- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Szerintem nincs vam mivel eu-s tagallam,afaban asszem van kulonbseg ,de szerintem onnan ugysem postaznak ide hozzank tehat ki kell menned erte,vagy ha van ismeros aki feladja neked...Ha a billzet nem zavar en nem varnek,kint most is vannak feherek bar asszem nem pro,de arban mindenkepp jobban fogsz kijonni ha nem itthon veszed.
-
formula01
senior tag
A következő laptop mennyire ajánlott? Gondolok elsősorban az anyaghasználat/hűtésre a konkurenciához képest, valamint az AMD VGA-k mennyire élhetőek most laptopokban?
ASUS ROG STRIX G15 G513QY-HQ007T
Ryzen 9 5900HX
RX 6800M (teszteket nézve kb azt hozta mint az RTX 3070, vagy egy kicsivel többet)
512 SSD, 16 GB ram, 165 hz wqhd kijelzőNyers számokat nézve 667e-ért jól hangzik, de hol a buktató?
-
-
VibeX
tag
Feher Legion 5 mikorra varhato idehaza Urak? Tudni valamit? Egyet igencsak megcsipnek mar.
Esetleg szlovak alzaban csekkolgassak? Ha onnan rendelnek, vam ugyileg mi lenne a szitu? Garanciat elvileg az itthoni alzaban tudnam ervenyesiteni, az nem
kerdes. -
Gergello
addikt
válasz
Bluesummers #75177 üzenetére
Engem is felnyomtak ez miatt és figyelmeztetést kaptam, csak azért szóltam, hogy elkerüld.
Engem nem zavar se ez, se más hirdetése. -
formula01
senior tag
válasz
Bluesummers #75177 üzenetére
Meg most épp eladni ezt-azt.
Azért ne annak kelljen már rosszul érezni magát, aki szólni mert, ráadásul abszolút nem rossz indulattal, hogy ezt nem itt kellene.
-
-
hito
nagyúr
válasz
hszilard666 #75172 üzenetére
Igen
Állítólag ez hűdetartós
A hűtése viszont parádés. Nagyon diszkrét, alig hallani.
Ubul86: örülj neki, hogy a hajad miatt és nem a szagod miatt
-
Ubul86
őstag
válasz
hszilard666 #75172 üzenetére
17 évesen megőszültem elől egy tincsben, aztán meg fokozatosan, most ilyen felemás 36 évesen
mindig borznak voltam "gúnyolva"
-
-
alces
tag
válasz
Bluesummers #75162 üzenetére
Régebbi control centert kell feltenni és akkor lehet programozni. Az új command center csak színezéknek jó. Megszokást igényel, és a görgő lehetne jobb.
-
hito
nagyúr
-
Dhampir
félisten
válasz
Evil Snowman #75150 üzenetére
Például Dmitrij Hvorosztovszkij haja állítólag már huszonévesen is őszült.
-
válasz
echterion #75131 üzenetére
Tőlem egy off-al több nem oszt nem szoroz, már teljesen azzá váltam itt.
Azért nem vagyok annyira hülye mint ahogy mutatom magam.
Az elkért ellenérték az számomra is nyilvánvaló (inkább poénnak szántam a linkeket) sőt amit legutóbb kaptam ugyanezzel a szituval meg főleg felébresztett, mindent igazol, habár a PayPal miatt nem szívtam!!!(nagyot, amit az más dolog). Csupán arra akartam rávilágítani, a 0 pozitív visszajelzés, első árus dolog nem lehet kizáró ok, hisz személyes szemszögből a legutóbb vásárolt mxm vga kártyámat is így vettem sokkal értéke alatt, 0 árusított értékelés mellett. Kockáztattam és akkor bejött. Az már más dolog nem tudtam vele élni, elbasztam. (a történetének még nincs vége, még nem kuka)
Na, szeretek álmodozni. Korábban a most imádott jelenleg futtatott P5200-as kártyámat egy ideig csak egy 100-asért árultam a hardver aprón, senkinek nem kellett holott 300 körül és felett volt az Ebay-en fent. Meg is gondoltam magam. És milyen jó hogy megmaradt, sosem teszek ilyet többé. -
Picco
addikt
válasz
KillHates #75146 üzenetére
a jobboldali gep mellett az mar nem is egerpad, hanem eger alatet...ilyet sem lattam meg, egy 400x900-asbol annyi egerpadot vaghatnal hogy eleted vegeig eleg lenne
#75143Evil Snowman:
ha a feher tenyleg buzis, akkor te bizony feheren izzanal, amitol csak meg melegebb lennel -
-
-
válasz
MaxxDamage #75147 üzenetére
Nekem egyedül az Albacomp nem nyúlta még le, bár ők messze a legkorrektebbek szerintem, az itthoni gamer szervizesek közül.
-
-
válasz
Evil Snowman #75143 üzenetére
-
válasz
Evil Snowman #75143 üzenetére
A billentyűzetre hullott hajszál is fehér lenne?
Csini a laptop amúgy.
-
-
Ez teljesen korrekt set-up. A fehér hála Istennek újra kezd "divat" lenni.
Bár lehet akkor az én set-up-om is buzis?- 2 fehér egér
- 1 rózsaszín (bár igazából az az asszonyé)
- 1 szürke egérpad
- 1 Mercury white Razer Book
- ami fekete az a Viper Mini, meg a Huntsman Mini, bár ez utóbbit most karom fehérre cserélniSajna nem fértek fel egy képre.
-
mihione
őstag
Na nalam van a gep (legion5 r7 5800h,rtx3070),alaplap fizikai serulese volt a diagnozis,es komplett alaplapot csereltek.Ennel tobb info nem szerepel a garancias papiron.Most rakom fel a win 10-et es lakom be ujra a rendszert.Eleg hanyagok voltak a szervizesek,a gyari kis szovet tasakba mar nem raktak vissza a gepet mielott beraktak a dobozba a szivacs parnazasba,pedig direkt abban kuldtem vissza.A tasak sincs mar meg...szerencsere a gep olyan allapotban van ahogy leadtam.
-
gurus
aktív tag
válasz
Evil Snowman #75137 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
400k-ért nem lesz csoda sajnos, főleg manapság mikor eléggé horror árak vannak mindenféle okok miatt.
Ha be tudsz húzni egy jó lenovo legion5-t ennyiért (5pro szinte kizárt) akkor szerencséd van... de az is csak kb. rtx3050-el szerelt lesz szerintem. A jobbak, 5pro, már 600+vagy ha nem feltétlen kell "új/bolti" akkor megnézed az aprót, hátha van valami jó de most rákerestem és szinte csak szlovák billes 5pro-k vannak nem sokkal olcsóbban
-
-
ricogsm
őstag
Sziasztok! Valaki jártas esetleg hibakeresési témában?
Asus Rog 17 I7-10875 gép 16Gb 1TB ssd rammal és ha külső vinyón lévő képeket nézegetek vagy tallózom a fájkezelőben a tartalmakat , lefagyasztja a win11-t. Megáll a kép a rendszer minden és nem reagál semmire csak a pwr off gombra.
Két külön HDD, előszőr azt hittem azért mert az egyik HDD kondiciója 59%-os. De a másik meg 100% és úgyanúgy viselkedik.
Mi okozhatja?
Köszi előre is! -
nggabi
félisten
dobri vecser
szlovák legion 5 pro 3060 6GB vs magyar dell g15 3050 4GB. árban kb hasonló, még számlával is láttam az aprón vmelyik nap lenovot. A dell mellett szól a f.sza magyar 3 év garancia, a lenovo ellen a telemax 2 év.
töltővel táskával mindkettő 5kg minimum, de heti 1x belefér. megerősödsz
Én lenovot vennék a 4k monitor miatt, de nem b.zisfehéret
téénlyeg tegnap olvastam egy ideapad gaming 3 arcnak merül játék közben a laptop töltőre dugva. úgy látszik a lenovo imád a táppal szórakozni. régen is. nem változnak az idők...
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok járatos a gaming notik világában, eddig csak az üzleti szériában mozogtam és nem tudom mit kellene néznem, vagy mit nem.
Mivel sok pénzről van szó, szeretném a segítségeteket kérni, hogy az adott árból a lehető legjobbat sikerüljön kihozni és ne fussak lyukra.Ti tudjátok milyen hűtés a jó, melyiket érdemes, hogy bírja és ne dögöljön el. Ez is fontos lenne:
- Bírja az alkalmi hurcolászást.
- Ne legyen süvítő tornádó normális használat esetén. Értsd: ha csak netezek, filmet nézek vagy teams/google meet értekezleten vagyok. Teams sajnos elég erőforrászabáló szutyok.
- Megbízható legyen hosszútávon. Ha esetleg a megadott ársávban ez nem kivitelezhető, akkor inkább lemondok a dologról.Elsősorban nem játék miatt kell ez a kategória, hanem munka miatt kell a benne lévő erő. A milyen notit vegyek csoportból áthozom ide a kérdéssort, hátha úgy gyorsabb:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
ASAP, amint sikerült kiválasztani.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
400 körül (bruttó)
(3) Felhasználás?
A személyes szórakozáson felül (sok film nézés, masszív netetés, alkalmi játék) elsősorban munka, ami virtuális gépek futtatása, konténer technológia (Docker), fejlesztés.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Itt jön a furfang. 4K UHD monitorom van és azt kellene meghajtania, de csak a munka és az átlag felhasználás menne róla (USB-C-n). Ha játszom, akkor Full HD vagy max 1440p, de inkább az előbbi.
Jelenleg csak Apex Legends-el tolom, de ki tudja mi jön még később.De a munka most az elsődleges, oda kell a kraft.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14 vagy 15". 14-eset jobban szeretem a hordozhatósága miatt.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Heti egyszer, körülbelül. Emiatt is voltam elsősorban üzleti noti vonalon, nem tudom, hogy a gamer notik ezt mennyire bírjál?
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Port, port, port.
Ugyan van usb-c dokkolóm, de mivel ide kell az anyag, biztos nem tudják meghajtani. Ettől függetlenül jól jönne 2 thunderbolt port ha megoldható, a monitor végett is.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Újat szeretnék.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
MaxxDamage #75126 üzenetére
Azért mondtam, hogy a két véglet.
-
-
válasz
MaxxDamage #75120 üzenetére
-
Smithy87
senior tag
-
FőDudu
veterán
Asus Oled 90 napos garanciara raugik valaki?
Egy ilyet szivesen kiprobalnek 90 napig.
p.s.: de azert nem utaznek 1200 KM-t, hogy ilyet intezzek magamnak.
-
-
válasz
motifator #75111 üzenetére
ez inspiron igen, és persze nem első ltvány, csak sosem értettem, és most gondoltam, hátha én tudok rosszul valamit....
Mert az oké mikor volt kint egy delles szaki, aki gariban csinált valamit, ennek vagy 8-10 éve. Mondom megkérdezem már őt is a pasztáról... válasz: a feesleget úgyis kinyomja. Ott otthagytam had csinálja.....
Diafilm... hmm
meg is mondom a gazdájának, hogy füzze be fordítva
-
Sziasztok . Steam decken agyalok a fullos kiadásán mi a véleményetek urak ?
-
Speedy007
őstag
Elvileg fel kellene tennie.. A start menüben kell rá keresni.. Nahimic illetve a Realtaek is fel szokott települni nekem. Igaz sokat nem érek vele mert csak 16 biten képes kommunikálni 24 bit helyett (Legion 5) írtam a Lenovo fórumba is hogy ez mitől lehet miközben a két éves Acer Predator Helios 300 az meg tud 24-n is a saját hangszóróin és jobb hangzása van érzésre mint a Legion 5-nek..
-
válasz
Evil Snowman #75101 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Linux Mint
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest