Új hozzászólás Aktív témák
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Eddig csöndes megfigyelő voltam ebben a topikban. Szerintetek érdemes lenne megvennem a szlovák alzátol (alza.sk) a Legion 5-15ACH6H et? 1ezer euró körül Elvileg cseh/szlovák billentyűzetes mint ami a magyar alzaban is volt csak sajnos lemaradtam róla. Lenne kint ismerős szóval az ő címére megtudnám rendelni.. a garanciát azt itt magyar.o. is betudnám aktiválni? Lenovo honlapon? Vagy várjak amíg itthon is lesz ? A magyar alza chaten fogalmuk se volt semmiről..szerintük ilyen laptop nem is volt náluk..nagyon felkészültek :)
-
22balu
aktív tag
válasz Norberto008 #65857 üzenetére
Mert sajnos nincs Mo-n jelenleg és nem is tudni, hogy mikor lesz. Nálunk a 1650 meg a 1660Ti-vel akarják lenyomni a torkunkon 400ezerért ami szerintem vicc kategória. Én várok továbbra is, biztos nem fogok kiadni ennyi pénzt egy belépő szintű vga-s laptopra.
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Megjelentek a radiumnál is a Lenovo Legion 5 15ACH6H az alzás gépek 350 helyett 500 ezerért!!azért ez felháborító így .
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Elég doboz hangja van a Legionnak. Nincs valami saját drivere? Lenovo honlapján nem találtam.
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Most kezdtem jobban játszani a géppel. Core temp átlag 85 fokot ír. Az normális? Hűtőt érdemes ala szerezni?
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Nagyon jó ez a laptop hűtő amit már többször ajánlottak itt a topikban. " [link] (Deepcool MULTI CORE X6 ) játék közben 70C fokot mutat egy 30+ C lakásban, hűtő nélkül eddig 80-85C volt. (Core temp1.17)
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
80-85C játék közben az normális? A billentyűzet lassan égeti a kezem próbálkoztam laptop hűtővel de kiderült hogy kB semmit nem ér. Most hátul kicsit emeltem rajta de ezeket a hőfokokat így produkálja. Lehet rossz a paszta ? Vagy ez így jó? (Lakásban kB 35 fok)
[ Szerkesztve ]
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
80C átlag proci hőfokon rendesen meleg a billentyűzet. Az még belefér?
[ Szerkesztve ]
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Hogyan is tudom beállítani a lenovo5 ön hogy kiméljem az akksit ? (ne menjen 60% felé a töltés talán).. valamit itt olvastam a múltkor csak már nem találom pls help
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
még tavaly sikeresen sikerült kiválasztanom a legion 5 öm a ti ajánlásaitok alapján amit köszönök is de most egy újabb segítség kéne nem igazán gamer kategoria de talán itt jobb választ kapok mint a másik topikban. szóval tervező programhoz kell a gép nulla játékhoz , izmos videokártya sok giga rammal 15.4 collal lehetőleg vagy nagyon max 14 .Egy hölgynek lenne lehetőleg ne legyen 5 kg . a keret 550-650e ft. Köszi
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Ennyire rosszak lennének az új asus rog gépek ? Ismerősöm küldte a képet. Kicsit meleg szerintem, Ryzen 9 5900hx és radeon rx 6800m .és lenne egy kérdése is amit nem tudok. valamiért a videokártya nem segít be egy grafikai program használatába. Ezt lehet külön alllitani vhol? Geforcnál lehet azt tudom..
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy legion 5(5600h rtx3060) és néhány játéknál azt csinálja hogy vibrál a képernyő mintha szét esne néha és akkor ilyen fekete csikozódások vannak, olyan mintha nem tudná külön választani az integrált és a dedikált kártyát . már csak azért is mert ha adott játékot úgy futtatom hogy a videó beállításokban hogy windows-ed mod és nem teljes képernyő akkor ez a hiba megszűnik!!! csináltam youtubera egy videot róla:
(17) Lenovo hiba 3060rtx - YouTube
a hibák fullscreen beállításokban vannak. windowed módban nincsenek ezek a hibák, de már lassan szemrákot kapok annyira idegesitőek ezek a villanások. Mi lehet a gond ? gondoltam hogy a WOW régi és arra még rálehet fogni hogy optimalizálás na de az age of 4 az tökre mai játék... jelenleg hibrid mód ki van kapcsolva lenovo vantage-ban és a biosban az integrált kártyának 512mb van adva. G-sync - ON.
Mit csináljak ?
köszi.
-
22balu
aktív tag
válasz Juhaszatti #100817 üzenetére
Én a Radiumnál vettem a Legion 5-15ACH6H laptopom 2 és fél éve és semmi gond nem volt. Ami érdekes volt viszont hogy a legelső pasztázásnál mikor leszedtük a hátulját a gyári garancia matrica át volt szakítva , úgy hogy új volt gép fura nem mondom ,de azóta is jó gép és az van benne aminek lennie kell
[ Szerkesztve ]
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Most már érdemes felrakni a win11-et ? Legion 5 -re
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Felraktam a win 11-et mert addig erőszakoskodott, a gép.. A 10-re frissítettem rá , tehát nem bootolva raktam. Első teszt : Sea of thieves ami nem egy komoly grafikai játék. fél percenként beakad a játék kb slide-ol a karakter (csúszik) . Na jó frissitem az összes drivert. Akkor látom hogy az Amd softver nem indul vmi hibája van. letörlöm felrakom a lenovo oldalárol hozzá tartozot: "AMD VGA Driver for Windows 11 (64-bit) - Legion 5 Pro 16ACH6H, Legion 5 15ACH6H, Legion 5 17ACH6H"
felrakom a gépre és így eltűnt nem is látszik sehol, se az hogy futna se azt hogy telepítve lenne. szedjem le az amd oldaláról a AMD Ryzen™ 5 5600H Drivers & Support -drivert(Adrenalin 23.11.1 (WHQL Recommended)) csak az meg 600 mega. Mi a különbség?a gépem legion 5 , 3060rtx, 5600h proci,--- értem én hogy a 3060 a fő kártya, de tuti hogy hogy a radeon kártya is bezavar régen volt hasonló gondom hogy az integrált kártya nem volt fent --lenovo vantage-ba a hibrid mód ki van kapcsolva.
vagy tegyem újra a windows11-et tisztán? amit vásároltam hozzá win10 eredeti kulcsot azt el fogja fogadni ?[ Szerkesztve ]
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
felraktam a win11et aztán a superposition benchmarkot . Win 10 alatt 15400 pont volt medium beállitáson win11 alatt 13400 mínusz 2 ezer pont ez így annyira nem okés A core isolation kilőve már csak a legion fan control miatt is.
legion 5 (ryzen5600h, 3060rtx)
[ Szerkesztve ]
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Legion 5-15ACH6H laptopom. Egyik napról a másikra megbolondult szegény ! minden játékom akad folyamatosan szaggat a kép mikor az fps számom nem ugrál, erősebb játéknál és egy 10 éves játéknál is ezt csinálja. már újra raktam a videokártya drivert és semmi. hibrid mód kikapcsolva. processor 73%-os kihasználtság mellett 80 fokos, gpu 68-70 fokos. és ami érdekes hogy mikor elinditok egy játékot nincs akadás, de ahogy egyre többet játszom pl fél óra alatt már elkezdi 1 óra után meg már a szemem kifolyik annyira akad. eszközkezelőben letiltottam a videókártyát utána engedélyezem utána megint nincs akadás ideig óráig....aztán megint elkezdi. Bios a legújabb ha ez számít valamit. geforce verzió 555.99 ....pls help me, behalt a kártyám ? 3 éves a gép és még van kb 40 nap a garanciából...ha valóban az a szar akkor gyorsan kéne cselekedni Nincs erre valami tesztelő progi ?
[ Szerkesztve ]
-
22balu
aktív tag
válasz Adrian1111 #106464 üzenetére
De lehetséges, mert frissítettem Biost, ezt nem lehet vissza downgradelni?? Miert kell ezért alaplapot cserélni? Igaz hogy nekem 40napig még garis a folyékony fém pasztát még le lehet szedni na de a vicces resz most jon az alig 1 hetes gepemet elvittem Killhates hez anno 2021 korul hogy pasztazzuk és ott tapasztaltuk hogy a zsír új gépemen már át volt szakítva az alaplapi garis matrica…igy vegyen gépet az ember a radium-tól. Szóval akkor most lehet buktam egy jelenleg 300-400ezres gamer laptopot? 🫠mert én igy akadva tobb mint elvezhetetlen barmilyen jatek.. egy win reinstalt még megprobálok..
-
22balu
aktív tag
válasz Adrian1111 #106485 üzenetére
Nekem úgy tűnik. Van akinél csak random lagok akadások, másnál be se kapcsol a gép Nagyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- MacBook Air 2012 10" 4/128GB 6hó jótállással!
- Apple MacBook Pro M4 gépek 3 év garanciával, 27% áfával bontatlan csomagolásban termékbeszámítással!
- Szuper áron új Huawei Matebook 14 /Ryzen5-5500U 16GB 512 SSD 2160x1440 IPS Garancia!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! MSI Summit E13 flip Evo! 2in1/Touch/i7/12.Gen/16GB Ram/1 TB SSD/FHD+/iPS/120Hz/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest