- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degu82
kezdő
Megvan a gép amit ajánlottatok.
[link]
Próbáltam rajta gta 5,fortine. Futnak rendesen bár max. grafon fortnite akadt. Igazából jónak tűnik a gép.
Új kijelző van rajta de van benne egy kis pixelhiba vagy mi. Az egér felett kicsivel. Ez szerintetek gond vagy manapság ez megszokott?
-
Raymond
titán
LOL
Trump mai targyalasarol, a jobb oldalon az egyik ugyvedje (Alina Haba) egy Asus ROG-al
En mondjuk valami decensebb cuccal mennek birosagra. Ebbol a szogbol nem latszik, de az oldalso es a billentyuzet LED-ek is be vannak kapcsolva
-
ssj81
aktív tag
Csak, hogy vissza lehessen keresni, hátha másnak is lesz problémja az audio driverrel.
"Msi Bravo 15 c7vf nincs hang, csak fülesen"
Legújabb bios-t kellett rá tenni, ami 1 hónappal volt frissebb mint ami rajta volt, azonnal lett hang. -
Smithy87
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #99035 üzenetére
Amúgy itt [link] van hogy kb mit tud
-
Csupati
őstag
válasz
Zsírkrétamen #99035 üzenetére
Akkor továbbra is keresel gépet vagy részben megoldott?
-
-
Smithy87
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #99032 üzenetére
Hát ez sem a 150K-s keretből lesz
-
Csupati
őstag
válasz
Zsírkrétamen #99032 üzenetére
Az bőven jó kicsit gyengébb mint a 3050 , 2048 cuda mag, szvsz fhd felbontáson még talán maxon is meglesz a 60.
-
válasz
Zsírkrétamen #99030 üzenetére
Eszembe jutott még egy dolog. Lesz egy laptopunk, ugyan nem játékra, de talán befogható lesz arra is.
Ebbe egy i7-13800hx lesz egy A1000-es kártyával. Ez kb minek felel meg? -
válasz
gyépés #99028 üzenetére
Én is ezért néztem a 1060-at, 1050-el még épphogy hozza a 60fps-t, 1050ti-ról meg nem találtam még videót.
Egyébként egy 24"-os, 60hz-es kijelző meghajtása a cél úgy, hogy ne laggoljonY520-at néztem én is, bill hibásakat találtam is, azzal nincs is baj, van mindenhol egér-billentyűzetem, még a kijelző hiba se számítana, mert van kijelző is mindenhol. A 8gb ram se téma, mert az is van itthon pluszba, meg ssd-m is, szóval ilyeneket tudok cserélni, csak a lehető legerősebb gép kéne maximum 150-ért. Mondjuk elég régi gépek, gondolom ha találok is, akkor egy pasztázás nem fog ártani neki, viszont olyat még nem csinltam, csak pc-n.
-
Csupati
őstag
válasz
Zsírkrétamen #99027 üzenetére
jah oda minimum i7 meg vmi combosabb vga, desktop 970 /RX 570 et irnak rá. akkor valóban 1650/1060 lesz szükséged laptop esetén. viszont az y520 ak igy használtan én már kerülném, egyre több hibásat látok ph-n plusz a bill hiba szokott lenni az meg csak palmrest cserével együtt van horror áron.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Zsírkrétamen #99027 üzenetére
Az jó lesz igen. Bár én lehet megpróbálnék egy 1060-ast vagy legalabb egy 1650-est kifogni, vannak néha 150k alatt. Ugye ahogy jönnek ki a patchek, dlc-k, modok nem lenne baj, ha maradna egy kis tartalék. Hány FPS-t célzol meg egyébként?
-
-
gyépés
aktív tag
válasz
Zsírkrétamen #99024 üzenetére
Egyébként nem állsz át CS2-re? Mert asszem a steam le is cserélte a CS:GO-t CS2-re, nem tudom lehet-e még ezután is CS:GO-zni. Mert ha nem, akkor lehet a CS2 alá erősebb vas kell. Ugye a CS:GO egy kenyérpirítón is elfutott.
-
Csupati
őstag
válasz
Zsírkrétamen #99024 üzenetére
jobb a 1050, csak a cpu-t nézd meg melette, vagy 6-7gen i7 vagy 8-9 gen i5-i7, 6-7 gen i5 öt véletlenül se.
tb3 dokkoloval ugyan ott vagy anyagilag és igen helyhez lennél kötve vele. -
-
-
Sziasztok!
Szeretnék venni valami maximum 15.6"-os gépet, amin elfut a CSGO 2 fullhd-ba, elég ha csak lowon, de stabil legyen, tehát kb 60fps-t hozzon.
Egy fontos, az ár, minnél olcsóbban szeretném megoldani.
Használt jöhet csak szóba, találtam is HA-n 1050-től 1060-ig gépeket, ez árban 100-150-ig voltak.
Mit tudnátok ajánlani? Elég lehet a 1050 is?
Akksi kb mindegy milyen benne, csak hálózatról lesz használva, és a billentyűzet is lényegtelen, mert monitoron lesz használva külső egér-billel.
Csak a CSGO fog menni rajta, minden másra itt van a G14-em.
Esetleg, a céges gép egy Dell Latitude 5520, az i7-es 11 genes verzió 16 giga rammal. Ha jól látom ez tb4-es. Érdemes lehet inkább egy külső dokkolót venni? (vga-m még van, mert nem adtam el, viszont igy meg csak itthon tudnánk vele játszani, akkor már lehetne asztali gép is...) -
-
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates #99014 üzenetére
Apam kezebol se lehet kirobbantani az oreg Carbon Vaio laptopomat.
Az SZ6 meg akkoriban kb a technologia csucsa volt - talan az elso LED kijelzos gep volt anno.Van az is kb 15 ev koruli - a masodik akkujat fogyasztja. Pedig akkurol hasznalja.
Feltolti, aztan hurcolassza amig le nem merul.Ugyanigy volt a T28-al is. Tavalyig azt hasznalta , majd karacsonykor elokaptam a szekrenybol a ceges iPhone-jat es atraktuk a SIM kartyat. Addig nem is hasznalt okos telefont.
-
Van "sárga felkijáltójel" az eszközkezelőben? (Nem csak a hangeszközökre értettem!)
Ha van akkor driver hiba vagy hiányosság akkor azt meg kell oldani
Ha nincsen, akkor dugj be egy fejhallgatót (jack-et, ne USB-set!) és csekkold le, hogy azon van-e hang
Ha nincsen hang és minden driver fent van, akkor az hardver hiba is lehet, ha nem kutyultál el valamit a telepítéskor akkor az lehet hardver hiba.
Ha van a fejhallgatóban hang, akkor az megint szoftveres hiba... -
cs.zs.
veterán
válasz
FőDudu #99009 üzenetére
Nem, ez marhára nem ugyanaz.
A zenbook megoldásánál ha legalulra van lehúzva a bill, akkor ugyanolyan érzés gépelni rajta, mint egy utólag odatett külső billentyűzeten. Semmi nem fogja vágni a kezedet, mint ahogyan a Lenovonál vágja. A tapipad jobb oldalra került, az lehet numpad. Egérrel használva teljes értékű klaviatúra lesz.
Ez nincs elbaszcsizva. Az új Lenovo viszont el van... -
válasz
Evil Snowman #98996 üzenetére
Gyanítom, hogy azokban régebbi, még 18650-es cellákból felépített akkuk voltak. Meg még annyi , hogy a gamer gépek brutálisan sokat tudnak fogyasztani, ha meg vannak terhelve és az akkuk rosszul tűrik ezt.
-
FőDudu
veterán
válasz
yetijetnyak #98999 üzenetére
Ugyanaz az elbaszott ergonomiai hulyeseg, mint amikor az Asus a billentyuzet melle rakta a touchpadet (jobb oldalra) es a billentyuzet a gep elejenel kezdodott. Okadek az egesz.
A szalcsiszolt fedlap a masik ami undorito. -
Csupati
őstag
válasz
BMdeal #99007 üzenetére
Ha elfogadható 1 db pixel hiba akkor Legion 5 3060 [link]
Esetleg megprobálni bealkudni 300 ra [link] Clevo alap 3070el, majd késöbb több ram+ssd , ez kb egy 2080 körül hozott timespy alatt.
A legionok jók, a Victus-t is dicsérik . 3050ti már van 220körül is de ott a 4gb vram eléggé visszafogja a gépet a 6 gb os nál meg a 96bites bus-al eléggé ki van herélve és nem jobb a 4gb os nál .... Ha teheteg 3060,2070 ezeket nézegesd. -
BMdeal
csendes tag
Sziasztok!
Egyik rokonomnak keresek belépő szintű gamer gépet max 300-ig.
Pár napja olvasgatom a fórumokat és az elsőre kinézett Asus Tuf és a Lenovo IdeaPad Gaming szériát eléggé savazták szinte mindenhol, így azokat dobtam.Jelenleg Lenovo Legion -ból nézegettem használtan.
Valamint feltűnt egy számomra teljesen ismeretlen vonal a HP kínálatából.
HP VictusErről van valakinek személyes tapasztalata?
-
ssj81
aktív tag
válasz
Juhaszatti #99002 üzenetére
Köszi, megprobalom.
-
válasz
5000 dollárért VC? Ugyan már, helyette kapsz fancy csicsa RGB-t körbe, meg egyedi szénszálas fedlapot, meg egy semmit nem érő vízhűtést.
Aztán még a Razer laptopok vannak túlárazva LoL.
-
Ubul86
őstag
válasz
echterion #98998 üzenetére
én még ps4-en, aztán igen, ahogy mondod, PC-n azért jóval könnyebb
sajnos digitális, mert nem terveztem már lemezes játékokkal, van ps plus a 2. fokozat, ahol már vannak gpu-hoz hasonló "ingyen" játékok, szóval még jövő májusig megmarad...aztán max ilyen 120 szerintem, ahogy elnézem, bár 170ért vettem, ahhoz képest meg jóvanazúgy
vicc, mikor megvettem a ps5-t, akkor rögtön eladtam a hozzákapott God of Wart, majd abból store-ból a Horizon 2-t...aztán rá 2 napra beletették a ps-es gpu-ba
ott kicsit evett a méreg
amúgy egyre inkább öregszek, szóval nem is tudom, minek van még konzol (jó, az exkluzívok miatt, ami már-már nem exkluzív), hamarabb a gép előtt vagyok.
épp azon filózok, hogy a 3070 után hova lehetne feljebb lépni jövő nyáron, 4080 a cél, de azért azok a gépek még min 1-1.2 milliótól indulnak :|
-
Csupati
őstag
válasz
queens #99000 üzenetére
igazábol a gpu a lényeg nagyrészt az szabja meg a grafikus teljesítményt, de ebből az összegből egy 1660ti fog kijönni, ami kb egy GTX 1070 mobile teljesítménye de 6gb vrammal.
de pl [link] Dell G3 3590
Ha be tudod alkudni 200ra [link] akkor best buy, vadi uj aksival 2070 max-q aztán késöbb több ram meg háttértár.
Vagy talán be tudsz alkudni 1-2 3050/ti os gépet 200 ra. -
Juhaszatti
addikt
Szia! Ha újonnan vetted, és az eredeti SSD van benne, akkor azon kell lennie egy partíciónak ami tartalmazza a drivereket. Van rajta egy Driver Utility, vagy hasonló néven futó installer program, ami felteszi neked a drivereket a megfelelő sorrendben.
Viszont az fontos, hogy még azelőtt indítsd el ezt az installert, hogy netet adnál a gépnek. Sajnos ennél a szériánál nem mindegy milyen sorrendben van feldriverezve, és a Windows Update ebbe szeret belekavarni.Ez a teljes Bravo szériát érintő probléma, elég sokat szívtunk már vele.
-
ssj81
aktív tag
válasz
Sziasztok.
Vásároltam egy új Msi Bravo laptopot itt hardverapron.
Windows nem volt rajta, tettem rá 11-et majd 10-et, egyiken sincs hangom. Se alap driverrel sem pedig az Msi oldaláról leszedettel. Hang ikon van, megy a kis eq, hogy veszi a jelet, de se a hangszórókból sem fülesről nincs hang.
Vki járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest