Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz echterion #98085 üzenetére

Lassan azt látni mindenütt hogy zárt rendszerekhez konvergál mindenki, most már nem csak az Apple. (Sőt talán már minden egy kézben összpontosul legfelül csak mi hisszük azt hogy más márkát vásároltunk, a tulaj, a vezetés, a célok ugyanaz, de ez egy másik történet.)
    Mint a ramoknál 50% tudod módosítani 2 slot esetén, ez simán mehet jövőben az ssd-re is, miért ne hisz ez is a gyártókat gazdagítaná, minél kevesebbet vegyél mástól(fekete piac is kizár....használt stb) és egyre behatárolóbb legyen mire használhatod a megvett laptopot, meg mennyi időre ha közben változott az étvágyad azon már csak kesereghetsz.
    Szóval van ilyen, akkor tiszta ügy, átragad ez mindenhová az elmúlt évek történéseit figyelve. Mint egy megfigyelőrendszer... mindent megírnak helyettünk. A laptop és a telefon pedig szépen egybeolvad, mivel kezd egyre inkább hasonlítani egymásra külsőleg és belsőleg egyaránt. Ezt már régen olvastam, egyre szembetűnőbb az irány végül hová akar kikötni.

vakablak93: Sok éve egyszer volt egy Dell mini laptopom forrasztott rammal valami egyedi mini ssd kivitellel. Csak az ssd-t lehetett benne változtatni. Zsibis vásárlás volt, érintőképernyős, hibás volt, folyt belőle a nafta. Ezért aztán hamar megváltam tőle. Úgy döntöttem nem veszek bele másik kijelzőt. A forrasztott ssd gondolata, kínomban szórakoztat, tudom hogy ezt is ránk erőltetik, pontosabban még ide is be fog szivárogni.

Csupati: Akkor itt egy példa kiket próbálnak kiszolgálni ezekkel a csodás konstrukciókkal.

cs.zs.: Zárt ellenőrzött rendszerek kora jöhet. Lassan az ember már mérlegelheti laptop vagy valami új telefon legyen következőnek, ha a két íz és használhatóság kezd nagyon hasonló lenni. Itt persze hozzám hasonló alap felhasználás esetén, vagyis nem a kenyeremet keresem vele határidős munkákkal, csak szórakozás.
    ------------------------------
    Én mindenesetre úgy érzem eléggé kiégtem laptop ügyben. Ennek oka talán hogy sok év után végre megkaptam azt ami jelenleg vágyaim netovábbja, másrészt semmi nincs ebben a témában ami megmozgatna belül. Jelenleg unalmas lett ez a téma, minden olyan egyforma, semmi igazi újdonság. Ráadásul kezd minden megfizethetetlen lenni. :R

Ezt a firkálmányt elmentem és linkelem jövőre mint megmondtam. :D

Új hozzászólás Aktív témák