- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
mayday00 #82094 üzenetére
3 éve
deniro2 szavainak ellentettjével élve: "életem legsz.rabb döntése volt"
Csak mostmár "berendezkedtem" magam és egyébként nagyon jó helyen van a lakás közlekedésileg és infrastrukturálisan.Előtte otthon kőházban, utána klímás kollégiumban és lakásban laktam. Bírom a száraz meleget, de itt ugye nyáron magas páratartalom is társul hozzá, emiatt a hőérzet igazán ami kikészít.
#82096) deniro2: ez már 2 éves téma, az első nyáron rájöttem, hogy ez nem fehér embernek való.
Viszont most télen lakótársam is leserélődött, az előzővel nem lehetett ilyenbe belevágni.
Lenne ember aki jövő héten berakná, az nem probléma.
Ha lenne most rá 200-am, akkor már bent lenne tavasz óta -
Robyka
aktív tag
Edzés utáni fehérje turmixba mennyi ch kell (g/tskg) ?
-
deniro2
senior tag
válasz
Zola007 #82093 üzenetére
Lehet, jobb is, hogy nincs rá keret, mert nyáron már kb. lehetetlen klímát szereltetni... Mindenki ilyenkor jön rá, hogy néha meleg is szokott lenni...
Ahogy télen is sokaknak nagy meglepetést okoz a hideg meg a hó...
Hallottam már olyat is, hogy a júniusban megrendelt klímát októberben szerelték be. Én márciusban csináltattam, az a holtszezon, olcsóbb is, meg pár nap alatt be is szerelik.
-
-
kk831228
addikt
válasz
kolosanyi #82083 üzenetére
Ja és mellé még ha ettél : 2szeres teljes kiörlésű, barna, rozs és rizslisztből, gluténmentes, szénhidrátcsökkentett, abonett-et, talán nem fogsz 3 év múlva meghallni...
Én is füstölt et ettem csak meg volt sütve, nem szeretem ha nyúlik, csak ha beletörik a fogam olyan száraz...
-
deniro2
senior tag
válasz
kk831228 #82078 üzenetére
Ja, Panasonic inverteres. Nem volt túl olcsó, mert kb. 2 hétig lógtam a neten, mire megtaláltam a legolcsóbb ajánlatot és így is 180k-t fizettem a szereléssel együtt. Viszont nagyon megérte, mert azóta nyáron is alszunk éjszaka izzadás helyett és a kutyám sem a vécécsésze mögött fekve tölt el 3-4 hónapot...
Kínai -de nem gagyi- klímával egy 50-est meglehet spórolni, ha szűk a keret. Egyébként korábban egy mobil klímánk volt, ami egy rohadt nagy pénztemetőnek bizonyult, mert, bár 50 ezerből kijött, alkalmi használattal is havi 7-8 ezret megzabált, cserébe max. arra volt jó, hogy a meleg mellé még zaj is legyen...
-
-
Dexar007
veterán
Jo a buli,csak sok itt a
panelproli. -
kolosanyi
veterán
válasz
KoVee84 #82079 üzenetére
Motor megvan, gyúrás már nem, barátnő meg egy van, több nem kell. Azzal sikerült felhívni magamra a figyelmet, hogy normális vagyok, előzékeny, van közös téma stb. Nem csak a tuskók csajozhatnak és nem csak plázapicsákat lehet "felszedni".
senior tag
válasz
Zola007 #82074 üzenetére
Én tégla, legfelső emelet, lapostető, volt már 42 fok is a lakásban... 2 éve meghoztam életem egyik legjobb döntését és szereltettem be klímát. Nyáron fix 22 fok, ősszel ált. november végéig, hagyományos fűtés nélkül fix 22 fok. Havi költség kb. 1500 ft. Klíma nélkül szar az élet...
-
-
Zola007
veterán
Lakik itt valaki panelban?
Ti hogy bírjátok a meleget?
Nálunk 28 fok van 60%-os páratartalom mellett, még a szempillám is izzad -
Szmoki
senior tag
Sziasztok!
Kajával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Egy napom így néz ki: reggel 8-kor kelek, 70g zabpehely, fél evőkanál méz, egy ek. lenmag olaj, 2 kupak fehérje(40g). 10kor bedobok egy szendvicset(általában vajkrém, valami hús, saláta, sajt), 12-13 fele főtt kaja (sajnos ez mindig változó, itthoni koszt van), 3 fele ismét szendvics, 5-6 fele megint főtt kaja, 7kor kis tál zöldség, 9-10 150g túró, tökmag, napraforgó, mogyoró, mazsola, natúr joghurt, gyümölcs ( alma/eper). 11kor alvás. Általában 2 csésze kávé lecsúszik reggel és ebéd után, víz kb 3-4l. Vitaminok: porcerő, magnézium, multi vitamin, c-vitamin
Az edzést valamelyik főtt kaja elé szoktam berakni egy órával, utána 2 kupak fehérje+szőlőcukor. Tápanyagot nem tudok pontosan számolni, anyum főz mindig. (18 vagyok) összességében én a zöldségeket/gyümölcsöket kevésnek érzem és annyi lenne a kérdésem, hogy lehet ez az oka, hogy van olyan nap, amikor egész nap csak aludnék és semmi kedvem semmihez. Az edzés se durrant be annyira.
Érettségi lesz, de nem stresszel annyira, tanulok, ahogy kell.
203/105 vagyok, 2 éve edzem
Köszi -
dunc
nagyúr
válasz
Dexar007 #82063 üzenetére
Én is az edző kesztyűt is felveszem, meg a svájci sapkát XD!
79 kg ra fogytam be, has három hét múlva!
-
kolosanyi
veterán
válasz
FollowTheORI #82049 üzenetére
Nem kell azt nagyon átalakítani, arccal a fal felé nyomod és kész. Nagyon jó gyakorlat, eszköz nélkül tudsz 60-80-100 kilós nyomásokat kivitelezni. A mozgástartomány alapból kicsi, de ha alátéteket teszel a kezed alá, akkor ki tudod terjeszteni. Talán annyi a hátránya, hogy magas vérnyomással küszködők jobb ha nem végzik, mert a fejjel lefelé póz nem jó nekik.
-
Eagl3
veterán
válasz
FollowTheORI #82049 üzenetére
Mindenkinek más gyakorlat jó a testfelépítés, izomtapadások miatt. Nekem a 45 fokos nyomás már annyira meredek, hogy szinte csak a vállam dolgozik.
Egyenes padon tudom a legjobban megedzeni a mellem, aztán megyek keretbe 30 fokon nyomni, utána gépen tárogatok.
Fejlődik az a felső mell arányosan az alsó résszel, szerintem nem kell neki külön nagy hangsúlyt fektetni, ez is genetika, hogy kinek milyen a formája, a felső részen általában csak hosszú idő alatt látszik a fejlődés. -
Dexar007
veterán
válasz
KoVee84 #82046 üzenetére
Ez megvan motorosban is..sajnos az is igaz.Kegyetlen valosag.
-
válasz
kolosanyi #82048 üzenetére
Alsó mellel nincs gond.
Arra jó volt a fekvenyomás, sőt a megelőző "életemben" a fekvőtámasz is (ez utóbbi lehet még jobban is). Egy időben rengeteget csináltam.
Már gondolkodtam hogy a kézenállásos fegyencet alakítom át úgy hogy a szög jó legyen felső mellre... kínomban.
De akkor kipróbálom a ferde pados kézit, azt még nem csináltam igazán.
-
kolosanyi
veterán
válasz
FollowTheORI #82045 üzenetére
De a hasonfekvéstől fejlődik?
(#82037) Ijk
Fasza. -
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #82045 üzenetére
Rudat nem szeretem, bassza a vállam. Egyébként tárogatógép is felső mellet dolgoz ha jó magasságban fogod.
-
KoVee84
senior tag
ez de qwara igaz rátok
-
-
-
_NCT
addikt
-
Ijk
nagyúr
Tegnap letúrtam felsőtestről a bundát, egyszerűen csak azért mert melegem van.
Viszont rájöttem hogy 100-ról legalább 95-re le kéne szálkásítani.userxy: Nekem nem jön be az a szintű girhesség mint neked.
-
kk831228
addikt
Na dobok egy képet vádliról, csak azért mert lábazni nem nagyon szoktam...
[link]
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #82026 üzenetére
Passz
Szerintem minden nagyobb ilyen oldalnak van alkalmazàsa -
-
GoTReX
őstag
Gondoltam átviszem az analog kisfüzetes naplóm digitálisba,egyszerűbb keresni stb... Excell-re gondoltam. Szoktatok ilyet használni?
-
zsolt1225
aktív tag
Több, mint 9 hónapja édesség nélkül vagyok, de már megvárom a diéta végét, mert addig könnyebb. Ha most elkezdenék enni nem tudnám megállni.
(#82018) dunc Nekem is feltűnt valamelyik nap, hogy nagyon fehér vagyok, de jön már a jó idő és lehet barnulni. Szolizni nem fogok, mert eléggé ellene vagyok. Na meg jön a nyaralás, olyan csokibarna leszek...
-
zsolt1225
aktív tag
Gondoltam bedobok egy képet, hogy mit értem el eddig diétával
Március 12-én kezdtem el ~92-3kg-ról és ma reggel voltam 82,5kg.
LINK -
GoTReX
őstag
Mai váll nap letudva.
Megint nem fáztam,aztán go vásárlás és ujratöltöttem a húskészleteket. Turmix után barátnőmmel benéztünk a kínaiba,hogy meglegyen a teljesétkezés is.
Iszonyat mennyiség lement,nyakamig ettem magam. Ilyenkor gondolkozom el mennyit is tudok enni,persze ehhez ilyen ízek is kellenek.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Dicker #82008 üzenetére
De vannak boltok, csak külföldön sokkal drágább megoldani a viszonylag egészséges jól összerakott étkezést, mint Magyarországon. Leginkább a vidd el a hideg kaját dolog dívik, vagy minden készen van. Más világ teljesen, de nem untatnálak a részletekkel, a lényeg, hogy nem olyan egyszerű megoldani mint otthon.
Lábemelést kipróbálom, az oldalemelést próbáltam már sokféleképpen, de mindig kattogok és csak a bal oldalam. Alapból van egy kis hanyagtartásom, de nem hiszem, hogy ez lenne a probléma fő oka.
-
FIREBLADE78
addikt
Pöcsök. Valamely állat azt akarja beadni,hogy ha beállítom a nyelvet pl németre májprotkón akkor olcsóbb az árú. Nálam pont fordítva,pl gönc drágább
-
Woodslave
félisten
ha teszek egy ki kreatint a plusz italba, akkor van némi esélye, hogy a most megevett pizza és kakaós csiga maradékből izom lesz?
-
Dicker
őstag
válasz
Babetta-X #82007 üzenetére
Külföldön nincs bolt faluban vagy mi? Vagy valami olajkúton fúrsz a sivatagban? Bár ott van kecske, az is jó.
Az oldalemelést rosszul csinálod, ezt így a betűkből megmondom, meg küldöm a pénzenergiát is.
Has alsó részére lábemelés a legegyszerűbb, ágyban is kivitelezhető. -
Babetta-X
senior tag
válasz
-Mike- #81896 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget! (Tudtam, hogy oltás is jönni fog, de egyefene köszi azt is
)
Az étrendre azért nem tudok figyelni, mert jelenleg külföldön vagyok, nem nagyvárosban, itt bonyolultabb megoldani, persze amennyire tudok figyelek, de 100%-ban nehéz, egyenlőre próbálok arra figyelni, hogy viszonylag keveset egyek. Nem célom az atomkockás has, csak valahogy nézzen ki. Átmegyek a fegyencedzős topicba.
Lenmagolajról nem hallottam még, utánaolvasok, izületvédőt pedig még szintén nem próbáltam, arra azért figyelek, hogy zöldséget, gyümölcsöt lehetőség szerint egyek, de ez gondolom nem elég. -
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, közepesre sikerült, nem tudtam nagyon koncentrálni, szellemileg kimerültem estére, sok a meló most.
-
Woodslave
félisten
válasz
FIREBLADE78 #82000 üzenetére
Igényes buzik
-
Dani82
senior tag
Meleg nyári estékre Pateszok a Myproteintől szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest