Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
cs.zs. #86049 üzenetére
Értelek és a világért nem állnék le veled vitatkozni, mert veszítenék.
De könyörgöm a gaming orientált topikban vagyunk, ahol a nyers erő a csúcs laptop, a teljesítmény lenne az elsődleges, mondjuk így indult a topik a kezdetén olyan féle cuccal amit most használok. És itt egy komplett hardverban értem, minden egyben. Szóval olyan hogy most nincs dedikált, nem az dolgozik az meredek érvelés. Az enyémből még ki is irtották a cpu grafikus részt.
Én amúgy csak játék oldalról érvelnék, mert tudom nem mindenki arra vesz laptopot és van olyan hogy ram orientált valami, vagyis számít annak órajele, azzal dolgozik. Maga az órajel meg amúgy proci függő is melyik mit tud használni, nem csak alaplap függő. Mikor 1600Mhz-ról beszélek akkor az nem mai proci és teljesítmény, de most pár száz Mhz különbség ugyanannál a procinál nem világvége főleg ha több ram van az jobbnak, előnyösebbnek tekinthető.És kifelejtettem az időzítést. Na arra mondják az fontos, sokkal fontosabb mint az adott órajel játéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Mobil flották
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest