-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
rolkaDb #30051 üzenetére
Peak fehérje iszonyat drága szerintem, vegyél inkább Myprotein fehérjét.
Optimum szintén iszonyat drága, találhatsz olcsóbb kreatint is.
Az általad linkelt ízületvédő harmatgyenge, akkor már inkább JutaVit-et vegyél, az jobban megéri.
Mega Daily One Plus meg nem vitaminpakk, hanem csak simán multivitamin. A vitaminpakk az multi pro plus v. monster pak-nál kezdődik.Halolajból szerintem nem tudod bevinni a maximális mennyiséget, szóval az nyugodtan mehet. Glutamin, bcaa és hasonlóknak szerintem max. akkor van értelme, ha rengeteg kiszórni való pénzed van.
És persze, mondanom se kell, hogy kaja nélkül ezekkel semmire sem mész.
-
szasanyi
félisten
" Minden egyes sportolónak, aki a tejsavót vödörben szeretné megvásárolni, szól ez a figyelmeztetés: azt kapod, amit kifizetsz.
Eléggé egyszerű, hogy ha egy gyártó 1 kilogramm tejsavót ad 29 dollárért, és 2,5 kilogrammot 31 dollárért, akkor nehéz elhinni, hogy ugyanabból a termékből kapsz kétszer annyit, mindössze 2 dollárral többért.
Másképpen szólva, ha egy 40 000 dolláros autót akarsz venni, elhinnéd, ha a kereskedő ajánlana egy "üzletet”, mondván odaad még egy autót 2000 dollárral többé? Egyértelműen nem, és én még mindig nem találtam olyan üzletet, amelyik ezt csinálná." Hoppá! -
baluka6
aktív tag
válasz
prot-ko #30096 üzenetére
Köszi, tegnap már megrendeltem, kíváncsi leszek rá, hogy mit fog produkálni. Kb 1 éve ittam ilyet, akkor még fehér vödrös kivitelben volt és vanília ízű. Igazából nem volt vele semmi gondom, eléggé eltelített, az íze sem volt rossz, szóval remélem hasonló tapasztalataim lesznek ezzel is. Majd megosztom veletek ha érdekel valakit...
Egyébként crea bomb lesz mellé és ha az elfogy( mert egy teljes kúrához nem elég) akkor monohidráttal fogom fojtatni a kreatinkúrát. Nekem ez bevált, szerintem elég jó kombó. Persze edzés után megy még a turmixba 50-60 gramm szőlőcukor por is. -
-
prot-ko
csendes tag
válasz
rolkaDb #30051 üzenetére
A creatint talán 2-3 gyár állít elő. A márka tulajdonosok mind ezektől vásárolják. Tehát mondjuk az Optimum 300g-os creatin [link] [11.000Ft/kg-os áron "aranyárban" van.] A monohydrát esetében elsődleges szempont a tisztaság, és a szemcseméret. De, hogy az ON dobozért kifizetni ennyit szerintem megfontolandó. természetesen léteznek levédett márkák mint mondjuk a Creapure, akik garantálják a termékük "tisztaságát". [De... akár ez a cég] specifikációt nyújt a termék mellé ami garantálja egyrészt a tisztaságot. [Hasonlóan ez a cég is] ami szintén megfelelő áron vásárolható meg [mondjuk itt is] [sőt ez is egy mikronizált creatin megfelelő áron]
A glutamin esetében [12.000Ft/kg-os ár túlárazott.] Az L-glutamin por verzióban az minden hol ugyan az, csak van ahol a márkanevet, a reklámköltséget, a doboz színét és ki tudja még mit fizetsz meg. [Vagy ő] [vagy ő]
A proteinek esetében a piac tele van "iszonyatokkal". Cukrozott, szójázott, rizszel dúsított, és még ki tudja milyen trükkökkel készült mátrixokkal. [A Peak drága, de valóban minőségit árul] ennél a proteinnél tudjuk hogy CMF szűréses szintiszta wheyt kapunk, amiben 35%ban izolátum. Nem tartalmaz hozzáadott szénhidrátot. Nincs szója, búza, tökmag és egyéb "herkentyűk. Világosan olvasható miből áll. Nem "védettnek" hitt(!!) mátrixba rejtett olcsó alapanyagok kombinációja. Nagyon magas EAA tartalom, hozzáadott L-leucin. Amennyiben van "mani" akkor inkább a Whey Fusiont választanám, mivel whey hidrolizátumot is tartalmaz, hozzáadottan magasabb L-leucint tartalmaz, illetve ebbe már beletették a Beta-Ecdysteront is. [link] De valószínűnek tartom hogy egy alap whey koncentrátum minden sallangok nélkül (tehát felesleges adalékanyagok, hozáadott szénhidártok nélkül) is bőven megfelelő lenne. Főleg, hogy 11.990Ft/3kg áron már beszerezhetők.
-
S e t h
nagyúr
válasz
kennystyle #30086 üzenetére
A bal karom konkrétan úgy néz ki mintha nem is lenne bicepszem...
1 centi differencia alapján a jobb kezed akkor hogy néz ki ha a bal úgy néz mintha nem lenne bicepszed?Ne foglalkozz ezzel annyit, ha több energiát fordítasz rá, akkor azt máshonnan vonod el. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Coccolino_O #30036 üzenetére
Én tanácsokért jöttem és nagyon sok segítséget kaptam, amivel el tudtam indulni.
Olvasni én is régóta olvasom, már vagy 6 éve regeltem a PH-ra.
Jó olvasgatni ahogy oltjátok vagy éppen motiváljátok egymást. -
baluka26
veterán
válasz
kennystyle #30086 üzenetére
Ez szerintem teljesen normális dolog. Nekem, az írást leszámítva, majdnem minden bal kézre áll kényelmesen, mégis ugyanígy vagyok, mint te.
-
ludsimon
veterán
[ Ha még nincs az első hsz-ben, akár oda is mehetne szerintem. ]
-
venge
aktív tag
Figyu lányok!
Az a problémám, hogy beszívatott a főnök! Felkerültem Ecserre helyettesíteni 3 hétre. Vecsésen lesz a szállásom. Nem voltam már teremben július 17-e óta, de nem hagyom kettétörni a testépítő karrieremet!
Tud valaki Vecsés környékén termet, ahol esetleg napijegyet lehet váltani?
De, még jobban elkeserített a főnököm, mert valószínűleg szeptembertől Győrben fogok dolgozni. Itt még nem tudom, hol lesz a szállásom, de jelentkezni fogok és, megköszönném, ha tudnátok segíteni edzőteremügyileg. -
kennystyle
aktív tag
válasz
S e t h #30083 üzenetére
Azért az 50 és 49 között kisebb különbség sokkal, mint pl esetemben a 38 és 37 között. :-)
A bal karom konkrétan úgy néz ki mintha nem is lenne bicepszem... De ezt még túl élném, viszont erőben is érezhetően gyengébb, és az olyan gyakorlatoknál ami mindkettőt igényelné visszafog érezhetően. Más is írta, hogy az agy-izom kapcsolat lehet a fő probléma, mert tényleg én is jobbra úgy rá tudok feszíteni, hogy 5-10 másodperc után görcsöl, balra meg esélyem sincs a közelébe se lenni. -
kolosanyi
veterán
válasz
#11527168 #30027 üzenetére
Semmi gond nincs a saját testsúlyos gyakorlatokkal, csak a helyén kell kezelni az egészet. Az a sok maszlag a könyvben azért kell, hogy megvegye egyáltalán valaki. Most szerinted ki venné úgy meg, hogy íme, itt egy tök jól felépített saját testsúlyos edzésterv? Persze a jelenlegi formájában az üzletről szól az egész (ugyanúgy, mint a testépítés).
---------------------------------------------------
Más, de még idevág: a héten egyszer tudtam lemenni terembe, most meg barátnőmnél vagyok nagyon vidéken. Ilyen esetekre szoktam magammal hozni a G-Flexet. Sokan nem szeretik az ilyesmi módszereket, pedig ilyenkor nagyon baró. Ha tudod használni, minden izomcsoportra tudsz edzeni. Nyilván a súlyzós edzés hatékonyabb, de most erre nincs lehetőségem. Ha ezeknél az eszközöknél is eltekintünk a szokásos marketing baromságoktól, egy egészen használható valamit kapunk.
-
törölt tag
válasz
deniro2 #30073 üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele hogy nem szimmetrikus az ember, csak azért hátha van valami megoldás a syntholon kívül, hogy ne legyen ekkora az eltérés.
De alapból az agy-izom kapcsolat ritka szar nálam, ahogy Shadowbull is írja, én sem tudok ráfeszíteni gyakorlat közben pl a bicepszemre, elsősorban ezen akarok javítani.
-
rolkaDb
aktív tag
válasz
baluka6 #30063 üzenetére
De már maga ez sem egy drága kreatin. bár ahogy mondtad monohirdrátok közül "elvileg" mindegy. Szét nézek még ezek között akkor.
Fehérjében valahogy szeretek mindig jobb minőség venni, mert nagyon sok embert láttam akik beszedték az 5 kilós power proteint és 3 hét kényszer pihenő után össze estek, mint a nagy csizma(szó szerint). Nekem pedig mindig is minőségibb fehérjék álltak rendelkezésemre. Kényszer pihenő után sem volt ennyire drasztikus az izomveszteségem, de lehet csak talán az én szervezetem más. Ezt nem tudom már én sem. HA tévedek kérlek világosítsatok fel.
Viszont a halolaj és l-glutamin terén még mindig tanácstalan vagyok, hogy megérné-e még azokat beszerezni. -
törölt tag
válasz
deniro2 #30073 üzenetére
szerintem nekem is kisebb a bal karom, arra peldaul ra se tudok fesziteni rendesen, ill. sokkal kevesbe erzem direktben mint a jobb bicepszemet pl.
Ma reggel a futasnal szerintem meghuzhattam a jobb terdem korul az izmokat, mert most faj mint az allat, a lepcson alig birtam feljonni. Remelem holnapra jobb lesz. Igy jar aki futobolond lesz
-
deniro2
senior tag
válasz
#65313280 #30070 üzenetére
A zember nem szimmetrikus, ez van. A bal karom nekem is 1 centivel nagyobb, pedig jobb kezes vagyok... Viszont hiába nagyobb, nem erősebb... Meg eleve az izmok tapadása - és így a forma- is más... Fasse tudja, én nem szórakozok olyan hülyeségekkel, hogy csak az egyik karomat edzem, mert egyrészt pár hét alatt ezt a különbséget nem lehet ledolgozni, másrészt szerintem hosszútávon úgyis visszaáll a differencia...
Mondjuk a gyengébb kar felhozása megoldható sztem, de -mint nálam- a gyengébb karhoz felhozni az erősebbet..., no way... -
törölt tag
válasz
aram01 #30064 üzenetére
Pont ugyan ezt akartam megkérdezni csak nekem pont, hogy a jobb karom formásabb és nagyobb majdnem 1 centivel a balhoz képest.
Egyszerűen nincs meg az az agy-izom kapcsolat a bal oldalammal mint a jobbal, ezen lehet valahogy javítani? Súlyokból már visszavettem, és mindig egyel több sorozatot végzek bal oldalra mint jobbra, hátha az segít valamennyit...
Kipróbálom én is ezt a balozást én is, köszi Casanova.
-
deniro2
senior tag
válasz
baluka26 #30047 üzenetére
Azért vazzeg az, hogy onnan, hogy egyéb elfoglaltságok mellett, hullafáradtan inspirálóbbnak tartom a termet, eljutottál odáig, hogy nekem minden fontosabb a sportnál, hagyjam abba, de nincs gond, mert így is lehetek jófej, hm..., elég érdekes...
Én élethosszig tervezek a sporttal, szal valszeg 5 év múlva is itt leszek, majd akkor átbeszéljük újra a dolgot... -
aram01
nagyúr
lenne egy kérdésem: a jobb karom egy centivel kisebb mint a bal, mit tegyek? a ballal végezzek kevesebb gyakorlatot vagy a jobbal többet?
-
baluka6
aktív tag
válasz
rolkaDb #30051 üzenetére
Heló
Szerintem a kreatint lecserélheted olcsóbbra is, mivel monohidrátok között elvileg semmi különbség sincs. Valamint fehérjéből én személy szerint nem szednék ilyen drágát, bár ha Neked anyagilag belefér, akkor a leírtak alapján jó cuccnak tűnik, mivel sok plusz van benne.
-
aram01
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30060 üzenetére
csonttal, vagy csont nélkül kérded?
-
G.Ogre
csendes tag
válasz
enginev3.0 #30060 üzenetére
De ez miért fontos? A sütéssel vizet veszít, a fehérje nem párolog el belőle.
De ha ügyesen sütöd, akkor vizet sem nagyon fog veszíteni -
enginev3.0
félisten
válasz
Coccolino_O #30044 üzenetére
Mert reménykedtem benne, hogy az itt található több testépítő közül aki hosszú ideje csinálja, valamelyik letudja írni hogy 135gramm vagy épp amennyi...
-
sajnos nincsen, akikkel néha lejárok edzeni, ők is inkább csak pinalegyezés szintjén tolják, ez hiányzik.
Baluka: hosszú távon biztosan semmi célom nincsen a sporttal, azzal is megelégednék ha a heti 1-2 foci mellé még kétszer le tudnék menni a terembe egy átmozgató edzés jellegű dologra. de mivel jelenleg ilyen szempontból teljesen alulmotivált vagyok, lehet, hogy valami újat kéne kipróbálnom, passz
-
baluka26
veterán
válasz
bandus #30053 üzenetére
Egészségügyi krízis sokat segít. De ezt nem kívánom senkinek sem
Gondolj bele abba, hogy jelenleg mi és ki vagy, majd gondolj bele, hogy mi és ki szeretnél lenni. Ha ebbe nincs benne edzés, akkor csak annyit csinálj, amennyi az egészséged hosszútávú fenntartásához kell. Ha nem, akkor tűzz ki tényszerű célokat, tervezz, időhatárokkal, hogy mit szeretnél elérni, és onnantól kezdve csináld szívvel-lélekkel.
Én drukkolok neked -
a témához visszatérve, valami motivációt nekem is kellene találni, mert nem vagyok képes levonszolni magam a terembe, mondjuk úgy 3 éve
ráadásul elég kedvezőtlen ciklusokkal operálok, egy hónapnyi edzést vagy 3 hónapnyi nem edzés követ
ezért is vagyok inkább csak read-onlyban itt, kb. pont ennyi ideje. de majd aktivizálódom, ha megtaláltam önmagam ismét, bár visszanézve a régebben feltett képeket, annyival nem nézek ki rosszabbul, mint amit 3 év "kihagyás" indokolna. ez valszeg azért van, mert nem jutottam túl messzire sem
-
rolkaDb
aktív tag
Mit gondoltok erről "csomagról" ? saját magam összeválogatásai, szimplán véleményeitekre volnék kíváncsi.
-PEAK fehérje
-Optimum kreatin
-ízületvédő
-Vitamin pakkE-mellé beférhetne még egy adag halolaj és L-glutamin ?
-
válasz
baluka26 #30049 üzenetére
én erre reagáltam: "Állítsd fel a sorrendet a meló, asszony, zene, kutya, kiskutyafasza, gyúrás között. Ha pont a sport szorul ki ezek mellett, akkor benned van a hiba.."
ennek szerintem semmi köze ahhoz, hogy teremben edz valaki, vagy otthon.
de abban igazad van, hogy szövegértést nem tanultam, a mi tantervünkbe az mm-mel ellentétben nem fért bele
de befejeztem az offolást, még az is elképzelhető, hogy a hiba az én készülékemben van, ma már másodjára keveredek itt nézeteltérésbe, pedig nem szokásom
-
baluka26
veterán
válasz
bandus #30048 üzenetére
Szövegértést nem tanultál, igaz-e?
Első hsz-ben írtam, hogy abszolút megértem a termezőket, és az előző hsz-ben is leírtam, hogy ettől még pont ugyanolyan ember, mint akárki más.Senki nem osztotta az észt rajtad kívül, csak véleményt cseréltünk.
Senki nem mondta, hogy az a fasza, amit én csinálok, ezt megint csak te képzelted oda...
-
válasz
baluka26 #30047 üzenetére
Ezt a kijelentesed nem tudom mire alapozod, mivel az eg vilagon semmi fogalmad nincs arrol, hogy en mennyit sportoltam
persze ettol meg lehet igazad, semmi nem zarja ki. De akkor is mulatsagos, ahogyan osztod itt az eszt, es eppen, hogy te kritizalod azt aki nem olyan faszagyerek mint te, esetleg elorebb van a rangsorban egy masik hobbi mint a sport, vagy kevesbe elmelyult a hardcore motivacios tudomanyagban mint te
-
baluka26
veterán
válasz
bandus #30000 üzenetére
Mintha nem annyi évet sportoltam versenyszerűen, mint te sose. De a lenézés és nagy arc az nagy menőség ám.
deniro: Azért mondom ezt, mert lásd feljebb. A sport, az egy létforma. Ha pont ehhez nincs kedved, az nem baj, ez te vagy. Csak ne említsd ezt negatívumként. Ettől még egy értékes és klassz ember vagy.
Coccolino: Nekem a sport az életem egyik alapja. Amikor pánikom miatt nem tudtam edzeni minden nap egyre jobban haltam meg. Mióta újra sportolok, ezerszer jobban vagyok. Attól, mert eddig nem "gyúrtam" edzés terén lehet egy-két tapasztalatom. Ha nem lenne, nem lennének atlétika, kézilabda, és foci érmeim.
kukinyo: +9999.
-
F34R
nagyúr
válasz
headhunter #30034 üzenetére
-
Coccolino_O
őstag
válasz
enginev3.0 #30038 üzenetére
Miért nem méred meg?
-
_NCT
addikt
válasz
#11527168 #30030 üzenetére
Azzal semmi baj nincsen
40 fokban votam edzeni, fel ora utan azt se tudtam hol vagyok. De letoltam...
Igy masfel het Testogen kura utan ma ereztem eloszor enyhe agressziot de lehet h ez alapjaraton is meglenne, nem tudom.
Megint van valami fosos hanyos nyavaja, ma kb minden kifojt belolem, erom se nincsen nem is vot.
Jah ma osszeszamoltam, mult honapban 50k-t koltottem kiegekre.
-
enginev3.0
félisten
100gramm sült (vajon) csirkemell nagyjából hány gramm nyersen?
-
törölt tag
válasz
töcskölögép
nekem tetszik.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Rabbitf_24 #30018 üzenetére
Nem tudom, hogy te mióta követed a topikot, én lassan 3 éve. Ne sértődj meg, de minden új szinte kivétel nélkül önigazolást keres, meg olyasmihez szakért, amiről igazából fogalma sincsen. Aztán meg megsértődik, mert "leoltják", ha butaságokat beszél. Pedig nem kellene véresen komolyan venni.
-
deniro2
senior tag
válasz
Olvastátok a Weekly world newsban, hogy terhes férfi madarat szült?
-
headhunter
addikt
"Kockahas"... (Bullshit!?)
-
Dani82
senior tag
BBtv-ben a Debrecezeni Gábor tök szimpi figura. Ekkora vállra, hogy a faszba vesz ruhát?
Csináltatni kell mindent gondolom
-
g4bb3r
tag
Én mindig furcsállva nézem a motivációs videók iránti hype-ot. Engem sokkal jobban motivál egy szétkokszolt izzadva ordító fekánál, hogy ha belenézek a tükörbe és nem azt látom amit szeretnék. Ha nem azt látom akkor go to terem és nyomni ennyi.
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #30023 üzenetére
Haggyámáteis...
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Csöndben beköszönök, itt hagyok nektek egy ajándékot és elköszönök, várva a reakciókat.
[link]Ha volt már akkor linkelje már valaki melyik hozzászólástól nézhetem és vehetem elő a zsírszegény popcorn-t.
-
törölt tag
-
L4mie
veterán
Sziasztok, régóta sportolok, sokfélét sokféleképpen, de csak most próbálkozom meg azzal, hogy tudatosan kezdjek magammal valamit.
Elkezdtem egy kezdő testépítő edzést, étkezésre is figyelek, utánaolvastam, de igazság szerint olyan mennyiségű információ van már az 1.hsz-ban megadott linkekben, hogy inkább összezavarnak,
konkrétan nem is az edzéstervekre, azok közül sikerült elég hamar egy szimpatikusat kiválasztanom, ellenben táplálékkiegészítőkre gondolok, szeretnék valamiféle fehérjeturmixxal hozzájárulni az étkezéshez, csak fogalmam sincs melyiket szeressem, cél, gyakorlatilag mivel reggel edzem /előtte némi műzlit eszem/ ezért a reggelit kihagynám, helyette turmix, aztán 3 órára rá megint valami könnyebb kaja.Számomra fontos szempontok: Ár (kinek nem) ehhez képest effektív legyen, nos a felszívódásra nem tudok mit írni, mennyire fontos, edzés után 8-10 órát ülőmunkát végzem, este ha nem ilyen hőség van 20-25km tekerés, ha belefér.
Tudtok ajánlani terméket, webshopot, megbízható, bevállt dolgok érdekelnek.
Elnézést, ha ezek az infók 100x körbejárták már az oldalt, de eltelítődtem az első hsz-el, na meg persze, ha hülyeségeket beszélek, szóljatok nyugodtan, ez egy olyan téma amit nem igazán ismerek.
peace -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Coccolino_O #30010 üzenetére
Nem szerepel, csak leírja a véleményét, amit talán le szabad.
Van beavatás és csak utána lehet ide írni vagy mi? -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Coccolino_O #30010 üzenetére
Befogadva hova? A prohardver gyúrósok közé? Nekem is minden álmom.
-
törölt tag
válasz
domesz #30011 üzenetére
10:55-kor és 14:20-kor lesz street workout bemutató, ott lesz a Kovács Tibi is (most lett világkupa győztes), ahogy ismerem biztos villant valamit meg nyugodtan lehet kérdezni tőle, nagyon jó arc. Menj oda hozzájuk, valami célszerszám biztos lesz ott. Lehet én is lemegyek velük, még meglátom mennyire öl meg a mai guggolás.
-
domesz
aktív tag
Holnap remélem én is eljutok Muscle Beach-re, lenyomtam magam 66kg-ra, így megy a 106-107kg, csak hozzám vágnak valamit ezért
Meg most gondolkozom a calisthenics-en, lesznek ott erre alkalmas 'vasak'?
-
Jim-Y
veterán
Holnap en is megyek a mászül bicsre, mondjuk engem inkabb a crossfit verseny fog erdekelni, meg a csajok. De biztos jo moka lesz
-
baluka6
aktív tag
válasz
Radnix #29988 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de nem úgy számolják, hogy pl 100kg-ba belenyomsz 12-t, akkor 1200kg megmozgatott súlyod van. Van egy táblázat, ami alapján egy adott szorzószámmal megszorozzák a megmozgatott súlyt, szóval az nem lesz 1200 kg, hanem kevesebb.
Íme: [link]KoVee84: Köszi, lehet, hogy benyomok egy vödörrel, aztán majd kiderül.
-
14adam
addikt
Kökény bejött tegnap hozzánk gyrost enni. Idézem:" gyúrós gyrost szeretnék"
Hatalmas az emberTermetre nagyon alacsony de azok a spajszerok brutálisak.
Kathi Béci is jött velem szembe de Ő eléggé össze van esveA csaja meg álom
Délután lemegyek a "szkítekes musclebichre" aztán megmutatom,hogy hogyan nem kell edzeni
-
kukinyo
addikt
válasz
deniro2 #29999 üzenetére
Felesleges ezen vitatkozni.
Az emberek nem egyformák.Van akinek szüksége van arra hogy biztassák, van akinek nincs.
Mióta visszatértem a vállsérülésemből én is itthon "bohóckodom".
És soha eszembe sem jutott akár 1 gyakorlatot, ismétlést elsumákolni.Nincs szükségem mások biztatására ahhoz hogy elérjem céljaimat.Persze néha jól esik egy-egy dicsérő szó, egy kis kritika másoktól de igazán nincs szükségem rá.Én nem ebből merítem az erőt, akaratot hogy leküzdjem a fáradtságom, rosszkedvem.
Elég ha 1 percig magam elé képzelem a kitűzött céljaimat, utána belenézek a tükörbe és megállapítom hogy bizony az még messze van.Ez bőven ad annyi lelki erőt, motivációt hogy ezerrel nyomjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged