Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
persil #187874 üzenetére
pedig az van amit Dorian irt, gyenge az allokepesseged. nezz at a futos topicba, ott brutal tempok mellett tudnak zone2-ben maradni akik regota csinaljak..
ha ez vigasztal, nem vagy egyedul
en ha probalok zone2 tartomanyban (saccra, mert meroeszkozoket eladtam) futni akkor 7-7:30 perc kozotti km-eket "futok". bar ez terep, relative sok emelkedovel. ez a fajta lassabb futas amugy jobban bejon nekem, a zone3/zone4 tempotol elfaradok, sose szerettem csinalni
de amugy sziv- es legzorendszer miatt ez a zone3/zone4 futas is jo dolog. lehet fogyasra kicsit kevesbe effektiv, na meg nem birod olyan sokaig sem..erdekes ez a labtolas, guggolas elleni hadjarat. az, hogy annak akinek szar a terde mit mondott egy bizonyos doki egy dolog. attol meg nem kell mindenkinek tatogato gepeznie labedzes helyett, de ez csak az en velemenyem.
sztem nem attol fog elkopni a terde mert 160 kg-mal labtolozik a 100 helyett. vkinek sok ez, vkinek meg nem. inkabb a gyakorlat technikajan fog mulni sztem. -
-
tisn
addikt
válasz
Fred23 #187890 üzenetére
nekem most 5 evnyi kocogas utan 60 koruli a nyugalmi, 50 koruli az alvas.
mivel cska kocogni tudok az 120-140 kozott mozog (ha neha megtolom + kispalyas focin 160-ig felszalad, mostanaban 185-re nem birom felvinni annyit javult a kardio, annyi a max)
de van rajtam legalabb +15kg es ven vagyok mar rohadtul
-
Fred23
nagyúr
válasz
persil #187874 üzenetére
Nekem 55-56 a nyugalmi pulzusom, alvás közben lemegy 37-38-ra, mégis ugyanezt tapasztalom: elkezdek kocogni, és szinte azonnal 139-140; a leglassabb hosszan kitartott stabil tempómhoz 154-es pulzus tartozik, a kicsit gyorsabb lassú tempómhoz pedig 161-es. Maximális pulzusom 195, azon már enyhe szorítást/szúrást érzek tüdő és szív környékén. VO2 maxom mondjuk még sehol sincs a jobbakhoz képest. Azon javítva talán elérhető lenne egy lassabb pulzus a fatmax zóna végén (tippre nálam ez az említett 161-es pulzus).
Szerintem nem érdemes pörögni rajta, nagyon egyedi ez a dolog, és sajna bemérés nélkül a zónáinkat sem fogjuk biztosra tudni, nincs tökéletes online kalkulátor, mind pontatlan. És ha lassan is, de még alakítunk is rajta folyamatosan a futással. Van olyan, akinek a fatmax zónája dupla olyan széles, mint valaki másnak. Simán lehet, hogy 160 körüli pulzuson mi még sok zsírt égetünk.
-
perempe
veterán
A szombati koncertem előtt kipróbáltam a Müpa kilátóján a hill sprint-eket, ezt a The Encyclopedia of Underground Strength & Conditioning-ből néztem ki. Mintha megfiatalodtam volna attól 4-5 sprinttől. Mennyire tartható a hasonló edzés? Nem megy tönkre a térdem? Khabib Nurmagomedov is alkalmazza, állítólag nagy UFC bajnok. (A könyv többi edzése is visszaköszön a felvételeken, pl. sziklával is edzenek a hegyekben.)
Tegnap megcsináltam 50 húzódzkodást 20 perc alatt. Nekem nem rossz, de az 5-3-1 Forever standardja 10 perc alatt 50. A tolódzkodásra 75-öt ír 10 perc alatt, bő hete ment.
-
tisn
addikt
-
-
válasz
persil #187874 üzenetére
ha zavaró akkor lehet érdemes azért megvizsgáltatni. Ha állóképességed jó akkor valszeg ilyen. Én is mindig olvasom itt hogy vkinek 40-es pulzusa van nekem a sima band által mért legalacsonyabb éjszakai nyugalmi 66.
Valószínűleg nekem is ilyen lenne ha futnék de nem szoktam
-
FeniX-
senior tag
válasz
Dorian #187875 üzenetére
Ez annyira szubjektív téma amúgy.
Futni pl. utálok, de ha mégis belekezdek, annyira lassúnak tűnik az átlag futás, hogy szabadon végezve fél focipálya kör után a seggemen veszem a levegőt, ami nyílvánvalóan túl sok. (Túl magas tempót diktálok magamnak)
Bringázni viszont 30-50km között simán letekerek 2 naponta és úgy gondolnám, hogy összességében jó az állóképességem. /Tempó: van hogy nagypapás, máskor 2-3 alkalommal simán beégetem a combom gyors szakaszokkal/
Lehet, hogy a kolléga is túl gyorsan kezd.
Sokan egyébként teljesen irreális standardokat támasztanak magukkal szemben.
Volt olyan ismerősöm, aki 0 kardió edzettséggel szívdokihoz ment, mert úgy gondolta, hogy az nem normális, hogy 30 méter után szívdobogása van és biztosan beteg.
Ja, nem csak neki tényleg semmi edzettsége nem volt. -
persil
nagyúr
válasz
Fred23 #187862 üzenetére
Ezen folyamat kattogok.
Szoktam futni es egyszeruen KEPTELEN vagyok 140 korul/alatt tartani a pulzust. Az nem futas, max. gyors seta.
Amit nem ertek, mert tulsulyos sem vagyok, meg semmi hasonlo, megis, ha futok, az nalam 160-nal kezdodik az elso 50 meter utan. Multkor 190+ korul kezdtem el belesetalni, de akkor is csak azert, mert ugy gondoltam, hogy egeszsegesebb lenne visszaengedni kicsit. Pedig semmit nem ereztem, semmi bajom nem volt.Mi az istent kellene csinalni?
-
dnelb
veterán
válasz
Qtya123 #187870 üzenetére
+1, nekem pl a guggolás 1000x jobban nyírja a térdem mint a lábtoló. Valszeg a merevségem miatt nem 100%os a forma, viszont lábtoló után nem fáj egyáltalán.
Ott is az jött be ahol a pad amin ülsz mozog veled.
ezeken a masinakon hogy lehet rosszul vegezni a gyakorlatot?
pl beengedéskor előrébb van a térded, azzal tényleg nyírod -
Qtya123
őstag
Hát nem tudom. Nyilván, ha túltolod a lábtolót az nem jó, de nem hinném, hogy egy sima combhajlító/combfeszítő gép például annyira veszélyes lenne a térdre.
Ennyi erővel a többi gép más izomcsoportokra ugyanolyan veszélyes és elkoptatja a könyököt/vállat/mindent.
De a szabad súly meg még veszélyesebb, mert könnyebb helytelenül csinálni. Szóval minden rossz. -
tisn
addikt
válasz
Qtya123 #187868 üzenetére
gepen max pinyatarogato, mint az olvtars emlitette, illetve a negativ verziojat.
meg guggolok trxbe kapaszkodva, labam kozott labdat szoritva. vadlit erositem, steppadon.de foleg futas-bico-uszas
nem, az orvos direktben letiltott ezekrol a gepekrol, hogy eszembe se jusson hasznalni. a jo terdemmel sem. (ezeken a masinakon hogy lehet rosszul vegezni a gyakorlatot?!)
-
Fred23
nagyúr
válasz
Janaboy #187856 üzenetére
Kocogáskor mindig fogyasztunk zsírból és glikogénből is, ahogy nő a tempónk és a pulzusunk, úgy csökken a zsírból való táplálkozás aránya. Valami olyasmire gondolj, hogy egy lassú, hosszú kocogás alatt mondjuk az energia 60%-át fedezzük zsírból, és 40%-át ch-ból, egy picit gyorsabb, de még mindig lassú kocogásnál meg már fele-fele. Nagyon könnyű elérni azt a tempót és pulzust, amin már arányaiban több ch-t vesztünk, mint zsírt, de ha az energiavesztés 40%-a jön csak zsírból, szerintem még az is egy elfogadható állapot, nálam elég gyakran így is van, és megbékéltem vele.
-
Louro
őstag
válasz
scdlsc #187855 üzenetére
Pont ezt mondtam pár hete egy ismerősnek. Nálam az a kardió, ahol nem halok meg és talán még képes vagyok érthető, egybefüggő beszédre, de azért érzem, hogy intenzívebben ver a szívem.
Utolsó tagmondatra azért volt szükségem, mert sok olyat látok, hogy egymás mellett ülnek a biciklin vagy sétálnak a futópadon szinte 0 sebességgel és a világ dolgait beszélik meg közben. Szerintem izzadság sem jelentkezik náluk.
-
scdlsc
senior tag
válasz
Louro #187851 üzenetére
Már írták, de azért itt van egy builderes cikk is.
https://shopbuilder.hu/aerob-es-kardio-edzesek-a2285
Meg még egy.
https://shopbuilder.hu/aerob-kardio-vagy-intervall-a5198aerobhoz írja:
"Ezért az a legjobb, ha nem a számokhoz, hanem inkább érzésre mérjük, hogy hol van az aerob tartomány. Keressétek a “conversation pace”-t, tehát azt a tempót, amivel még érthetően és tagoltan tudtok beszélni anélkül, hogy a lihegésetek mindezt érthetetlenné tenné. De azért legyen meg a tempó!"Ezt még lábedzés után is bírja az ember.
-
Jim-X
őstag
válasz
Louro #187851 üzenetére
A kulonbseg a terheles es a pulzusszam.
A kardio edzes allokepessegre megy es nem kimeli az izmokat sem, az aerob edzes alacsonyabb pulzusszamban van es ha izmot akarsz megtartani akkor ez a legjobb.
Van meg a HIIT, ami a ketto kevereke.Persze ez is teljesen egyenfuggo, lehet neked egy kocogas mar boven a kardio tartomanyba esik, mig masnak a futas is aerob edzes.
szerk.: Ez amit te csinalsz inkabb HIIT edzes, ha bevalik akkor hajra
-
Louro
őstag
válasz
scdlsc #187844 üzenetére
Ööö, mi a különbség? Nálam a kardió abból állt eddig, hogy 45-60 perc séta.
5 perc "bemelegítés" 6km/h sebességgel.
Majd 5 perces etapban percenként emelek egyet a dőlésszögön. Majd a 6. percben 5 egységgel visszaveszem a dőlésszöget és a sebességet növelem a következő 5 percben.Ezt a 10 perces dolgot ismétlegetem. Igaz sokat kell matatni, de az emelkedős részen tüdőm kiköpöm, majd az 5 perc pihenő, bár a tempó miatt az se annyira könnyű.
@OPiiPO: Üzleti elemzés, CRM, folyamatoptimalizálás. De röviden analítikus CRM.
-
Louro
őstag
Ezért is akarok megállni a súlynöveléssel egyes feladatoknál. Bár a nyakkörzésnél érzem a sercegést. Lábam szerencsére mindig erős volt. De 40 felett figyelnem kell, nehogy nagyon elkapjon a gépszíj.
Jó lenne 90-ig lemenni,de ha idén tartósan beesek 100 alá, már én elégedett leszek. 40 év kemény munkája van ebben a testben
A kardió kapcsán pedig itt ajánlották korábban, hogy tegyem az edzés végére. Ezért is változtattam és a változtattam a kardió-súlyzós arányon.
-
Jim-X
őstag
-
válasz
Dorian #187829 üzenetére
Én nem akarok belepofázni, mert magam is tanulok az itteni fősodortól, de kardiót nem fogja megúszni, legalább sétát vagy kocogást be kéne iktatni. Mondjuk a kaja a legfontosabb, ha az el van b@szva, akkor mozoghat az ember bármennyit.
Louro: sima séta ha az idődbe belefér edzésnapon is mehet, max lábnapon skippeled.
Woodslave: próbálj meg sétákat beépíteni. Én is ülőmunkát végzek de reggel gyalogolok 2km-t ebédidőben 3-4 km-t és este is 2-3. ez könnyebben összejön mint egy extra 60 perces kardió edzés
Nálam is ez vált be, igaz én meló után szoktam menni az ebbel és akkor letolok általában egy 5km-es etapot. Igazából reggel 8-ra szoktam menni terem, utána meló és du meg séta.
Jim-X: Meg aztan ott van az esti kardio, a kiegyensulyozott szexualis elet csokkenti a testzsirt, brit tudosok szerint
Hja a tantrikus 5 órás biztosan -
-
Jim-X
őstag
válasz
Louro #187830 üzenetére
Ugye, hogy ugye! Amikor az ember elkezdi szamolni, akkor kiderul, hogy nem is annyi amennyi
Szamolni kell, ez van. Ha kevesebb mint amennyire szukseged van, akkor menni fog lefele.
A masik, hogy sokan azt hiszik, hogy hu mennyi kaloriat elegetsz...hat nem...
En azt mondom, lassan csokkentsd a kaloriat, makrokat szamolva es amikor elindul akkor minuszban vagy, aztan persze folyamatosan korrigalni kell. A tukor a legjobb merce szvsz#187833Janaboy: +1, bemelegitesnek jo par perces laza kardio, de a komolyabb aerob edzest inkabb sulyzos utan, vagy barmikor amikor nincs sulyzos edzes
-
Louro
őstag
válasz
Dorian #187829 üzenetére
Tudom, hogy nagyon nem jó. Ha észbe kapok, akkor felpattanok és csinálok akár pár guggolást vagy fekvőtámaszt. Ha olyan a meeting, hogy csak csacsognom vagy figyelnem kell, van, hogy felállok. De szerencsére nem meetingelős a munkaköröm.
Párszor már megfordult a fejemben, hogy 1 évre elmegyek árufeltöltőnek
Rokonságban, amikor irodisták kimentek sok éve Angliába, ódákat meséltek, hogy mennyire jó. Még le is fogytak. Persze, amikor szóvá tettem, hogy 8 óra ülést 8 óra takarításra cseréltek, persze, hogy lefogytak. Kaptam is az ívet, hogy a kettő között nincs összefüggés.
@Woodslave: Amikor bejárós nap van, akkor azt szoktam, hogy az 5 buszmegállóra lévő villamoshoz max esőben buszozok le. Különben séta. 2500 lépés oda és mégegyszer ennyi hazafelé. Ekkor azért van napi +5000 lépésem
-
Louro
őstag
válasz
Jim-X #187828 üzenetére
Na ma elkezdtem a Myfitnesspal-be írni. Csak a reggeli 350 kalória
(Bár gyanítottam, hogy 2000 alatt nem leszek meg.)
Az edzést úgy kezdtem, hogy 45-60 perc intenzív séta emelkedőkkel tarkítva, majd 30 perc súlyzós. Azt átrendeztem min. 60 perc súlyzósra. A kardió rész szinte kikopott, mert kb. összeestem az edzés végére
De akkor lehet a pihenőnapokon tolok egy-egy kardiót.
-
Janaboy
veterán
Valami jó alacsony szénhidrátos, alacsony zsír tartalmú sajtszósz recept ötletek nincsen?
Amit csőtésztával lehet keverni. -
Vitee
aktív tag
válasz
Dazsar #187825 üzenetére
Nice, szepen vezeted
En mostansag tesztat nyomom ch-nak, a rizsbol egy darabig elegem lett, bar neha mar a teszta is sok.
Husbol meg 350gr szokott menni egy nap, neha keveslem, neha meg az is alig megy le, latom nalad meg 500 gr felett megy.
Ilyenkor feherje, vagy feherje szelet, vagy egyeb ilyesmikkel tolom meg.
Neha inkabb csak meginnam a napi kaloriat a ragas meg eves helyett -
Fred23
nagyúr
válasz
Louro #187813 üzenetére
Nekem volt már 40% körül is a testzsírom, életemben többször is. A 33% is sok persze, és jelentős időt vesz igénybe a felezése, ráadásul ha sima háziorvos mérte ennyinek, akkor lehet az akár 35% is. Jövő nyárra reális lehet azért egy beach body forma, ha teszel érte.
Kalóriákat és makrókat le kell követni, ha fontos a cél. Dobozolás nem ciki.
Átülni nem szabad az egész napot. Nagy kalóriaforgalmat érdemes csinálni, már persze a hosszan fenntartható tartományon belül. Egy 600 kalóriás napi átlagos deficit tartása szerintem nem sok ember számára vállalhatatlan teher, ahogy kábé senkinek se lehet gond egy héten 3-4x elmenni kocogni 30-40 percet lassú tempón.
"Mivel idén már vannak komolyabb céljaim - főként az egészségem miatt -, lehet ez lesz. Azaz főzőcske és méricskélés."
Ez hozza az eredményeket. Látni kell pontosan a számokat a folyamatok követéséhez és beállításához, ha macerás is. Lemondásokkal jár sokszor, mert a számolás pontossága és kényelme érdekében egy idő után az ember akár haljik arra, hogy egyszerűsítse a kajálását. Inkább lemondok például azokról a kajákról, amik makróit nehezebb pontosan kiszámolni/megtudni.
-
Louro
őstag
válasz
Vitee #187821 üzenetére
Én is milleniál vagyok (1983).
Mivel 3 nap járok be munkahelyre, így van heti 4 nap, amikor a főzőcske könnyen megoldható. (Előfordult már, hogy 11-re szerveztek meetinget és én közben főztem a francia hagymalevest
) A bejárós napokra meg kitalálom a módszert. Főzzek-e előző nap vagy inkább rendeljek az egészségkonyhától. (Asszony onnan szokott.)
Motivációval nincs bajom igazából. Élvezem a mozgást. Nem gondoltam volna, hogy 1 órát kibírok a teremben, de 1,5-2 órákat vagyok ott. (Igaz ebből sok a pihenő)
-
Vitee
aktív tag
válasz
Louro #187820 üzenetére
Sajnos nem, latod, mint nalad is, ideig - oraig mukodik, de amint adaptalodik a szervezeted a korabbi nulla mozgashoz, rossz kajahoz kepest a pozitiv valtozashoz, lelassul, vagy meg is all a dolog.
Most ertel el oda, hogy a szintentartodon vagy, muszaj leszel meregetni legalabb egy darabig, hogy ujra beinduljon, a motivaciod megmaradjon.Naplozni nagyon hasznos! En is appozok, de itt a terembe van par "idosebb", aki kis jegyzetfuzettel tolja! (No offense - talan aelod is fuzetezik nem?!).
En mar millenial vagyok, nekem jo az app -
Louro
őstag
válasz
Vitee #187818 üzenetére
Én is azt érzem, hogy nem tudom elkerülni ezt. Gyanítom most annyit viszek be, amennyit fel is használok. Szóval csökkenteni kellene. De elemző énem miatt is, jobb, ha számokkal alátámasztom.
Még az edzéseim is Google táblázatba vezetem
Tudom, ajánlottak itt pár alkalmazást. Kettőt ki is próbáltam, de a Sheets jött be a legjobban.
-
Louro
őstag
válasz
scdlsc #187815 üzenetére
Mivel idén már vannak komolyabb céljaim - főként az egészségem miatt -, lehet ez lesz. Azaz főzőcske és méricskélés. Asszony méri a Myfitnesspal alkalmazással, szóval lenne az elején segítségem
Gép kapcsán van egy evezőféle gép. Az van ráírva, hogy lat pulldown. Mellkasnál támaszték és magam felé kell húzni a kart. Ott már szerintem jövő héten meglesz a max. Van, aminek a neve tricep press. Testhez közel két kar és lefelé kell nyomni. Igaz érzem közben a mellkasom és a hátam felső részét is. Ott már régóta megy a gép felső határa. És van egy chest press nevű, amibe be kell ülni és mellkas magasságában van egy-egy kar és előre kell tolni. Ott is 100 kg a max.
Az eszközökön van egy dekorációs borítás, így nem lehet azzal csalni, hogy ráteszek keresztbe kézi súlyzókat, így marad az ismétlés.Bár pont tegnap mondtam asszonynak, hogy kicsit visszább kell vennem, mert kicsit elkapott a gépszíj és fellelkesültem. Inkább lassítok, hogy nehogy sérülés legyen belőle. Lábtolón 160 kg a munkasúlyom és 3. napra "regenerálódott", azaz már tudtam volna újra beülni.
-
Louro
őstag
válasz
attiati #187814 üzenetére
Reggelim 10-ból 9x zabkása. 2 dl víz + 50 gr zab + 80-100 gr zsírszegény túró és fagyasztott gyümölcs (áfonya, eper). Napközben néha 1 alma vagy banán. Elvileg ez már nem rossz. Néha a bűnözés a Gullón keksz.
Zöldséget valóban keveset eszek. Ezen tervezek változtatni.
Az édességrohamok szinte teljesen megszűntek. Gumicukornak, kakaós csigának, sütiknek szinte 100%-ban ellenállok. Nyári nasi a fehérjéből készült fagyi.
Fibershake-et próbáltam, de megittam és kb. mintha egy pohár teát ittam volna. Jött ugyanúgy hamar az éhségérzet nálam. -
Louro
őstag
válasz
Fred23 #187806 üzenetére
Félve merem csak leírni, hogy a legutóbbi orvosi vizsgálaton 33% volt a testzsírszázalékom
Pedig akkor már 2 hónapja mozogtam és már egy éve azért igyekszem elhagyni a fehérlisztet és a cukrokat is igyekszem mellőzni. 10 évvel ezelőtti önmagamhoz képest cukorcölibátusban élek. Írni meg nem tudom a kalóriákat, mert ebéd általában csapattal történik és mindenki helyben vásárol. Tudom vihetném kis dobozban.
Bár nézem a mérleget és mindig ugyanakkor mázsálom magam, de jó, ha 1 kg-ot mozdul el a mérleg az utóbbi 3 hónapban. De az közrejátszhat, hogy szinte csak súlyzós edzéseket csinálok és azért 2-3 hetente sikerül 5-10kg-ot növelni a súlyokon vagy ahol a gép maximumát elértem, ott ismétlésszámot növeltem.
Csak a fránya belem nem megy le. Tudom, többet kellene diétáznom és többet mozogni, de szeretem a munkám és simán átülöm a napot. 8-kor leteszem a seggem. Ebédnél elszaladok enni. Majd visszülök és 17-18-ig fel sem állok szinte, hacsak nem egy kollégához megyek szívességet kérni. Aztán 18-19-től 1,5 óra edzés. Este esetleg egy rész a sorozatból és már lehet aludni. Tudom egyeseknek unalmas, de imádom a munkám
-
válasz
Fred23 #187811 üzenetére
Igen ezért egészítettem ki hogy kinek mi mert 1900 kcal ilyen makrókkal nem kevés pláne diéta elején amikor még nem vagy leürülve. Mondjuk már nem diéta elején vagy ez is igaz elfelejtettem
Mondjuk nem mindegy mit eszel mármint fogyás szempontjából igen de hogy fogod bírni úgy nem.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Woodslave #187810 üzenetére
Eddig soha nem tudtam tartósan 1950 kcal alatt diétázni, egyszerűen kikészített idegileg, viszont nem kizárt, hogy csak azért, mert sosem nem voltak a makrók optimális arányban.
Hétfőt és keddet megpróbálom lehozni a most megtervezettek szerint, aztán ha kiütődök tőle, 1950 kalóriára fogok számolni, és lassabban végzek, de kevesebb szenvedéssel.
Terv jegyzetből:
76 kg ~20% bf-ról 71 kg ~15% bf-ra ez lenne az előirányzott. -
Fred23
nagyúr
válasz
tchriss #187807 üzenetére
Augusztus elejére el kéne érni valami értékelhetőt, de csak azért nem fogok sietni, hogy x kiló legyek a lehető leghamarabb, mert nem szeretnék izmot veszteni. Valamennyi tán így is lemegy majd a sok futkosástól.
Most arra megyek rá, hogy alaposan megtervezzem az utam, aztán pedig már csak fegyelem kell a kijelölt úton maradáshoz. Nem lesz piskóta, de kibírok pár hónap önsanyargatást a cél érdekében. Persze azt is megértem, ha valakinek meg nem éri meg, és nem is akar kockás hasat, de ebben a topikban az ilyenekből van talán kevesebb.
tisn: Nem fogok.
-
Fred23
nagyúr
Forrás a képen.
Májustól indul a szigorú diétázás, most tervezem a részleteit. Gondolom, a topikból sokan tartanak most valahol itt.Cél a 15%-os testzsír, most lehetek 20%-on.
-
thomasvold
őstag
-
De4d
őstag
Üdv.
Biztos van aki otthon edz, azoktól kérdezném elsősorban, akiknek otthon parkettájuk(régi klasszikus nem laminált) van, és azon használnak edzőpadot, hogy milyen padlóvédőt érdemes alá venni? (panel lakás nappalijába) Szeretném teljesen megvédeni a parkettát. Súly ami rákerüljet maximum. kb 90+15+40kg.
Első blikkre ezt néztem ki. Méretre elég is lenne.
[link] -
Peaceliker
addikt
Sziasztok!
Tudom jól kajálás lenne az egész alapja, de nincs erőm rávenni magam, így elég alacsony a fehérje bevitelem. Most biotech beef és iso whey zero t szoktam szedni, elég durván laktóz érzékeny vagyok, de ezek nem viccelik meg a velem belem. Kérdés az, hogy érdemes más márkákkal próbálkozni, ha igen, akkor laktózmentes opció mi ami jobb? Nem vagyok nagyon árérzékeny, de ha jó az ár érték aránya, azt szeretemHeti 2-3x edzek itthon amúgy, full amatőr/hobbi szint, nem is tervezek feljebb lépni. Tavaly fogytam 14 kilót (93 ról 79re),sok ment le izomból, csak azért kezdtem el súlyzózni, hogy nézzek ki valahogy. Látom is az eredményt, örülök is neki, de konkrét, főleg nagyra törő tervek nincsenek. Ezt csak azért írtam mellé, hogy hátha számít ez is fehérje témában.
Szóval van ajánlat, hogy mit érdemes próbálni, vagy ha ezzel nincs bajom, akkor ne variáljak? Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest