Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
válasz
python1 #189998 üzenetére
Nekem szó szerint mindig mindenhol van. Kivéve az oldalsó vállba, tegnap volt Push nap. Már most érzem az elülső vállba, pedig nem volt rá gyakszi (nyomásokon kívül) viszont az oldlasó vállnál csináltam most 10 sorit. Semmi. Egy kicsit mintha megfújta volna a szél, azt ennyi. Olvastam azt is hogy hiába múlik el az izomláz, attól még az izom még sérült lehet. Illetve hiába van izomláz, addig lehet edzeni amíg nem rövidül meg a mozgás, illetve nem gyengülsz meg miatta. Egyedül ami jó proxy az az hogy maradt e a súly vagy nőt.
Diétába vagyok, így nem hiszem hogy nőni fogok, max tartom a súlyt (nem a test). Azt meglátjuk. -
Dazsar
aktív tag
válasz
python1 #189996 üzenetére
Most nekem is új irányt vált az edzés. Eddig nekem is a proxy az izomláz volt. Most megnézem azt a módszert amivel megáll/nő az adott súly. És az alapján nézem meg az adott sorozatt hogy miből mennyi kell.
A link hasznos, mentve. Megnézem majd egy hosszú utazásnál. Kíváncsi vagyok mennyire bs. Vagy tényleg van valós alapja -
python1
veterán
válasz
CriticalHit #189994 üzenetére
Nekem minden edzès után van izomlázam, szerencsère elmúlik a pihenőnapok alkalmával, 35- ève folyamatosan, most olyan vagyok mint egy dózer.
A többi porhintès a számomra, az új technika, mint tudjuk a gogx. -
CriticalHit
addikt
Orvosi gondolatok az izomláz és az izomsérülések kutatásáról: [link]
-
python1
veterán
válasz
Dorian #189992 üzenetére
Így van.
Azt megfigyeltem, ha a mostani szilárd kaja mennyisègèn emelek, jön fel a zsèr, viszont a protein mennyisègèn növelek, növeltem, szèpen jön az izom, has meg marad lapos.
Az meg ne legyen opció, hogy szarrá kell kardiózom magam, hogy lapos legyen a hasam.
Tehát èn csak szilárd kajából nehezen tudnám fedezni a protein szüksègletemet, minimum 2-3 x ki kell segíteni porral, különben zsírosodok.
Mondjuk, ha csak 80 kg lenne a cèl úgy működne, de 90 kilónál már extrèm mennyisègeket kellene belapátolni. -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #189983 üzenetére
Nekem is ezt javasolták. Meg kaptam gyulladáscsökkentőt (flector por). Ha már ott voltam rákérdeztem teniszkönyök témára. Mondta, hogy amiket csinálok gyakorlatok azok arra jók.
Mondjuk az tényleg olyan, hogy néha érzem (sokszor gyakorlatokon kívül is), de nem akadályoz semmiben. Ez a tricepsz szalag téma viszont jó gáz
De lehet elmegyek én is terápiára -
python1
veterán
válasz
Louro #189982 üzenetére
Ezek nem édesek annyira, nincs émejgés, puffadás letoltam már minden ízt, 1-év alatt kb 30 kilót, havi 3 kilót fogyasztok.
Én is csak azért vettem a steviásat, mert a szukralózt kerülöm, de még a többi íz sem émelyítő, és én bögréből szeretem inni a proteint, kanállal keverve.
Ha nem lenne ez a szar szukralóz, ár, íz, tartalom bajnok lenne nálam az összes ízesítés. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #189981 üzenetére
Lökéshullámterapián voltam eddig 2x, de most 2 het kimaradt, jövő kedden megyek harmadszor.
Ennyiből nehez megmondani mennyire vált be, csinalom az előírt rehab gyakorlatokat is.
Az biztos, hogy már sokal kevésbé fáj mint amikor elmentem vele szakihoz, a fajdalom enyhült annyira, hogy bizonyos gyakoratok közben fáj, de messze nem annyira, h ne tudjam vegigcsinálni -
Louro
őstag
válasz
python1 #189978 üzenetére
Mivel nem vagyok laktózérzékeny, nekem jó az alap is. Legközelebb minden ízből (kivéve a semleges) berendelek 1-1 zsákkal. Kár, hogy minta nincs, de egye fene, kibírom. A Pure gold brutális édesítőszeres ízvilága kiábrándított. Myproteinnek meg az oldódása nem az igazi.
-
python1
veterán
válasz
Dorian #189976 üzenetére
Ez itthon bevizsgált, és tudta is a ráírtakat, 82% fehérjetartalom, laktózmentes stb.
Van egy ezressel olcsóbban is, az is tökéletes volt, most nézem van semleges is belőle.
Videó róla. -
Fred23
nagyúr
válasz
Apollyon #189974 üzenetére
Tegnap este a planáris és a 3D FinFET tranzisztorokról kérdezgettem, és okos válaszokat adott abban a témakörben is. Szerintem abba az irányba megyünk, hogy egyre használhatóbbak / jobbak lesznek ezek az ál-A.I.-k. Csak pár év, és lesznek meglepetések sokak számára.
-
python1
veterán
válasz
Apollyon #189974 üzenetére
Kizárólag marketingre használja a párom, oda tényleg nagyon jó szövegeket tud kreállni, illusztrációkkal, videókkal.
Más.
Megjött a steviás proteinem a kedvenc gyártómtól, egyszerűen tökéletes, 5 keverésből simává oldódik, puffadás 0, íz az hozza a 0,5-ös szintet, de a natúrhoz képest, mindenben jobb, emésztés, oldódás.
Az utóbbi 1-évben kipróbáltam a legolcsóbb proteinektől a prémium kategóriáig bezárólag mindent, 4-5 vegán is volt benne, meg is van a véleményem mindről, mint emészthetőség, íz, oldódás.
És hozzák a papírformát, van ár-érték bajnok is 1-2, de csódák azok nincsenek. -
Apollyon
Korrektor
válasz
python1 #189973 üzenetére
Nem árt figyelembe venni, hogy ezek valójában nem "AI"-ok, hanem "large language model"-ek, leegyszerűsítve szöveggenerátor.
Az, hogy mit dob ki erősen függ mi alapján lett trainingelve, illetve milyen forrásból dolgozik. Információszerzésre nem ideális, mert benne van a pakliban, hogy totális hülyeséget mond. Attól függően mire van paraméterezve, de akkor is fog neked generálni a témában X hosszú szöveget, ha egyébként gőze sincs a témáról, ezt hívjuk úgy, hogy hallucinál. Ebben az egészben az okosság, hogy emberszerűen válaszol a neki beadott promptokra, egyébként a válaszok valóságtartalma erősen függ az adatbázistól amiből dolgozik. Úgyhogy csak óvatosan az "éjáj" táplálkozási tanácsokkal.) -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #189969 üzenetére
Veszel zacskóban por alakban glükozamint, MSM-et (400g/csomag) kondroitint (100g/csomag) és tized-gramm pontos mérlegen kiméred, kb. 1-1,5 - 1-1,5 - 0,5 g arányban.
Sokkal olcsóbban tudsz megfelelő dózist bevinni, mint tablettákkal.
Kollagént is veszel zacskósan 1 kilót 11ezereért és mérsz belőle 10+ grammot, c vitaminnal fogyasztod. -
python1
veterán
Friss
-
Dorian
félisten
Kicsit hülye voltam tegnap. 70-nel guggolgattam, nem volt nehéz és biztos ezért nem is figyeltem oda rendesen. Most érzem is a bal térdem kicsit.
Fekvenyomásnál meg érdekes: az első 2 szériában fájt a könyököm utolsó 3-ban meg nem. Valószínűleg megtaláltam a helyes csuklótartást, csak nem volt tudatos, így legközelebb is ki kell kísérletezni. -
Louro
őstag
Két dolog.
1.) Ha az alkarban van kisebb fájdalom, ha kinyújtom vagy teljesen behajlítom a kezem, akkor gondolom pihentessem egy darabig a kezem. Tényleg pici fájdalom. Azt hittem csak izomláz, de már lassan egy hete tart.
2.) Ti hogyan kezelitek az önjelölt influenszereket? Ma történt, hogy békésen szenvedek a futópadon. Egyszercsak vádlimhoz ér valami. Megfordulok és ott guggol egy férfi és egy nőt videózik, aki épp edz. Persze nem csak egy videó volt. Kb. 3 percig ott volt és készült vagy 20 felvétel. Persze mindig csak annyit tornázott, amíg rögzítették. Egy-két felvételbe én is bekerültem. De voltak mások is. Egy edzőt megkértem már, hogy engem hagyjon le a felvételekről. Ő szinte minden edzéséről készít legalább 10 felvételt és az edzőterem oldalára is kiteszi. De amikor ilyen tiszavirágéletűek beesnek egy-egy önfényezésre... -
perempe
veterán
válasz
thomasvold #189903 üzenetére
Eszek azt is, megcsináltam 2 darab 500g-os fóliás csirkemellet majonézzel. Haladok, van látszata, de nagy kedvem nincs az egészhez.
Vodafone modem kiment, hétfőre kaptunk időpontot, akkortól talán tudok válaszoni, ez közel 2 hét szünet. Épp a kondipark felé a tartok, talán már nem esik. Ez a strand wifije.
CriticalHit:
Volt egy Lindt fehércsokim, Bécsben vettem 4 táblát akciósan pár hónapja. Általában a hatodát ettem. A másik három nem fehércsoki volt, arra volt más jelentkező rajtam kívül is. Előtte nem is tudom, mikor vettem. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #189950 üzenetére
"A só fogyasztással vigyázni kell"
Valójában nem annyira, mert az emberek többsége pont Na hiányos -
CriticalHit
addikt
válasz
python1 #189946 üzenetére
+1
Rendkívül erős antioxidáns, szív-és érrendszer, illetve prosztata védő a magas likopin tartalma miatt, ami tovább növelhető, ha sütöd, grillezed, főzöd a paradicsomot de a sűrített paradicsomot is. Nyers fokhagymával párosítva valódi szuper köret.
A só fogyasztással azonban vigyázni kell a vérnyomás növelő hatása miatt. Ilyen izzasztó kánikulában viszont valóban pótolni kell. -
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #189947 üzenetére
Jo, de kinek? 250-1100 a ref ertek, ez lehetne 900 is nem?
(Egyebkent minden labornak mas a ref ertek)De megse annyi, hiaba probalom a dolgokat a helyen kezelni.
Az pedig, amit a legtobben irnak es python1 is, hogy stressz ne legyen stb, legyen onbizalom, en ezeket mind ertem, de az elet nem igy mukodik, hogy van egy switch es lekapcsolom, ha ezek jelen vannak valaki eleteben. Onbizalmam soha nem volt, csettintesre nem is lesz, de akkor kinlodjak meg 10 evig, hogy hatha akkor mar lesz?Van a hypogonadal, aki tenyleg ref ertek alatt van es van eugonadal aki normalba van, en ide tartozom, de tunetekkel,
Itt ha probaltad eletmodbeli valtozasokkal rendbehozni es novelni de nem megy, akkor lehet elgondolkodni ezen.
A ref ertek egy dolog, amit kitalaltak, de itt Usaban ahol elek, pl siman TRT-re raknak 5-600 korul is, mert 800 korul lenne a normalis.
Ezt meg nem probaltam, meglatjuk, hoz-e barmi valtozast.Kulfoldi forrasolbol elkepeszto mennyisegu tartalom van ezzel kapcsolatban.
-
python1
veterán
válasz
CriticalHit #189944 üzenetére
+1
Így van, èpítkezni csak alapanyagból lehet, viszont számít a minősègi vagyis mèrgek, szemetek elhagyása, mellete tènyleg nèha beiktatható kis koplalás.
Mondjuk èn, pont a hètvègèkre szoktam tenni a koplalásos időszakot, sokkal kènyelmesebb a kivitelezès, már csak a meló miatt is
Most, hogy extrèm mennyisègű friss zöldsèget eszem, termèszetesen hússal, egy magasabb szintre tudtam lèpni, minden tekintetben. -
python1
veterán
válasz
Vitee #189939 üzenetére
Stressz mennyi van az èletedben, asszony, barátnő van?
Már csak azèrt, mert annyi ember rárugózik minden kis jelentèktelen szarra, hogy elfelejtenek èlni, szórakozni, társaságba járni, emiatt kiègnek.
A vèrkèp nem minden, meg a dekázott kaja, mentális egèszsèg, önbizalom nèlkül a többi, csak adat. -
Vitee
aktív tag
Kis fejlemeny.
6 het kulonbseggel csinaltattam ket hormon labort.
Elsonel 390 volt a total ami 13.5.
6 hettel kesobb 401, ami 14 a free pedig 0.343 kb...
A verkeppel egyebkent minden oke, a koleszterin volt magasabb, de az lehet a kajatol is amit elotte valo nap ettem.Ugye 33 vagyok heti 3 edzes, nem vagyok elhizva, 69kg vagyok, nem iszom soha alkoholt, nem dohanyzom, fizikai melot vegzek.
Kaja rendben, kaloriat is szamolok.
Amiket szedek sok honapja: D3 + magnesium glycinate, Omega 3, Collagen, One a day Multi, NAC, Milk Thistle.
Napi minimum 1 gallon viz.Szoval TRT lett a vege, korabban irtam, evek ota jelen vannak a tunetek, libido zero, kb soha nem vagyok kanos, morning wood eppenseggel van, de ennyi.
Az allando faradtsag, energiahiany, durvan lassu izomepites stb...
A TRT-t mar elkezdtem, kivancsi leszek, remelem segit a tuneteken. Vegre jol szeretnem erezni magam, nem ugy mint egy zombi. -
-
thomasvold
őstag
Nem vagyok biztos benne, hogy alkar miatt van. Olyan vékony alkarom, csuklóm, mint nekem van, szerintem senkinek nincs. Igaz erősödött érzetre, de egyáltalán nem lett vastagabb. Mégsem fáj semmim, egyszer volt teniszkönyök korábban, de azt kikúráltam. Bicepsz, tricepsz jól fejlődik és eléggé vicces már ahogy kinéz a vastag felkarhoz képest a vékony alkar
-
python1
veterán
válasz
Peaceliker #189933 üzenetére
Ja, nem rád értettem, de látamm már eleget körülöttem.
Egyébként én 12-15kilóval tolom most, nekem is cseszteti kicsit. -
Peaceliker
addikt
válasz
python1 #189928 üzenetére
Van hogy muszáj, meg van hogy a férfiúi hiúság ugye
De amúgy mint láthatod eddig nem állított meg két tenisz könyök (bal karomban már nincs is), egy brutális csukló fájdalom (tényleg olyan volt, hogy zero terhelésre ha forgattam a kezem úgy beszúrt, hogy fel fel szisszentem akaratlanul. Ezen amúgy segített a pihenés, valszeg francia rúd bicepsz gyakorlat tolta szét... Szóval az látszik, hogy van a híres genetika is. Nekem szarok az ízületeim, ezek szerint a szalagok is. És annak meg bazira semmi értelme, hogy addig hajtom ezt amíg esetleg elszakad
Nem vagyok egy nyávogós fajta, tavaly elég szép roller baleset után még én tettem be az 52 kilós gépet öcsémnek a csomagtartóba törött lábbal, mert már nem bírtam nézni mit szenved
De se nem muszáj ebbe tönkre mennem, sem a büszkeség/egom sem akkora hatalmas hogy fölöslegesen szenvedjek.Nem mellesleg csak arra voltam kíváncsi ki mekkora súllyal tolja a skullcrushert
Az persze marha hasznos infó, hogy sokaknak odavágott a gyakorlat, illetve az ember önbecsülésének sem hátrányos, hogy ha hallom hogy tricepszre más sem feltétlen a lehető legnagyobb súllyal megy
macho power triggered
az neked akkor golfkönyök, szinte tuti. Nekem is ilyen gyakorlatoktól fájt bazira csak hüvelykujj oldalon
ezt tolom, amúgy mindkét oldalra edz, szóval lehet neked is jó.
[link]
annyit tettem hozzá pluszba hogy nem csak lefelé néző tanányérrel csinálom, hanem fordítva is -
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #189927 üzenetére
linkrol lemaradtam, hol talalom?
-
m3ss
veterán
válasz
nem tudom mi van pontosan, kisujjam feloli oldalon faj. ha ilyet csinalok suly nelkul most faj attol is.
lehet megprobalok kis sullyal par alkar gyakorlatot en is. -
python1
veterán
válasz
Lehet csak én végzek fizikai munkát itt a fórumon, de sok kemény melóst ismerek, akik nálam sokkal nagyobb fájdalmakkal tolják, nincs idő a "nyafogásra" menni kell, ha már annyira szar, esetleg 1-2 hét szabi, aztán megy tovább a meló.
Sógor cégtulajdonos, de melózik is mellette, neki a válla van ki már 5-éve, de tólja 1000-rel, pedig megfizethetné a legdrágább klinikát is, de leszarja. -
Peaceliker
addikt
válasz
Dazsar #189919 üzenetére
Az a golfkönyök esetén lehet az egyik ok.
Azom is van, de épp ezért alkar edzéssel kezdek. A videó alapján amit szoktam golfkönyökre linkelni, csak már nem fél kilóval hanem 5kg súlyzóval tolom. Ez jó is arra, hogy edzés alatt nem okoz gondot, nem mellékesen látszik is az alkaromon, a fejlődés
Ez tricepsz tendinitis, azaz tricepsz szalaggal van valami. Nem is alkar felől fáj, hanem felkar felől és konkrétan könyökcsúcsba. Ha leteszem a könyököm valahova (pl autóban könyöklő) még akkor is, attól is tud fájni néha.
#189920m3s
de neked golfkönyök van, ha jól rémlik. Arra amúgy van célirányos edzés, én bemelegítésnek csinálom, tök jó.
Lehet megnézem majd kis súllyal nagyobb reppel milyen. Illetve holnap (ha lesz időm edzeni) akkor most SK helyett tolódzkodás lesz, ma jónak tűnt a rövid próba alatt. Meg marad a fejfölé karnyújtás, azt kézi súlyzóval csinálom 10kg val, az nem vészesen fáj.igen, múltkor írtad, utána olvastam, tuti ez van nekem is. Könyök szorító picit segít amúgy.
könyök szorító valamennyit segít amúgy. Kb annyi a difi, hpgy SK anélkül nem is ment, azzal meg ilyen fogszorítósan lement. Amúgy fura mert a 12-es ismétlés végére jobb volt, tehét 1-8 jobban fájt, mint 9-12 ismétlés alatt.
ezt fizeti a cég, pont irodában leszek pénteken, gondoltam megmutatom neki magam
amúgy ha jól olvastam ilyen szteroidos gyulladáscsökkentő szuri az tenisz és golfkönyökre van, tricepsz tendinitisre ha jól láttam ha pihenés nem segít, akkor csak műtét van
-
python1
veterán
A kenőcs biztosan nem, én németben voltam sportdokinál néhányszor, szurizta mindig.
Egyébként én ilyrnkor izomból, csontig nyomkodom a hűvelykújjammal, igaz olyankor becsöppen, meg zsibbad utána, de szinte teljesen elmúlik néhány órára.
Nekem javasolták ilyen esetekben, az ilyenfajta mélyszöveti masszázst. PL: [link] -
python1
veterán
válasz
Dazsar #189919 üzenetére
+1
Nekem is fáj , jól meghúztam, és igen alkart kell ezerrel erősíteni, először mikor kezdett fájni tavaly, akkor elkövettem azt a hibát, hogy pihentettem 2-hétig aztán meg kíméltem, most semmi pihentetés, csinálok mindent ezerrel, emelem a terheléseket is.
De én állat vagyok, és magas a fájdalomküszöböm.
Peaceliker
Azt a dokit kerükd, amelyik kenőcsöt írt fel, sajnos vannak ilyen kontárok, ha annyira fáj, elkerülhetetlen a szuri, de 3-nap és mehet tovább az élet. -
S e t h
nagyúr
válasz
Peaceliker #189917 üzenetére
Nekem annak idején amikor komoly problémát okozott a golfkönyök akkor egy erős könyökbandázs nagyon sokat segített.
Nem pótolja a rehabilitációt, viszont felgyorsította a gyógyulási folyamatot.
Nem mondom, hogy ebben az esetben is segítene, de én örültem annak idején amikor találtam erre vonatkozó beszámolókat krónikus könyökfájdalomtól szenvedőktől. -
Janaboy
veterán
válasz
Peaceliker #189909 üzenetére
Nekem ugyan ennél a feladatnál (vagyis az egy kezes súlyzós verzió) húzódik a tricepsz alja ami kihat a könyökre is.
Én ezt tricepsz tendinitiskent azonositottam.
Nem tudom hogy neked is ez van-e, de mi elhagytuk ezt a gyakorlatot, és a többi tricepsz gyakorlatnal is visszavettünk a súlyból. -
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #189918 üzenetére
kivancsi vagyok mit mond a doki, bar nekem nem pont ugyanott faj de johet az update. jobbulast. nekem se akar mulni egyaltalan, hogy a fene vigye el. pedig csak olyan gyakorlatokat csinalok ahol nem faj...
nekem ez a golfkonyok tuti nem alkar gyengeseg miatt van. na nem mintha annyira bitang alkarom lenne de mar elojott volna korabban is. ez sztem szimplan vmi gyulladas vagy vmi mas izuleti gond. amugy ja, 20-30 ismetlesszam tartomany a baratod, hipertrofia miatt nem leszel hatranyban 30 repig, de az izuletet nem terheled annyira. en menno henselmansnal lattam ezt serules eseten. amugy ha annyira faj skullcrushernel en se eroltetnem..
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Peaceliker #189918 üzenetére
Nem biztos, de valahol mintha azt olvastam, hogy azért lehet mert gyenge az alkar. Hagyd abba. Kezdj kicsit alkalra is edzeni, és nézd meg pár hónapmúlva. Vagy! Olvastam olyat is hogy előtte jó erősen melegítsd be, és ilyen 20-30 ismt. Csinálj.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #189917 üzenetére
Na most kimentem és néztem tolodzkodast,csak 1-2 ismétlés. És basszus ettől fáj legkevésbé. Nem gondoltam volna
Na akkor egyelőre sk t cserélem erre. Úgyis éreztem, hogy mellre is mehetne több terhelés
Aztán remélem doki azért csak összerak valamikorra -
S e t h
nagyúr
válasz
Én piramisban szoktam csinálni 50-90 kilóval, de nem olyan régen néztem egy versenyző által készített videót amiben azt mondta, hogy neki az cseszte szét a könyökét és nem kevés idő volt a rehabilitáció.
Elgondolkodtam mi sérülésből jöttem már én is vissza, azóta én sem megyek már 70 kiló fölé, sőt valamikor ki is hagyom és beiktattam más gyakorlatokat, vagy antagonistaként bicepszel edzem, vagy óriás sorozatokat csinálok.
Ha fáj, akkor hagyd a francba, pihenj, mert csak rosszabb lesz, de ezzel együtt is mondom, nincs ultimate gyakorlat, főleg akkor nem amikor kárt okozok magamnak.
Ha csak ennél a gyakorlatnál fáj a könyököd, akkor váltsd ki mással, a tricepszet azért lehet gyötörni elég sok gyakorlattal.
Én például egykezes súlyzót nem tudok ülve, állva tarkó mögé engedni, nem tolerálja a könyököm, vállam, skippelem, elfogadtam.
szerk: most olvasom, hogy otthon edzel, nem tudom van kábeles tricepsz gyakorlatokhoz felszerelésed, az elég alap lenne, viszont ha jelenleg más gyakorlatnál is fáj, akkor pihentetni kéne.
Abban viszont egyetértek az előttem hozzászólókkal, a tolódzkodás minden sittes gyakorlatok ősöreganyja, nem nyúlhatsz mellé vele, de csak ha rendbejöttél.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Peaceliker #189913 üzenetére
Nincs a programomban az a gyakszi, szóval fogalmam sincs, hogy mennyivel csinálnám, ha csinálnám. Rákereshetsz mondjuk a topikban, hátha jön valami használható találat.
-
thomasvold
őstag
válasz
Peaceliker #189913 üzenetére
Én jelenleg 2X14-el csinálom a skullt.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Fred23 #189912 üzenetére
8as sorozatok mentek, nem az a gond. Hanem hogy ennyire fáj a könyököm bármekkora tricepsz terhelésre
Konkrétan skullcrusher most 10 kilóval (összesen, nem /kéz) is fáj. Letolom a 32 vel a 12-t de attól fáj
Igazából csak arra lettem volna kíváncsi skullcrusherhez mekkora súly dukál. Egy csomó videóban elég kis súlyokkal tolják nálam edzettebbnek kinéző komák -
Fred23
nagyúr
válasz
Peaceliker #189911 üzenetére
Tolódzkodásból nem kell ám mindenképpen 12 db-os sorozatokat csinálni. Ha akár csinálsz egy 2x3-at vagy 3x3-at, kezdetnek teljesen jó.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Miert nem probalsz ki mast tricepszre? Otthon nyomod vagy teremben?
Esetleg szuk nyomas ha mar fekve is nyomsz, csigan is tudsz, vagy ha van, akkor tricep extension machine, esetleg tolodzkodas? -
Peaceliker
addikt
Könyökömmel (nekem könyök csúcsnál fáj tricepsz terhelésre) nagyon szenvedek. Megyek vissza orvoshoz, bár sok reményt nem fűzök hozzá (neves hely , de céges biztosításra megy).
Ezzel kapcsolatban az a kérdés merült fel bennem, hogy skullcrusherhez mekkora súlyt használtok? Szinte tuti, hogy ezzel a gyakorlattal vágtam oda amúgy a könyöknek, de elengedni nem akarom a tricepsz edzést.
Tudom mindenki más súllyal nyomja, de úgy arányában talán össze lehet nézni.
Én most 16 kilóval (kézi súlyzó) bicepszezek, 55 kilóval nyomok fekve, 2x18 kilóval megy az overhead press, 22 kilóval csináltam most a padon térdelős evezést, de abból pl ment 20 szóval nagyobb súly kell majd.
Skull crushert azt 32 kilóval tolom, ennyivel 12 ismétlés megy, de feljebb nem tudom venni a súlyt mert beszarok úgy fáj. Sérülés előtt 35 kilóval nyomtam.
Lehet nagyon sok ennyi súly ehhez gyakorlathoz? Vagy arányában kb nektek is így jön ki? -
python1
veterán
Na itt a válsz, hogy miért szoktam beiktatni böjtöt, és miért jó a szervezetnek ez a tisztítási folyamat.
Ami nálam működik is. -
CriticalHit
addikt
válasz
perempe #189902 üzenetére
Miért nem választod inkább a valódi csokoládét, ami 80% feletti egészséges kakaómasszát tartalmat, a 40-50% cukrot 0% a kakaómasszát, sok esetben még a kakaóvaj helyett is hidrogénezett növényi zsírt tartalmazó fehér"csokoládé" helyett? A tejpor és jó esetben a kakaóvaj az egyetlen értékelhető összetevő.
Az UHT "tej" helyett pedig inkább ESL de még inkább termelői tej és leginkább a Görög Joghurt vagy a Kaukázusi Kefir. Számomra. -
python1
veterán
-
perempe
veterán
válasz
Woodslave #189899 üzenetére
Én keveset eszek belőle. Napi 1800-1900 kcal körül próbálok enni. Megcsinálom, utána hagyom az egészet, nem nekem találták ki.
Ma pl. ezeket ettem.
Hajnalban:
1/2 félzsíros túró 125g 355kcal/2
1/12 tábla (100g) fehércsokoládé
2 szelet burgonyás kenyér tejföllel
~750kcal
12:30 előtt:
5 L-es tojás 450-500 kcal?
2/3 liter UHT tej 560*2/3 kcal
373 kcal
~ 850 kcal a kettő együtt
16:15 után
1/2 túró 125g 355/2
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest