- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prot-ko
csendes tag
válasz
stranger28 #34086 üzenetére
Dizájner protein = csili-vili dobozba tesznek valamilyen protein fajtát (fajtákat) hozzáadnak valamilyen cukrot, adalékanyagokat, hogy krémesebb, ízesebb, stb. legyen. Tesznek hozzá valami bugyuta reklámot, hogy azért jobb ez a TM-es meg mátrixos általuk összekutyult, mert a többiek "nem értenek hozzá". Közben elrejtik a kukoricaszirupot, a tejproteint, a tejport, stb. Kedves vevő meg látja egy kigyúrt testépítő mellett lefényképezve, és úgy gondolja, ebből megeszik egy evőkanállal, és kb. izomosabb lesz, mint a képen a csávó.
-
prot-ko
csendes tag
válasz
Miamiquake #34094 üzenetére
Ez nagyon sok érte. 750mg/tabletta (??) A por verzió jobban megéri. 6.990Ft/kg-ért veszem.
-
Kidus
őstag
válasz
kolosanyi #34095 üzenetére
Engem nem lehet potolni, egyedulalloan nagyszeru vagyok, csinos, okos es kifejezetten szereny
De ha mar dubstep, hadd vedjem be, vannak jo es igenyes zenek ebben a kategoriaban is, a sok selejt mellett persze.
Peldaul ezt es ezt is kifejezetten csipem.
Nameg itt van Lindsey aki szerintem eleg jol tolja -
törölt tag
válasz
Miamiquake #34094 üzenetére
90g glutaminért 2300Ft nagyon sok...
-
kolosanyi
veterán
Oh shit. Te voltál az utolsó mentsvára a topicnak. Muszáj lesz csinálnom egy másodreget és elhitetni mindenkivel, hogy ő az új csaj a topicban. Remélem senkinek nem tűnik majd fel, hogy sokat ért majd egyet velem...
(#34093) Tyer
Én meg nem bírok aludni az edzéstől. Nem szeretek este edzeni, mindig úgy felpörget. Olyan vagyok, mint a mérgezett egér ilyenkor. Az 5 órás kezdés pont jó, akkor 10-re fáradt leszek és tök jót alszok. Ebben csak az a gáz, hogy holnap szolgálatban leszek, 24 órás ügyeletet látok el. Aludnom kéne... -
Miamiquake
aktív tag
-
kolosanyi
veterán
Bocsi, csak a fémzene...
(Ez persze nem igaz, hallgatok én mindenféle hangszeres zenét, de a hiphop, disco és egyéb, esetenként már teljesen elfajzott műfajokat nem kedvelem. Ilyennek tartom pl. a dubstepet. Remélem nem sértek meg vele senkit, de szerintem iszonyú, el nem tudom képzelni, hogy tud valaki olyat hallgatni, pedig mennyien szeretik...)
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #34088 üzenetére
De akkor innentől az összes bölcsészkaros, színművészetis azt venné. Lehet azt tekernék be a spanglijukba is.
Hát nagyon remélem, az "átvertek" kicsit elbizonytalanított.Ui.: Ucca? Erről ez jut eszembe.
-
kolosanyi
veterán
válasz
stranger28 #34084 üzenetére
Azt it nem mondhatom meg mer szabáj ellenes, de írok privátot ha télleg érdekel.
(#34086) stranger28
Adnak hozzá egy IKEA prospektust, meg 10% kedvezményt az őszi kínálatból.
Egyébként hihetetlen ez a gyerek. Először azt hittem viccnek szánja... -
stranger28
addikt
válasz
littlelion21 #34085 üzenetére
Milyen az a designer protein?
Nekem egy Carni Cannont dobtak hozzá, jó az valamire?
-
littlelion21
addikt
Egyébként a sárgán minden ma (még éjfélig) leadott rendelést ingyen kiszállítanak értéktől függetlenül.
-
-
BÁ Nutrition
addikt
bunibilder.hu-n van most pár jó kép a cutlerről
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #34074 üzenetére
Jah, mióta omega3 zsirsavat szúrok, a könyököm is megjavult!
-
Lecs@
addikt
Szevasztok ! Nincs időm és kedvem gyúrni., Mert fárasztó, és teljesen tönkreteszi az izületeket, meg a szívet. ( lásd sok-sok hozzászólást ) Kitaláltam, hogy Synthollal megnövelem magam ( gondolom ti is ) azt jó idő. Mennyi dő alatt nő meg vele a bicepsz ? [link]
-
Radnix
senior tag
ÁÁÁÁÁ!!!
Megfájdult megint a jobb térdem első sorozatban 120x10, utána saját súlyomtól is fájt. érdekes, csak vízszint felett kicsivel és az alatt fáj, alap állapotban ha csak állok nem is érzem...
Alig több mint 1 hónapig tudtam lábazni, fakk.
mondjuk jó is volt a héten, fekve ment 90-be 14 mellről nyomás ülve rúddal 60-ba 8 utolsó sorozatban.
Amikor motiváció van, olyankor kell mindig megfájdulnia valaminek -
kolosanyi
veterán
Tudom, de pont azért írtam ide, mert az a topic kihalt. Csak téged ismerlek az aktív PH tagok közül, aki szokott így edzeni.
Egyébként úgy voltam vele, hogy inkább ide írom, ez pörög a legjobban, de talán jobban illik akkor már a fegyences, calesthenicses topicba. Vagy inkább oda se, nemtom...
-
DirtyFREE
tag
Üdv Srácok!
Lenne nekem 2kg Impact Whey Proteinem,
ami megmaradt az 5kg-ból,és szeretném eladni!
Mennyi lenne érte a reális ár?
(Kb 3 hónapja vásároltam.)
Köszönöm -
kolosanyi
veterán
Ma is kimentem edzeni kicsit. Az volt a terv, hogy kis lightos crossfit jellegű valamit csinálok. Sikerült majdnem hányásig edzeni magam... Van a sulink körül egy úgynevezett kiskör, kb 30 méter lépcső felfele, 70 m futás (abból 20 lejtő). Pont az akadálypályától indul (aki esetleg ismeri az RTK épületét - volt RTF -, a "nagyalakuló", azaz a parkoló a kiindulási pont, ott az új pálya, nagyon komoly). A program tehát a következő volt: 8 húzódzkodás, egy kiskör, 8 tolódzkodás, egy kiskör, 8 térdfelhúzás, majd megint egy kiskör. Ezt négyszer ismételtem meg, pihenő nélkül, tehát összesen 12 kiskör volt. Ehhez 32 perc 30 másodperc kellett, 2:42 volt a körátlag. Az utolsó 3 kiskör már sétálva, meg-megállva ment csak. Tényleg durván elfáradtam.
Inkább offba teszem ezt itt, nem pont ebbe a topicba tartozik.
-
Sotho
őstag
Nekem tömegiszonyom van, arra is volt példa hogy kifordultam a teremből miután benéztem. Engem egyszer egy csaj bámult de miután észrevette hogy észrevettem nem csinálta többet.
És a bicepszemet sem akarta megfogni senki.
Ha nem iszol eleget sokkal jobban kikészülsz mint a nemvéstől -
Kidus
őstag
Ehh
Nincs kep.
Csak sokan voltak, varni kellett, mikozben bamultak mindenfelol, ruhellek igy edzeni
Meg volt valami diszp*csa aki ott jarkalt fel s ala, lehetoleg mindig mellettem ment el, kozben 10 percenkent csinalt egy sorozat akarmit, baseball sapka, osszeillo fekete passzos ruhacska, pasija meg nyomta a szabalytalan gyakorlatokat ektelen nagy sulyokkal....
Teljesen ugy ereztem magam mint egy cirkuszban....
Erre mar csak ratett, hogy nem kajaltam elotte, ugyhogy jo szar volt, fejem is megfajdult a vegere, hazajottem, kipakoltam a hutot, most meg sutok husit, mire kesz lesz megint ehes leszek -
Dani82
senior tag
válasz
Radnix #34052 üzenetére
én felkelek minden éjjel pisálni 2x.3x. és be van téve egy sima turmix amit 2 körül félzombi állapotban ledöntök pisálás közben
ezért csak 100-150g turot szoktam enni egy kis csirkevel este 10-11 körül, csak ma kevés a csirke itthon és lusta vagyok elmenni a tescoba ezéprt gondoltam akkor legyen dupla turo lefekvés előtt
-
kolosanyi
veterán
Én sajnos visszaestem. Eléggé megviselt a betegség, a tegnapi kis fekvözgetéstöl (de szar ez a HTC billentyüzet, nincsenek hosszú érkezettek) olyan izomlázam lett, mint az állat. Ma tervezek egy kis pörgös, crossfit jellegű edzést. 600 m futás, 10 húzódzkodás, megint futás, ezt bukásig, majd a végén törzs. Asszem elegem lesz vele...
-
Kidus
őstag
Hat az is biztos hogy az eletben nem megyek tobbet reggel edzeni
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Dani82 #34047 üzenetére
Nekem a 250g-ot nem szerette a gyomrom. Nem fostam, de szerintem volt, hogy attól aludtam rosszul vagy puffadtam.
Elkaptam valami kórságot, a héten kényszerpihenő.
pedig már magamhoz képest a plusz ch-nak hála jöttem fel erőben. Bár kétlem, hogy egy hét alatt visszaesek.
-
Dani82
senior tag
van ertelme este megzabalni 250g turot lefekves elott vagy eleg a fele?
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Miamiquake #34040 üzenetére
Ráadásul a SAJÁT terme
-
Miamiquake
aktív tag
-
brownus
veterán
válasz
GyurosAki #34032 üzenetére
én most ilyet tolok: Biomed Spectrum multivitamin + Echinacea és Q10
-
szasanyi
félisten
válasz
bognar110 #34031 üzenetére
Ennyiért még véletlenül sem! Ha valóban jó proteint akarsz: 100% WHEY GOLD STANDARD Ha gondolod, el is olvashatod az ehhez tartozó kommenteket a S.B-en.
-
Unsign
tag
válasz
bognar110 #34031 üzenetére
En ket zsakkal tavasszal. Csokis nekem izre bejott, jol oldodott, nem habosodott. Inkabb estere ajnlom. Osszetetelet tekintve szerintem jobban jarsz a Myproteinnel max meghinted kreatinnal es goldda valik az is.
Lassan indulok edzeni.
szerk: storno, a pro enzy fusionnel kevertem, koran van meg..
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #34021 üzenetére
Paypal a barátod...
-
Dicker
őstag
Egyéni. Én is szedem már pár hónapja, de este edzek, és utána ugyanúgy tudok aludni. Két kanállal (46g). Vagy egy kanál+atp, attól függ mire edzek, és így sem igazán érzek különlegeset. Nem érzem a jót... Persze bedurranok, de azt eddig is el tudtam érni. Nagy teljesítmény javulást se vettem észre. A nagy körítésének köszönhetően azt hittem valamivel komolyabb lesz, de nem lett. Lehet ephedrine függő lettem, azért nem használnak már az ilyenek.
De majd még megpróbálom a Muscletech-eseket is. Hátha azok bejönnek. -
bognar110
őstag
Használt valaki Nitro Pure Whey Goldot edzés utáni gyors fehérjének ?
-
megint én
őstag
Többször volt szó arról, ki mire edz. Voltak olyanok, miknek a ritmusa annyira gyors, hogy nemhogy súlyzós edzést, de még kardiózni sem lehet rá, max pogózni. Persze az se rossz.
Íme amit én szoktam hallgatni: -
Ijk
nagyúr
-
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #34021 üzenetére
De az már legális kogsz, akkor már valami szemes kúra inkább nem csábítóbb?
Na jó tudom a 3 éve lifetime natúr címet nem akarod elveszteni -
kolosanyi
veterán
Ma végre mozogtam kicsit. 12-től nem edzettem, beteg voltam, már nagyon tele volt a búrám a tespedéssel. Csináltam egy fekvő programot, 8 variációt, mindegyikből 10 ismétlés, két kör, nos... Majdnem beszartam, igyekeztem olyan variációkat csinálni, ami a felsőtest összes izmát bevonja (ezért kellett a 8 variáció). Nagyon jól esett, végre. Egy lightos, átmozgató kis edzésnek jó volt, a végén alkartámaszokkal, hasprésekkel. Szerintem izomlázam lesz.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Radnix #34020 üzenetére
Assault-ot itt dícsérték nekem annyira nem adta.
Hot Blood szerintem jó.
N.O.V.A fabatkát sem ér.
Jack3D jóvilág volt.
War Machine viszonylag olcsó, koffeinnel tele van, néha jól jön.
Nitrox Therapy 1nek elment.Néha jól jön edzés előtt, és nem árt ha a koffein mellett van más is. Bár abban igazad lehet hogy inkább glutamin+bcaa+koffein mint egy prework...
-
nepszter1
addikt
az jó ha lábedzés után elmegyek egy teljes test masszásra ?
-
Dani82
senior tag
válasz
Unsign #34018 üzenetére
ami még jónak tűnt és vacilláltam hogy WM vagy az, az Attack 2.0
ezen kívül végigpróbáltam nagyon sok mindent, amiből lehetett venni 1 tasakost scitecet, biotechet meg az amcsi márkákat az elitebodyshopban. Talán még az Assault volt, de olyan emlékezetes durva edzést nem hozott. Amire emlékszem, hogy este 6kor toltam egy fél adagott futás előtt, lenyomtam 10km-t, majd éjjel 1kor elmentem edzeni, mert feküdtem az ágyban és 15 percenként pislogtamRadnix: Na jó, de a kis koffein kapszulában nincs PHX-9000 kreatinanabolikusszupermátrix megadózisban
-
BÁ Nutrition
addikt
-
hrvp
aktív tag
Most kell Myproteint rendelni -15%os akció van.
-
deniro2
senior tag
válasz
Casanova* #34012 üzenetére
Vagy ez a legjobb Biohazard album...
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
Boxinak -
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #34011 üzenetére
erre a zenére nagyon jót lehet edzeni. Biohazard - Punishment
-
stranger28
addikt
Tudtam én, hogy ide kell jönni. Köszi.
(#34010) Dani82: 300 mg koffeinnel jóhogy.
(#34012) Casanova*: Az régi kedvenc.
-
Spyd
csendes tag
válasz
stranger28 #34006 üzenetére
- Blunt Force Trauma
- Hoods
- Disturbed
- Hatebreed
- Subzero
- Sworn Enemy -
Sztbeni
őstag
Ezt a BRUTAL NOVA nevű cuccot próbálta még valaki? Mert ma kipróbáltam és szerintem jó. Nem azt mondom, hogy szétszedtem tőle mindent, de tényleg keményebben ment az edzés. Viszont az íze valami borzalom
.
-
Casanova*
veterán
válasz
stranger28 #34006 üzenetére
-
stranger28
addikt
Valaki nem érdekelt hasonló muzsikában? Olyan ritkán találok úgy igazán barót edzeni, mint előbbi, aztán hátha lenne valakinek összekaparva pár.
-
Unsign
tag
Jo szeles spektrumon mozog a topik
-
törölt tag
válasz
Dicker #33998 üzenetére
"Teljesen mindegy, hogy szcientológus, vagy zsidó, vagy republikánus a tulajdonos beállítottsága,"
ez nem beallitottsag kerdese, a szcientologus "egyhaz" szimplan egy penzgyarto maffia. Ha erdekel olvass utana, en nem akarlak semmirol sem meggyozni, de azert jo tudni kinek a szekeret tolja Lenkei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest