Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
python1 #190293 üzenetére
Amit még megtehetsz, hogy előre zabpehellyel kevered a proteint, felöntöd vízzel, vagy felesben tej-vízzel, aztán elviszed magaddal, bármikor bekanalazod, és meg is van oldva az étkezésed, el is telít, és az élettani hatása is csodás.
en egy csodalatos hatasat ismerem: 7-kor reggelizem, 9-kor mar megennek egy fullos ebedet is.
(nem csoda, 400kcal kb. az egesz, es eddigre ugye mar 900kcal-t elegetett a test kb., meg volt futas/kondi 300-
400kcal +egetessel)persze ez a reggelim akkor is.
-
tisn
addikt
válasz
Devilke11374 #190279 üzenetére
tobb fizikai melost ismerek, aki a melo mellett focizik, fut.
1-kor egy gyors szunya, 3 korul egy kocogas? aztan begyujtod a gyerekeket es mehet a program veluk. -
python1
veterán
Nem egy strandra járunk, azért lehetsz jó.
Viccet félretéve, igen, nagyon kevesen vannak jó strandalakkal megáldva, én az összes komolyabb strandon megfordulok, imádok strandokra járni, meg nyaralgatni a világban, de kb mindenhol az a felhozatal mint itthon.
Tegnap voltunk a Győri aqua parkban, sógór én meg a fián kívül, talán még 3-an voltak kicsit jobb alakkal megáldva, de mi a sógorral 50-esek vagyunk azért. -
basaharc502
aktív tag
válasz
python1 #190289 üzenetére
Nekem hangulatfüggő. Múltkor tök egyedül voltam végig a termeben, eszembe sem jutott, hogy bekapcsoljam a hifit vagy fülest tegyek...
Fülest amúgy sem szeretem edzés közben...valamilyen szinten kénytelen vagy kontaktolni másokkal és folyamatosan ki/be teszegetni utálom. Sokszor van olyan, hogy már meg sem kérdezem nagy fejhallgatós emberkéktől, hogy végzett-e vagy sem...nevetséges, amikor bábozgatni kell nekik, mert nem hallják mit kérdezel tőlük. Ilyenkor megyek oda és csinálom a magam gyakorlatát... ha mégsem végzett úgyis odajön vernyogni.
Kardió az más, ott kifejezetten szeretem ha valami elvonja a figyelemem. + egy futópadon azért nem jönnek oda 2 percenként, hogy meddig használom...nem olyan népszerű gép az, hasonlóan egy lépcsőzőhöz. -
m3ss
veterán
válasz
python1 #190277 üzenetére
annyira nem latom veszesnek a helyzetet szerencsere
atlag natural hobbigyuros 42 evesekhez kepest egy szot sem szolhatok. testzsir%ban, meg hasra plane, egy embert nem lattam strandon aki itt tartana. persze valszeg keveset jarok strandra, meg rossz helyen voltam.
nem volt eleg nagy a merites. de sebaj, onbizalomnovelonek jo. ha gyerekkel vagyok meg a csajok is mosolyognak ram
-
python1
veterán
válasz
Devilke11374 #190291 üzenetére
Igen, arra kell figyelni, hogy ha érzékeny vagy a laktózra, akkor menteset kell venni.
Én viszont ajánlok 1 fajtát, ár értékben a legjobb, már csak azért is, mert ha ki akarod zárni a szukralózt és egyéb mérgeket az életedből, akkor van belőle steviás, igaz az éra kicsit magasabb. [link].
Ezt is csak azért ajánlom, mert kb ezen az árszinten, az összes másik gyártó proteinjétől, kivétel nélkül puffadtam, és kritikán aluli az oldódásuk( sima tejpor jelleggel).
Amit még megtehetsz, hogy előre zabpehellyel kevered a proteint, felöntöd vízzel, vagy felesben tej-vízzel, aztán elviszed magaddal, bármikor bekanalazod, és meg is van oldva az étkezésed, el is telít, és az élettani hatása is csodás. -
Peaceliker
addikt
válasz
Devilke11374 #190291 üzenetére
Igen, ezekre. Márkát nem akartam írni, mert itt az egyből egy kisebb hitvitát vált ki
-
Peaceliker
addikt
válasz
basaharc502 #190288 üzenetére
Ja, persze, ha van hozzá hely akkor faja lehet. Én sem nagyon kentem ki mióta ilyen dög meleg van.
Vagyis talán tegnap vagy azelőtt voltam.... Esőben nem leszek ilyen vizes, mint ezután a 11km után -
python1
veterán
válasz
basaharc502 #190288 üzenetére
Pedig a zene az alap, főleg jó csapatós.
Én TV-t szoktam nézni spinning közben, van vele szemben egy bazi nagy TV beállítva, motivációs videók mennek rajta. -
basaharc502
aktív tag
válasz
Peaceliker #190280 üzenetére
A séta valóban jó...egy baj van vele...kegyetlenül időrabló. Lehet és érdemes is variálni kint a természetben és bent futópadon. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai.
Én most jobban szeretem a futópadot...itt pontosan be tudok állítani mindent, nem kell a 60 fokos aszfalton menetelnem és keresnem az árnyákot illetve jobban is eltelik az idő, ha pl telón nézek/hallgatok valami podcastet. Érdekes, de pl. mostanság zenét egyáltalán nem igénylem sem az edzésekhez, sem a kardióhoz. -
python1
veterán
válasz
Peaceliker #190286 üzenetére
Jöhet a link nekem is.
A tzöbbire +1 -
Peaceliker
addikt
válasz
thomasvold #190281 üzenetére
Marketplacen is nézz körbe. Van egy bazi jó állvány, nagyon tetszik, csak nagyon robosztus, én nem tudnám pakolni.
Írj rám ha érdekes lehet 50be,dobok linket, ide sztem nem szabadDevilke11374
Nekem a 93 kiló volt, de igen, lényeg a motiváció
Amúgy kezd el írni a fogyasztást yazio ba pl. Nekem sokat segített a szembesítés, hogy egy kis szaros pék akármi mennyi kalória és helyette mennyi értelmes kaját tolhatok a búrámba
Illetve fehérje turmix sokszor egész jól eltelít. Akár zsírszegény tejjel. Ami nem annyira jó, mint vízzel, de elvonási/leszokási időszakban még mindig jobb, mint a pékáru
Amúgy nálam pár hét ami kemény, addig gyilkos a szénhidrát/cukor függőség (amikor jobban rácsúszok) , utána sokkal jobb.
Szóval max 1 hónapig kell erős akarat, utána sokkal könnyebb, hajrá -
python1
veterán
válasz
Devilke11374 #190283 üzenetére
Első körben, felezd le a péksütik mennyiségét.
Nekem a protein bevitel oldotta meg a cukros nasik hiányérzetét, nálam a vacsora már csak protein, az utolsó szilárd kaja 4-körül van. -
python1
veterán
válasz
1-éve indultam kb 100kilóról, mára 88kg-ot nyomok 182cm magasság mellett, tulajdonképpen 92-95 lett volna a megcélzott tömeg, de nem bánom, hogy most egy kicsivel több ment le, majd visszaszedem.
Én első körben a nasikat, cukros kajákat iktattam ki, drasztikusan a kajálási kultúrámon nem változtattam, mert amúgy nem ettem a fő étkezésekre szemetet.
A biciklizés a legjobb szerintem, igaz én itthon nyomom van egy masszív spinning keróm, heti 3x 40percet tekertem rajta intervallumban, mellette még heti 5x 1óra súlyzós edzés.
Az étkezési szokásaidon is lehet változtatnod kellene, hogy ne szedd vissza a ledolgozott zsírt.
Neked heti 4-5 alkalmat mondanék, párom 15 kilót adott le így 1-év alatt. -
Devilke11374
csendes tag
válasz
Peaceliker #190280 üzenetére
Hát az életmód váltás nekem is elég nehéz lenne, de a 100kg elég motiváló már
Sajnos most elég sok pékárut eszek mivel pékségekbe szállítok árut. Azt már próbáltam sokszor elengedni de amikor nincs időm megállni vásárolni rendes ételt, akkor nem szoktam nemet mondani amikor megkínálnak egy kakaós csigával vagy egy tarjás pizza szelettel.
-
m3ss
veterán
válasz
thomasvold #190281 üzenetére
ebayen van csomo 25-40e korul. en is onnan vettem anno. plusz 15e kb a szallitas is altalaban. de biztos itthon is van. keresgelj.
-
thomasvold
őstag
válasz
Peaceliker #190273 üzenetére
Köszönöm, ahogy m3ss kolléga írja, olyat keresek emberi áron, ami egybe van kötve. 2x35 kilóval nyomok fekve, elég sz.r felvenni. Akkor váltanék rúdra.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Leginkább az éves lesz a kulcs. És nem is diéta, hanem életmód váltás ami kell. Van akinek ez könnyen megy, de legtöbbeknek nem (pl nekem semmit).
De máshogy nem fog menni.
Amúgy amit megpróbálhatsz, az a séta, amennyire belefér erőltetett tempón. Ez nekem pl olyan, hogy ezt kb bármikor tudok, futás az nem az én világom sajnos -
Devilke11374
csendes tag
Sziasztok! Sajnos sikerült átlépnem a bűvös 100kg-ot ami amnyira nem jó
180cm magas vagyok így viszonylag eloszlik a testemen ez a tömeg, viszont már nem érzem túl jól magam. Milyen jó kardio edzéseket tudnátok nekem ajánlani? A gyerekkel szoktam nagyok sokat biciklizni, van egy Kids Ride Shotgun ülésem a fully bringámon így az ő plusz 12 kilóját is én tekerem le. Hajnal 3-ra járok dolgozni és napi 4 tonnát mozgatok kézzel. (Fuvarozó vagyok). Ez a munka szellemileg nem fáraszt le, viszont mire haza érek (kb d.u. 1 óra) testileg már teljesen elvagyok fáradva.
-
Peaceliker
addikt
Én is olyat vettem volna, ha nem kell pakolni, de nincs hely most fixre tenni
Nekem teniszkönyök nem rosszabb hogy csinálom bicepsz gyakorlatokat. Illetve ami most segít, hogy nyújtom (csavarom a kezem hüvelykujj felé). Amikor csinálom elég kellemetlen de pár óra múlva/másnap sokkal jobb.
Furcsa hogy bal oldalon teljesen elmúlt, jobb elég makacs -
m3ss
veterán
válasz
thomasvold #190272 üzenetére
ha nem akarod pakolaszni sztem jobban jarsz olyannal, ahol ossze van kotve a ket oldal. azok sem sokkal dragabbak. van ezek kozul sok fele..van olyan is ahol horizontalis resz nagyobb, jobb fekvenyomni, guggolni stb. altalaban tolodzkodo resz is van rajtuk.
#190274 Dorian kep vagy az nem is izom
en tovabbra is golfkonyokozok, bar egyre jobb...de nem huzodzkodtam kb 2 honapja egyet se, se bicepsz. tricepsz mell, hat is alibi azota, szerencsere csak 1-2 kilot vesztettem.
-
Dorian
félisten
A hétvégen megmértem a reggeli súlyom egy pontosabbb mérleggel mint az otthoni, aztan kiderült, hogy a 74 teteje helyett 75,8 kiló vagyok.
-
Peaceliker
addikt
válasz
thomasvold #190272 üzenetére
[link]
egyezerűbben kerestem, amit el tudok rakni, mert nincs külön edzős szoba, gyerek szobába pakolok be edzéshez....egy fél egyzéssel felér a be és kipakolás
Illetve szempontt volt, hogy guggoláshoz is jó lehessen, ha esetleg.
Voltak hasonlóak, de ez képek alapján egyel szimpatikusabb volt, persze bazi sokat nem várok tőle, nem mintha egy bonyolult szerkezet lenne
Amúgy tegnap még 35 voltLehet, hpghy vidékre költözünk jövőre, akkor lesz hely egy faja kis erőkeretnek, már szemezek is velük
-
thomasvold
őstag
válasz
Peaceliker #190271 üzenetére
Linkelnéd, hogy milyen súlyzó állványt rendeltél? Köszönöm
-
Peaceliker
addikt
válasz
aelod #190270 üzenetére
Igen igen , bazira örülök. Már elég rég szar és kezdtem elkeseredni. Azért még limitált picit tegnap is, de azért egész tisztességesen végig tudtam tolni a skullcrushert is.
Nyilván tricepsz környékén még egy ideig óvatos duhaj leszek.Meg rendeltem tegnap súlyzó állványt hogy fekve nyomás menjen normálisan, mert most a kezdő pozíció felvételére elment az erőm egy jelentős része, ez így nem állapot
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker #190269 üzenetére
Az a lényeg, hogy alakul
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #190265 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker #190258 üzenetére
Azt a pozíciót vedd fel ami neked kényelmes!
-
Viszont, neked is! (: Hétfőig tutti pihenés, aztán meglátjuk, remélem minden rendben lesz.
Más: átvariáltam a has edzésemet, a külön has napról bedobáltam a gyakorlatokat más edzésnapoknak a végére így most heti 4x megyek az eddigi 5 helyett. /illetve mindig a has napot kummantottam el, ha volt vmi, most így lehet jobb is lesz a 4 napos felosztás/
-
tisn
addikt
válasz
Tyler Durden #190261 üzenetére
jobbulast akkor neked is
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #190262 üzenetére
koszi
ez benne van a gyogytornaban amit csinalok ez a gyakorlat(gyrekek ugy hivjak, hogy papatorna
)
-
-
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #190257 üzenetére
az eleg jo, tudsz valamit edzeni
nekem a derekam/hatam vacakol
eloszor jobb oldalon a gerinc mellett feszult be egy izom vesemagassagban, aztan az javult gyogytorna, gyogyszer miatt, akkor meg alul also csigolyanal a szokasos helyen kezdett el fajni. (gondolom az elso serules miatti rossz tartas, egesz napos ules miatt)se futas, se kondi mar egy hete
lassan javul, talan jovoheten nagyon ovatosan kezdhetek valamit
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #190257 üzenetére
Nekem bal karomon teljesen elmúlt, jobb az fos. Most arra jöttem rá, ha nyújtom (csavarom a karom hüvelykujj irányba), akkor később jobb. Nyújtás mocskosul fáj, de másnap jobb. De nekem ugye másik oldalon fáj, nekem a teniszkönyök.
Tricepsz szalag meg tán lassan javul. Volt egy 2 hetes gyulladáscsökkentős kúra (flector por), azóta jobb, de azért skullcrusher még szar. Ott arra jöttem rá, hogy ha összébb zárom a könyökömeimet (eddig sem szét álltak, de erőltetem befelé) akkor jobb. Tolódszkodásnál meg alig fáj... Érthetetlen.
-
Dorian
félisten
A jobb könyököm még mindig szar, szerencsére a legtöbb gyakorlatnál már nem fáj, de a bicepsz rúddal vagy kézisúlyzóval nyírja, kettlebellel military press meg azonnal bejelez és egy sem megy. Erdekes, h a majdnem ugyanolyan kézisúlyzós arnold nyomás meg sem kottyan neki.
-
Dorian
félisten
Mondjuk a őszinten szólva hiába csinálom meg, a kockás hasamat max én meg a feleségem tudná nézegetni, pólóban úgysem latszik, strandra meg idén most hétvegen megyünk először és utoljara, azt is ebéd után
Jelenleg "úszó" jellegű a testem nem a "sziklamászó", "hegyomlás" meg sosem leszek. -
Fred23
nagyúr
válasz
aelod #190251 üzenetére
Szerintem a határok egyfajta belövése és elfogadása sokat segíthet abban, hogy az ember a realitások talaján maradjon, ne szálljon el, és ne legyenek irreális célkitűzései, amiket aztán csalódás követ. Határokat ad a genetika is, meg az "elhivatottság" mértéke is.
Nekem legalábbis sokkal jobb érzés, mióta nem is tervezem már, hogy valaha is 71 kiló fölé menjek majd a diétám után. A magasságommal és az elhivatottságom mértékével számolva ennél több nem reális, és ezt elfogadom. Viszont kell az alacsony, 12-14% körüli testzsírszázalék állandóra.
-
aelod
veterán
-
Killberk
aktív tag
válasz
Dorian #190246 üzenetére
"szukralóz meg acesulfamK helyett stevia van benne"
Igen, ez egy érv lehet mellette, elég kevesen használnak steviat. MNH-nál is igazából csak egyetlen egy íznél. Többi része továbbra se szimpatikus. Én azt preferálom, ha csak normális arányú wpc meg esetleg wpi van egy termékben, sallang nélkül. Illetve jobb lenne, ha MNH a saját oldalán törekedne az egyértelműbb tájékoztatásra.
Mondjuk jónéhány ilyen "gyártó" van. Össze-vissza trükköznek az információknál. Kedvencem a Mammut Whey, ahol azt tüntetik fel, hogy egy adag 27 gramm fehérjét tartalmaz... csilagozott rész: 3 deci tejjel. Hát köszönjük.
Ennyi erővel én tudok olyan fehérjét, ahol egy adagban 40 gramm fehérje van... ha 3 deci másik tejsavó fehérjébe keverem.
-
Dorian
félisten
-
python1
veterán
válasz
Killberk #190244 üzenetére
Jó 30 kilót már letoltam belőle, párom már attól is fo....sik, ha ránèz a tejtermèkekre, kevertem neki egy erős mixet, semmi.
Nekem ez bőven elèg, ès a bevizsgálás a többi körítès nem tud èrdekelni, ja ès a pozitív visszajelzèsek, èrdekes ott sincs diszkomfort èrzèse senkinek a fogyasztása után.
Mint írtam, Amix, Mutant, legdrágább bigyótök, Gaspari minden túlvagyok.
A többi olcsó szarokhoz kèpest fènyèvekjel van előrèbb mind puffasztott, szarul oldódtak, tejpor jellegű álaggal. -
Killberk
aktív tag
válasz
python1 #190243 üzenetére
"Az eladási arány is mutatja mennyire nèpszerű termèk"
Világszerte az ON Whey is tök népszerű, semmit nem jelent, attól még túlárazott, pláne Európában.
" legdrágább proteinjük tulajdonkèppen laktózmentes"
A professional-re gondolsz? Mit jelent hogy tulajdonképpen laktózmentes?
Még csak nem is iso whey, ahol ez igaz szokott lenni. Hogy érik ezt el, amit más WPC fehérjék nem tudnak?
"a legdrágább fehèrjèükben a feltüntetett protein arány benne van"
Pont erről szólt a hozzászólásom, hogy valójában ez a része erősen zavaros.
Hogy fogadhatod el kritika nélkül azt a videót/papírt, mikor elég világosan rámutattam hol hibádzik.ui: tiktok account nélkül is megnézhető a linkelt videó
-
python1
veterán
válasz
Killberk #190242 üzenetére
Nincs Tiktokim, de ha a többi gyártóèval van összevetve, akkor az.
1 biztosan nem puffadsz tőle, könnyen oldódik a legdrágább fehèrjèükben a feltüntetett protein arány benne van.
Az eladási arány is mutatja mennyire nèpszerű termèk, az meg már csak hab a tortán, hogy a legdrágább proteinjük tulajdonkèppen laktózmentes, èn azt használom csak.
Ennyièrt nem tudsz mutatni ilyen proteint, az 100,%. -
Killberk
aktív tag
válasz
python1 #190236 üzenetére
Gyanítom erre a videóra gondoltál.
https://www.tiktok.com/@proteinbuilder/video/7349231383857892641
Ami állítás igaz a videó elején, hogy sokan árulnak drágán, megkérdőjelezhető összetételű fehérjéket.
Ettől még nem lesz jó az 1 kg MHN Basic 6590 forintért, aminek bevalottan 20%-a glicin. Ezt bevédeni max üzleti érdekből lehet.A következő termék a Performance. Itt 100 gramm termékben van 72 gramm fehérje, és a papír szerint az amniosavak arányai se térnek el lényegesen attól, amit egy tejsavó fehérjének hozni kell. Ez nem rossz, de nem is kiemelkedő, ezt rengeteg termék hozza... papíron.
Itt is igaz, hogy bőven vannak akik hasonló terméket jóval drágábban adnak, de sokan mások is hasonló áron hozzák ezt. Max aki nagyon kerüli sucralost (nagyon elterjedt egy ideje) és aceszulfám-K-tól kevésbé tart, annak jó választás lehet.A harmadik termék pedig az MHN Professional. Itt már hamar elhangzik egy téves állítás, miszerint:
"9 gramm glutamin van a termék 100 grammjában"
Ez egy egészen különleges fehérje lenne, ha ez igaz lenne, mert egy átlag 70-75%-os fehérjében is van nagyjából 17 gramm glutamin, itt meg bevalottan 10% a glutamin az 1 kilóból, amiben nincs benn az alapba feltételezhető kb. 17gramm/100gramm glutamin.
Egyébként a papíron is látni, hogy csak az össz fehérje van megadva grammban, az alatta lévő aminosavaknál egy százalékos érték van megadva, ami elvileg valamilyen eltérést jelöl. Ahogy én látom, ettől a papírtól se lett előbbre az ember, hogy akkor most ténylegesen miből hány gramm van benne. Ez is csak olyan írásnak tünik, ahol megint nem az volt a cél, hogy könnyen összevethető legyen más termékekkel és egyértelműen. Ez utóbbit jól bizonyítja, hogy még az is benézte a videón, aki ezzel foglalkozik és táplálékkiegészítőket árul.Akárhogyis, azért mert valóban durván túlárazott fehérjék vannak a piacon (kiváló példa erre a nemrég említett luxoya), attól még nem lesznek ezek az MHN termékek ár-érték arányban a legjobbak. Sőt, a három fehérjéből igazából csak a perfromance tünik okésnak, a másik kettőnél szerintem elég egyértelmű a durva amino-spiking, amit még az áruk se ellensúlyoz, sőt.
Performance-nál is, ami érv lehet mellette, ha valakinek ízre, oldódásra ez jön be, de leginkább, hogy esetleg ebben bízik legjobban. Szerintem amúgyis ez a legfontosabb egy féhérjénél, hogy ki melyik "gyártóban" bízik meg, mert a a papír (esetünkben termékcímke) bármit elbír.
-
Fred23
nagyúr
válasz
HussarF #190238 üzenetére
Kis elhivatottság?! Annál azért tán több, de nem veszünk össze. Szerintem én még sosem voltam 10%-os testzsíron, akkor sem, mikor azt hittem, hogy igen. És úgy is alaposan összecsoffadtam, meg elég volt a vele járó szenvedés is.
Szóval ha az ember nem akar teljesen ráfeszülni a témára, csak szeretne egy jelentősen jobb testet, mint ami az átlagnak van, szerintem kalkulálhat úgy, hogy kábé testmagasság - 100 már egy jó eredmény kilóban 12%-os testzsíron, és (magasság -100) +3% pedig kiváló eredmény. És az se tragédia, ha az a 12% inkább 13 vagy 14 százalék.
-
válasz
Fred23 #190235 üzenetére
10% az még nem a szerencsés genetika meg brutális szenvedés tartománya. Bárki elérheti és fenntarthatja, csak kell hozzá egy kis elhivatottság. Persze, ahol az a standard, hogy lehessen pizzát rendelni meg "meleg van, ezért sört kell inni", ott ez brutális szenvedés lehet...
-
python1
veterán
válasz
Killberk #190234 üzenetére
Ez be van vizsgálva, ráadásul össze is van hasonlítva gagyi ill nevesebb gyártó proteijeivel grammra pontosan.
Most a legjobb ár èrtèk a piacon, duplájáèrt vannak nevesebbek ennyièr, èn jöttem Amix, Gaspari, Mutant stb- ről, teljesen rendben van, ha megtalálom a videót a bevizsgálásról, linkelem.
Dorian
Az már úgy jobb, megèrtem azt is, hogy nincs annyi idő, azèrt is vettem itthonra súlyzókat, volt idő, hogy napi szinten fekvőtámaszoztam, az nem több, napi 15 percnèl. -
Fred23
nagyúr
válasz
HussarF #190204 üzenetére
Kérdés, ki akar / tud 10%-os testzsírt tartani? Mert csak a legszerencsésebb genetikájú emberek tehetik meg ezt brutális szenvedés nélkül.
Szerintem egy nem versenyző 174 centis hobbigyúrósnál szuper eredmény, ha összehozza majd tartja a 74 kilót 12-15%-os testzsíron, és innen viszont már nem is nagyon van tovább, ha megmaradna (naturál) hobbigyúrósnak. 1-2 kiló még esetleg, aztán a 99%-nál itt vége is van a fejlődésnek, elérte a kox nélküli plafonját.
-
Killberk
aktív tag
válasz
python1 #190142 üzenetére
Ez az MHN nem túl meggyőző a számaikkal.
Már az jó, hogy százalékban adják meg az amino profil értékeket, hogy "könnyebb" legyen összevetni más termékkel (a jelentős többség ugye grammban adja meg).
Performance és Professional-nál meg ugyanazok az értékek vannak feltüntetve az amino profilnál. De a Professional-nál plusz 10% glutamin is hozzá van adva, ami önmagában elég masszív amino spikingnak tünik. Ráadásul ez a drágább termék.
De akárhogyis, sehogy se egyezhetne így az amino profil a két terméknél. -
-
Dorian
félisten
válasz
basaharc502 #190230 üzenetére
Heti 2x van időm menni, bele kell férnie mindennek.
2 óra meg épp belefer elfárásidailag -
python1
veterán
válasz
Dorian #190228 üzenetére
A privát teremben aranyból vannak a súlyok?
Nálam a privát termem egèsz èvben nonstop nyitva.
Ma váll- hát vót, atta!
Utána egy kiadós úszás, mindjárt fröccsözès a teraszon utána a privát mozimban egy film, kell ennèl több.?
Mindjuk az esti protein az kimarad, remèlem a izom nem esik le -
Dorian
félisten
A napokban zárva van a privat konditerem ahová jarok, elmentem a varosban egy masikba. Fú, hat azert ez nagyon retró volt, leharcolt gepekkel meg minden. Mondjuk a súlyok itt is súlyok voltak, úgyh azert tudtam csinálni egy 2 óras hát mell váll bi-tricepsz napot. Es a beugró 1700 a 7500 helyett.
-
Dazsar
aktív tag
válasz
aelod #190220 üzenetére
A mintavételt megelőző több mint 1 hónapja tartó diéta befolyásolhatja az eredményt (vizsgálat előtti 4 hétben terhelje vissza a szervezetét azokkal, amit az utóbbi 2-3 hónapban már nem fogyasztott (elegendő heti 2-3 alkalommal), a visszaterhelést csak akkor tegye meg, ha nincs bizonyított allergiája vagy érzékenysége az adott ételre.
Hát nem fogok 220 fajta ételt kotyulni. Azt hittem egyszerűbb, ennyi erővel én magam itthon megnézem hogy mire hogyan reagálok. Eszek 1kg szőlőt, ha fosok nem bírom, ha nem , bírom -
S e t h
nagyúr
Király Laci negyedik lett és sajnos jogosan, de tudta mit vállalt, nem véletlenül nem indult Európában.
Nem tudom mennyi izmot tudna még magára pakolni a kategóriában, brutális váza van, szinte eltűník rajta az izom a többiek mellett állva.Hosszú hétvége, persze most érkezett meg külföldről, szerdáig ott figyel a postán.
-
Ijk
nagyúr
válasz
attiati #190221 üzenetére
Nem allergia, intolerancia. Nekem az arcomon jött ki seborrhea ill. ekcéma, de nem igazán éreztem soha korrelációt. Nagyobb adag tojás (pl. rántotta) felerősödött, de erre sem vennék mérget hogy az okozta. Mindenestre ha nem is nullázom ezeket ki, próbálok nem túl sokat fogyasztani. Csak zárd ki a tejfehérjét, búzát, tojást, aztán a kaják 75%-ka már ki is esett.
Egyébként bőrgyógyász küldött el erre, aztán végül évek kínlódása után sima Bepanthennel lekezeltem a seborheát, ekcémára amikor előjön meg Ftorokortot. -
attiati
veterán
válasz
aelod #190220 üzenetére
+1
Mintha olvastam volna valamelyik labor leírásában, hogy a teszt előtti fél évben találkozni kell az allergénnel ahhoz, hogy kimutatható legyen.
220 féle allergénnel nehéz találkozni szezonális termékeknél.
Vagy dinnyét eszek, vagy mandarint. A kettőt együtt nehéz.Ljk: milyen panaszokban mutatkozik meg a tejfehérje allergiád?
-
Ijk
nagyúr
Tejfehérje intoleranciával milyen fehérjét tudnátok ajánlani?
Le akarok még pucolni olyan 6 kilót, de ez már komolyabb diétával nem fog működni, kézenfekvő lenne napi 1 tápkieget bevinni, mert nincs kedvem csirkemellet sütögetni. -
Peaceliker
addikt
válasz
Elektrosokk #190211 üzenetére
Na igen. Ezért nem is értem és kérdezek. Mert azt vártam volna hogy mire pulzus lemegy, légzés is normális lesz. De nem így van. Egy ideig fel sem tűnt,hogy ez a kettő eléggé elvált egymástól.
Mondjuk asztmás is vagyok, lehet köze van hozzá, bár fejben ha kevés az oxigén, akkor pulzus sem tudna lemenni. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #190209 üzenetére
Pedig a kettő mondhatni összefügg.
-
python1
veterán
válasz
Peaceliker #190209 üzenetére
Nem tudom, bogy mi az èrtelme, gyomorba lèguèsnek, de mi sportorvossal konzultálva, karöltve mindig arról volt szó, hogy a tüdőkapacitást kell növelni, folyamatosan jártunk tüdőkapacitás mèrèsre, drámai változásokon mentünk át, èlsportban.
Igaz ez règen volt már, lehet azóta változott már valami.?
1 biztos, ètkezèsek alatt ne vigyetek be folyadèkot, se előtte sempedig utána fèl órával. -
Peaceliker
addikt
válasz
aelod #190207 üzenetére
Jaja a pulzus rész az faja. Probalok minél többször erőltetett tempós sétákat tolni (nagy melegben csökkent sajna a rendszeresség), azóta ez marha sokat javult. Szóval, igen a szív rendben, pulzus hamar csökken. Csak néha zavar hogy már tolnám a következőt, de még mindig fújtatok
Elektrosokk
Pulzus az rendben, légzés megnyugodása ami néha már zavarosan hosszú idő. Őszintén azt nem is értem, hogy amíg kapkodom a levegőt (na jó nem úgy, csak érezhetően intenzív még a légzés) pulzus hogy lehet már igen lent.
-
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #190197 üzenetére
sok zone2 futas.
-
aelod
veterán
válasz
Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki, ha hamar visszaáll akkor az csak jót jelent, jó a ketyegőd
-
Dorian
félisten
válasz
HussarF #190204 üzenetére
Ha megnézek a neten található képeket a testzsírról, akkor a 15% biztos, h megvan.
Hasizom borda meg anatómia is, van akinek elég csak a zsírt csökkenteni, van akinek dolgoznia is kell rá, de utána olvasva legtöbb esetben 12%-nál kezd el látszani. Én ez utóbbit most kezdtem el. -
Dorian
félisten
válasz
A légzést lehet tudatosan kontrollálni. Alapesetben mindig orron át be és ki, nyilván ez edzés közben nem feltétlenül megy. És mindig mélyen, hasba lélegzünk, kihasználva a rekeszizmot.
Ha meg akarod nyugtatni magad, levinni a pulzust akkor 4-6-os légzés: 4mp mialatt beszívod, 1 mp benntart, 6mp kilégzés. Itt a lényeg, h hosszabb ideig lélegzel ki, mint be. De ezt inkább a hosszabb pihenőidőkben vagy az egész végén. (pl. buteyko)
Megerőltető gyakorlatok között vagy előtt pedig minél több oxigént akarsz bejuttatni ilyenkor erőteljes mély hasi légzés, majd kieresztés viszonylag nagyobb ütemben (Win Hof) Legjobb, ha a kezeiddel a térdedre támaszkodsz, ilyenkor tehermentesíted a rekeszizmot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- E-roller topik
- Ingyenes parkolást!!!!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest