Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
Amúgy kicsit off kérdés, de: van egy I3-as 4. genes 8 GB-os (ssd-s) lenovom, munkaeszközként itthonra, ha linux kell. Nem vagyok most hajlandó a Nitro 7-re feltenni win mellé dual bootba, de előbb-utóbb úgy is az lesz.
A kérdés: ha kiveszem az ssd-t a régi gépből, amin a munkafolyamat rohadt lassú, meg néha le is fagy a gép(Docker, Chrome, weblapfejlesztés miatt, PHPStorm is veszi a memóriát, múltkor rányitottam még egy excelt, és csak az egér kurzor mozgott, mindne más lefagyott
)és rádugom külső tokban usb-n keresztül a jobb gépre, számíthatok esetleg normálisabb sebességre, vagy az usb miatt ugyanolyan korlátozások alá esek, értem ez alatt, hogy esetleg lassú lehet ebből a szempontból?
Még persze van egy lehetőségem, hogy ha veszek egy m2 ssd-t, szerencsére kettő fér a gépbe, de nah...

-
Ubul86
őstag
-
Speedy007
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
ezen vagyok én is..
-
Speedy007
addikt
Mikor anno velem buzult egy olasz mert akkor még ritka alkatrészt árult a telefonomhoz és utólag derült ki mert még a webshopjában sem volt feltüntetve hogy nagy tételben árul csak azalatt szóba sem áll max egy hét volt mire vissza kaptam a pénzemet a de nem a normál számlámra hanem a paypal számlára
-
-
Sziasztok!
Ez jött 1 órával ezelőtt."Hello Rózsa
We are sorry about that because PayPal has restricted our PayPal account
So I will refund your money
We recommend that you buy again
thanks for understanding"Szóval visszakapom a pénzem. Vagyis remélem. Francba túl szép lett volna.
Az RTX5000-est 200-ért vitték el. És ez is itt van még de mindjárt vége [link]
Szerintetek mikor kerül vissza a pénz a számlámra? -
-
mihione
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Vannak olyan ventik amik elmennek 5v-on is sztem igy eleg lehet csak a kabelt atforrasztani.Bar nyilvan az igazi upgrade 12v-os uzemnel fog elojonni,mondjuk egy jo kis delta 3000 rpmes ventivel

-
Speedy007
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Valahogy sejtettem hogy nem lesz egyszerű és olcsó muri
-
-
Speedy007
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
azt lenne jó tudni hogy simán rá lehet csatlakoztatni a ventillátorokat a meglévő vezérlőre vagy forrasztgatni kell vagy rovábbi eszközök szükségesek arra hogy mókolni lehessen
-
Speedy007
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Engem a PCX beszélt rá ha jól emlékszem mert említettem hogy ágyban is szeretném használni így ajánlották ezt mivel ennek ívelt az alja így nem tudod úgy le takarni az alját hogy ne szívjon be levegőt
-
-
Smithy87
senior tag
Sima L5 pro tulajok a gépben lévő realtek wifi kártyával elégedettek vagytok? nekem a Wot blitznél olyan 10% körüli pocket lossok vannal.

-
-
Speedy007
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha sikerült a tuning megosztod velünk is? Mert lehet hogy én is bele vágnék van itthon 4DB be quiet 2000RPM-s ventik 12CM-s így legalább hasznát venném nekik
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha az ember ilyenre adja a fejét és van kézügyessége lehet jobban jár ha otthon fából megcsinálja a keretet, abba bele a kívánt ventik, egy elektronika azt annyi. Nekem is az volt a terv, aztán eladtam az Asus-t.
-
Speedy007
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Tudom ezért mondtam amit ki nézett minden webshopban 100 körüli értéket írtak a gyártónál meg közel 60-at.. Nekem Deepcool WindPal az tud 120 körül ha jól emlékszem de viszont lassan kezd már hangja lenni közel két évesen de cserébe hűt is elég rendesen 80C° fölé nem engedi a Legion 5-t
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor Notepal U3
Az elég nagy, 2mm-es alumínium, tehát elbírja a monstrumot!
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Én olyanon gondolkodom, hogy veszek egy olyan fajtát amiről a gyári ventiket leszerelem és rakok fel Extra csendeset és jó légszáll. rendelkezőt, de annyira nem néztem még utána melyik lenne a megfelelő amin ez kivitelezhető

Anno PC-be vettem olyan ventiket amik a leghalkabbak voltak és jó légszáll. rendelkezett (Noctua ventik pl. jók és nem olcsók!)
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem ez volt a ROG G531GU alatt, ahogy fentebb is írtam és kiválóan üzemelt. Mindamellett érdemes azért azt is megfontolni, amit fentebb írt valaki, hogy mennyire nyitott a laptopod alja.
Ha teljesen zárt és műanyag, akkor sok értelme nincs.
Ha zárt, de fém akkor szerintem már hasznos lehet a hőelvezetés miatt.
De a legjobb, ha két felső nagy venti a padon be tud fújni a laptop alján lévő réseken. Pl ha ehhez s-l400.jpg (400×300) (ebayimg.com)
vagy ehhez Lenovo-Legion-5-Pro-Disassembly-1.jpg (1257×838) (myfixguide.com)
hasonló a laptopod alja.És talán ami még fontos. Ha pad-nak van kinyitható lába, akkor azt mindenképp kell használni, mert úgy több levegőt tud beszívni.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szia.Például ez? [link]
-
-
Apollo_21
addikt
Ezért jó hogy péjpalin kell szinte üzletelni ezeken az oldalakon is.
Mert ott a buyer protection...és ha nem kaptad meg bereklamálsz, pénz visszajön.
Nekem Allis bulikból az elmúlt évek során 2-3alkalommal ilyen 40-50ezreket simán visszautaltak ha valami balul sült el.
+Lemented mit licitáltál vagyis mire stb...és ott a fotó jó esetben még több valami arról h mi is jött volna 2marék földön kivül.Sztem ez a régi időkhöz képest abszolút kis kockázat már.
-
2018
senior tag
válasz
zsolti75
üzenetére
Egy rakás melltartót fog kapni szerintem.
Én nem vennék tuti ebayről semmit amazonról sem. Aliexpressről vettem dolgokat de az se volt egy ilyen komoly számtech cucc mint pl vga kártya. Nem hogy egy totál random webshopból.
linkeltem neki 4x xxx ft-ért 3090-es kártyát, nem kellett neki.
Lapost meg minden ami számtech, én csak és kizárólag Magyarországról vagyok hajlandó venni. Mert a garanciális ügyintézés itt megoldott. Míg egy távoli országba macera és nem két fillér kiküldeni, el is veszhet a csomag stb. -
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És ha úgy lesz az lesz eddig az első ilyen fajta szívásom. Nem tudom mi van most nekem megírva. Mindenesetre ebben az esetben perelhető az illető, mivel tégláról szó sem volt a leírásban.
Ennyi ami ott volt. Vagyis mondhatni elég szűkszavú. Lehet akár lopott árú is ami engem rosszindulattal szólva hidegen hagy. Ami a külsejét illeti teljesen mindegy mennyire viharvert, habár a fotó ezt nem támasztotta alá. Tégla? Azért remélem nem. Jött egy kedves visszaigazoló email, gyors szállítás lesz. -
válasz
Apollo_21
üzenetére
Ja hát valami jönni fog. Remélem nem olasz pizza jókívánságokkal.
Kínából is ott a félsz hogy (aliexpress) nehogy valami saját találmányt küldjenek. De most direkt menjek a drágára mert az biztosabb? Ha tudnád előtte mire licitáltam. Még jó hogy felülírták, a mester ha tudná a haját tépné.

((De ott is jött olyan hogy esetleg tehetnék ajánlatot és leállítja az aukciót, miután rákérdeztem miért nem szállít felénk.
Aztán még én beszéltem le, te nem vagy normális.
)) Érdekesek az emberek. -
válasz
Pocok256
üzenetére

Retro gépre kellene, letölthető formába.
Net lehetne, mert van rajta LAN meg modem is, de azt nem akarom bekötni.
Win98 van rajta (DOS miatt) és sok régi (90 előtti és utáni) Gamet beszereztem már.
Van még sok amiket nem találok.

Emlékszem rá, mikor még ilyen nagy gépeken toltuk ezeket a gameket (pénzérmével ment)
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Xbox game passba is benne van de streamen is fent van plusz Nintendo összes régi játékai akarod megekreshetem azokat is.
Contra klikk -
-
Patrick76496
őstag
válasz
Speedy007
üzenetére
A funkciógombok mögöttes funkciói tudtommal konkrét billentyűzethez vannak kötve. Én 2 különböző külső billentyűzettel használom az enyém és mindhárom billentyűzet majdnem teljesen különböző funkciógombokkal rendelkezik. Céges laptopomnál ugyanez.
Pl. beletelt néhány anyázásba, mire megszoktam, hogy míg a G551-emen az Fn+F12 a volume up gomb, addig a Logitech K300-on ez alvó állapotba teszi a gépet és egyel balra lévőt kell nyomni nagyobb hangerőhöz.
-
-
válasz
mihione
üzenetére
Pedig bejön. [link]
Most már csak a billentyűzet maradt ott. Előtte ez volt.
Emailre jött üzenet is megköszönve a vásárlást és hogy gyorsan teljesítik. Ettől függetlenül nem kérdeztem rá az illetőnél pontosan mi az a valami amire célzott mit elolvasni. Nem volt semmi negatív leírás. Most már mindegy. -
Speedy007
addikt
válasz
Whysperer
üzenetére
Hát őszintén szólva nem tudom melyik "lódít" a webshopok vagy a gyártói oldal de hogy 56CFM... [link] Lehet hogy hibásat fogtam ki ki tudja.. Számtalan márkát használtma az egérből de olyan soha nem fordult elő vele hogy a gomb nem azt a funkciót látja el amire hivatot pedig ennél a márkánál össze jött az egér bal oldalán van egy előr hátra gomb az egyikre a számológép a másikra meg a jegyzet füzet jött be az egyik napról a másikra pedig nem programoztam be rá..És meg sem lehetet változtatni..
-
Whysperer
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
[link] ezt
-
mihione
őstag
Nem akarok veszmadar lenni de nekem eleg gyanus ez a weboldal.About us,return policy 404 errort dob,egy outlookos emailcimen kivul semmilyen elerhetoseguk nincs.Plusz boven van az oldalon gepelesi hiba.Nekem annyira nem tunik megbizhatonak ezek alapjan,de legyen szerencsed hogy hibatlan cuccot kapsz!

-
Speedy007
addikt
válasz
nggabi
üzenetére
Lehet hogy rosszul fogalmaztam ha így van elnézést kérek.. Arra akartam kilyukadni hogy miért csak a laptopon/laptop billentyűzetével működik az Fn+Q funkció miért nem működik más olyan billentyűzetekkel ahol szintén van funkció gomb?Nem zavar nem is fontos csak kíváncsiságból kérdezem
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem írt semmi fontosat. Sajnos nem mentettem. Utána nézek.
-
válasz
hszilard666
üzenetére
-
válasz
vakablak93
üzenetére
Nem baj ha nem tudja kihajtani magát, egyszerűen csak annyira jó ajánlatnak tűnt. Ami a laposomból még kipréselhető az meg fog történni.
Ez volt amit még figyeltem hátha a végén olcsón meg tudom csípni. [link]#74844 alces :
Igen emiatt görcsöltem majd fél napot. Még a mesterre is ráírtam hátha mond valami nagyon negatívat. Az a igazság az eladónak ez a első eladása, mellesleg legutóbb az rtx5000 kártyámat is így vettem mint első eladásút referencia nélkül....semmi baj nem volt vele átvételkor akármit is művelhetett vele. Ami lett később az a én hibám, és ha most menne lehet ezt kihagyom, habár ennyiért
...reménykedek hogy nem lesz semmi gond. Tegyük fel baj esetén, gondolok arra hogy nem menne ez a kártya az adapteremmel, de hibátlan a cucc meg simán el tudnám adni akár nyereséggel is. A legutóbbi két kártya vásárlásom során megtanultam néha tényleg az van aminek látszik, nem csak trükk.
-
vakablak93
őstag
-
-
Speedy007
addikt
Sziasztok kettő kérdésem lenne..
Egyik vettem mechanikus billentyűzetet nem zavar csak fura hogy a Legion 5 saját billentyűzetével működik az Fn+Q kombinációval a teljesímény szabányozás de a mechanikussal meg nem működik..Ezt mitől lehet?Vagy csak a saját billentyűzetén lehet ezt így használni??
Másik szoktam Logitech G29-el "szórakozni" viszont így is szükös az asztalon helyem monitor+billentyűzet +laptop miatt láttam vannak különböző konzolok.. Én a falra szerelhető felejteném mert nem szeretném szét barmolni a falat az asztal olcsóbb így ebben gondolkodnék [link] szerintetek mennyire tartós vagy éri meg ilyenbe vagy ehhez hasonlóba gondolkodni?
Előre is köszönöm a segítségeteket -
Picco
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
nintendo 3ds-en jatszottam vele utoljara....meg 25 evvel ezelott amigan

-
Ez a Game nincs meg véletlen valakinek? (+ hozzá hasonlók abból az időből)

-
FőDudu
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Eddig nincs sok ertelme a kozeli funkciojanak - ugyanugy hasznalom kb kar tavolsagrol a laptopot es a mobilt se tartom kozelebb. Az olvasassal nem volt gondom eddig sem - csak tavolra nem lattam tisztan.
A tavolra latas sokat javult - hiaba no, a 2,25 dioptria minusz az mar nem keves.
Megvan, hordom aztan meglatom. Van egy tartalek par lencse, azt lehet berakatom valami egyszerubb keretbe. Itthonra jo lesz, vagy tartaleknak.Az elobb kipucoltam a G7 keresojet, valami apro kis bogar (vagy bolha vagy ki tudja mi) belement. Na az nogyogyaszkodas volt, total szet kellett boritani a kamerat, majd szetszedni a keresojet. Marha pici lehetett a bogar, mert a keresoben is csak kb par sornyit takart ki, holott ott eleg sok pixel van kb 1c1 cm-en. De sikerult kipucolni - viszont a szalagkabelek visszadugdosasa az irtozatosan szivas egy ilyen gepnel.....
-
hito
nagyúr
Srácok, fölösleges ezért táharapni egymás torkát. Nem is értek hozzá, beszari is vagyok, max egy teszt erejéig fogom a gyári szoftverben túlhajtani
És azt is csak azért, mert ott van 
-
válasz
FőDudu
üzenetére
Köszi az infot.
Ahogy echterion is írta valszeg sima multi vagy bifokális cucc csak adtak neki egy fancy nevet. Mindenesetre jónak tűnik a video alapján: Digital Lens szemüveglencsék (zeiss.hu)Lassan nekem is le kell gondolkodnom, mert a kontaktlencsét már egyre kevésbé kultiválják a szemeim.
-
mihione
őstag
Nem kioktatasnak szantam,csak megosztottam a tapasztalatom.Szamomra is alap hogy mindig fusson az afterburner monitorozas miatt,aki nem monitorozza a gepet annak nem feltetlen kell tuning se hogy tonkre tegye.Pedig en altalaban vegletekig huztam a vgakat,stabil magorajel -10-50mhz,vramnal azert nem kinoztam oket vegletekig csak egeszseges mertekben.Procinal is altalaban belottem a max elfogadhato feszt es ahhoz amit meg birt stabilan orajelben.Egy par benchmark erejeig futott nalam 5ghz-en is egy i5 2500k.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
mihione
üzenetére
Az lehet hogy tudtál mértéket tartani, talán tapasztalat is állt mögötted és ügye saját felelősségre is tetted, saját döntés. Tuningnál a hőfokok is emelkednek és lehet az a 80+ amiről beszélsz. És ügye nem is figyeli mindenki mennyin járat. Ezek mind egyéni okoskodások milyen szerencsésen jártál. Nem biztos hogy más is így jár.
Nálam közelében sincs a 80 foknak, mert nem hagyom, monitorozok nonstop, nem kell kioktatni.
-
válasz
Aljasvip
üzenetére
Én már jó ideje nem tuningolok ész nélkül, sőt sehogy mivel quadro kártyákat használok amit nem lehet.
A múltban kipróbáltam mint mezei user a kriptot, sőt tolja a nép szakértelem mellett ezerrel eszetlenül.
A hosszútávú használatra utaltam. Inkább ne bátorítsd ilyesfajta tuning használatra, vagy vállalj garanciát neki. Degradáció mindig van csak nem kell feleslegesen eléje menni!
Tudom mi az a órajel emelés stb...jó sokat eljátszadoztam vele az összes eddigi vga-m esetén és utána is olvastam. Nem éri meg! (volt sok összeomlás) Nem kell ide AMD-s tapasztalat csak butaság!De bátorítsd, okosítsad hátha tesz valami kárt a gépében!!!
-
-
mihione
őstag
Eddig minden hardveremet huzva hasznaltam es egy regi
tuningos intel alaplapon kivul semmi nem ment tonkre pedig volt ezer eves radeon hd5850,hd7850,gtx970,gtx1080,gtx1080ti procibol szinten volt par fele.Normalis keretek kozott,nem szetfeszelve es 80+ fokon jaratva hamarabb fogod lecserelni vagy a kukaba dobni az elavulas miatt mint hogy eszrevegyel barmit a degradaciobol.
-
tsiga18
tag
válasz
FőDudu
üzenetére
Bios default nem segített, utána összehasonlítottam a 2 gép BIOS beállításait, amik megegyeztek.
Win7 és win10 alatt se sikerült semmilyen driverrel életre kelteni a kártyát, többször próbáltam újratelepítésekkel a win-t.
Ami érdekes, hogy Ubuntu live látta az Intel kártyát, de wifire nem tudott csatlakozniA hibás gépben eközben stabilan működik a wifi kártya
-
FőDudu
veterán
válasz
tsiga18
üzenetére
Nem valami IRQ akadas? Bizonyos gepeknel volt manualis IRQ kiosztas a BIOS-ban.
Nyomj neki Bios Default-ot, nezd meg nincs-e manualis IRQ kiosztas.Windowsban az eszkoz kezeloben (szerintem a nezet alatt) kapcsold be a nem csatlakoztatott eszkozok mutatasat. (bocsi, nekem angol a win is)
Tavolitsd el ami bekavarhat.... -
tsiga18
tag
válasz
Silverboy
üzenetére
Igen, konkrétan ugyanazt tettem fel mindkét gépre. Ha a BIOS lenne a gond, boot közben elakad a gép hogy nem támogatott hardvert észlelt.
A gyári broadcom wifi kártya megy mindkét gépben, csak lassú :) az Intel AC kártya csak az egyik gépben megy (ez a gép nehezen indul, van hogy fel órát kell nyomogatni a bekapcsoló gombját, utána már működik kikapcsolásig, alaplappal lehet valami )
Próbáltam a 2db pin leragasztást a wifi kártyán, úgy se ment. Néha felbukkant az eszközkezelőben, de hibát írt. Ha próbáltam ilyenkor drivert cserélni akkor eldobta a wifi kártyát és nem lehetett elocsalni többet -
FőDudu
veterán
válasz
Aljasvip
üzenetére
Szerintem is ugy erdemes neki ugrani, hogy eloszor UV amig meg stabil - aztan szepen megkeresni azt a pontot ahol meg elfogadhato teljesitmeny felvetel aran ad nemi pluszt az OC.
UV+OC a leheto legjobb megoldas - de ugye ez erosen CPU/GPU fuggo (marmint adott peldanytol fugg, nincs ra egyseges megoldas....
-
FőDudu
veterán
válasz
Silverboy
üzenetére
Egyforma a gepeken a BIOS?
Lenovo regebben hasznalt whitelist-et az uzleti gepein - pl a HSDPA modembol csak a sajat ment (amig a BIOS-ban nem mokoltak meg az okosok).Nem tudom lehet-e ilyen oka. Az adott helyen masik wifi kartya mukodik? Ugy ertem mukodik-e a mini-pcie aljzat...
-
A Wattman elég buta, a core clock mellé a power limit kitolása is szükséges, de emiatt értelemszerűen jobban is fog melegedni a kártya. Én nem javaslom az itteni tuningot, mert nem működik jól, kivéve VRAM sebesség és ventilátor görbe állítás.
VRAM húzással 1-2%-ot lehet nyerni, a betöltés gyorsabb lesz és a min FPS-en is segít.
A teszteléséhez nem kell nagy okosság. Ha a csúszka maxra húzott állapotában kifagy a TimeSpy, Superposition, vagy valami GPU fingató játék bármelyike, akkor nem stabil az az órajel, lejjebb kell venni és újra kezdeni a tesztelést.
Ezt szerintem érdemes meglépni, kicsit pörgősebb lesz tőle a kártya.A GPU mag órajel tuninghoz szofisztikáltabb eszközök kellenek, mert a gyári optimalizálatlan beállítás helyett érdemes egy stabil és UV+OC beállítást keresni. Az 5000 széria esetében az MSI AB és az MPT is használható, ha jól tudom.
Viszont, a GPU core tuningját szerintem felesleges erőltetni. Annyira ki van már centizve manapság egy ilyen chip, hogy szinte semmit nem fogsz nyerni vele, azaz 5-7%-ot talán.Linkelnék neked ide egy saját tesztet, ahol az RX6800-am határait kerestem.
TL;DR a konklúzió az volt, hogy nem éri meg a vesződést. Szerintem. De te tégy úgy, ahogy jónak látod.RM007 #74816
Degradáció: Ha ész nélkül tuningolsz, akkor lesz majd 2-3 év múlva, de talán az igazság másik felét is el kellene mondani, azaz hogyan lehet degradáció nélkül plusz teljesítményt nyerni.
AMD-s tapasztalat híján... Na mindegy, bele se kezdek. -
tsiga18
tag
Sziasztok
A notebook hibás topikba írtam tegnap, de ide is betennem, hátha Ti tudtok segíteni (read-onlyban láttam itt RM gépei körüli dolgokat illetve bízok a szakértelmetekben, én elakadtam)
[link] -> ez volt a kérdésem, pár hsz-en keresztül meg ment diskurzus de elakadt a dolog
-
Én eleinte sokáig húzottan használtam a gtx 1070-es kártyámat. Nem lett tőle sokkal gyorsabb. Aztán már nem is tudom később valami miatt visszaálltam alapra és nem húztam többet. Talán inkább az alaplapom nem szerette a húzást, végül be is döglött a vége felé mielőtt eladtam a kártyát. Szerintem ilyenkor + megterhelés nem csak a vga-t éri.
-
FőDudu
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Na akkor szemuvegrol:
Nem derult ki milyen. Kerdeztem milyen: Multifokal/Varifokal/Progressive? Nem, Digital.Zeiss Digital lens.
Elore nezve tavolra jo, kicsit lefele nezve kozelre.
Mondjuk kozelre nem volt gondon, csak tavolra, de az olvasashoz berakott seged lencsevel valoban jobban lattam, szoval igy lett nem sima lencse.Ha ez alapjan barki barmit kiderit rola, akkor hajra. Legalabb adtak tartalek lencset, nem tudom arban hogy van, mert ez az elso. Kb fele a keret.
-
nggabi
félisten

itt az enyém, unokaöcsém kukázta budán a puccos részen
csak sz@r volt rajta az usb kábel, kicseréltem, megy rendesen. hűti a legion 5 pro fém alját, de a hőfokokat nézve nem hoz semmi javulást. ellenben hangos. lehet nyáron majd fogom használni, nagy melegben talán ér valamit. -
hito
nagyúr
Radeon szoftverben mi ez a GPU órajeltúlhúzás és VRAM órajeltúlhúzás? Van ennek gyakorlati haszna?
Amikor az előbbire nyomok azt írja, hogy az automatikus funkció sikertelen és a beállítások visszaálltak, ugyanakkor a GPU órajelsebességnél meg azt írja, hogy 1915MHz, ami a gyári Boost értékhez képest túlhajtott állapot.
Most akkor túlhúzta, vagy sem?

-
-
magyar895
csendes tag
Üdv!
Van egy ősrégi y510p-m i7-4700 es verzió
Kb 1 éve nem használtam, ma elôvettem hogy kitakarítom és be üzemelem
Viszont valami nagyon nem ok vele
A lap a ventillátor alatti részen iszonyatosan forró :90 fok körül alapjáraton, cpu meg 45 és hűtő is épphogy meleg tapintásra
Pasztázás is megvolt rendesen
Mi lehet a gond van valami ötlet? -
Dhampir
félisten
-
Speedy007
addikt
válasz
Whysperer
üzenetére
Én ilyet használok bár engem hangja zavar csak de viszont jól hűt..Nekem még a sok USB-s verzió van de a mostaniak csak kettő egy amelyiken a betápot kapja a másikon meg más eszközt tud rá csatlakoztatni elvileg ez kifejezetten ölbe és ágyba való használathoz gyártották nekem úgy 5C°-t fog rajta legalább és állítható a hűtése (legion 5-höz használom)
Deepcool Wind Pal FS 17 (DP-N222) -
-
Whysperer
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Megrendeltem azt a másikat... majd megírom ,hogy milyen ,ha megjött
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

/nekem annyit nem ér meg és nincs gondom a hőmérséklettel sem/

DeepCool cuccok tényleg jók, örülök, hogy anno engedtem a győzködésnek és vettem egyet.

...reménykedek hogy nem lesz semmi gond.
"

Muerte