idealis szogbol es hat ugye altalaban nem ezt latod
natural tartalmakat kell nezni, csak abbol meg nagyon keves van. de ha mar natural tartalom, ennek a menno sracnak is jo tartalmai vannak. ha mar itt ezen az idealis fizikumon rugozunk van neki is egy ilyen videoja, hogy mi az idealis noi alkat es ferfi.
mondjuk azert eleg magasra tettek a mercet a ferfi kepeknel...mark wahlberg sem natural, legalabbis most. meg itt a kepen talan, de ezt a fizikumot akkor is nagyon kevesen erik el nattyban.
csodalkozok amugy h arnoldot ennyire elore tettek a nok. lehet eloben kicsit mas lenne a sorrend..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest