- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nikon DSLR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz Pharosz7 #6194 üzenetére
(#6195) Pocok256: Ezt az apróságot elfelejetetted hozzátenni. Egy egyszerű pasztázás tökéletes hűtést varázsol az amúgy "xar" egy bordás hűtésből?
Azért a hsz-ed bedobhatnád a milyen notebook-ot topic-ba, kíváncsi lennék a reakciókra.
(Egy világ omlott most össze bennem, főleg a throttling miatt pártoltam át a G751-re.)(#6194) Pharosz7: Pocok 6192+6195 hsz.-e szerint már meg is találtad a tökéletes gépet.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Pocok256 #6192 üzenetére
Na, na...
Ez szerint 1300-1600Mhz-re esett le a CPU. Ez már messze a normál órajel alatt van, nem hogy turbo...
"After switching on the GPU stress test, the CPU started ticking at around 1.3-1.6GHz which can be considered throttling. Keep in mind that according to Intel, the Core i7-4710HQ has a base frequency of 2.5GHz, Turbo Boost up to 3.5GHz for one active core, 3.4GHz for two active cores and 3.3GHz for four active cores." before, afterfree your mind
-
Pocok256
veterán
G771 csak stress testen képes throttlingolni, pontosabban a turbo órajelét visszavenni. Normál játék körülmények között 3 hónap alatt egyszer sem találkoztam se olyannal, hogy a turbot levette volna se olyannal hogy throttlingolt volna. (amikkel játszottam rome 2, Portal, Counter Strike GO, Batman legújabb része, Witcher 3 Dialbo 3, dishonored, Sc 2, dota 2, Tomb raider stb stb.)
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Jazz
veterán
válasz Pharosz7 #6190 üzenetére
Még külön topic-ja is van. [link]
Ennyiért kapsz G771-et is. De mindkettő throttlingol, így hiába a teljesítmény (ami azért amúgy sem egetrengető). Ahonnan meg nézted, (gyanítom a bónusz egérből), lehet szürkeimportos.
Nézz egy tesztet pl. itt: [link][ Szerkesztve ]
free your mind
-
Pharosz7
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az Asus Gaming laptopokról?
Mennyire bírná a Rome 2 Total War-t vagy ha ezt nem ismeritek akkor a GTA V-öt?
ASUS G551JW - i7-4720HQ, 15.6FULL HD, 1000 GB, 8GB, Geforce GTX 960M 4GB, DVD RW + Ajándék C-TECH AKANTHA GAMER egér! - 319.500 HUF
Üdv
Pharosz -
vandor01
őstag
ezt egesz jol araztak 374e ? szeretnek belole vagy 2 is ha lehet
de akkor inkabb egy ilyent 288e -ert
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
conqver
aktív tag
-
conqver
aktív tag
U705 +4790K Cpu-hoz hozzátenném, hogy a nagy melegben, közel ~30°C-s szobahőmérsékleten nem állt meg 80°C-alatt BF4 multi alatt és inkább volt közelebb a 90-hez
Lehet elég lett volna a sima 4790[ Szerkesztve ]
Shadow&Dust.....
-
Fücsök007
őstag
Nagyobb méretben nehezebb, és többe kerül gyártani az oled paneleket, de amíg nem lesz jó a selejtarány, addig nem lesz monitor belőle, csak TV. Az Oled TV-k esetén elkérhetik ezért a felárat, de a monitorokat alig vennék meg a tetemes felárt látva. Elvileg a beégés nem okoz problémát normál használat mellett, de ez még javulni fog idővel.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Gamer notira Oled kijelzők szerintetek mikor jönnek? Xar telefonokon már full hd 1mrd színes valós 30bit-es 100% Adobe rgb-s! kijelzők vannak, óriás tv-kről nem is beszélve, a számtech szegmensben, ott ahol igazán kéne, meg még se híre se hamva...:S
Egyébként döbbenetes képe, "végtelen" kontraszt aránya vagy egy ilyennek, a többi előnyéről nem is beszélve....free your mind
-
NTonee
veterán
napi szinten jön velem a 18as Aw a 330W táppal. Igaz, hogy többnyire autóval járok, de hidd el, normális hátizsákkal, rendesen két vállra felvéve kényelmes és nem szakadsz meg tőle. Az Orion tatyóban nekem még benne van általában 2-3 liter lé, egér, füles is, meg egy halom egyéb apróság.
-
tag
- én járok elég sűrűn Németországba, de futárral sem különösebben bonyolult visszaküldeni.
- ebay.de-en keresgéltem használt gépeket, ott akadtam rá a hirdetésükre
- nem kell levelezgetni, nekem volt pár kérdésem, ill. próbáltam alkudozni- a palrest az "gumis", meglátszik rajta az ujjlenyomat(mondjuk én azért vettem hogy használjam, engem ez különösebben nem zavar, majd letörölgetem időnként azt kész)
- van egy mélynyomó alul ill. ha jól látom két hangszóró a zsanérok mellett, ami pont felém irányul. Átlag laptophoz képest jobb, fülesemhez képest szarabb
- Pz770 vs 771 annyit írnak fórumokon, hogy ugyan az a hardver, csak a "finish" más, de hogy ez mit takar nem tudom -
Fücsök007
őstag
A clevo gyártja a notikat, a többi cég csak a saját márkaneve alatt adja ki. 1-2 hete megint lehet AW 18-at rendelni, és GTX 970M SLI vagy GTX 980M SLI kártyával kérhető, de ugyanaz mint a régi AW 18, csak kapott egy új bios-t. Ez nem BGA-s, de alapból csak 1 év gari van rá.
-
k-adi
nagyúr
Köszi a választ!
- A garis témához... No.ba kijuttatni.. ez nem macerás kicsit? Vagy ez is ilyen futár jön, viszi majd hozza kategória? Lehet hülye kérdés ez, de amúgy aksira miért csak 6 hónap gari van?
- Ezt a boltot amúgy honnan ismered? Hogyan akadtál rá?
- Ja amúgy én azt hittem, hogy elég a neten kiválasztani milyen alkatrészekkel akarod és aztán megnyomod a buy gombot levelezgetni kell velük, vagy volt valami probléma? (mintha azt írtad volna, hogy változtattál valamit)
- A "palmrest" és a váz milyen érzésű? "Gumis"? Könnyen piszkolódik?
- És a hang, hangszórók milyenek?Ez a kérdés már mindenkihez szól:
- P770ZM vs p771zm közötti különbség mi? 2 órája keresem a neten, de csak valami olyasmit találtam, hogy a kinézetben más egy picit...? Vagy a panel más benne?
- Illetve most akkor mi a neve a terméknek? Clevo P771ZM / SAGER NP9772 / One K73-5N (ez TN???) / SCHENKER W705 / Schenker XMG U705 (ez IPS??) ?Bocs a sok kérdésért, de lehet mégis inkább ilyet veszek én is... Az AW-s BGA megoldás kicsit megijesztett Szerintetek melyik éri meg? Mindkettőt kb. ugyanannyiért tudnám beszerezni, hasonló konfiggal.. (persze AW-nál nem desktop cpu lenne benne mint ahogy ebbe a clevoba/
vagy mi a neve) -
tag
kicsit méregettem a hőmérsékleteket, leginkább amiatt, hogy jól kentem-e fel a pasztát/raktam vissza hűtést:
15 perc uniengine után 68fokos a GPU
10 perc intel extreme tuning utility stress test után 70 fokos a cpu -
Muerte
Topikgazda
Külső monitoron csak akkor fog működni ha a monitor is G-synch verzió,bár gondolom tudod,amúgy meg elég sok játék meg tudja térdeltetni már a 980M-et is kimaxolva,értem ez alatt hogy nincs fix 60FPS,de pár dolgot ha visszább vesz az ember azért még tényleg elég ütős és erős cucc az
[ Szerkesztve ]
-
tag
1., G-sync: saját véleményem szerint, akkor fontos igazán, ha valami nagyobb felbontású külső monitort kötsz rá. 1080p-be azért nem sok játék fogja meg ezt a konfigot. Én egyrészt a kiváncsiság másrészt az esetleges későbbi értékesíthetőség miatt kértem ezzel az opcióval.
2., 2 év gari van rá(aksira 6hónap), Németországba kell visszajuttatni. A mod.Bios-t is engedik, előzetes egyeztetés után, nem jár gari vesztéssel.
3., Német billentyűzettel kértem, az volt raktáron. (Kinai oldalakon láttam P771-hez magyar bill.-t is, de egyenlőre tuti nem fogom emiatt szétbarmolni)
4., 4nap alatt ért ide, 19EUR-volt
Az alkuval kapcsolatban elég sokat irogattam nekik, aztán a végén megírtam, ha nem tudnak engedni kicsit többet, akkor kivándorlok Németországba és az adójukból kell eltartaniuk. Erre jött egy mail egy rakat smile-val meg egy kedvezmény kóddal
Nekem volt előtte G751JY ill. MSI GT70-em is de ami nagyon meggyőző az a hűtés hangereje, ill. annak hiánya, nagyon csendben végzi a dolgát, azokhoz képest. Csomagban van minden kezdve a haribo-tól, a drivereket automatikusan installáló usb kulcsigig minden ami kellhet az összeszereléshez.
Én win10-t tettem rá, szinte mindent felismert, fényerőállítás működik
-
Muerte
Topikgazda
válasz conqver #6167 üzenetére
Tökikém nagyon nem akarlak elszomorítani de attól hogy feltolod az új vbios-t,nem fog ám menni a G-synch,ezt szinte borítékolom neked Az NV megváltoztatta a Hardware ID-t is (ha volt egy csöpp eszük) és akkor mod driver is kell majd a dologhoz.
misk@:GPUz-ből tudod lementeni az eredeti vbios-t.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Szia.
Gratulálok a notihoz, jó kis konfig lett. Bár ennyiért nem csodaEddig csak az AWvel szemeztem, de lehet mégis inkább Clevo lesz a befutó, kezdek elbizonytalanodni melyik lenne a jobb választás 500-600 ezer HUF értéksáv között. Erről a boltról keveset Hallottam, clevot innen, AWt meg ebayrol venném.
Engem viszont érdekelne pár dolog, itt kérdezem meg nem pedig privátban, hátha többieknek is hasznos lehet:
1. Bár clevo gamer modellek között nagyon nem vagyok otthon, de a P77 tűnik a jónak így elsőre.... Megéri e a 400€ felárat a G-sync p77? (( Ehhez kell új biost is rakni vagy ez már csak a saját agyontuninngolásod? ))
2. Garancia az itt hogy működik? Hány év, meghibásodás esetén hova kinek kell majd küldeni? Sajnos ezt nem sikerült kiderítenem a weblapról...
3. Eng vagy germán bill.el rendelted?
4. Mennyi idő alatt érkezett meg a noti? Tartották a 3napot? 19€ volt a szállítási költség?Ja és persze az alku.. Hogy sikerült kiharcolni netes rendelés során?
Beszámolót, pár sort majd írsz róla? Mennyire melegszik, ledek erőssége, kijelző és billentyűzet minősége, tapipad jó e, mennyire hangos a hűtése, stb stb stb
[ Szerkesztve ]
-
conqver
aktív tag
Nagyon vigyázz magadra
U705 after all: rendeltem én is a géppel együtt egy 330W-s tápot még májusban.
Írták, hogy most nincs majd 2-3 hét múlva.
Június közepén rájuk írtam, hogy mi az ábra hozzátéve "german Precision"
2-nap múlva megjött a válasz és 50% engedmény az árból.
Az ígéret helyett a teljes vételárat visszaadták és a tápot, röpke 3.5 hónapos késéssel kaptam megShadow&Dust.....
-
Muerte
Topikgazda
Grat a géphez! Akkor ez tulajdonképpen ugyan az a gép mint conqver U705-ös vasa.Tudnom kéne melyik panel van a tiédben a színprofilhoz,ha az LG Philips LP173Wf4-SPD1 akkor ahoz már felraktam régebben a profilt: [link],ha a másik kettőből valamelyik akkor majd letöltöm ha kell.
conqver: Bemószerolunk az NV-nél,mer' lopol! (vagy a hallgatásunknak ára lesz! )
[ Szerkesztve ]
-
tag
na megjött a clevo771, sikerült bepakolni az alkatrészeket is. (egyébként nagyon korrekt cég a http://www.ceg-hardcorecustom.com, ha esetleg valaki rendelni akar. elég sokat variáltam a rendeléssel, de mindent megoldottak)
a kérdésem annyi lenne, ha nem szeretném tuningolni van értelme feltenni modded bios-t és vbios-t?
mondjuk [innen]illetve ha valakinek már van jogosultsága letölteni a techinfernoról az kérem szedje le nekem az icc profilt
köszi előre is
-
Fücsök007
őstag
-
-
Jazz
veterán
válasz echterion #6149 üzenetére
Dde, még csak az kéne. Nagy agy volt a fejelsztő részleg. Valahogy így zajlódhatott a brainstorming:
"Mi kell igazán a notinak? Hm... Tükrös kijelző! Hogy szépen lássuk a felhőket vagy a szoba lámpáját a kijelzőben. Nagyon jó. És még? Valaki? Hm... Adjunk neki tapi felületet is hogy szépen összelehessen zsírozni az amúgy is tükrös felületet, hogy még annyit se lehessen látni rajta mint addig. Kiváló ötlet!"free your mind
-
hszilard666
veterán
-
Fücsök007
őstag
Itt a fórumban rákérdeztek lesz-e AW 18 újra, nem lövöm le a poént, el lehet olvasni.
-
redbulz
tag
válasz PeeterssoN #6141 üzenetére
Alfa bizony, és évek óta bújom a témát folyamatosan, tehát úgy érzem alaposan utánajártam A 159-től nem kell jobban félni mint bármi más európaitól, a régebbiekről meg ne beszéljünk, azok úgy sem játszanak Ha meg a múltból gyökerező sztereotípiák be is jönnek az az én döntésem volt. Olyan ez nekem mint notiban az AW: szerelem aminek igyekszek ésszel is utánajárni De bazira offok vagyunk úgy érzem, abba is fejezem.
-
beloadjoker
őstag
válasz PeeterssoN #6141 üzenetére
+1 elég sok baj van velük nem saját tapasztalat vagy nagyzolás vagy nekem nem jönnek be az alfák mert szerintem is szépek!! viszont apum műhelyébe elég sokat hoznak...
és még egy észrevétel amit mindenkinek mondanék aki ezt most elolvassa részecskeszűrős autókat ne vegyetek városban járkálós autónak /lehet opel alfa volkswagen bmw merci mindegy mi/ /50el döcögünk negyedikbe szinten.../ amik nincsenek meghajtva időnként /mert a részecskeszűrő kiég!! és nem kitisztul tehát az kell hogy jó órát menjünk vele 90-100al hogy elérje az üzemi hőfokot ahol ki tud égni/ mert eldugulnak és több százezer ft a csere mert csak néha napján lehet találkozni olyannal amit sikerült valamennyire kitisztítani eldugulás után, vagy a szörnyűbb hogy van aki ilyenkor kivágja a belsejét azt viszont enm is részletezném miért rossz...
na de elég az offból
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
redbulz
tag
válasz kreten67 #6136 üzenetére
Ekkora különbségért a másikhoz képest ez valóban zsebpénz(a teljes ár is az egy ilyen gépért), első felindulásból simán akartam is írni, hogy akkor beszélgessünk! Aztán sajna arra jutottam, hogy a szívem erősebbik felére hallgatok a nagyobb cél (Alfa 159 ) érdekében, és nagyon nagyon fogom irigyelni a szerencsést akinek az általad ajánlott gép jut. Addig is amíg végre tényleg odajutok, hogy az AW a következő(q nehéz nem elcsábulni...), nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsokat, remélem mihamarabb beszállhatok a klubba én is, egyelőre maradok itt okulni tovább.
-
vandor01
őstag
ez jo ajanlat full csere minden
de akkor mi kerrul abban a gepben 240be?[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
kreten67
senior tag
válasz echterion #6135 üzenetére
Szerintem a +30e-ft az nem sok és mindezért rakok bele egy új alaplapot új vgá-t új billentyűzetet,sőt ebben a gépben a komplett felsőrész is új lesz mert a jelenlegi kijelző kissé foltos és ugye az alienekben a kijelzőpanel elméletileg nem bontható csak komplettbe cserélhető.
Az akku az nem új ,de azért még bírja a gyűrődést az igp-vel 1,5 óra. -
echterion
nagyúr
válasz redbulz #6133 üzenetére
Van vám, én is fizettem. Olyan eladótól érdemes venni, aki a Global Shipping Program-ban rész vesz, akkor előre ki is fizeted a vámot is, és két hét alatt a kezedben lesz a cucc. Észre sem veszed, hogy vámoltatták is, csak annyit látsz, hogy mennyi volt a teljes összegből a vám.
Nézd meg ezt, ha szerencséd van, nem nagyon fognak rá licitálni és 240 körül megúszhatod. Később esetleg vehetsz majd hozzá új covert, meg palmrestet.
(#6134) kreten67: Az attól függ ugye, hogy mennyi az a kevés. Mert lehet, hogy ami neked vagy mondjuk nekem kevés, az neki már sok. De a kijelző miatt én sem venném meg semmiképp, a többi hardverrel én is ellennék most, mert nem akkorák az igényeim. Minden attól függ, mennyi pénze van rá.
-
redbulz
tag
válasz echterion #6132 üzenetére
Abszolut nem hardcore témában nyomulok. Van asztali gép is, ez akkor kellene elsősorban amikor elutazok és bazira unatkozok a szállodában De ha amúgy is az a vélemény, hogy ez így gáz akkor erről a példányról le vagyok beszélve(persze az AW noti vásárlásról nem). Ha már ebay, és te is onnan vetted nemrég ha jól rémlik: olvastam már nem tudom hol, hogy számtech termékekre nincs vám az USA-ból. Igaz ez, vagy hülyeség?
-
redbulz
tag
Akkor hanyagolom, köszönöm!
-
Muerte
Topikgazda
válasz redbulz #6127 üzenetére
Jól írta Kreten... az ár éppenséggel elmegy,de ha már AW-t szándékozol venni,a kijelző szebb lényegesen FHD-ben,az akksija is kuka,a proci is eléggé harmatos... ha később akarnál majd beletenni egy normális vga-t,680/780M vagy 980M-et ahoz már kevés lenne sok játékban az órajel hogy "kihajcsa" őket.
Ebből ha normális gépet akarsz csinálni akkor úgy indul hogy vga,proci,akksi és akkor lehet számolgatni mennyi lesz a vége.80+20+20e csak óvatosan számolva is.Annyiért jó R4-et kapsz már amiben esetleg a vga-t kell majd csak upgradelni és nem sandy hanem ivy a lap,az sem mindegy. -
redbulz
tag
Sziasztok,
Naív kérdéseim lennének (szerintem elsősorban Muerte75 kollégához):
Szemezgetek az alábbi hirdetéssel, vajon ennyiért megéri az árát, ha rendben van?
Tudnátok esetleg bármi speckót mondani amire érdemes odafigyelni egy megtekintésnél?Köszönöm előre is!
-
szabyka95
őstag
Hello.
Tudom, hogy nagy off, de megprobalom feltenni a kerdest itt is, talan van aki tud ra valaszt adni:
Egy GTX 460 768 MB GDDR5 s videokartyarol lenne szo.
Tegnap jatek kozben elment a kep, windows logo utan lefagyott a gep.
Ujraraktam a windowsot, es amikor telepitenem az nvidia drivert, amikor telepiti a display drivert, a kep elmegy, es a gep lefagy. Driver nelkul megy, es adja a kepet a monitorra. Probaltam 2 kulon gepben is, ugyanaz.
Otlet? Meghalt ? -
k-adi
nagyúr
A [Re:] Lenovo Y50-70 notebook – játssz velem!, majd később a Lenovo IdeaPad Y széria topicban ment a kardoskodás az Y50-70ről, legalább itt ne kezd el darky. Oké, neked ilyened van, szereted, te kifogtál egy ép példányt. Oké, megértettük. Örülj neki. De ez még nem változtat a statisztikán és a többi rémtörténeten. Amúgy meg a "zsanérral, meg a garanciális ügyintézéssel ne gyere" része a hozzászólásod egyenesen vicc, főleg ~300+ ezer feletti notinál. Az árba az is beletartozik, nem csak a terméket veszed meg ilyenkor, hanem a hozzájáró szolgáltatást, márkaszervíz hátterét, garit, stb.
De tényleg ne menjünk itt bele, a korábban említett másik 2 topicba már számtalanszor megtárgyalták ezt a modellt. -
echterion
nagyúr
Egy kis BF3 próba Caspian Border mapon 64 fős onlineban, frap-szel mérve, a beállításokat is mellékelem.
A 20 alatti fps-érték akkor volt, mikor bementem a benzinkútnál egy bazi nagy füstpamacsba. Ezt leszámitva nekem teljesen játszahó volt, nem voltak nagy akadások. Sajnos rossz gpu-t jelöltem be aida-ban a vram kihasználtság méréséhez, de nincs kedvem még egyet menni vele, nekem nagyon nem jön be ez a gamma.
[ Szerkesztve ]
-
kreten67
senior tag
válasz ->Raizen<- #6115 üzenetére
Egy új Lenovo notira én úgy tekintek mintha nem is lenne garanciás.
Ezt arra alapozom hogy itt Miskolcon egy Lenovot is forgalmazó nagyker a polcról levett dobozos gépekből a hibásakat rendszeresen adják be hozzám a szervizbe "hogy nézzek már rá ugyan mi a baja --- és ha 5- 10 ezerből kijön a javítás inkább csináljam meg ,minthogy tortúrázzanak a garanciával hónapokig" !
A lenovoék igenis hitvány minőséget produkálnak,szinte nincs olyan nap hogy ne javítanék az Ideapad szériából. A gépházból a zsanér 1-2 éves korukra kiszakad (tegnap egymás után jött ilyen hibával egy 570 és egy 580 is) állítólag nem kaptak folyadékot ennek ellenére mindkettőnek a billentyűzetén volt 4-5 karakter amit nem volt hajlandó leütni.
Saját véleményem a Lenovorol hogy a f@som se adna pénzt érte,bár megjegyzem mostanában a többi gyártó is szarja a szemetet és ebből a Dell sem kivétel. -
echterion
nagyúr
válasz ->Raizen<- #6119 üzenetére
Hát, annyira sokan nincsenek, de tőled pl. nem láttam ott semmi konkrétumot arról, hogy neked mekkora nagy tapasztalatod van. De inkább zárjuk ezt itt, túlságosan off, én leírtam a véleményem, aztán mindenki úgy dönt, ahogy akar. Pont.
-
echterion
nagyúr
Mellesleg nézz be a milyen notebook-ot vegyek topikba, és rájössz, hogy az ottani szakértők nem véletlenül mondják, hogy kerüld el lehetőleg a Lenovót. Nem a számok azok, amik a különbséget jelentik, hanem a minőség, amiben vastagon benne van a szerviz munkájának minősége is a konstrukció mellett.
-
->Raizen<-
veterán
válasz echterion #6116 üzenetére
Szerintem a többség elégedett vele és használja, és nem írogat a fórumokba csak ha baja van.
"Tartós teszten" van nálam a y50-70 annyira bevált. 2017 végén tervezem a váltást, addig van garancia rá amúgy. Szinte megállt a fejlődés, elég ha megnézzük az intel milyen fejlesztésekkel jön, 2017 ig amúgy is maradnak 14 nm-en. Amúgy a Battlefield hardline ultrán megy fullhd-ban simán, ahogy a gta 5 is. Akár meg is kérdőjelezhetném joggal, hogy mi értelme a fél millás notebookoknak? Mikor egy ilyen olcsóbb kínai csoda is ki tudja a legtöbb igényt elégíteni.
A minőséggel nincs probléma, repedéseknek nyoma sincs, 2014 decemberi a gép. A garanciális ügyintézés meg olyan amilyen, lefotózom minden oldalról a notit, írok a garanciát intéző cégnek hogy ha összebaszva karcosan kapom vissza a gépet, fogyasztóvédelem. Az asus úgy adta vissza az i7-es n55sf notim, hogy bekapcsolás után fekete képernyő volt a jutalmam, úgy is maradt, a billentyűzetet összebarmolták, és a kijelző meg a kijelző keret közé chips darab volt szorulva, aztán ment egy "kedves fenyegető hangvételű levél" és hibátlanul kaptam vissza új alaplappal és a korábban 1 gb helyett 2 gb ramos gt 555m-el.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Na látod, tudod te, hogy mi a baj vele. Maradjunk annyiban, hogy a többségnek problémás, ami nekem elég ahhoz, hogy inkább mást válasszak.
[ Szerkesztve ]
-
-
vandor01
őstag
ha csak "jatszos" kell nem pedig gamer gép? no es persze ujban?
akkor 15" i5 +960-as kartyaval ez 3kilo ala esik!
esetleg 860 vagy 950-es kartyaval....
van valasztek is! asus acer lenovo msi.....[ Szerkesztve ]
-
-
Yllgrim
őstag
-
Yllgrim
őstag
Nezzuk meg mik vannak hasznaltan illetve a kovetkezo arsavot ahol mar lehet kapni throttling menteset ujjonnan
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
Sziasztok, en mar kiestem egy ideje a laptopok vilagabol, baratnom occse keres 300k-ig valami jatekos laptopot, tudnatok ajanlani parat valtozo parameterekkel? Az ar ami fix Elore is koszi
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Jazz
veterán
válasz IMIIKE1998 #6083 üzenetére
Na most ha valaki még a középsulit nyomja (előre is bocs ha tévedek)., a szülőkkel lakik, oda megy haza, még nincs "felnőtt élete", nem utazik, nem dolgozik, a szobájában "lakik" ott az asztali gépe....ebből az aspektusból nyilván furcsa lehet a gamer noti létjogosultsága.
(#6087) whited: Miért kéne megmagyarázni? Hadd higyjenek amit akarnak. A legtöbben csak a saját szemszögükből nézik a dolgokat. Holott tisztán élethelyzet, szituáció, és igény függő.
Nagy valószínűséggel, aki a pc mellett érvel, az otthon lakik, otthon "él...innentől kezdve nincs miről beszélni.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
hszilard666
veterán
válasz kreten67 #6099 üzenetére
Ez mekkora
Én sem töltök már annyi időt itthon a gép előtt amennyit szeretnék, van egy melós laposom, azt hurcibálom suliba+ melóba, gondolkodom hogy most hogy eladtam az asztalit eladom az almáslapost, aztán valami bika alien jól jönne. Ami visszatart az a durva árak. De ha belegondolok hogy benne van a gépben egy jó hangrendszer meg bill és kijelző már nem tűnik soknak!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest