- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz
FőDudu #101399 üzenetére
Kész is van csak a rendszer lett gyalúlva a többi maradt. Semmi gond nincsen ha teljesen le van törölve nem probléma garancia ügyileg, kérdeztem az Asus-tól.
A nyers Win11 és amit magától leszedett az van fent most, tesztelgetem. Így a CPU 50°C ha nem megy semmi, nem vacakol az energia gazdálkodás, alvó mód stb... Eredeti rendszerrel 70°C volt az alap és minden energia gazdálkodás bezavart. Keres a hiba okát mi okozta.[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz
PedroPascal #101397 üzenetére
Ha a telepitesnel a custom opcioval kijelolod a particiot, akkor arra fog telepulni. Igy megmarad a restore.
De en minden keppen csinalnek egy teljes mentest, hatha jol jon kesobb.(pl. megis vissza kell kuldened es a windows hianya miatt nem garizzak le, stb.)
-
Lamonso
kezdő
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e, de a testvéremnek szeretnék venni használtan egy olyan notebookot amin elfut a PUBG.
Mit tudnátok ajánlani és mennyiből jönne ki?
Maximum 250-280e forintom lenne rá.Köszi
-
FőDudu
veterán
válasz
PedroPascal #101393 üzenetére
En eloszor lementenem az egeszet egy Macrium Reflect bootos pendrive-rol bootolva egy kulso SSD meghajtora.
A RESTORE particiora meg szukseged lehet - az valoszinuleg a gyari recovery particio, onnan huzza vissza a gyari windowst a bootnal megfelelo billentyuzet kombinacioval elert recoverybol. Kar kinyirni az ilyet, jobb egy teljes mentest csinalni.
Ha mindenkeppen ki akarod nyirni a windowsodat, akkor csinalj egy teljes restore-t (boot kepernyon kiirja milyen billentyut nyomj, tippre F11 kell majd. Aztan ha ez megvan, akkor csinalj egy recovery drive-ot.
Szerintem ez valo a gepedhez, ha jol emlekszem SCAR-od van.
De en lementenem az egesz ssd tartelmat a mar elozoleg emlitett Macrium Reflect USB boottal. Felinstalalod a Macrium reflect-et, ingyenes verzio eleg. Aztan csinalsz vele USB boot mediat. Aztan arrol bootolva lemented az SSD teljes tartalmat egy masik kulso SSD-re (vagy epp NAS-ra, file share-re, stb).
Ezutan gyalulhatsz.
A Macrium az full mentes - az Asus fele System Recovery az windowsos beepitett funkcio, az nem teljes mentes.
-
-
PedroPascal
őstag
Ha új rendszert akarok feltenni, akkor töröljem az egyéb particiókat is vagy ez nem szükséges?
-
válasz
rodman73 #101388 üzenetére
NAS meg minden, hogyne lenne.
-
rodman73
aktív tag
Ez a NAS téma mindig is izgatott, kicsi off jöhet remélem. Az asztali gépemben van 2db 4 TB WB Purple, azokat szeretném száműzni NAS-ba és akkor tudnék egy kisebb gépházat összehozni.
Mennyiért lehetne egy "normális" NAS-t venni? Aki jártas a témában picit segíthetne, vagy van esetleg külön NAS fórum itt ph-n?
-
SlayerSub
tag
Kérdezni szeretném, hogy másnak is van esetleg rossz tapasztalata rog flow x13-al?
Nincs egy éves a gép, eddig már kétszer volt szervizbe, másodiknál alaplap csere, és most megint vihetem be, mert nem kapcsol be, csak pörög és közben úgy melózik mintha fel akarna szállni...
Alig volt meghajtva pedig.. Persze aszerint szerettem volna használni, mint ahogy kitalálták, jegyzeteles tabletmode-ban este meg game és filmek. De utóbbi időben a OneNote már kiakasztotta.
Úgy érzem ez a hybrid konstrukció nem ért még be, vagy csak én fogtam ki egy igazán fos darabot... -
TeeBee73
veterán
válasz
Bluesummers #101385 üzenetére
Oké, egy SATA-s SSD, és egy PCIx-es között van difi. másolásban főleg, elérési időben kevésbé.
Játék alatt, viszont nem tapasztaltam különbséget Gen3 és Gen4 között.
A HDD-t én is csak tárolásra használom. -
válasz
TeeBee73 #101364 üzenetére
Hát hogy 1mp-cel gyorsabban betöltsön az a játék!
Ez tény, inkább munkagépekhez, több 10GB-os file-ok betöltéseknél jó, de!
Ez egy gaming fórum, itt mindenki ki akar maxolni mindentHaverom, amikor néha-néha játszunk, és ő HDD-ről tölti be az első játékot, mindenki rá vár plusz 8-10mp-et, na az idegesítő.
-
FőDudu
veterán
válasz
amdboy #101383 üzenetére
Tipikus foldhurok jelenseg.
A TV es a lapos masik konnektoron lehet es ezert a foldon (foldelesen) aram folyik amitol az egyik idonkent eldobja a kapcsolatot.
Vagy probald ki ugy, hogy a laptop nincs bedugva, vagy probald ki ugy, hogy azonos elosztoba vannak dugva.
En erre tippelnek, mert ilyenhez mar volt szerencsem.
(elvileg egy laptop nem foldelt elektromos eszkoz, aztan megis ilyet produkal)Masik tippem az, hogy a laptop valtogatja a prociba epitett es a dedikalt GPU kozotti kapcsolatot. Ezt elvileg az Nvidia kartya beallitasainal tudod kivalasztani (nvidia control panel) - nekem grafikusan mutatja peldaul, hogy a HDMI port az direktben van kotve az Nvidia kartyara.
[ Szerkesztve ]
-
amdboy
senior tag
válasz
FőDudu #101382 üzenetére
Lett egy érdekes "problémám". Tv-n használom a lapost. Néha, néha be be villan a kép. Vagyis értem ez alatt, hogy elsötétül minden kb 1-2mp-re majd minden okés. Úgy kell elképzelni mint ha átváltanék hdmi1-ről hdmi2-re. Mikor ismét van kép kiírjaa tv, hogy rtx 3060. Ami azért fura mert alapjáraton nem ezt a kártyát kellene használnia nem? Másik hdmi-vel is próbáltam ugyan az... Esetleg valakinek ötlet?
-
FőDudu
veterán
válasz
PedroPascal #101380 üzenetére
Nekem a sinologyban kifekudt a raid-es cache ssd 1 ev alatt. Tul sok random write, 0% lifetime. 2x Wd 860 pro, 512gb. Ki lett cserelve masik fajtara.l, hogy maga a tomb ne nyirodjon ki ugyanezert.
10x4tb wd red van a Nas-ban.
-
FőDudu
veterán
válasz
PedroPascal #101377 üzenetére
Ha direktben arra torrentezik es nincs kozte ssd vagy memoria amibe a cache megy, akkor igen.
-
PedroPascal
őstag
-
zsolti75
senior tag
válasz
PedroPascal #101377 üzenetére
Ha "rendes" NAS, akkor nem lesz vele gond, azokban memoriából dolgozik, csak akkor irogat oda vissza, ha muszáj.
Főleg ha többlemezes, és RAID1 vagy RAID5-re van konfigurálva, mert akkor biztonságban vagy.
Nekem is WD NAS van itthon már sok éve hibátlan. -
Ryan1318
tag
Sziasztok! Napokban megyek ki Bécsben tudtok olyan boltot ahol lehetnek jó ajánlatok gamer laptopra? Öcsémnek venném egy Rtx 4060-4070-es gép megfelelne neki.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
FőDudu #101375 üzenetére
A Windows frissítéshez annyiból lehet köze, hogy ha lemerül a cmos elem, akkor elmászik a rendszeridő is. Ha meg nem jó a rendszeridő, a frissítések nem mindig működnek. Legalábbis olyanba már futottam bele, hogy a rendszeridő beállításáig nem engedett frissíteni.
Hogy miért nem nyílt meg semmilyen telepítő, az tényleg rejtély.[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz
RM007 #101276 üzenetére
En olyat lattam, hogy alig hittem el.
Gepen minden mukodott, kiveve a telepites.Semmi hiba nem volt, de nem lehetett se frissiteni, se uj programot telepiteni. Nem nyilt meg semmilyen telepito.
Utolso otletkent falbol kihuz, var, visszadug. Majd jott a set date and time.... A cmos elem volt kimerulve, annak csereje utan azonnal minden mukodott.
Hogy mi koze van a cmos elemnek a windows frissiteshez? Otletem sincs...
-
Tommastercs
csendes tag
Sziasztok! Laptop vásárlás előtt állok. Játékra is és office munkára is szeretném használni. Amit kinéztem az egy rtx 4050m kártyával lenne ryzen 5 7535hs procival msi bravo 15 típusú laptop. Cs2 gta5 esetleg codra elegendő lenne ez a laptop vagy másikat nézzek. Segítségeteket szívesen fogadom előre is köszönöm!
-
Juhaszatti
addikt
válasz
RM007 #101276 üzenetére
Előfordulnak ilyen anomáliák a BIOS frissítések körül sajnos. A Lenovonak is van erre érzékeny szériája, az egyik IdeaPad Gaming 3-as modell pl.
Ha azelőtt bővítesz benne RAM-ot, hogy lefrissítenéd a BIOS-t, teljesen letéglázhatod a gépet. De olyan szinten, hogy be se kapcsol többet, akkor se ha visszateszed a gyári ramokat és úgy próbálkozol. Mehet BIOS újraírásra.
Gyárilag 16GB-al van szerelve, és a gyári BIOS nem is kezel ennél többet. Úgyhogy bővítés előtt mindenképp le kell frissíteni a biost, aztán már lehet bele pakolni a ramokat.
Először egyedi hibára gondoltam én is, de miután 3-4 ugyanilyen esetbe belefutottunk, világos lett hogy az egész szériát érinti a probléma.
Szóval ja, vannak érdekes dolgok ebben a témában.[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz
RM007 #101368 üzenetére
A belinkelt kepeidnel egy mai ssd kb 30x gyorsabb.
Torrent meg rovid tavon fogja kinyirni a hagyomanyos vinyot. Arra pont nem jo.Max adatot tarolni jo, de az is foleg nagy meretu fajlok eseten. Kis fajlok masolasa marha lassu ilyenre.
Nem tudom az oreg geped mit tud kezelni, rendes Nvme ssd kell, az is kb 15x gyorsabb a hagyomanyos vinyoknal.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz
Chiller #101366 üzenetére
Attol fugg mit meloznak.
Ma egy marketinges panaszkodott, hogy lassan nyilik meg a Hp zbook studio gepen (Nvidia quadro,32gb ram, 2tb ssd) egy jpg fajl.
Raneztem. 210gb volt a jpg merete, 36000x58000 pixeles felbontasu. Valami terkepeszeti vagy egyeb celbol keszult (szerintem muholdas) felvetel.
Azt mondjuk nem ertettem, miert jpg. Mert az ugye tomoritett....
Ezt akarta meg kicsit szerkesztgetni, de ugy tunik nem tetszett a fotosopnak....
-
Juhaszatti
addikt
válasz
RM007 #101368 üzenetére
Lehet hogy gyorsnak érzed, de lehetne sokkal gyorsabb is. Mindegy is hogy mivel játszol, kisebb vagy nagyobb mértékben, de mindenhol kijön a különbség.
Ha meg Full HD-nál nagyobb felbontáson játszol, a nagyfelbontású textúrák betöltésével is alaposan meg tud csúszni egy HDD.
Nem azért került bele sok újabb játék gépigényébe az SSD mert nem fogynak és el kell őket adni, hanem mert tényleg szükség van rá a játékélményhez.Néha előveszek régebbi játékokat is. Ott a Heroes of Might and Magic 5 például, régen HDD-n toltam. Ez a játék elmúlt 15 éves, és még ennél is komolyan kijön a különbség, ha SSD-ről van futtatva. Hát még az újabb címeknél..
-
Raymond
titán
válasz
RM007 #101368 üzenetére
Az egesz HDD mizeriat felejtsd el. Ha mar megvetted akkor hasznald a backup-nak, belsonek pedig vegyel SSD-t. Vegyel olyan SSD-t ami nem lassul be. Peldaul egy sima 2.5" SATA a nem QLC fajtabol (Samsung 870 QVO peldaul) nem fog belassulni. Crucial MX500, WD Blue3D, Samsung EVO sorozat. NVMe-bol is par EUR van akozott ami belassul es akozott ami nem.
-
válasz
Juhaszatti #101367 üzenetére
Ezt a lefojtást nem értem. Gyorsan tölt, ugyanannyi fps.
Szeretnék rá telepíteni is ezért jobbnak érezném belsőre. Ha nehézkes lesz összekapcsolni akkor lehet dokkolóba megy, csak torrentnek egyéb más mellett install nélkül.
(u: Nekem igen szar nvme ssd-im vannak. Hamar belassulnak, na ez a HDD jobb lesz mindenesnek mint azok.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Chiller
őstag
válasz
KillHates #101357 üzenetére
Kollégák már mind almán vannak. És nap mint nap látom, hogy mennyivel jobb, mint a win10 vagy főleg a win11. Használhatóságban, sebességben, üzemidőben, _produktivitásban_ stb. Természetesen nem tökéletes az sem, de egyértelműen használhatóbb, könnyebb ha ugyanazt meg lehet macen is csinálni. Pedig nem szar gépem van, de hiába a 16mag, a 2x4TB 7200MB/s NVME is, ha képes néha 40MB/s-el másolni...
Van akinek a programok miatt kell a dualboot/virtual windows, na ott meg aztán tényleg mindent is látni... Nincs normális képnézegető, másolás tizedakkora sebességgel, ramzabáló programok, stb.
Én még igazi gamer kockaként ellenállok (főleg a régi játékok miatt), de ki tudja meddig...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Bluesummers #101363 üzenetére
Ez így csak 35 ezer volt. Használt és szerverekben üzemelt eddig. 20db van a srácnak amiből raid kártyán egyszerre 16-ot tud használni, a többit eladja. Talán már fel is adta másik darabbal együtt elmondása szerint.
Mindig szerettem volna egy ilyet.
(Épp pár napja belém állt hogy a használt hdd-m már lassú, fagyás, újraindulás Forspoken alatt, aztán lekavartam teljesen a lapozófájlt és azóta hibátlan. Más meghajtóra, ssd-re dolgozik ramokon kívül.) Így van most nekem:
-
TeeBee73
veterán
válasz
Bluesummers #101363 üzenetére
Játék alá minek Gen4?
-
-
Raymond
titán
válasz
KillHates #101358 üzenetére
A postan vartam amikor olvastam ezt es majdnem irtam vissza hogy a kollega tevekenyseget ismerve igy a forumrol majd tesz az asztalra egy ATXX tapot es arra koti majd a HDD-t. De egy kezzel nem ment olyan jol es sorra is kerultem lassan igy hagytam a fenebe. Erre tessek, mire hazaerek ott a #101361
-
válasz
KillHates #101358 üzenetére
Igen, de tudjátok hogy az adapteremen használt vga is külső tápegységről kajál, így már mindegy hogy a táp egyik oldalsó csatija még rámegy pluszban a HDD-re. Nálam ez asztalon megfelelő lehet.
Úgy is alakulhat még hogy egy 5TB laptop hdd lemezem kerül a helyére és adattárolásban cserélek az újjal. Csak az új az jóval gyorsabb lesz. -
válasz
RM007 #101342 üzenetére
Nagyon érdekes az emberre gyakorolt hatásmechanizmusa az almás rendszernek; egy barátom fogalmazta meg nagyon találóan mikor affelől kérdeztem, hogy milyen használni a lehúzós apple termékeket: " tudom, hogy szar a rendszer, meg vannak korlátai és fizetni kell mindenért, de egyszerűen jó használni. Minden úgy működik ahogy annak kell és nem tudsz jobbat kitalálni"
Én csak egy példát tudok erre: a CTRL gombnak megfelelő CMD gomb az almás rendszerben a SPACE mellett van: azaz a billentyűparancsokat sokkal könnyebb használni OSX alatt mint Windows alatt: egy átfogással megvan a CTRL+U, CTRL+P, copy-paste-cut dolog. A kreatív munkáról ne is beszéljünk...
Ha megoldódik a gaming-dolog az M-es procikra akár az OSX akár az ARM-es Windows-al, akkor nagyon hamar nagyon cudar világ fog köszönteni a X86-os felhasználókra... -
-
Gubu0101
veterán
válasz
consono #101348 üzenetére
En a galaxy buds 2 hasznalom mar 2 eve jatekra meg zenehallgatasra,teljesen kenyelmes.Sot abban is alszok minden ejszaka.
Ezt mondjuk kulfoldon hasznalom
igy alvashoz,hogy a kollegam ne zavarjam mikor filmet nezek.Otthon mar laptoprol megy a hang,de csoppet sem zavar a szel zaj.Van 2db fejhallgatom is,egyet meg a nitrohoz kaptam de kb 2x ha hasznaltam en se csipem. -
-
válasz
consono #101343 üzenetére
Nem igazán értem. Nyomja a füledet a füles. Nekem olyan van ami nem zavarja a fülemet. Jobb is így mert a zenét, mindent ami jön minőségben hallom. Hagyjuk a laptop hangszórót. Külső hangfalra nem pakoltam, hisz az is zajjal járna, csak másmilyennel. Meg főleg este használom játékra, akkor jobb a porszívó hang mint a játék zenéje kifele.
Van itthon egy munkavédelmi füles ha csendet akarok azzal fekszem le. Tökéletes a zajsemlegesítése, mert kicsit még megbütyköltem, viszont ennek következtében egy idő után már nyomja a dobhártyámat, vagyis fél-1 óra üzemidőt tud kényelmesen.
-
Agyalok egy használt 1db 8TB asztali 7200rpm hdd vásárlásán. Ráírtam az eladóra. Itt van a PH-n. És beszerelném a laptopba/ra/ ja mellé kábellel rákötve, de mindenképp belsőleg. Arra mennének a játék installok a jövőben.
Jó ötlet?
-
-
-
peet05
aktív tag
válasz
Csupati #101332 üzenetére
Az tiszta sor.
Én arra gondoltam, hogy a múltkor beszéltétek, GeforceNow-MBP, mehet a móka. Kell-e ehhez MBP, vagy elég egy M1 Air?M2 Air-nél azt hallottam/olvastam, hogy az alap felszereléssel nem lesz jó, mert a 256-os SSD egy nand chipet kapott, és így fele akkora sebességű, mint az M1 Air, szintén 256-os, amiben 2 nand chip van. Szóval ott már kell az 512-es.
Vajon egy M1 Air-rel ugyanúgy tudok boot camp-pel natívan futtatni egy windowst, vagy virtuális gépként (pl. VirtualBox)?
Egy pillanatra elgondolkodtam rajta, hogy én is beszerválok egy M1 Air-t. De annyira "idegen" az egész rendszer, aztán ki tudja, csak a kíváncsiság hajt..
#101334 KH: ha "csak" ennyi volt a kül.
-
válasz
Evil Snowman #101327 üzenetére
Az M1-et is nyugodtan legveheted, főleg ha kisebb adathordozóban gondolkodsz
Munka közben alig van különbség a kettő között. Egy-egy komolyabb renderelésnél jön csak elő a különbség. -
-
Gubu0101
veterán
válasz
KillHates #101318 üzenetére
Nekem a macbook airben venti sincs.Azert egy ido utan olbe helyezve potyogni rajta nem tul kellemes
Most jo,mert tel van,de majd nyaron
Rog hutesre nem panaszkodok,nem akar meghalni tulmelegedes miatt.A gyenge pont ugy is a paszta lesz majd idovel.
Jobb hutessel lehet nyernek 10 fokot,de annyit mar az ujrapasztazas is hozna.Ha meg nem jatszok 60fok kornyeke megallitja ugy,hogy a ventik meg se mozdulnak. -
-
Csupati
őstag
válasz
Kelvin #101324 üzenetére
Nem volt koszos, csak száraz volt a paszta. Maxra tekert venti mellett is ilyen 90-95 fokon ment a proci.
Amúgy érdekes mert a venti szabályzás lassú a gépben, ha autóra rakom akkor elmegy 85 ig és utána kezd el felpörögni, maxos venti mellett viszont rohadtul jól lehűti. -
válasz
MaxxDamage #101322 üzenetére
A hátán a nyomtató van, mert ahogy nézem visz LPT kábelt is a lanpartyra 😅😅😅
-
-
-
válasz
MaxxDamage #101319 üzenetére
Hol van a monitor?
-
-
válasz
Gubu0101 #101315 üzenetére
Szakmai tapasztalatból merem állítani, hogy alapvetően a tervezésnél rontják el kottát ebben a szimfóniában, ahogy Csupati írta a sz@rrágás a probléma forrása.
Egy régi Inteles 16-os Macbook-ot használok Windows alatt. Koppra terhelve a gép, a ventik emberesen tekernek, de így is alig hallani és ami a legmeglepőbb, hogy 66 fokos benne minden. Nem tudom hogy csinálja az alma, de működik: nem forr a gép és mégis halk... Pedig ha valamiben ványadt pilincka hűtés van akkor azok a Macbook-ok. Csak valahogyan rendesen meg van tervezve és méretezve minden.
-
Ubul86
őstag
válasz
Csupati #101299 üzenetére
ugyanez nálam is a lenovonál, proci is ua
jót tett neki, májusban voltam nála, azóta se rosszabbodott. Bár takarítom a ventiket is, hűtőpad meg annyira van, hogy rajta van, de nem megy.Köszi mindenkinek, tegnap jöttek haza, siralmas egy éjszaka volt
de majd lesz jobb is
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz
amdboy #101312 üzenetére
Az meg jobban
En mondjuk 85 fokot nem
mondanam nagy melegedesnek jatek kozben ryzennel.Tegnap azert ment 90-re nalam a proci,mert a ket oldalso kifuvo le volt takarva,aztan raktam at a lapost masik helyre.Meg szerintem nem is kell meglepodni ezen,majdnem egy asztali pc teljesitmenye van bepreselve egy ilyen kis helyre.[ Szerkesztve ]
-
amdboy
senior tag
Az én notimat szerelték i5 10500H-val is ( lehet más intellel is azt nem tudom) kiváncsi volnék, hogy az intel is ennyire melegszik? Vagy ez az Amd kiváltsága?
-
consono
nagyúr
válasz
amdboy #101309 üzenetére
Pontosan ez van, nem engedi feljebb menni a hőmérsékletet, de nem a ventillátor szabályozásával, hanem a prociból vesz vissza. Én erre a két dologra használom (egyedi ventillátor beállításokkal): alapon csendben legyen a gép, mikor nem játszom, mikor meg kell a teljesítmény ne menjen 85 fok felé. A 3050-emet így is bőven kiszolgálja és komfortosabb az együttélés a géppel
-
PedroPascal
őstag
válasz
amdboy #101309 üzenetére
Mint mondtam most hallottam én is erről először, meg hát újonc vagyok gamer noti meg Ryzen világban is.
Nekem Amd Ryzen 9 7945hx van a laposban de szar se csinál vele. Talán régebbi procikhoz jó. Komolyan nem értem ezt az AMD-t. Alapon néha 80°C felett megy, igaz ilyenkor csendes. Forza 5 minden is bekapcsolva, fullfull 1440p 180FPS kb ugyan az bár itt pörög a venti. CPU meg GPU kb 80°C de a kezemnél meg hűvös a lapos.
Akkor mit foglalkozzak vele mit hogy ír ki?
-
amdboy
senior tag
válasz
PedroPascal #101304 üzenetére
Szóval le kell tölteni ezt a progit majd a höfokot 75fokra belőni. Ami nem tiszta ebben, hogy ha beallítod a 75 fokot akkor nem engedi a venti e fölé menni? Ha igen akkor hogyan? Gyorsabban forog? Amennyiben így van akkor nem ugyan az ha a gyári progiban feljebb teszem a fordulatot? Bár akkor repülőgép hangja lesz
-
consono
nagyúr
válasz
PedroPascal #101304 üzenetére
Yep, ez az.
-
Csupati
őstag
válasz
PedroPascal #101301 üzenetére
Siralmas, 95C és trottyolt mint állat, száraz volt a cpu-n a paszta, sajnos a dell gépekben ilyen, 2021 es gyártás és 22 januárban lett eladva, idén januárban járt le a gari.
Szal 2 évet biztos nem bír ki. -
qwertly
addikt
válasz
vakablak93 #101268 üzenetére
Szia!
Köszönöm a linket, de sajnos ez német oldal. Olyan kéne amely magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest